Премини към съдържанието

Лорито

Потребител
 • Публикации

  69
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Блог публикации публикувани от Лорито

 1. Лорито
  Здравейте отново това е новата ми темичка...... тук напишете как се чувствате в момента, аз лично в момнета се чувствам много добре, при нас времето е много хубаво и е направо иделно за разходки край природата
 2. Лорито
  Модата не е резултат на нови тенденции, а на добре припомнени стари такива.
  Ако и вие сте сред привържениците на това твърдение, със сигурност не сте от шопинг маниаците, които всеки ден си купуват нови дрехи, а предпочитате да се наслаждавате на тези, които вече имате в гардероба и са направени от по-устойчиви материи.
  H&M имат целогодишна инициатива, чиято цел е събиране и рециклиране на стари и ненужни дрехи. Хората, които се включват в нея, връщат в магазините на H&M, своите стари дрехи, без значение каква марка са те, и получават 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.В инициативата може да се включи абсолютно всеки, разбира се, вие също!
   

 3. Лорито
  "Животът си върви по своя ред...
  ...хора,запознали се случайно,могат дълго време след това да не се срещат и дори да се забравят един друг. Но ако интересите им съвпадат, ако тези интереси са устойчиви и жизнени-рано или късно,хората срещнали се случайно,ще бъдат изхвърлени на един бряг"...
  Осип Чорни - "Мусоргски"
 4. Лорито
  Изморих се от болни амбиции,    
  някой все да ми рови в душата….
  Завистта някак стана традиция…
  Подлостта е до болка позната….
   
  Постоянно се взираме в другите,
  а не виждаме своите грешки!
  В тъпи спорове времето губим…
  Не говорим с никой човешки…
   
  Все опитваме друг да очерним,
  все злословим и все се оплакваме…
  С някой друг все живота си мерим…
  Своят някак за утре отлагаме…
   
  А не виждаме как остаряваме…
  Даже няма какво да си спомним…
  Май от злоба дори оглупяваме…
  И така и не ще се опомним…
   
     
 5. Лорито
  Животът е най-прекрасното и едновременно с това най- трудното нещо, което притежава всяко живо същество. Той е като една пътека, която води до някъде, но няма да разбереш докъде, ако не преодолееш пречките и препятствията по нея. Разбираш това едва, когато лошото отмине, отсееш нещата и осъзнаеш, че най- хубавото, което си струва всичко, е Любовта.
  Любовта е най- красивото чувство у хората. Тя е стимул да живеем и да се борим, захранва желанието ни да преодоляваме всичко около нас. Любовта ни е нужна, за да бъдем по – добри.
  Любовта е чувство вътре в нас и няма хора, които да не могат да го изпитат. Все пак, всички сме родени с любов, а това трябва да е стимул, за да я раздаваме.
  Великото чувство се носи из въздуха – само трябва да се спреш за миг и да го усетиш – то е навсякъде! Във вятъра, който гали лицето ти; тревата, по която стъпваш; дърветата, под които вървиш; красивото небе, което обединява всички ни под един ,,покрив”. Дори, когато седиш у дома със семейството си, то е във въздуха около вас. Всяка подарена усмивка на хората по пътя е израз на любов. Любовта е красота: ,,Красиво е всичко, което гледаш с любов!” Тя превръща грозното, грубото и лошото в нещо прекрасно. Успява да стопи омразата само с мила усмивка, нежна дума или жест. Тя е всесилна. Всяка помощ, подкрепа, разбиране към хората е израз на обич.
  Любовта и обичта в живота ни са в основата на нашето израстване. Колкото повече обичаме, толкова по – добри ставаме и натрупваме по- голям духовен опит. Който обича, вече е победил света и не се страхува, че може да изгуби нещо.Истинската любов е акт на пълно себеотдаване.
  Монахът Томас Мертън е казал: ,,Духовният живот се състои в това да обичаш. Но да обичаш не значи да сториш някому добро, да помогнеш или да го закриляш. Ако постъпваме така, то ние възприемаме ближния като обект, а себе си – като мъдри и великодушни хора. Това няма нищо общо с Любовта. Да обичаш означава да се приобщиш към другия и да откриеш Божията искра в него.”
  ,,Всички сме ангели с по едно крило. И ние можем да летим само, ако се прегърнем силно.”
  Трябва да се обичаме, защото ни обединяват толкова много неща. Сами не бихме могли да се справим в живота, но ако се обичаме истински, цялата ни история, действия и взаимоотношения ще се променят към добро. Така е - животът е изразена Любов
 6. Лорито
  1. Който се движи напред в науката, но изостава в нравствеността, повече върви назад. Аристотел
  2. Чудото е събитие, описано от хора, които са го чули от онези, които не са го видели. Харбърд
  3. Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада. Махариши Махеш Йога
  4. Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден. Бернард Шоу
  5. Хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към станалото. Монтен
  6. Познах добро и зло, грях и добродетел, правда и неправда; съдих и ме съдиха; минах през раждане и смърт, радост и мъка, рай и ад; и накрая разбрах, че аз съм във всичко и всичко е в мен. Ажрат Инайат Хан
  7. Пусни на свобода това, което най-много обичаш. Ако се върне при теб - твое е за цял живот.
  8. Всеки човек умира, но не всеки човек наистина живее.
  9. Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно
  10. Не вървете след никого, вървете само след себе си. Буда
  11. Мисълта е тази, която прави нещата такива. Шекспир
  12. Само преживените неща са истински разбрани.
  13. Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече. Сенека
   
  Ако имате любима мисъл може да я споделите
 7. Лорито
  Мода (на латински: modus - маниер, норма, правило, време, ритъм) означава начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Модата е израз на стремежа и идеала за красота. Тя е най-вече социално психологично явление и може да служи като средство за поставяне на социални граници. Всичко модно привлича общественото внимание, но то не винаги е по възможностите на хората с нисък социален статут. Общественото мнение също така може да бъде манипулирано и насочвано към различни направления в модата и вкусове. Най-известните световни модни центрове са Париж, Лондон, Милано, Лос Анджелис и Ню Йорк, но градове като Токио и Сидни също печелят популярност.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...