Премини към съдържанието

Bewitched

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Bewitched

 1. 3. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република" Ще пише ама не пише нито чиста нито свята по скоро на където сте се запътили ще пише Джендърска република! И всичко това от страх да точно така от страх отново да не ви заробят турците с векове. Плащате милиони данък да ви пазят хамериканците и германците, плащате милиони данък да сте с европата а лидера ви господин бойко се хвърля на ердоган и го облизва и цунка като послушен помияр на който ще дадат лакомство, между другото чак на мен ми стана неудобно как господин борисов се нахвърли да целува ердоган. Нямате една работеща институция в държавата нито полиция нито прокуратура работи в тази държава факт! да не говорим за други важни институции които просто е по добре да не си изпълняват задълженията, кражби и корупция в здравната система и не само там, лидерите ви правят държавата да се разкапва от вътре като гнойна рана. Да продължавам ли още? Страх ви е като мишки но иначе сте се изучили до съвършенство да манипулирате ближните си да ги изнудвате и крадете. Страха ви корозира като ръжда.
 2. Виждам че доста разбираш от гейските истории ако съдя от познанията ти явно в белгия те оножда някой плешив еуро джендър и си понаучил тва онва лошо няма щом ти харесва салама хапвай си напълни устата здраво, А за това каква роля е избирал да е Левски в любовните игри с монасите е доста спорно! Лейтенант Хуберт Грубер също е доста курав нацист на външен вид с голям танк но всъщност е мек и нежен с Рьоне. Така че Левски ако е бил влюбен в неговия любовник е твърде вероятно да е заемал ролята на нежна блондинка все пак трябва да има баланс. Вглеждай се в свободните гарги които нямат естествен враг в природата може да ме видиш:)
 3. Както всички знаем Левски е бил майстор в дегизирането, не му е отнемало много време да се превърне в пищна синеока блондинка с която да се забавляват загорелите монаси, истински Хомо Хайдук. И той е трябвало да разпуска по някакъв начин, не е лесно да грабиш по къщите и да трепеш невинни хора голям стрес си е. Също като неграмотния джинко и перата. Няма разлика! Важното е да се самоуспокояваш че си го вършил за България, просто едно прикритие и извинение за всички грозни престъпления които е извършил васил левски. Турските власти са го обесили заради золумите които е извършил, убийствата и грабежите, ракетите не толкова че се е бил борил за България. Изпълняват си законите независимо дали е турчин, българин или грък. Хайде сега канонизирайте и жинко за национална светиня прости българи.
 4. Борецът за свобода Васил Левски освен че е убил невинно дете на 15г. е бил и хомосексуалист. запазени са стари архивни исторически сведения, в които се казва, че дяконът е имал таен любовник в манастир и това е причината той да не е имал връзка с жена. Какво мислите за това? Има писмени данни които доказват това.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...