Yvan Sergeev

Потребител
 • Публикации

  3180
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1687 Жестока репутация

1 Последовател

Всичко за Yvan Sergeev

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  западна БГ
 • Интереси
  не ми остана нищо друго освен да работя върху себе си и да се осъвършенствам.

Последни посетители

1805 прегледа на профила
 1. имаше един бг филм където хана избиваше всички свои противници и роднинните им за да няма кой да отмъщава нещо за княз борис и покръстването на болярите но може и да се лъжа ...
 2. у бюрото по труда
 3. дам и съревнование с капиталистическия ухранен свят 50 години ....
 4. божинка я се стегни у кръста уцели вратата тая годиня ма .... му д .... ва
 5. разбира се че e оправил въпросната казарма е била за затвора и държавата е трябвало да ги храни- спестил милиарди долари в рубли от храна на данъкоплатеца .
 6. не съм съгласен един велик мислител е казал - /.....
 7. матадор рткндраиооо -К
 8. ако искаш и съветско дънки и маратонки и бонбонки тик -так дрън та пляс пляс ( познах преди да съм прочел останалата ти част от поста - предсказуема си >.... нямаш шанс за противодействие на това срещу което се бориш) празниците са измислени от държавата за да се харчат пари от тъпия народ и да се върти икономиката- коледа е измислена от кока кола за да им се продават газираните напитки тези неща са пък измислени за да не се занимава народа с противодържавни дейности - да стои мирен и кротък вперил погледа някъде отколкото да чете книги за икономика и власт същото е и положението с компютърните игри . пресата се пише от тези които имат интерес да ти вземат паричките като им видиш рекламата понеже са спонсори на печата според мен не грамотните не трябва да имат право на глас хубаво ти си избирай защо мислиш че не спадаш към тази група ? грамотното писане ли само? чакай че ме напушва смях ..... супер предсказуема и нагла .
 9. и умна и богата с голяма зестра и много ниви все пак трябва да ме заслужи по -някакъв начин мога да направя компромис с някои неща няма идеални хора знаеш ли защо кучето е по-щастливо от човека ? защо изпитва и разбира само биологични нужди . аз си знам че не съм човек а нещо повече спирам да ти цитирам и чета тук част от постовете и цитати понеже не ми се четат повече дръвени философии .
 10. а знаеш ли защо имат протъркани стави на рамената
 11. http://onovini.com/2017/04/изненада-нов-закон-в-толерантна-герм/
 12. нищо не знаеш и власт да ти дадът и съмишленици нищо няма да направиш виж обаче ако на мен ми дадът власт ще е друго много яки работи ще направя > това не го вярвах руснаците са виновни но най вече Путин и какъв е модерния живот да седиш цял ден пред компютъра да пишеш да не раждаш пък мюсулманите да раждат и нещата да се определят с демокрация със всеки право на гласт и да бъде твоето ..... модерното се определя от мнозинството . или от силата . американчетата го правят този номер когато не им е изгодно не е демократично да се набие македонския парламент когато им е изгодно e демократично и може да се убие някой лидер с бомбички и самолетчета .
 13. кат зема властта го закривам
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.