Премини към съдържанието

_Belial_

Потребител
 • Публикации

  11422
 • Регистрация

 • Топ дни

  2

Всичко публикувано от _Belial_

 1. Какво е станало с Ту 144? Нещо различно от близнака му Конкорд? Твърде скъп, твърде капризен луксозен лайнер за далечни разстояния, които не могат да го изкарат на печалба посмъртно? Е посраните цървули комунистически се отказаха щот немат паре, ама защо се отказаха и гоуемите баровци капиталисти, за които 2- 3 милиарда са джобна пара и цената няма значение, щот могат да си позволят всичко?
 2. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Aaa, така ли ва лъжат? Прав си че нарочно правят така детайлите, само че смачквайки се да си купиш нов кашон, а чичо Скрудж да стане двойно по- багат и да ти се смее на акъла. Инжинере...
 3. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  От комунизма естествено.
 4. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Сещаш ли се защо? Защото вече капитализма не се чувства застрашен от нищо.
 5. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Значи ще се съгласиш и с твърдението, че работите като цяло не вървят на добре. А вече няма комунизъм почти никъде.
 6. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Тва и да го ритнеш по силно, пак ше стане същото. Онова ако го ритнеш ще си счупиш крака.
 7. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Среща между ново капиталистическо и 50 годишно комунистическо.
 8. "Порасни" бе, неграмотен!
 9. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Същия Гьобелс, който е пращал деца на фронта. Страхотен авторитет.
 10. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Не си ме разбрал. Бих избрал да се метна под влака, ако другата опция е каквато и да е корея. Не си ме разбрал. Бих избрал да се метна под влака, ако другата опция е каквато и да е корея.
 11. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Нещо против Белиал (севера) ли имаш момко? Бошке, да не би мечтата ми да стана невидим се е сбъднала?
 12. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Аааа, гледай ти... А самата Корея как така се е разделила на 2, ако не е по волята на САЩ? Ето, сега няма СССР, що не се обединят? Злото е победено дет се вика.
 13. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Е как така хем договор, хем война?
 14. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Освен да се изсмея на поредните вицове... И да ти пожелая, да задаваш повече въпроси на себе си. Това ще ти спести дрънкането на глупости и попадането в групата неосъзнатите си.
 15. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Да, само САЩ. Еднолично. Не. Едните спечелиха зависимост и америкън дрийм, а другите изолация. Никой от тях не е по- добре, просто едните имат повече пари и все по- малко време дори да помислят, какво им се иска да правят с тях. И живеят по ноти- САЩ свири, Корея играе. По- добре и по- богат са различни неща, облъчен. Не ли? И теб това какво те бърка? Кой беше ти че да казваш на хората какви трябва да бъдат? Какво да правят? Как да живеят? Ако оставиш за малко лицемерието, ше ти светне че по време на "комунистическия режим" Виетнам беше изравнен със земята, след война с най- голямата армия в света. Спекулации. Върху живота в Северна Корея има огромна информационна завеса, нашарена с дезинформация. Аз не. Ти?
 16. Поздрави за рожденика и от мен! Жив и здрав. По тоя повод: Група съветски учени твърдят, че рожденните дни са полезни за вашето здраве. Тяхно проучване показва, че хората с повече ржденни дни, живеят по- дълго.
 17. _Belial_

  Калдатски факултет по история

  Отново правиш безумни сравнения и изводи. Кажи как да не те смятам за облъчен. Какво спечелиха корейците от корейската война? Страната им е разделена на две, защото САЩ така иска. Южна Корея била някъде си, обаче корейския народ е разделен и НЕ следва собствения си път. В Южна Корея САЩ налива пари и технологии, а Северна е под перманентно ембарго. Защото обединена Корея щеше да е 2 пъти по- силна, нещо подобно на Китай. Виетнам може и да не е чак там където е Южна Корея, но виетнамския народ запази собственост върху страната си, и хич не е толкова зле колкото си мислиш. Човешкото развитие не свършва с високотехнологични гиганти, то е много по- комплексно. В този смисъл, свободата е най- важното нещо, а за да бъде свободен човек, той трябва сам да си е господар! И към всички- Сталин е бил изрод, не защото е комунист, а защото е изрод! Хитлер е бил абсолютно същия изрод, без да е комунист. Сталин избивал своите. Ми тва е бил единствения начин да спаси империята си. Иначе е щяла да се разпадне. Както се и разпадна на по- късен етап, защото комунизъм и империя са несъвместими неща...
 18. Глупости. Чакай да отслабнеш с анализиране или самоанализиране...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...