Премини към съдържанието

darkterminal

Модератор
 • Публикации

  31842
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  54

darkterminal е ТОП потребител на 21 март

darkterminal имаше най-много харесвания

Харесвания

35526 Без думи сме

Всичко за darkterminal

 • Титла
  Птица Гамаюн

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Края на мрака
 • Интереси
  ad Universum

Последни посетители

62657 прегледа на профила
 1. Те готови вече... Ма шом си решила да учиш... Той, моя баир у градо...
 2. Тия съм ги намерил удавна, удавна и слет тфа не съм намрил нишу ут нея...
 3. Драсва се с 200! Така, че да се види не следа въф въздуфа, а черта... И така... А може и да се пивне кероцин и слет това се чака телеграма... Кацането ф Ипоня! Дубре де, дубре... Кара веждана, Чорлавата Фатима... С русото мустак! Шоколатл на науатлски (кореняшки мексиканцки) език начи горчива вода! Горчив го апвам... "... дигай моме полата, да си платиш глобата ..." И това е от безобигните мръсутий... Нататъг слегват по-мръсни мръсутий.. Това гльедало е едно легендарно гльедало! Трябва екскурзии да водиш пред него... Разбира се без да им даваш да се изприкажат, че ше го изтрият начи... Наче, това тъзи Зазка им оше ина истенска песен:
 4. Наздраве баце... Евфемизми са това... Сиреч оправдания... Преди години ина колешка се беше филмирала и ми обясняваше: - Women don't fart! They toot... Съшата работа... Бегам, преди да са ме фанали ягите... Хъхъхъхъ... Начи, на Черното Али с русите путмишниси си му само за сестра веждана... Нарет с Хубавото Пеембе, ше се появяви у хрониката и Чорлавата Фатима... С русите веждаци! Уххх... Шакалт ли йе - съде натюр гу рупам... Наче... Точно ей такъф герой имахме на село... Леля му викаше Чеченецо, шо бил цър като чеченец... А па баба, му викаше Мръснико или Мароко (ше рече Котарака), или Оньо С Голиьо Врат - шоту се беше давил с някакви съседски котки или кучета и имаше за исвестно време отхапано месо на врата си, след това зарасна и порасна пак черна козина... Аха и да му чете полицейския протокол... Емата като забравя, забравя и че е хвърлила уликите в Дунава... А там ако нешо изплува е чак у Влашко.. А после се праи на ампе и вика, че не знаела мръсни песни... А кат излеза от стаята почва да ги крещи на поразия!
 5. Хъхъхъ... Според таткото на тая поя подружка, мъхнатите каки били по-страстни... Ситуацията била, че да целуваш жена без мустак, било като да идеш шоколад през стъкло!
 6. За мен Зазката има една песен! Извесна оше като песента на Сирена...
 7. Грубо... Много грубо! Ама понеже днеска съм добър, ще ти обърна малко внимание... Смисълът, всеки го открива за себе си... Ти очевидно не можеш да отидеш по-далеч от едното eбане... То, това не е осъдително... Сиреч, случват се и такива неща... Ама защо така грубо подхождаш? Така и тия дето за пари го правят и те ше спрат да ти дават... Хъхъхъ... Ас тези дори не ги и отразявах... Последните две години от техникума дори не си правех труда да се преобличам... Обаждах се на даскала, че съм не съм избягал от час и си четях книги в съблекалнята...
 8. Грубо! Много грубо! Ас само от рецепката за чистене на кармата... Или по-скоро от вида на перилния препарад... Я разкажи малко повече... Записки... Записки води ли си? То си е неопходим тос предмет... Станали втори клас, а все още не знаят да псуват! Срамота! Виш, тос предмет тря да го забранят...
 9. Ай ся щуратии... С риск да се пуфторя... Тая е изкарваща, а не вкарваща песма... Бес мръсутий...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...