Премини към съдържанието

Gost_123

Потребител
  • Публикации

    13
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за Gost_123

  • Титла
    Потребител

Последни посетители

390 прегледа на профила
  1. Здравейте, в тези смутни времена сме решили да се стреляме по класически начин - CS. Някой може ли да препоръча вариант, в който 6-10 човека да си направим сървър и да играем? Преди много години съм го правил с Хамачи...иначе в самата игра (визирам 1.6) до този момент съм намерил един сървър с 3-4 човека от 32. Всичко друго е с модове, по 20-30 човека и тнт...
  2. Да, избрано е Realtek. Иначе не съм пробвал със слушалки. Относно DVD - никаква разлика, просто сменя bits и Hz. И губи звука. Допускам, че с едно преинсталиране и започване на чисто нещата биха се коригирали.
  3. Не става. Изчезва звукът, презареждам и отново тръгва така. С всички източници на музика е сходно.
  4. Default format прекъсва звука и след рестарт се оправя обикновено, а другото не ми го дава като активно. Май нямам много опции вече.
  5. Да ги наснимам, ок, но кои? Тези, надявам се:
  6. Вече има положителен резултат. След моята намеса последно бях с версия r2.36, която не ми даваше друга опция освен Stereo i Quadraphonic. Свалих препоръчаната по-горе r2.74, излезна опция 5.1. и бръжденето изчезна. По-важното е, че дори и задните отново след толкова време тръгнаха. Дори и на Winamp. Малко по-пасивно се чуват и като допълнение, но на всяка песен работят. Единствено ми прави впечатление, че в Youtube дори и 5.1 клип да се зареди си работят, както преди - лява, дясна и бас. Пример: Благодаря на всички участвали тук и дали своето мнение! Примерът да послужи и за поздрав
  7. Точно това казвам - няма възможност за 5.1. Това е максимумът. Предната версия (която не знам коя е била) го имаше, но отново не се чуваше. Иначе албумът е един от любимите ми
  8. Подред: Първата снимка е на това, което сега ми излиза. Няма опция 5.1. Преди да сменя драйвърите ми излизаше опция 5.1. Но така или иначе отново не се чуваше през всички колонки. Относно теста, не ми дава възможност.
  9. Така: Първо се замислих дали да пиша вход или изход, така че нека не се фокусираме върху това. Искам да обясня, че при включена уредба предната-централна колонка не шуми. При включване на компютъра и зареждане на ОС започва да шуми. Това е. На въпроса за настройки на звук за windows - съжалявам, ако изглежда глупаво, но не мога да кажа, защото не съм ги намерил. Стандарното Volume Mixer единствено зарежда долу вдясно. Съжалявам, ако дискусията изглежда леко глуповата, но обикновено тези неща ги оправях преди сам и не съм се сблъсквал отдавна с нещо по-сериозно.
  10. Привет, с Windows 7 Ultimate, 32bit съм. С PotPlayer действам, свалил съм файл на 20 century fox от сайт с такова аудио. Просто е голям и не го качва тук. Но опитах, не става. Пак не се чува. В момента дори едната предна ми шуми като зареди ОС. Иначе не шуми при включена уредба. Предна лява, предна дясна и бас. Това е, което работи. Досаден проблем. Може би трябва да опитам да сваля драйвъри и за ATI Radeon. Налучквам от отчаяние.
  11. Здравейте, накратко: от много години съм се примирил, че Trust-a не звучи с всичките си колонки. Много отдавна си работеха, но с ъпгрейдването на Уинамп и на дъното преди доста време нещо просто се случи. Въпросът ми е: Възможно ли просто заради наличието на 3 входа в компютъра да не може да извади звука? Реално всичките колонки влизат с отделни кабели в уредбата, а от самата уредба излиза един, който се разчленява на три цветни, които влизат в компютъра. Свалих каквото успях като драйвъри, деинсталирах сегашните, но със сегашната верия на Realtek Audio Manager-a дори няма опция за 5.1. Прилагам снимки за ориентир, ще съм благодарен за какъвто и да е било съвет. На уредбата, на входа при компютъра и на инфото от Еверест.
  12. Здравейте, всичко е инсталирано. Забелязахх, че след като пусна радио или видео се появява това накъсване. Това категорично. При спирането им се оправя това насичане. Дадох ъпдейт на всичко, махнах доста от програмите на производителя и няма никакво подобрение. Дори напротив - постоянно насича. Някой идеи какво мога да направя оттук нататък?
  13. Здравейте, сдобих се с лаптоп преди няколко дена. Купуван е в началото на януари месец. Потчи не е работено с него. Получих го от моя ръководител, за да не губим време в поръчка на друг. Проблемът: При работа с него се забелязва леко насичане. Най-лесно се забелязва при работа с мишката, забива за кратко през малък интервал от време. Забелязъл съм, че това се появява най-вече като отворя видео в youtube, например. Изглежда всички драйвъри да са сложени, но не мога да бъда сигурен. Може ли малко насоки какво може да се направи. Моделът е с лицензиран софтуер и се продава така, не е инсталирано допълнително нещо. Моделът е Леново Yoga 500 R5005.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...