Премини към съдържанието

Барабой

Потребител
 • Публикации

  175
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Барабой

 1. Няма как да знаем какъв щеше да е резултата, но както и ти каза този въпрос не е стоял, че да го мислим.
 2. Айде да не ни дават на турците... Омазал си се и ти със соц. пропаганда, че няма на къде повече. Те даже Германия не я разделят между съседи и, та България ще разделят. Каква мантра бе, окупацията си е факт и е 3 години, след това до 89г. си е чисто поробване.
 3. Ми баш за лайк си е - не всеки го може! П.П. Като ти е колега взимай пример от него, че си под всякаква критика! А де, а тука толкова много...
 4. Другари и другарки, ако ще си организирате състезания за най-мазолест Трол си отворете тема. Сталин е генетичен отпадък и то огромно насран генетичен отпадък ! А тези тъпотии от соц. пропагандата, където запада щял да ни даде на Турция, ако не ни е окупирала Русия ги пробутвай на олигофрените в русофилските кръгове.
 5. Нищо де, те четат и други. Нали, само където и ти не ги знаеш кои са. Дадох ти някакъв прост списък със соц. държави, като илюстрация, никъде не съм писал коя държава каква е в момента. Както виждаш към него може да се прибавят други държави, примерно от латинска Америка и околностите където е имало износ на революции. А специално Виетнам какъв е в момента няма особено значение. Чел съм достатъчно да знам, че е генетичен отпадък,
 6. Барабой

  Руската шизофрения

  Абе то вяра - вяра, ама някои неща са извън всякаква логика и разум! В по-тесния смисъл - да, но в по-широкия си е направо... Тъй - тъй, затова да си имаме уважението, и като им кажем да скачат, те да питат колко високо, а не да се плюнчат и да бият родителя си! ; ) Разбира се, ако някой не побърза да намеси Сорос и т.н., няма да е тема пусната в тоя под форум! Ами спрете да я пълните с траш бре! За онзи ти коментар(какъвто и да е бил той) - не знам, но твърде очевидно, че мнението ти за значението на тази тема е голямо! Благодаря за което, ако знаех щях да се постарая повече с уводната част!
 7. Здравейте, как мога да разбера защо темата ми беше изтрита? Взе че се появи пак!
 8. Темата е за шизофренията в руската история и сегашната и политика. Както повечето знаят, през първите години на ВСВ Сталин и Хитлер са съюзниците до момента в който Хитлер напада Сталин и между тях започва междусъюзническа война. Но по техни си причини руснаците някак си се правят, че този период на съюз между Сталин и Хитлер не е съществувал и си отчитат само така наречената от тях велика отечествена война. Също така, който следи външната политика на днешна Русия знае, че руснаците подкрепят крайно десни неофашистки/нацистки партии из Европа, включително в България. Същите тенденции се наблюдават и при родните русофили, които много се гордеят с освобождение от фашизма, но в същото време са основни проводници на анти-либерална и анти-еврейска(и не само) омраза.
 9. По голяма глупост не бях чел през живота си! На другите държави може и да не знаеш историята, ама поне да беше научил българската, ако изобщо си българин. А руснаците не изнасят само революция, а и червен ТЕРОРИЗЪМ! Да бе изобщо не ламти, та и затова се простира до Япония и в нея влизат повече поробени народи от колкото можеш да броиш. Частни компании може да не е имало, но е имало алчни комунисти. Ами точно обратното е, американците се намесват там където Руснаците се мъчат да сложат подвластни диктаторчета или където са успели да сложат. Не си го мисля, но изглежда ти си мислиш, че американците ще седят и гледат как руснаците завладяват света и разпространяват червената чума! Те ти някой соц. държави. Азербайджан, Беларус, Грузия, Казахстан, Киргизстан, Литва, Латвия, Молдова, Армения, Таджикистан, Тюркменистан, Украйна: СССР: РСФСР (1917 – 1991) Узбекска ССР (1917 – 1991) Германия: Елзаска съветска република (1918) Баварска съветска република (1918 – 1919) Унгария: Унгарска съветска република (21 март – 6 август 1919) Словакия (1919) Далекоизточна република (1920 – 1922) Бухара (1920 – 1924) Иран: Гилан (1920 – 1921) Хорезъм (1920 – 1923) Монголия (1921 – 1991) Финландия (1939 – 1940) СССР: Естонска ССР (1939 – 1941, 1945 – 1991) България (1944 – 1989) Полша (1944 – 1989) Кюрдистан (1945 – 1946) Махабад (1945 – 1946) Народен Азербайджан (1945 – 1946) Албания (1945 – 1992) Югославия (1946 – 1991) Северна Корея (1948) Румъния (1948 – 1989) Унгарска народна република (1949 – 1989) ГДР (1949 – 1989) Чехословакия (1948 – 1989) Република Конго (1960 – 1990) Мианмар (1962 – 1989) – бирмански социализъм, съчетаващ марксизъм и тхеравада-будизъм. Йемен (1969 – 1990) Етиопия (1974 – 1991) Камбоджа (1975 – 1989) Бенин (1975 – 1989) Ангола (1975 – 1991) Афганистан (1978 – 1992) Гренада (1979 – 1983) Мозамбик (1975 – 1990) Сомалия (1968 – 1976) Виетнам (1945 – ) Плюс много неуспешни опити на руснаците по целия свят!
 10. Е ти тъп ли си или си мазохист? Като не ти харесва какво дават по американските филми недей ги гледа. Все пак Америка е либерална демокрация и си има своите разбирания за отношенията/равноправието между хората, за разлика от фашистка Русия, където имат други разбирания, затова гледай руски филми. Кои факти? Че е имало бедност в западна Европа ли? Ми имало е разбира се, то и сега има. Същите снимки мога да ти ги направя и сега. Защото управляващата партията се нарича комунистическа. Еми нормално е да са по целия свят, след като Русия се е опитала да изнася комунизъм по целия свят и особено там където има петрол, злато и газ и да слага подвластни диктаторчета. Съответно американците противодействат на това глобално вмешателство на руснаците на всякъде. Всички знаем как завърши това за Русия - от много лакомия загубиха почти всичко.
 11. Отиди до близкият ти офис на нап и там ще ти кажат - това им е работата. Иначе на кратко, ако работиш ще ти ги плаща работодателя, ако си безработен, трябва да идеш и да попълниш някаква декларация, май номер 7 беше(ще те излъжа) и тогава почваш да ги плащаш. Също така трябва да идеш ти, ако иде родител или близък ще му искат пълномощно. И независимо дали си навършил 18г., докато сe водиш ученик/студент не плащаш(освен в промеждутъка разбира се).
 12. Един от многото(помощи по руски) грехове на червения генетичен отпадък Сталин. Въпреки, че няма да се учудя, ако и той се окаже соросоидна американска пропаганда и всъщност не съществува, а е част от световния заговор срещу Русия. А симбата е прекрасна лабораторна мишка за темата, затова го пазете. Обаче днескашния ден няма да му го броим, защото видимо е ходил да подмива паметника на руския поробител. А такова слънце напичаше!
 13. Барабой

  Умерена русофобия

  Е все пак са намерили някакво достойнство да си поправят лъжата, въпреки, че след целия този рев по техните телевизии и изявления на техни политици и родни безродници, поставят изброените в малко конфузна ситуация.
 14. Големи заплахи голямо нещо, особено щом им се налага да правят дъмпинг на цената, си личи, че някой се е стреснал.... Ама тоя някой е щатния форумен русофил за рубличките си. М, динамика - какви са тези глупости, погледнал е в края на графиката и си е казал - аз съм.
 15. Аланкоолу, я ми покажи къде съм писал, че цената се променя автоматично! А че родните русофили могат да я забатачат така че пак ние да плащаме на руснаците, изобщо не го оспорвам. Абе, какво да и оплювам на държавата кенеф? Тя е насрана от всякъде, аз видиш ли съм я бил оплювал... Чукча, нали казах вече, че нашите се направиха на умрели лисици и не поискаха преразглеждане на цените. Затова, колко е била или не е била цената в германия няма особено значение. А и към октомври 2018 цените на газ-та по принцип бяха тръгнали на горе. Баце, няма нужда от толкова гняв, реагираш така все едно всеки момент ще ти спрат рублите. Безсмислено е, защото с всеки изминал ден се забива пирон в ковчега на Русия и освобождаването на Европа и в частност на България от руската газова зависимост си върви(при нас доста бавно, но все пак върви ). Като тръгне и 'Левиатан' съвсем. А, гадните монополисти не само, че ги ебават ами и ги ебат - виж цените на газа последно време. Руснаците да се учат да рупът газ, че ако не - скоро ще ми рупат дедовия.
 16. Ами ЕК им го наши до сливиците на руснаците - ФАКТ. ФАКТ e и, че нашите имаха възможност да поискат по-ниски цени от руснаците и не го направиха. От там насетне пък какво пък що е все тая! Цената на газта е с 10 годишно дъно именно заради войната между Русия и САЩ! За мен и родината ми това е добре и изобщо не ми дреме, че руснаците лапат чурката или, че на щатните русофили ще им намалее заплата и се пенят като бясни помияри да защитават руските интереси. Техен си проблем. И по ниската цена за нас от САЩ не е просто според вестникарите, а е информацията от Булгаргаз. А дали била дъмпинг - боли ме фара, че руснаците го духат.
 17. Аз поне, този(интересна личност) за първи път го чувам, а даже бат Бойко е играл мач(така се твърди) с него...
 18. Гаварит Масква, както казах и на оня другия - да е такова да му го набиеш на русофила, ама акъл няма как. Щом не можеш да ползваш търсачката, ето ти два линка по въпросите. https://www.actualno.com/business/ek-sloji-uzdi-na-gazprom-kakvi-sa-predimstvata-za-bylgarija-news_676352.html https://www.mediapool.bg/parvi-amerikanski-vtechnen-gaz-za-bulgaria-news293950.html
 19. По принцип не ми пречи да се занимавам с всякакви индивиди, ама ти си неам думи...
 20. Боже, боже какви индивиди... Не е просто решение, а споразумение(писал съм го вече) с руснаците. Въпроса дали са съгласни изобщо не стоеше, беше им нашит до сливиците, но както казах - нашите се направиха на умрели лисици(продадоха си задника на руснаците за няколко рубли). Абе смешка, онова споразумение на ЕК с руснаците си е отделно и е от миналата година, а това купуване което направихме тази година от друг доставчик е друго нещо.
 21. За поред път- Кво да ти гледам, аз му казвам, че от ЕК имаше решение с което можеше да искаме по-ниски цени от руснаците, руския ибрикчия ми вади от девет кладенеца вода да ми обяснява, че това е лошо... И не се безпокой, вече купихме газ на по-ниски цени от тези на руснаците... И да, малки количества са, но е някакво начало!
 22. Кога съм писал, че могат да се защитават интересите с всякакви средства? Да всяка държава трябва да си защитава интересите. Нашите интереси са да има конкуренция при доставките на газ и да купуваме от този който дава най-ниска цена, и когато ни се дава възможност да намалим цената да го правим! А не руските ибрикчии да обясняват колко е лошо да искаме намаляване на цената. Кво да ти гледам, аз му казвам, че от ЕК имаше решение с което можеше да искаме по-ниски цени от руснаците, руския ибрикчия ми вади от девет кладенеца вода да ми обяснява, че това е лошо...
 23. Да бе разбрахме, световния заговор е лош защото ни даваше възможност да купуваме по евтин газ(което съвпада с нашите интереси)... Лош е и защото накърнява интересите на Русия да продава по-скъп газ(които са противоположни на нашите интереси).
 24. Има - има, създадоха я едни олигофрени - комунисти. Да бе, знам ви какви ще ги пишете, но благодаря, че ме информираш предварително. Тука се изредихте всичките психари (дебнещи ги соросойди, неолиберали, расисти, фашисти евреи, абе целия световен заговор срещу Русия... а "грешка" срещу тях), ако не друго, поне ви има на едно място за справка. Въпреки, че подозирам, че ще има още някой. Имат интереси(като всяка нормална държава) и се пробват - по-някога успяват по-някога не. Същото е и от другата страна. Ако ги питаш американците - те щe ти кажат, че всички ги използват и затова си избраха Тръмп. Офффф, викайте доктора да им спира нета на тези, че... Дали зад рошените на ЕК седи световния заговор или не няма никакво значение. Приетото решение ни даваше възможност да поискаме намаление на цента на газ-а. Капиш?(що ли те питам, очевидно не) Не е нужно поредния форумен руски ибрикчия, който си е заврял главата толкова дълбоко в задника на матушка, че вече се е вмирасл на руски г*з, да ми обяснява колко е лошо, това че можехме да договорим по-ниски цени на газ-а. То туй нещо(което сега ни е Президент) само по себе си, си е тотален гаф.
 25. Този пък бот! Турското робство не е оправдание за руското робство. По-просто казано, това че някой ти е помогнал да не те изнасилват, не значи, че този някой трябва да почне да те изнасилва и той и от всичкото на отгоре да те затвори в затвор. Това за нормалните хора. За русофилите, комунистите и руснаците явно не е така, ама то от болни мозъци какво да очакваме. Ами ако следваме логиката на безродните русофили, то следва да е 'паметник на американската армия освободителка от фашизма' . Не ли? Шизофреник? Само, че има съществена разлика на този паметник от онзи. Първо, е паметник на загиналите американски летци, което си е обективна истина - има такива. Второ, се намира в американското посолство! Ако не разбираш разликата не мога да ти помогна. Няма никакъв проблем руснаците да си направят паметник в посолство си на загиналите руски пияндурници от метилов алкохол по време на окупацията на България. Тяхна си работа. Даже аз бих се радвал да има такъв паметник, защото ще показва обективната истина! Със толкова дълбоко завряна глава си направо като 'трите маймуни'.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване