Премини към съдържанието

HIGIK

Потребител
  • Публикации

    41
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за HIGIK

  • Титла
    Потребител

Информация

  • Пол
    Мъж
  1. Оказа се че проблема е във видеокартата ..вентилатора не работеше , от там чипа е прегрял и за боклука сложих нова, сега всичко е наред.Благодаря за помощта.
  2. Мерси ще пробвам ,нещата които казваш...
  3. Qniasanie .....влизам във сайта на EPOX щото това ми е дъното,пиша bios beep и нищо не мога да намеря. Имаш ли представа на EPOX ...какво означава 1 дълго и 2 къси ? интересува ме и 1 дълго и 3 къси ? иначе дъното ми е EPOX -8NPA7L
  4. Имам проблем ...който мисля че идва от видеокартата .Днес като пуснах компютъра и черен екран .Смених монитора с чисто нов .Като пуснах си стартира нормално и всичко си беше окей.По късно при включване пак черен екран ? Искам да поясня че когато успее да се включи ,ако успее да се включи нямам проблем ...само при стартирането.И още нещо когато се включва компютъра .....винаги стандартно съм имал едно леко изпискване. Сега когато не иска да включи същото изпискване е доста по продължитилно.Също преди време така както си работи компютъра изведнъж премигва и цветовете се сменят.Мислих че идва от
  5. HIGIK

    Проблем с "network Connections"

    явно проблема е по-сериозен ,не от драйверите ........не и от настройките в device manager
  6. Здравейте , имам проблем с "network connections"а той се състои в това че :" Local Area Connection "се преименува в "Local Area Connection 2 "някой може ли да каже за какво става на въпрос ?..... сега установявам също че звука на компютъра ми също е изчезнал ??
  7. не става ,отказвам се ............все пак благодаря
  8. явно си е добре ,щото часовника си го виждам и си движи стрелките.........обаче в тоя случай проблема е някакъв друг защото сайта в който искам да отворя script страница не се получава а с Mozilla и internet explorer става без проблем ?
  9. С рестарт ,без рестарт нищо не става .Може би не инсталирам правилно или по-точно преди и след инсталацията има някакви неща дето не виждам как ще ги направя.Виж какво намерих в интернет: [Редактиране] Инсталиране на Java в Opera Изтеглете JRE от http://java.sun.com и я инсталирайте Имайте предвид, че jre1.5.0_13 е знаят да работят, докато jre-6u3 не работи на XO. (Виж [1] за повече за това как да инсталирате Java об. / мин). После вие трябва да създадете символична връзка в операта запушалка указател cd / usr / lib / опера / запушалка прогресия-ю / path/to/javajre/lib/i386 (напр.
  10. Не се получава ................интересно че теста ми показва ,че точно Java Runtime Environment (JRE) липсва на моята система .Обаче забелязах че при инсталирането на Java Runtime Environment (JRE) няма опция за OPERA.Опцийте са две за INTERNET EXPLORER и MOZILLA..........може би трябва друга JAVA
  11. Мисля че си прав,не е от настройките -тях съм ги оправил .Ако се сетиш за някакъв .js,ще съм благодарен
  12. Може ли някой да помогне ? Защо "Opera " не може да отваря изскачащи страници .Ако да речем се опитам да отворя с десен бутон на мишката -в подпрозорец или на заден план ,се отваря такъв само че на него няма нищо и в адрес бара пише :java script:void(0)
  13. преинсталирах си уина,сега всичко е в ред
  14. опитах се да направя запис на саунд-рекордера ,но нямам звук .настройките са ми добре,преинсталирах си драйвърите на Realtek AC97 Audio.къде може да е проблема ?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване