Премини към съдържанието

insec

Потребител
 • Публикации

  2009
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1106 Жестока репутация

Всичко за insec

 • Титла
  kaldata пристрастен

Последни посетители

819 прегледа на профила
 1. То е страшна работа вече, конспиративните теории са най- новата свръхмодерна пандемия срещу, която въобще не се види мегдан, за каквато и да е било ваксина, и противодействие, а със всяка изминала година се разпространява все повече и повече. По света сигурно има десетки хиляди факултети и катедри по медицина, представи си колко преподаватели са това, колко ученици, лаборатории, изследователски центрове, практикуващи медици, болници и всичко това, даже по някакъв елементарен начин разбираш ли, ще бъде забъркано в дълбоко секретен план да изтрови хората, чрез една ваксина лъжейки ги, че имало вирус. И защо по дяволите им е нужно, на тези които са запланували този заговор, да избиват хората. Може би са нацисти, къде ще устновяват арийската раса или пък евреи, къде са единствените с чиста кръв. Утре сме щели да измираме по улиците и да бягаме, като кози по балкана - боже милостиви.
 2. Един анекдот и от мене, който го знам от даоските среди: Попитали стария майстор: - В какво се състои тайната на успеха? - Две думи - отвърнал той - Правилни решения! - Коя е тайната за вземането на правилни решения? - попитали го отново. - Една дума - усмихнал се старецът - Опитът! - А къде е тайната за добиването на този опит? - Две думи - въздъхнал дълбоко майсторът - Неправилни решения!
 3. Предприема се огромен риск за здравето и живота на населението.
 4. Е как да не са - как ще спазваме мерки, като не знаем какви са? Маски, дезифектанти, социална дистанция etc. общи мерки, които ни се е налагало да спазваме и друг път, макар и не в такива мащаби - епидемиите не са от вчера все пак.
 5. Решението за карантината го намирам за правилно. Решението да оставят Радев спокойно да спечели изборите, за неправилно.
 6. Даже нема и за пет лева, ма карай - нали всеки знаел. Някои не си кривим душата и си признаваме, че не знаем - за това и впрочем не участваме на протеста, на знаещите, та сещаш се: ще се види, колко знаете.
 7. Смятай щом, дори един суициден тип, като мен и откровен мизантроп не би рискувал живота на милиони хора, само и само за да си докаже някаква теория, която ако се окаже невярна, предвид гъстотата на населението в днешния свят, дори и Нострадамус не би могъл да предскаже в какви мащаби ще се разрази тази пандемия. Това, ако е деградация ... здраве му речи.
 8. Значи се бъркаш не само относно мене, ами относно и тебе. Всеки знае, ама другия път. То точно от това "всезнание" всеки трябва да се пази. Щото лекар близък на семейството, завеждащ хирургично отделение ми се оплаква, как сестрите мрънкали, че много работа имали - предлага им човека да наеме още персонал "ааа не не, по- добре дай парите на нас". Дава парите и няма половин година, пак същото. А иди се оправяй. Който не е ръководил работен екип, той не знае за какво чудо иде реч - всеки мрънка, всеки капризи, всеки претенции, еле па като захапят колко са морални, честни и достойни, направо ти иде да хванеш гората и повече жив човек да не срещаш през живота си.
 9. Дори тъй тачения ви Мангъров не отрече съществуването на вируса - опъва се за мерките, така и останалите медици. Кое да им послушам? Който ги послуша за незначителността на вируса и се разболя, съжали - някои платиха с живота си даже. Какво повече. Да не отварям дума, че точно, които дигаха най- много вой срещу мерките, сега пък недоволни що имало толкова заразени. Е как да стане? Как хем да няма мерки, хем да се ограничи разпространението на вируса? Да го оставим да си вилнее и до кога, колко милиона трябва да се заразят, колко милиона трябва да умрат, за да е оправдано предприемането на мерки?
 10. Поне относно мене бъркаш, щото аз не знам. Е наскоро ми се случи да опра до болници и не кой да е, ами сестрите и санитарките ме спукаха от рекет - в последствие разбрах, че това си е обичайна практика в професията из цялата страна. Как аджеба ще я спрете тази практика ми е интересно да разбера? И впрочем имайте предвид, че най- много реформи са правени в здравеопазването и положението все така не претърпява промяна. Какви реформи бихте направили вие? Махаме Бойко и Гешев, те повече не са фактор, да прочета решенията ви и как ще процедирате относно те този проблем?
 11. С цена живота и здравето на най- близките им хора - ми то тогава си заслужаваме участа, какъв смисъл да живеем, щом всеки е готов на всичко срещу пари. Всъщност то не е въпрос да си го зададеш, а закономерно ще се случи, неизбежно просто. Добре.
 12. От година на година с този интернет, наблюдавам как все повече народ откача - прочел нещо там, от което бъкел си няма представа и край: конспирации, световния план, затриването на човечеството. От всичкознаене, накрая верно по- цивилизованата част на света ще се самозатрие, а аборигените и бушмените ще дойдат най- тавряз.
 13. А бе мисли рационално бре човек - кажи ми как ще накараш милиони медици, които имат семейства все пак, роднини, приятели, познати, съседи, близки да лъжат наред било за ваксина, било за вирус? Какви аджеба ще са тези лостове?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...