Премини към съдържанието

мен

Потребител
 • Публикации

  3736
 • Регистрация

Всичко публикувано от мен

 1. Прочетох го преди години, не е моя оригинална мисъл. Но в основата на стреса е представата, че нещата трябва и то трябва по определен начин. А много неща могат да се случат и другояче и от това да не произлизат трагедии. Примерно разликата между това да бъдеш отличник и това да бъдеш пълен отличник. Всички знаем, че трябва да учим, но не е ли прекалено висока цената, когато сложим това "трябва" и там, където е откровено излишно? А морала, като обществен договор, ... той твърде често обслужва чужди интереси, а не лични, и затова хората не го следват, когато имат условия да не го следват. Звучи хубаво, но всъщност е загуба на самоличност. Утопия е. Само звучи хубаво.
 2. Наоколо няма ли други лозя? На село осите нападат късното грозде, когато нямат друга храна. Ми падам ти на нивото. С глупавите си говоря глупаво, а с умните... не си говоря. Трябва да си го сложиш в подписа. Позволявам ти да ме цитираш.
 3. Уважението е форма на възхищение. Да имаш респект към непознати не е проява на добро възпитание, а по-скоро неадекватност как да се държиш.
 4. Добре, Чичолина, ще заповядам в твоя пети клас.
 5. Ти си прозрачна. Нямам интерес към персоната ти. Покажи нови емоции, ако искаш да ти проверявам кръвното.
 6. Една от големите заблуди пред хората е, че нещо ТРЯБВА. Нищо не трябва. Длъжността е някакво бреме. Нормалните хора просто уважават или НЕ уважават. Това са като забраните. На невъзпитаните им забраняваш да хвърлят боклуци по улиците, а на останалите нищо не им забраняваш, защото няма смисъл. И ако някой е длъжен да прави нещо, значи не му идва от вътре.
 7. Мей се държи днес, сякаш има ПМС. Трябва да нарочи нещо извън себе си за дразнещо, за да не гледа това в нея, което я дразни.
 8. Това звучи крайно любопитно. Като събирането на безкрайности в математиката. Е, той може и да не е, ама не трябва ли да те даде за назидание? Хората имат нужда винаги да заемат страна и на доброто винаги да се противопоставя лошото. Помага им да не полудеят.
 9. Това е уникална безсмислица. Надценяваш стойността на уважението.
 10. На мен много ми харесва общата му култура, но си мисля, че няма голяма аудитория, която да го помни за дълго.
 11. Така де, но ако той се е засегнал трябва да полага усилия да те наказва. Излиза, че не се е засегнал много.
 12. Абе теб не те ли наказа с вечен бан администратора, защото го нарече циганин?
 13. А, ето това е една крайно любопитна тема, скрита като безинтересна. Принципно всеки страни да се занимава от негативни и зли хора. А психологията зад това може да е крайно любопитна. Даже, да не казвам голяма дума, това май ми е основен повод да наминавам в този форум. Когато разбереш мотивите зад това някой да е зъл, глупав, вреден, някак вече не можеш да го мразиш, не изпитваш нужда да го отбягваш, вече не може да те нарани или да губи от времето ти. Ръсел Бранд истински ме изненада, когато в едно интервю обясни, че може да види във всяка жена божествената частица и това да го привлече (и сексуално) към нея, т.е. външният вид няма значение. / това е тоя, за който говоря / Такова признание беше потресаващо, защото показваше, че го мисли и с начина, по който говори и с езика на тялото си. Той е преодолял спирачките, които хората имат, категоризирайки нещо като скучно, безинтересно, грозно. Мъничко му се възхищавам, защото аз не мога като него. Иначе е слаб актьор, не съм му някакъв фен или нещо такова. Съвсем обективно разглеждам неговата философия. И ти като, как се казваше онова с турското име, дето е моряк. Истина е и не е истина. Права си и не си права. Такива изрази имат смисъл, ако се използват веднъж на 20 години, иначе се изпразват от съдържание. Има предистория. Виж страницата "За мен" на Yvsot, която все още е седемнадесетгодишна и побъркана.
 14. Без да искам да саботирам темата, бих предложил тя наистина да е предизвикателство с това да се състави думи с всички букви на дадената. Останалото е загуба на време. Не знам защо някой хора не правят разлика между загуба на време и предизвикателство.
 15. Ми оправете си правописните грешки. Но най-добре спрете да пишете нацяло, защото е некачествено. Поезията трябва да е песен, а вашето е като кашлица. Между другото как си обяснявате липсата на интерес към писанията ви? Всички са прости, а вие сте прекалено велика за разбиране? Има и по-просто обяснение. И аз съм "за" да поощрявам творческите напъни, но когато от тях няма резултат, най-добре е да се каже в прав текст - вие сте лош поет, клиширан, безинтересен. Вероятно вече сте в зенита на живота си, защото и практиката не ви позволява да покажете нещо идейно, нещо смислено. Едни и същи бълвочи, които подписвате, сякаш сте Микеланджело и някому някога ще е нужно да знае чии са. Успех с отказа от графоманията.
 16. Моята тема не е игра. "Максимален брой думи" пак не ми звучи като предизвикателство, а като губене на време. Кой ще отсъди дали това е максималният брой думи? Кой ще оцени, от думи с равен брой букви, коя е по-сложна за съставяне на производни? Каква стойност имат думите с различна дължина? Каква стойност имат чуждиците и заемките? Кога изброяването на думи се определя като успешно и кога като неуспешно? Как нещо може да е предизвикателство, когато дори това не е ясно?
 17. Обема и площта нямат нищо общо с интелекта. Видимо и общата ви култура е на ниво творчеството.
 18. Никой не може себе си да гледа, докато няма бебе. Не се произнасяй кой какво може, само защото ти не можеш. Хората се развиват в условия на изпитание. И мъжете, които днес си скубят веждите, в условия на война са способни да убиват.
 19. Това звучи като "Има ли такива хора, които ще се грижат за мен като за родно дете, а като стана пълнолетен ще им купя кутия с бонбони и ще се разделим с приятни чувства". Ако имаш IT познания на много места ще те вземат за без пари. Чиракуваш и учиш от извора.
 20. Недое**** се нарича. Това са най-опасните екземпляри от женски вид. Едно време ѝ пратих песничка. Тя ми се тросна и разбрах, че нямам насреща си комуникативна форма на живот. Тя уважава само нейните подлизурковци, като _nib_. Напомнят ми малко на жигулита. От старите модели.
 21. мен

  Крем за комари

  Казват, че човек разбира, че насилието не е решение, когато комар кацне върху неговите чувствителни ерогенни зони. При все това, стана нещастен случай. Моля препоръчайте ми кое е по-добре - погребение в титаниев ковчег или кремация? Кое издава повече мъката ми?
 22. Тя прекарва по-голямата част от съзнателния си живот дращейки в този форум. Той ѝ е бащиния. Наследство ѝ е вече трето поколение и е нейн първи дом. Постоянният ѝ адрес е офиса на Калдата ООД. Ти си тук гост. В случая натрапник, защото си пропуснал реверанси, палци нагоре, гърчещи се емотикони с одобрително кимане и споделяне на езотерични булшити. Тя решава кой къде да пише, защото е по-стара от теб, има повече постове от теб (и от всеки българин пишещ във форум) и има 70 000 лайка, от които 69 788 - нейни собствени. Дано сега се почувства поне малко неудобно и да ѝ се извиниш!
 23. Ако ми кажеш, че тази котколюбка човекомразка ти е присърце, може и на мен да ми се догади, ама не от нея.
 24. Радва ме тази баба. Тя е доказателство, че еволюцията може да тече и в обратна посока.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване