Премини към съдържанието

_sirena_

Потребител
 • Публикации

  6343
 • Регистрация

 • Топ дни

  2

Всичко публикувано от _sirena_

 1. Целта ми е да помогна на хората да се научат да деактивират "Страхът си " . Да се Научат да се Борят срещу Мракобесието и Несправедливостта , Злобата , Невежеството ! Страхът Потиска Силата на желаната реакция ! Точно този "Страх " пречи на човеците да се Защитават и да се борят за Правата и Волята и Свободата си ! Чудовищата Успяват , понеже са наясно , че Точно "Страхът " ще работи в тяхна Полза ! Погледнато исторически - Този "Страх " беше Насаждан векове в Съзнанието на хората с една единствена Цел - Манипулация и Контрол ! За да можеш да Водиш и Контролираш едно стадо е Нужно да му кастрираш Силата , Волята и Съзнанието ! Това се постига с многовековна Манипулация , насочена да увеличава емоционалното копче на "Страха " и да намаля копчетата на "Ума и Разума " ! Представи си да влезеш Тук , в "Програмата Живот " подготвен и помнещ всичкият си натрупан и изведен Опит от предишни "Нива " ? Мислиш ли , че някой ще Успее да те Манипулира , когато "Записите ти " са Отворени и на разположение ? Абсурд ! Тъмните НИКОГА НЯМАШЕ ДА УСПЕЯТ ! Представи си , че това си го минал и преди ? И знаеш какъв е краят ? Щеше ли да допуснеш пак да отидеш в Ада , заради същата грешка ? Нямаше ! Но нямаше да има и Еволюция ! За да има Еволюция е нужно да има "среда " , в която да се Развиваш ! Подари тази Фундаментална причина Енергийните Частици влизат в Егрегорът / Приключението Живот със Заключени "Записи - спомени" и започват да "играят " Оттам , Докъдето са СТИГНАЛИ . в Процеса на Играта - повечето Припознават идентични ситуации и Несъзнателно реагират Правилно и Адекватно в настоящата игра . Това са ИНТЕЛЕКТИТЕ ! Това са Същностите с Развити способности и Умения , които ползват , макар и Несъзнателно този Натрупаният Капацитет ! Тези Частици Успяват да Еволюират , Успяват да се Издигат в спиралата и да вървят НАГОРЕ ! Тези Същности , Успяват да ЛИКВИДИРАТ ПРЕЧКИТЕ ПО ПЪТЯТ СИ - ЛИКВИДИРАТ СТРАХЪТ ! ИГНОРИРАТ ГО ! Дори нещо Повече - Осъзнават , че той е УСЛОВИЕ И ВАЖЕН АСПЕКТ ОТ КОНФИГУРАЦИЯТА В "ИГРАТА !" Успяват да Осъзнаят , че смачквайки това "условие " Играта им Отваря нови Възможности и Бонуси , с които да работят и вървят към Финала ! Моето Участие тук е да помогна на хората да Надвият Страха , за да Изведат скритите си и заспали алтернативи . Да ги науча да го Игнорират и да могат да Отстояват онова , което виждат за Правилно , но страхът спира да Излезе навън . Ако голяма част от хората Успеят да се справят - То те ще се Преборят с нисшите , останали форми на Тъмнината , които са във ФН / ФИЗИЧЕСКИ НОСИТЕЛИ / ТЕЛА , като тях самите . Както споделих и преди няколко стр. - Чудовищата , които движеха пионките , в лицето на глобалистите са УНИЩОЖЕНИ ! Знам , че ви изглежда фантастично - но ми се доверете ... Това , което остана е борбата на хомо сапиенс с хомо сапиенс ! Там вече вие трябва да Победите ! Чудовищата получиха Възмездието !
 2. Ами казва ти , че МЗ не определя кой починал от ковид , кой от ваксинация и следователно тези Твърдения , че нямало починали след ваксинация е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ БЕ , БАВНИЯ
 3. За какво му беше тази ваксинация ...той "ваксиниран и дезинфектиран " от главата до петите
 4. Той на неудобни въпроси не отговаря , започва да бяга по тъча и на 4-тата водка изпада от терена в апокалиптична батманска реплика , секунди преди да забие глава в масата
 5. Освен ваксинацията започна да рекламираш и алкохолизма ли ?
 6. Така ли работиш ти бе ? М ? Сигурно и водката ти седи до гумата на клиента ? Работел той .... Седи по цял ден във форума , плещи малоумия и разваля колите на хората ! И накрая се прибира , пльосва се на дивана , допива си бутилката , казва си батманската реплика и забива плувката ! Баси живота , битието и безсмисленото съществуване ! Правилно си се ваксинирал ! Поздравления ! То това живот ли е ? Освен това ще излезеш от "Играта " като Жертва , а не като самоубиец ! Хитряга си ти Зимният период , особено , когато не консумираш натурални витамини , вземай добавки като комплекс от витамини и минерали ! ИС е нужно да се поддържа в добра кондиция и да се подпомага.
 7. Ето мнението на Българите : https://novini.bg/polls/2618?fbclid=IwAR0_4cS__Fpy_hCsIxF4QBhocueVdbdnITQf-tuMTC7-DueAmxErXbYUNK4#pollbox гласувайте и тук , да се знае колко са мислещите Българи ! дотук 85 % са против този Геноцид ! Само 8 на 100 сте асоциалните мишоци !
 8. https://www.facebook.com/nebris.r/videos/905842276791394/ Сега вече се покрива логиката защо Пфайзер в договорите си не позволяваше да се даряват ваксините на други страни !!! Имаше тук материал , в който се изброяваха клаузи по договора им ! Изродите Разпределят коя партида къде ще замине и колко хора ще убие ! Много ясно , че планът е измислен перфектно ! Ако бяха действали със смъртоносните дози навсякъде и всички загинат нали хората щяха да скочат ? А сега какво наблюдаваме ? Малоумни ваксинирани , които подскачат - "ама вижте аз съм ваксиниран и нищо ми няма и на мен и моите близки " ! И така до следващият бустер , с който заминаваш в Отвъдното ...на изпит ! Абе , Безпътна молекуло , какво искаш да ти признаят . бе ??? Да ти кажат , колко жертви вече има от ваксинираните ли ? Да се компрометират и хората да се вдигнат и да ги размажат ? Малоумието ти достига недостижими висини !!! Какво искаш да ти кажат ? Провежда се Световен Геноцид ! Ваксините са биологично оръжие ! Ама вие елате си ги сложете , защото така искат глобалистите , казаха , че ще ни дадат 13 милиарда да ви набоцкаме ! Какво толкова ще ви стане ? Най-много да умрете , голяма работа , то и без това-това вашето живот ли е ? М ? Това ли да ти кажат , бе , Безумний ?
 9. В пъти повече от вашата ! Чети бе , невежия , аз го декларирах !!! И да четете не можете и ми се изправяте тук на пътя. Днеска е неделя няма ли да ходиш да яхаш "триколката " да обикаляш гребната ? Или злобата е приоритет вече и в неделя ? хахах Почивай ! Отивам да закусвам ! Времето ми е ограничено и по часове ! Това го споделям , за да не мисли нещо някой , че напускам полесражението ! Развявайте си байряците докато се върна , после ще ви счупя микрофоните.
 10. Какво да ти покаже едно кухо и осакатено интелектуално същество ? Ами нищо не може да ти покаже ! На всичко отгоре си мисли , че нещо го сърби , ама не може да си спомни какво ! Тегава трагедия.
 11. Кухавелата от Казанлък и тя се паркира със салто на терена да ни развява малоумните си манипулации. Два сносни нейни реда на кръст не може да сглоби , ама иначе носи пропаганда на тролове от фейса. До там й стига едната сива гънка !
 12. Не ми се обяснявай !!! Бухам ти амигдалата и подскачаш и ревеш ! Не се опитвай да ми завиваш в измислени грешни завои !!! Ако не беше тук да развяваш нациското знаме никой нямаше да се интересува дали съществуваш даже ! Ама се навираш , нали ? Тази Злоба трябва да се излее ?! Ами ше ядеш каквото ти "сготвя" ! Имаш и Избор да избягаш , нали ? Виж колко съм хуманитарна ! Уважавам Изборите и Правата и Свободата ! Ако не ми се натискаш да ядеш помия , няма те гоня из темите да те храня насила ! Ама злобата по-силна от тока , а , мазохисте ?
 13. Разбира се , че ще бъда КРЪВОЖАДНА срещу античовешките ви щения !!! Какво ти се иска ? Да бъда Толерантна ? Да ви Помилвам ?? НИ-КО-ГА !!! Ще си платите с ЛИХВИТЕ !!! НЕ ТЪРСЕТЕ МИЛОСТ !!! СЛЕД КАТО ЗАЩИТАВАТЕ ТОЗИ УРОДЛИВ , ЧУДОВИЩЕН ГЕНОЦИД ЩЕ СИ НОСИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА !
 14. Злобно Невежество , не че не искаш да убиваш ! НЕ МОЖЕШ ! Ако ти дадат възможност ще започнеш да стреляш безмилостно ! Не се покривай под крива демагогия ! Душичките ви злобни и черни и ми се мотаете тук в смешни стъкмистики ! ти си си пил хапчетата , гледам ...харесваш ми днес
 15. В отговор на уродливият , надрусан олигофрен , който от микрофона в парламента нарече Българският народ "фашисти" , Възраждане , Символът на Българският , Свободолюбив Дух , предложи в парламента да се влиза след тест за алкохол и наркотици ! Абсолютно точно предложение , на място и КОРЕКТНО , разбира се ! https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/206148194990467/ Аз искам да попитам Кой им плаща на тези "журналисти-фашисти" да задават тези дебилни , олигофренски въпроси , част от фашистката им пропаганда !! За кого работят тези нещастни , продажни псета ?! Кой им плаща и за какво им плаща ? Да заминават веднага да чистят улиците и да продават лук и чесън на пазара ! Това не са професионалисти !!! Това са боклуци , които за жълти стотинки са наети да задават малоумни , провокативни въпросчета , с които се надяват да създадат някакво напрежение във Интелекти ? Ами долни , безграбначни мисирки са !!! И когато се сблъскваш ежедневно с такава паплач абсолютно нормално е да им се раздават шамари ! Все някога чашата на Търпението ще прелее ! А от там и народа ще започне да бие !!! Защото когато става въпрос за Обществено Здраве и Свобода няма да се толерира повече фашисткото им отношение и злобното им невежество !
 16. Злобата ми към НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА Е БЕЗМЕРНА !!! Искате да убивате Невинни Хора ??? Ще ви Стоваря двойно по-голяма злоба върху главите ! Мислите , че Тъмните ще победят ??? Светлите са НЕПОБЕДИМИ ! ПЪРВОРОДНАТА ЕНЕРГИЯ !
 17. https://www.facebook.com/photo?fbid=347312294061359&set=a.344305244362064 Моят Отговор : Това е една Уродлива , нагла ДЕМАГОГИЯ ! Какво означава БЛС да излъчи "свои " представители ??? Означава да сложат техни пешки да суфлират препоръки и да вземат решения !!! Което на практика означава едностранно продължение на настоящата ГРОТЕСКА ! Искат да заглушат микрофона на Достойните доктори , които не се продадоха и не сведоха глава пред Чудовищата ! С този арогантен финт ли искат да замажат очите на Народа ?!? Значи те имат обещания към СЗО и в частност към уродливите Глобалисти , подпрени са мижитурките яко отзад и сега си разиграват гнилият театър за да печелят време само ! АНАТЕМА !!! Не се ПРЕДАВАЙТЕ ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НА ИЗЧЕЗВАНЕ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ ! Ваксинираните вече са Обречени ! Спасете останалите Българи ! Съхранете Българският Ген ! Не позволявайте да ни заличат ! Ако има принудителен натиск - "ваксинирайте с витамини " ! На война като на война ! Целта Оправдава средствата ! Подменете им Отровите !
 18. Този филм е Част от Моята Библия ! Гледайте го ! 100/10 https://filmisub.com/filmi/57090-eternals-vechnite-2021.html
 19. А , наслада ли е ? Ще ти се моят Цветен език да работеше в твоя полза , нали ? хаххаххах Ще ви мачкам на почивки !!!
 20. Аз Защитавам нормалните хора , Техните Интереси , Свобода и Права ! Ще Размажа агресията ви с двойно по-голяма , за да Осъзнаете , че Никой няма Право да иска да Убива Невинни хора , както и да им Отнема Свободата и Волята и Правата !!! Наясно ли си ? Като ви е гаден , скучен и празен живота - АБДИКАРАЙТЕ ! Има високи етажи , въжета , стройни дървета и други оригинални способи ! Ама да тровите живота и съществуването на Нормалните хора няма да стане !
 21. Кой ще им плаща на теа сиви мишоци ??? хаххахах Съвсем безплатно си изливат гнилата Отрова от нещастната си съдба върху тази социална платформа ! ТЕЗИ ТУК СА ЗАТВОРНИЦИ ПО ПРИНЦИП В ЧЕРНОБЯЛОТО СИ БИТИЕ ! Животът им е сложил оковите и ги държи на синджир - нямат социален живот , нямат връзки , Самотата ги разяжда отвътре ! Затова скачат и злобеят и радуват за Фашизъм и Рестрикции ! Това е ИСТИНАТА ! Нормален , Социално адаптиран човек Осъжда остро тази Гротеска и Геноцид !
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване