Премини към съдържанието

Bryca03

Потребител
 • Публикации

  191
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Bryca03

 1. Здравейте. Къде мога да намеря декоративен халоген с мигач (единичен), по възможност по-евтин или поне употребяван. Фар ще намеря. Проблем са халогенът и мигачът, защото нови се продават комплект и то доста скъпи, поне за мен. Търсих къде ли не, не успях да намеря такъв какъвто ми трябва точно, другите са стари модели, на мен ми трябва точно като споменатия. Благодаря предварително
 2. Здравейте! Удариха ми колата и сега стъклото на съответния фар е пръснато, а мигачът го няма (декоративен халоген е). Мигачът отстрани свети. Интересно ми е дали ще ми направят проблем като го няма отпред мигачът и стъклото на фара. Иначе крушката на фара си е там и свети. Ето така изглежда:
 3. Точно това искам да направя, но не мога да намеря втората глава или бушон, не знам как му казват. Ето тази част знам къде е, но другата не я намирам. Предимно ориентировъчно къде се намира, къде да гледам ме интересува
 4. Не, на парно е колата.
 5. Имам проблем с индикатора за масло. Карам известно време и като се за грее колата почва да пищи. Като е хладна, не се обажда. Сменяхме маслен филтър. Не помогна. Един приятел каза, че може да е маслената помпа, но той двигателя до сега да е умрял. Отварям капака, казаха, че били два края. Единия го намерих отгоре. Един майстор каза, че били един до друг, под картера, но не се виждат. Не съм вдигал на крик, но и това ще направя. Къде може да се намира другия край?
 6. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Има си ток, има си всичко, мерих
 7. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Имам мултицет. Обаче акумулатора е нов, гаранционен. Аз го карах, но нещо стана, не знам какво..
 8. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Значи пак казвам не разбирам особено. Казвам това, което съм чул. Бензин директно при двигателя. Мисля, че така му казаха. Не знам какви са звуците и от къде идват, но ги има. 🤷
 9. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Значи завърта ключа, всичко окей, само не завърта. Иначе издава някакви звуци. Той баща ми каза, че можел да го запали, но се чудя дали да не почна аз да се уча, да не стане нещо докато съм на път и да няма оправия.. Иначе golf 3 1993 1.6 75 к.с., той му прави първият път палене моно инжекцион, иначе не искаше да запали
 10. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Свързах ги със старите букси. Излизат някакви кабелчета, но то сигурно са за ако нямаш. Всичко си свети, мигачи, аварийни. Сега остава стартера да видя как ще се прави, защото отказа да пали. Миналата седмица в петък си го взех, събота ходих с него до магазина и неделята отказа да запали. Не въртял стартера или било от запалителната уредба. И да си сложа радиото.
 11. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Погледнах го, но аз съм ги сложил на местата. Сега остава някак да ги закрепя да се държат, защото в кутията на мигачите има някакви болтове и метални пластинки, които предполагам се слагат и така се закрепят. Но както се вижда на снимката има 2 кабелчета. Те къде трябва да бъдат свързани?
 12. Bryca03

  Golf 3 мигачи

  Здравейте. Взех си първата кола, но са и изгорели мигачите. Нужна ми е помощ, не знам как се слагат. На местата им мога да ги сложа, но гледа има едни кабелчета. Те къде трябва да бъдат свързани? Не разбирам от коли и не знам къде да чета или да гледам, та да се науча. Търсих в Интернет някакви обяснения/примери, но не ми излезе това, което ми трябва..
 13. Bryca03

  Windows 7 0×0 грешка

  Здравейте отново. Изчезнах, но не завинаги 😄😂. Та както и вие, така и аз имам живот и не мога да вися 24/7 във форума, но благодаря за съветите, идеите и предложенията. Нямаше нужда да се карате. По принцип съм си преинсталирал не веднъж компютъра както и чуждите, но до сега никога не се е случвало подобно нещо, да ми изпише такава грешка. Знам и за форматирането, знам и за биоса, но пак не се получаваше. За грешката мога да я покажа, но не знам дали и сега ще успея. Бях на работа, а снощи бях и на село. Така че не ми беше възможно да покажа каква точно е грешката и не знам дали и сега ще успея. Надявам се най-скоро да успея. Ще пробвам с линковете, които някои от вас ми споделяха.
 14. Bryca03

  Windows 7 0×0 грешка

  По принцип без програма. Просто изтегля торент и то излиза като iso файл в повечето случаи и просто премествам този iso файл върху влашката и докато са стартирани машините отварям iso файла и започвам. То има инсталатор в самия iso файл. Освен да не би нещо друго да трябва, да се прави? До колкото знам записването си става на диск, но за запис на флашка не знам дали има разлика
 15. Bryca03

  Windows 7 0×0 грешка

  По принцип от стартиран режим го правя, да. Но го правя така, защото и трите машини не искат да заредят през обикновения режим и не мога да разбера защо.. Иначе гледах аз в замунда последната версия от кога е, но въобще не стана и с нея пробвах. Някакъв човек гледах качвал в профила си някакъв торент пак със 7мица, но поправена и без някакъв вид ненужни ъпдейти, та опитах да го сваля, но той се тегли пък със килобайти, което не ми харесва и не мога да разбера защо, а лимит на сваляне не съм слагал.
 16. Bryca03

  Windows 7 0×0 грешка

  Здравейте! Опитах да запиша на флашка Windows 7 и да преинсталирам 2 лаптопа и компютъра си от 10 - > 7. Обаче нещо не се получава. Отварям инсталатора дори с администраторски права и стига там където да отбележим дали да получаваме актуализации или не. Пробвал съм и със и без, но пак не се получава. Отваря едно прозорче, което казва, че инсталирането е било спряно, да опитаме да затворим инсталиращата програма и да опитаме отново като дава грешка 0×0. По принцип знам, че windows 7 вече няма актуализации и, че вече няма смисъл от този windows, обаче искам него, като не и направо windows xp, защото машините, поне тези 2 лаптопа и моят компютър не са нови модели, а някакви стари динозаври от 2009-2012 някъд. Та ми се иска да ги освободя леко. Направил съм ги всичките на 10тки, но не мисля, че е много подходящ за такива машини.. Инсталаторите са от замунда, не знам дали в другите сайтове ще ги има работещи, не съм пробвал, но в замунда съм пробвал 10+ торента и всичките не се инсталират. Някой идеи?
 17. Благодаря иначе. Намерих приложения за мое щастие на български. И на английски да бяха, пак все щеше нещо да се разбере, ама друго си е на нашенски. Доста ще има да почета, но няма да се откажа. Нужно си е.
 18. Ценен съвет оценявам го. Не, че чакам на готово, хубавото е, че сам поемам инициатива да се науча. Аз също уча в техникум, обаче за жалост не съм в паралелката механизация, иначе там учат такива неща.. Аз за жалост се бутнах в Бизнес администрацията, но това не е нещо, което ми допада, а и нищо ново не научавам. Документите и преди си знаех как се правят и какви са..
 19. Все нещо трябва да се знае, не може без хич..
 20. По принцип имам малко комплекси за едни места, но главно по лицето, щото и аз наближих фазата с бради и мустаци, но не са ми удобни тези машинки, които имам
 21. Благодаря ви за отговорите, радвам се, че няма злоба. Просто искам да помагам.. И да не се налага да давам постоянно пари. По принцип бих помолил баща ми, но той също като всеки останал е зает човек, а не мисля че има нервите да се занимава с мен.. 11ти клас съм и съм на 18 години.. Надявах се на лесен вариант, защото финансово в момента не сме много стабилни и така.. Надявам се все нещо да излезе..
 22. Здравейте. Възможно ли е и има ли начин някъде да се обучавам как се борави с ток, електрически вериги и системи, как се определят фазите и нулите, как се заземява, как се работи с инструментите, как да не те убие тока - с други думи токаджия :Д. Предполагам едва ли ще изляза професор академик, но поне да мога да помагам на баща ми с тези неща. Не мога да занимавам него да ме учи той, та аз сам проявих желание да се науча самостоятелно, но ако има как от някъде, по възможност безплатно, защото има доста неща, които правя/които правим и нямам/нямаме толкова излишни приходи, че да давам пари за всичко.. Все някакви клипове, статии, сайтове, линкове ще са от от полза. И сам търсих, но като не знам какво точно да търся не се получи. Благодаря предварително!
 23. Здравейте. Търсих, но понеже не искам да попадна на нещо лошо или некачествено, искам да си закупя споменатото в заглавието. Аз по принцип си имам и двете, но едната машинка трябва да стои на кабел, защото е стара и батерията и не държи повече от минута, също така като се бръсна скубе и после щипе, че и порязва, а си има предпазител и не ми е ясно как порязва в такъв случай. А другата по принцип си работи, но много къс косъм оставя с приставка, 1.2см или 12 мм, както и захапват тук там някои от зъбите и ми прави ранички. А аз имам нужда да има по-голяма приставка. Има и такива 3 в 1, 4/5/6/7 в 1, не ги знам и аз ефективни ли са и струват ли си парите. Разглеждах и аз, но не искам да дам пари и накрая да излезе, че напразно съм ги дал. Като цяло не ми се дават много пари, но нещо от сорта на 30-50 лева.. Благодаря предварително!
 24. Здравейте! Понеже скоро ще стана част от хората ползващи автомобил като превоз за лични облаги, бихте ли ми препоръчали сайтове или клипове, които да гледам, да се обучавам за автомобилните превозни средства. Например двигателите им, разходи на горива, съставните им части и така нататък. Искам просто да знам за в бъдеще какво да търся в една кола и да знам какво и е, не постоянно да ходя по сервизи и да плащам луди пари. Линкове, статии, сайтове, клипове, всичко би било полезно. (И сам търсих, но като не знам какво точно да търся, не откривах това, което трябва). Благодаря предварително!
 25. Брато с такъв съм защото избраха да минат тънката страна и взеха оферта телевизор с телефон, а не защото *майка и татко :D. Да не съм искал да се чупи? Всичко се случи при две злополуки, втората от която, можеше да не е телефонът, а аз 🙂 .. О иначе аз не се тревожа. Още 1 месец и бия 18 години и ще си намеря работа много по-лесно и няма да се занимавам с глупости, а ще взема точно този, който искам. Търся флагман, да може, да карам с него, докато взема точно този, който искам.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване