Премини към съдържанието

plamen_petrov_80

Потребител
 • Публикации

  6309
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от plamen_petrov_80

 1. plamen_petrov_80

  Фортнайт - какъв лаптоп?

  Това може да е най-малкия му проблем.
 2. plamen_petrov_80

  Фортнайт - какъв лаптоп?

  Няма информация: - какъв лаптоп е предложен - какъв е точния бюджет - защо лаптоп - какво значи по-грозна картина
 3. Имам някакъв опит, обикновенно всичко се инсталира в рамнките на няколко дни и не се ползва сериен номер за нищо което не го изисква изрично при инсталацията - няма никакъв проблем да сложиш така OS (7,8.1, 10) и Office (поне за 2010 съм го ползвал години без номер) проблем със самата инсталация няма защо да имаш. Просто няма причина за това. Това е лично, мое мнение! Ако не Ви харесва, моля игнорирайте го и минете към следващото. Благодаря! Ще го заема за този път :)
 4. М не съм съгласен, липсата на регистрация не ме е спирала да ползвам даден продукт коректно според зададените от производителя му малки ограничения. Една лошо кракната програма - въпреки, че може да пише - регистрирана е много по опасен подводен камък.
 5. Последното не е задължително. Ползвал съм не един W7 и 8.1, както и Office 2010 без регистрации и за всичко което ми трябват работят повече от добре. Правилната инсталация на оригинално създаден софтуер (без пипане от тоз и оня) обаче си е съществена подробност!
 6. Не може да бъде ... как ли си го инсталират хората ... или ти питаш за това действие след инсталацията?
 7. Като гледам - можеш да сложиш почти всяко видео. Може би има по-добър начин за организиране на паяжината в кутията.
 8. Мога ли да си махна 2003 и да сложа 2007 - защо да не може? Липса на лиценз, липса на хардуер, липса на какво друго?
 9. Може ли малко по-подробно да обясниш каква е целта? Искаш да имаш 2007 или искаш да можеш да работиш с файловете за по-новата версия?
 10. Пример: R7240-OC-4GD3-L Dimensions 6.26 " x 4.37 " x 0.79 " Inch 15.9 x 11.1 x 2 Centimeter Или вадиш картата и метъра и я почваш. За монитор нищо не каза! На първо четене - http://nikem-bg.net/computer-components/Palit-NVIDIA-GeForce-GTX-1660-SUPER-6GB-StormX-OC-NE6166SS18J9-161F/ Ако не трябва да е ниско профилна и цената ти е ОК.
 11. Какъв е наличния монитор? Точен модел на захранването, точен модел на видео картата за да се видят точните й физически размери!
 12. plamen_petrov_80

  Хазарт

  Чудно ми е след като от 7 годишен играеш, би трябвало да ги разбираш нещата ... печелиш ли изобщо или просто пускаш?
 13. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  В биоса успяваш ли да влезеш с него?
 14. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  С поставен новия процесор - системата стартира и изважда картина на екрана - да или не?
 15. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  И без пари да ти го дават - в момента заради него можеш да съсипеш цялата система (искрено се надявам да не стане така, не заради теб, просто обичам старите машини и обичам едно нещо да се използва колкото може по-дълго, защото много време и материали са вложени в него), твоя ти струва 0 лв. защото ти го имаш.
 16. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  Казах ти просто да клокнеш този процесор - щеше да спестиш пари, да не ъпдейтваш биос-а, да получиш по-голяма шина, а като процесорна производителност ще са близки (според това на каква честота го закрепиш и според това дали приложението се възползва от SSE 4.1, защото сегашния ти няма това). Успех!
 17. За какво ти е биос за дънната платка ако тя работи глобално и работи коректно с друга видео карта? Също така ти дори да сложиш нов биос, не е ясно кое ще е новото в него - примерно добавка на нови процесори - това на теб как точно ти помага?
 18. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  Това е в реалния живот - на човек веднъж му се казва, ако забрави му се повтаря и после се наказва - но знам ли, може да са измислили нова методика, друго си е Хан Крум да те мъмри ..., не говоря за правила на форума, ако говорех за тях - щях да цитирам правилото! Това не го разбрах, не виждам никаква връзка с темата! Не виждам и връзката с много знаене и мнение - дори най-умния човек на планетата има само една гледна точка и без да имаш други гледни точни няма как да определиш коя е най-добрата, нали?
 19. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  3 пъти се води не налагане на мнение? Казва се веднъж, веднъж се повтаря и накрая се наказва :)
 20. plamen_petrov_80

  Смяна на биос

  Това е лично предпочитание и като такова ти трябва да уважаваш предпочитанията на другите. Всеки си има глава на раменете и може сам да си прецени как да действа.
 21. А твоя охладител сега е?
 22. Най-добре е да изчакаш за квантов компютър ...или да открием извънземна технология ..
 23. Аз VPN не съм споменавал, казах, че можеш да си анонимен - и варианти много - имаш точки със свободен достъп (навсякъде има wi-fi рутери със слаби пароли, дупки в сигурността и т.н. - разграден двор), в България няма достатъчно камери и ако си поне малко умен можеш да си напълно анонимен. Анонимен - тоест да не могат да свържат дигиталните ти следи с коректното физическо лице. Но за да правиш това трябва да си наистина някой зъл злодей и почти сигурно те, вече имат твоя снимка и знаят кой може да прави такива неща. Това не е за леля Пенка да цъкне VPN-a и да се подмпади с 40 години във фейсбоок-а. За бот мрежите трябва ли да споменавам? За това да си хакнеш някого и дори заплахите (щом това е темата) да идват от неговия акаунт, поща и т.н.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...