Премини към съдържанието

lokopos

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за lokopos

  • Титла
    Новобранец
  1. Звука се появи , но като цяло компа си е голяма мъка. А и позна за годината А иначе ако реша да си забързам компютъра освен да увелича рам-та друго ще трябва ли да се сменя ?
  2. Ами да , прав си. То аз бях забравил да спомена , че преди компютъра ми беше на XP и от скоро е на Windows 7. В момента е адски бавен понякога отнема по 1-2 мин. да ми отвори нещо - предполагам , че е зареди рамта или уиндолса ?
  3. По-късно ще изтегля и инсталирам нещата които ми каза , а до това AVG - не съм го слагал аз , да го махам ли и него ?
  4. Ето ги резултатите : MTB.txt Също така забравих да спомена,че компютърът беше преинсталиран наскоро и то не от мен. И за това не знам от къде са свалени драйверите и да ли въобще са свалени такива за звук.
  5. Здравейте отново , съжалявам че малко със закъснение ви отговарям. Аз също съм с реалтек и вчера направих Ауто Тест за да проверя дали ще се чува звук , за мое щастие се чуваше. Също така изтеглих и мп3 , който да пусна на някой плеър , но и там нямаше звук. Дори пробвах да включа и слушалките за да чуя дали ще има там поне, но и там няма звук. Интересно ми е как в Ауто Теста и в експлорър имам звук , а на останалите места нямам ?
  6. Здравейте, проблема е там , че нямам никакъв звук в ютуб или вбокс когато съм в мозила и хром , а имам такъв когато съм в интернет екслорер. Какъв може да е проблема ? (използвам 5.1 тонколони )
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване