Премини към съдържанието

Anjel Dimitrov

VIP Потребител
 • Публикации

  948
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

420 Супер репутация

2 Последователи

Всичко за Anjel Dimitrov

 • Титла
  Окултиста
 • Рожден ден 9.08.1978

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Много.. :)

Последни посетители

1742 прегледа на профила
 1. Съотношението е различно за всеки.Но минималното предначертано е 20 % предварително предначертано,и то трябва да си много достоен за да може само 20 % да са предначертани.
 2. Може би мислиш за отрицателната страна на нещата(когато предците ни са правили нещо лошо ,и след това ни се предава като лоши наследства и последствия),но помисли ,че има и положителна страна(когато предците ни са правили хубави и богоугодни дела и след това ни се предават като наследство, и тогава Бог и Съдбата ни закрилят). Всичко е справедливо.Просто така е устроен светът.
 3. И все пак в едно съм сигурен ,че ако не изпълняваш мисията си възложена ти от Господ-ще се получи така ,че на 100% ще изтърпиш наказание.
 4. Въз основа на предците ни,или поне отчасти. Едните са открили и следват призванието си ,другите си правят каквото си искат без да се съобразяват с божията промисъл-това в основни линии.
 5. .... . То там е работата ,че банкера те омагьосва теб да си оставиш парите при него,или този с колите те омагьосва да си купиш кола от него.А колко хора практикуват ,но си траят,защото това е тайната на успеха им ,а колко жени практикуват магии за привличане на любов и пари просто ти е бедна фантазията.Но към този етап всичко е скрито покрито.Плюс това тука пиша само основите(нещо подобно на оказване на първа или спешна помощ,а за другото примерно диети ,пастична хирургия ,превенция против бръчки,не съм и помислял,защото просто към тези времена и като гледам напред ще си останат някои неща само окултни-или тайни,както е било от хиляди години.),защото ми е жал за хората ,дето им е цял живот един карък,и нямат никакъв късмет ,защото от езотеричната литература са чели само заглавията ,и са се подигравали отгоре на всичкото със Спиритуалния Свят.
 6. Така ,защото може и сериозно някои хора да не знаят ,,що е то уроки,магии,и проклятия?" ще напиша накратко. УРОКИ - малки безобидни ,,магиики"(МАГИЯ-молба към Висша Спиритуална Сила,или от ВСС/има някои хора са си Висша Спиритуална Сила/).Значи уроки може да се хванат ,когато 1:някой ви напсува2:погледне лошо със зли мисли(завист ,злоба,пожелание да ви се случи нещо лоши и т.н.т.),или директно ви прокълне.Уроки не ви хващат ,ако вие не пращате уроки. Магии - МАГИЯ-молба към Висша Спиритуална Сила но с добавен някакъв ритуал и заклинание.Или от Висша Спиритуална Сила/има някои хора са си Висша Спиритуална Сила/.Може да са черни и бели магии(бели магии е когато примерно се помолите на Висша Спиритуална Силаза някого да му се случи нещо хубаво.). Магии не ви ловят ,когато сте праведен и сте помагали и не сте кълняли примерно. Проклятие - Много силна магия или няколко магии.Обикновено хваща ,когато сте направили злоумишлено действие срещу някого и този потърпевщ направи магии срещу вас.
 7. То точно защото потръгна повече и се оказа ,че религията не е лъжица за моята уста (поне за този период).И се връщам към нещо по-спокойно и не чак толкова трудоемко.
 8. има някаква истина,то ,,колкото прецениш?" ако е за пари ,здраве му кажи!
 9. Значи първо се взема пари само при свършена работа ,ако не съм свършил работа то не вземам пари,а от близки и познати по принцип не вземам никакви.
 10. Занимавам се с това точно ,защото бях от обратната страна и ми поискаха пари дето не мога да дам и се почна едно четене и търсене ,докато не се справих сам ,за мен си ,след това за няколко близки и накрая и за непознати.И точно темата върви на там накъдето трябва ,и хората да се запознаят ,с тези неща с ,които ги плашат ,да знаят ,че не са толкоз страшни,особено ,че не са толкова скъпоструващи.
 11. То потърпевшите трябва да споделят повече,а повечето се крият. Как да не ги използвам като ,да помогнеш е голямо удовлетворение , а и по системата всичко се връща ,направи си сметката сам.
 12. Предлагам ги ,защото имам и уменията и дарбата за разваляне на уроки ,магии и проклятия.
 13. Това с клечките и децата го правят.На последното ти изречение отговарям с ,,много вярно" Пак подигравки със сериозни неща.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...