Премини към съдържанието

Джугашвили

Потребител
 • Публикации

  2986
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  2

Всичко публикувано от Джугашвили

 1. Кратко, точно и ясно!!! Господ да дава повече такива истински българи, напук на активизиралата се либерастка сволоч, бълваща глупост след глупост от ефира на мейнстрийм медиите!!!
 2. Румъния е договорила 79 милиарда, Гърция 70 милиарда!!! На нашия са му дали някакви трохи, колкото да им се махне от главата!!! И без това няма да отидат по предназначение, а по джобовете на управляващите!!!
 3. Абе и ти не си много прав!!! Ако си наясно как се прави държавен бюджет, ще си наясно и как се прави излишък и откъде идва!!! Направи си една справка, за какво беше похарчен този излишък и къде отиде!!! Ако нямаш спомени, информацията я има свободно!!! Във всеки случай, не е за погасяване на стари дългове!!! Та дали имаме излишък, обикновените хора не ги топли нищо!!! Единствените които ги топли, са управляващата върхушка, щото те решават кой, колко да прилапа от този излишък, все едно са техни лични средства!!! Иначе икономиката ни цъфти и вързва, като гледам!!!
 4. Кученца!!! Навремето ги вкараха по психиатриите, сега им защитават правата!!! Тук възникват няколко екзистенциални въпроса!!! От какъв пол са, каква порода са и кои НПО-та трябва да бъдат сезирани??? Някакви правозащитни или за защита на животните??? Стопанинът им не се ли явява като насилник, нарушаващ правата им!!! А ако ухапят някой, към кого трябва да се обърнем??? Към полицията или към ония дето идват и ги прибират в камионетките!!! А дали са обезпаразитени??? И на тия ИК иска да им даде равни права с мен!!! Не, благодаря!!! Мястото им е в ГУЛАГ!!!
 5. Степан Бандера е украински национален герой!!! Бандеровците са там!!! Мирчо и тях защитава!!!
 6. Не, това е най-трудното, а и няма божия намеса за да се случи!!! Явно не е богоугодно да се образова!!!
 7. Гледам че простотията ти бележи нови върхове!!! Набожен инженер, дето вярва, че земята е плоска...ти да видиш!!! Да ти кажа ли какво може да е??? Може да е, че някой некадърен инженер като теб , с купено образование не си е свършил работата, щото е тотален некадърник!!! А ако имаше Божия намеса, този никога нямаше да стане инженер!!!
 8. https://www.facebook.com/LOVEISTINATA/videos/701249507376601
 9. Курник!!! Това се поства без проблем, за другия пост проблемът е огромен и чакаме разрешение от вездесъщия и всезнаещ бот!!! Дай боже всекиму!!! кур-капан!!! А сега де!!! И това се поства!!! Кое е тогава, моля подскажете!!!
 10. Явно нещо не можеш да схванеш, че на Тръмп му правят кур-капан в момента!!! Ама като ги знам демократите, колкото пъти са се опитали да го вкарат в ъгъла, все ядат дървото!!! Така ще е и с този опит!!! Тръмп е играч, при това от класа!!! Не може да му се отрече, а който го отрича, значи живее в някакъв друг свят!!! Не случайно е президент, на пук на всички прогнози на социологически агенции и медийни истерии против него!!! Този човек беше до последно срещу каквито и да е карантини и спиране на икономиката!!! Резултатите се видяха, видя се и че беше прав!!! Безработицата стигна 40 мил. човек!!! За един месец отвори работни места на 2 мил. човека!!! Имаш ли си представа за каква цифра говорим!!! И след тези резултати, веднага му спретнаха едни протести/погроми над бизнеса в САЩ!!! Осъзнаваш ли, че на демократите вече им остана да разчитат единствено на бедните и безработни негри, докато всички останали ще гласуват за Тръмп!!! Този човек в момента спечели симпатиите на целия свят, освен на мързеливите негри!!! Латиносите също ще са за него, щото така си го направиха демократите!!! Просто нормалните хора видяха, че има и по-лошо от Тръмп!!! И спрете да пропагандирате за либерастката сволоч, че ставате за смях!!! А и да не се налага да започвам да наказвам!!!!
 11. Браво!!! П.П. Само едно уточнение от предното видео да направя!!! От няколко години Монсанто е собственост на фармацевтичния и химически концерн Байер!!! Има интернет, спокойно може да се провери!!! Така че европейците да не се правят на ощипани моми!!! И те са в кюпа!!!
 12. https://thebulgariantimes.com/Италианското-правителство-призова-з/?fbclid=IwAR3i2rWnDnpzz8ZXvmdnf_US7FtSYrOzkEXxxnQ8l6dsSclTZXcWAKlfwuM
 13. Да, Джугашвили е комунист, но напълно осъзнава, че комунистическите идеи не могат да съществуват без капиталистическия строй!!! Винаги трябва да има баланс!!! Както има бяло и черно, лява и дясна страна, така и винаги трябва да има комунистически идеи и прогресиращ капитализъм!!! В общи линии, винаги трябва да има класов враг, който никога не спи!!! Както за едните, така и за другите!!! Проблемът е, че тези неолиберали не са комунисти, а са някакви извратеняци!!! Както плюеха по комунизма( социализмът, комунизъм никога не сме били!!!) на бившия соц лагер, така си присвоиха много от идеите, малко промениха и украсиха с някоя и друга нова думичка и фраза и почнаха да тормозят масите по начин, по който и комунистите не са ги тормозили!!! При това цели държави им сърбат попарата, а накрая посегнаха и на собствената си, в името на постигането на някакви лични амбиции!!! А как ти се струва едни от най-богатите и влиятелни хора на тази планета, да са много загрижени за най-бедните и необразованите в собствената си държава??? Не този Вторник, ами другия Петък!!! Ако бяха толкова загрижени, щяха да помагат държавата им да се измъкне от кризата и да реши проблемите, а не да са част от проблема!!! А ако това се беше случило при Джугашвили, тия щяха на момента да са в Сибир да копаят руда и да секат дървета, още докато си го помислят!!! Те също са потърпевши!!! Много от тях имат някакъв малък или среден бизнес!!! Тълпата плячкосва и техните магазини, заведения или павилиони за бързи закуски,ако щеш!!! Тези хора от това си вадят хляба, това им е бизнеса, това им е живота!!! Не са попадали в полицейските сводки, учили са, работят и накрая уж борба за равни права, пък накрая работещите плащат сметките!!!
 14. Няма кой да позволи това, а и различията не са непреодолими!!! На практика, истерията с расовата дискриминация е подклаждана от демократическата партия (неолибералите), правозащитните организации и медиите, всички на нейната хранилка!!! Да видим кои протестират!!! Протестират мързеливите и необразовани негри и престъпниците от гетата!!! Тези люде са трето поколение безработни негри, лежащи на социални помощи, гордеят се с това и на всичкото отгоре, някой друг им е виновен!!! Добре, ама освен мързеливите негри и "подтискащите" ги бели, има и една трета страна, за която никоя медия не отваря думичка, не им дават медийна изява, щото не е политкоректно и не отговаря на конюнктурата на либерастката сволоч!!! Това са високо образованите, работещи и успешни негри!!! Сред тях има лекари, адвокати, политици, бизнесмени, учители и преподаватели в университети, актьори, певци, спортисти, обикновени работници ако щеш!!! За бившия президент да не говорим!!! Тези люде как са се издигнали в йерархията и са станали успешни, след като има такава чудовищна дискриминация и расизъм??? Тези успешни негри се разграничават от цялата тази истерия с расизма и всички протести и погроми, но на тях думата не им се дава!!! Нещо повече, те са на точно обратното мнение, защото чрез тази доктрина за расизма се обезличават техните усилия и труд и излиза, че успеха им се дължи на подаяние от бялата раса!!! А това не е точно така!!! Положили са труд, образовали са се, работили са, успели са!!!
 15. Всички видяха какво се случи с Детройт като го оставиха в ръцете на негрите!!! Стана първият фалирал град!!! Какви права сънуват, искат да фалират цялата държава ли??? Пък и равните права те ги имат, че и по-големи права имат от белите!!! Искат нещо друго, ама ще ядат дървото, ми се струва!!! Либерастката сволоч трябва да я забранят със закон!!! Отдавна съм го казал!!! Борба за равни права, а!!! Последният клип е върхът на либерасткото извратено мислене!!! Тия не със закон да ги забранят,а трябва да ги затворят в специализирани клиники за психично болни люде!!!
 16. Всички видяха какво се случи с Детройт като го оставиха в ръцете на негрите!!! Стана първият фалирал град!!! Какви права сънуват, искат да фалират цялата държава ли??? Пък и равните права те ги имат, че и по-големи права имат от белите!!! Искат нещо друго, ама ще ядат дървото, ми се струва!!! Либерастката сволоч трябва да я забранят със закон!!! Отдавна съм го казал!!! Борба за равни права, а!!! Последният клип е върхът на либерасткото извратено мислене!!! Тия не със закон да ги забранят,а трябва да ги затворят в специализирани клиники за психично болни люде!!!
 17. Тези факти, Джугашвили ги е писал многократно, при това преди доста време!!! Добре е , че има будни люде, които са любознателни и рано или късно проглеждат и проумяват истината!!! В този ред на мисли, не можем, а и не бива да влизаме в хора на платените западни клакьори и да се отричаме от Хитлер и Сталин!!! Единият ни е върнал заграбените територии от Първата световна война, а благодарение на другия сме запазили настоящата си територия!!! От какво трябва да сме недоволни и защо трябва да ги отричаме???
 18. Между другото, от всички публицистични и новинарски предавания, следя само неговото "Денят с Веселин Дремджиев" и действително человек има какво да научи от него!!!
 19. Възможно е!!! И аз се чудя защо ми показва само линка, не инсталира плеъра!!! Намерих го в Ю Туб, но е само с английски субс!!!
 20. https://www.facebook.com/109232794079508/videos/876493779485569/ Приятно гледане!!!
 21. Както се и очакваше, рано или късно истината излиза наяве!!!
 22. Усещам плах и нескопосан опит за обида!!! Но честно казано, предпочитам да съм циганин, отколкото азиатски травестит!!!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване