Премини към съдържанието

Anjel Dimitrov

VIP Потребител
 • Публикации

  1174
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

501 Невероятна репутация

2 Последователи

Всичко за Anjel Dimitrov

 • Титла
  kaldata маниак

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

2116 прегледа на профила
 1. Ние сме си безсмъртни и без това.В това се убедих ,още преди години ,когато се оказах пред Господ и почувствах вечността.Няма за какво някой да ми предлага безсмъртие ,защото Господ вече ни е направил безсмъртни.
 2. Много ясно ,те ги плещят само очи в очи и при условия ,че ще дариш Е какво да искам ,според мен само това е най-стойностно за един човек Ти по принцип имаш много въпроси,и много неща не са ти ясни.
 3. Не зам какво имсе връзваш?! И като са практикували ,,какво?"Будиските монаси практикуват много ,монасите в Атон практикуват много,и с каква цел?!??Примерно аз знам ,защо практикувам (и направо да отговоря -защото искам удоволствия , младост и здраве- вечно).И като практикуват ,,какво?"-повече от 90% от обществото са никои в очите на Всевишния Висш Разум и най-вече това се отнася за монасите. Нали бех в Атон и ги видях ,,Богослужение"-по скоро муфтене на Бога-(само искат нещо без да дадат нищо).
 4. Йеховистите се доближават до някъде до истината.Ако ти е свършило наказанието ,продължаваш във вечността.Моята опитност с ,която се сблъсках като се озовах пред Господ показва,че се случва следното нещо: След смъртта си човек ,се оказва пред Господ преди да продължи във вечността,случва се нещо подобно на последен дебат преди да се започне с вечното непрестанно съществуване с нови свръх възможности.Някои се връщаме тук с мисия и отлагаме Рая само и само да засвидетелстваме ,че има Господ и ,че ще съществуваме вечно,и отчасти се опитваме да даваме обяснения какъв ще е вечният живот след смъртта(но за всеки ще е индивидуален и затова нахвърляме само отгоре отгоре основите).един вид ,,Умираме,оказваме се пред Господ,защитаваме дипломната си работа наречена ,,нашия живот", и тъй като предимно повечето ще са в рая се почва консумиране от постигнатото през земния живот. Такаче ,атеистите губят ,защото не се стремят да си устроят вечноста и отношенията с Господ,а само гледат да са светски добре.
 5. Е то навремето се ходеше на море за да подишаш йодни пари ,да хванеш тен,а сега се ходи да се напиеш и да се снимаш за фейса.А и по големите храмове религиозните служители сложиха входове и се продават всевъзможни символи на вярата като сувенири.Редно е да се доказва вярата с нещо ,и вече е модерно изречението ,,Ето разбираш ли аз ходих до Божи гроб ,значи съм много вярващ".Епа те така те.
 6. Малко късно я виждам темата ,но проблема е голям. Като първо при такива ситуации се прави следното :1 -набавя се светена вода от някоя черква или храм ,където има светена вода.(обикновено в по голямите черкви има ,и може да се вземе по всяко време) 2 - научва се изречението ,,,О мили Господи Боже мой ,който сключи вечен завет с Авраам ,моля Те изгони всяко зло от този дом и обитателите му"" .3- като сте вече у дома със светената вода ,започвате да пръскате в дома като повтаряте изречението от точка (2), 4 - като напръскате навсякъде докато сте повтаряли изречението от точка( 2) си умивате ръцете и лицето със светената вода (символично ,не да се умивате истински с нея) ,и благодарите с изречението ,,благодаря ти Господи",прекръствате се три пъти и на всяко прекръстване казвате ,,Амин".Точка (4) се изпълнява от всички обитатели на домът в ,който се изпълнява ритуала. Ритуала да не се провежда повече от един път в седмицата,и по възможност по време на ритуала да присъстват всички обитатели на домът.Хубаво е засегнатите лица да ходят поне един път в месеца на храм за по 10 -15 минути да се молят на Господ за приключване на проблемите. п.с. Пловдив ми е далеч иначе бих отишъл да изпълня ритуала.
 7. Интересен въпрос.-Моето мнение е ,че не трябва да се вярва на 100% ,защото при преводите се допускат грешки,изкривяват се смисли и от там се навеждат четящите на заблуда. Тук ме обвиняват ,че съм отрекъл библията като цяло,и то е почти така,защото примерно новия завет се основава на вяра и единствено на вяра,без нито едно доказателство за съществуването на човек като Христос ,отделно намерих доказателства ,че Христос не е месията ,и то в библията.Оказва се ,че новия завет е една конспирация ,инсимилирана(измислена) стотната година. Да разгледаме с какво разполагаме - навремето хората не са могли да четат ,и са ги събирали в храмовете да им четат ,срещу това четене са искали дарения ,за да продължават да им четат.На днешно време (особено в евангелските черкви) е същото,прикарват те в храма уж да ти кажат нещо от Бог ,четат ти нещо от библията -тълуват ти след това ,и накрая ти намекват да дариш. Та един въпрос ,,За какво са тези дарения?!" в днешно време ,и друг въпрос,,защо при все ,че се плащат заплати на религиозни служители ,тези същите религиозни служители разговарят и дават отговори само в храма или на обилна почерпка???"-то пък не ,че има какво толкова да кажат.
 8. И в Отец могат да намерят прошка ,но най-важно е личното изкупление,за да ти се даде не само спасение ,но и благословение. Коя истина -на стария ,или на новия завет ,защото противоречието е голямо.
 9. Това е хубавата страна на атеизма спрямо фанатиците.
 10. То ,атеистите ползват Бога по добре от заблудените,защото нищо не искат от Него,а в същото време се възползват от свободната воля по много добър начин.
 11. Да ,но го е забравил Чел е ,,Нежни приключения"
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...