Премини към съдържанието

Marto_BG

Потребител
  • Публикации

    26
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Marto_BG

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 3.03.2000

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    София
  • Интереси
    Компютри и колела

Контакти

  • Skype
    martin.hristov30
  • Facebook
    https://www.facebook.com/martin.hristov.33886

Последни посетители

220 прегледа на профила
  1. Проблем след смяна на дънна платка.

    Ем поради много неща като например 4 слота за рам, 8 каналното аудио с high end nichicon кондензатори, dual bios и най важното 2 та слота за видео карта
  2. Проблем след смяна на дънна платка.

    Всичко с дъното е точно колеги!!. Носих го на диагностика оказа се, че е здраво и е трябвало да се флашне биос както казаха @hudyr и @Roujin Z. Флашна го човека от сервиза. На следващия ден му занесох компа да прехвърли частите на новото дъно и компа си тръгна без пролеми и сега всичко е 6! Благодаря на отзовалите се!!! Може admin/moderator локва темата ако иска!
  3. Проблем след смяна на дънна платка.

    Rev 1.0 e. Значи 100% ще трябва ъп на биос за да го подкарам с 4460 ката . Проблема е че нямам по стар процесор за да я подкарам! Явно ще го нося на сервиз. Благодаря!
  4. Проблем след смяна на дънна платка.

    Здравейте колеги пиша ви отново: След като си прехвърлих частите на старото дъно пуснах компа и ровейки из нета попаднах на това: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/G1.Sniper_B5(rev._1.0).html Възможно ли е заради това компа да не е палил с "новото" дъно? Защото никъде не открих в support листа за процесори моя процесор (i5-4460)!!
  5. Проблем след смяна на дънна платка.

    Ок мерси значи явно пак ще играе яко прехвърляне! Някой път ще го взема с мене и ще го занеса на сервиз да видим какво и що. Да се надяваме че нищо му няма защото не искам да стане така че 100 лв да си заминат ей така
  6. Проблем след смяна на дънна платка.

    Да вчера работеше перфектно А само да питам това, че като свържа мишката към някой от usb портовете на дъното и тя светне значи ли че е здраво Щото е сега пробвах старта ми мишка свързах я към някой от юсб портовете и светна.
  7. Проблем след смяна на дънна платка.

    Да включено е Незнам освен да пробвам ресет на биос чрез джъмпера ама като го нямам. Дали ще стане този от старото дъно или да не рискувам?
  8. Проблем след смяна на дънна платка.

    Е сега извадих кабела power switch но проблема е че жичките му са черни и не мога да разбера кое е + и -
  9. Проблем след смяна на дънна платка.

    Да всичко което монтиран го проверих дали е правилно преди да пристъпя кум следващата стъпка
  10. Проблем след смяна на дънна платка.

    Добре а с какво да дам на късо? Да не взема да направя по голяма беля.
  11. Проблем след смяна на дънна платка.

    Да свързани са точно така както е показано
  12. Проблем след смяна на дънна платка.

    Също така забелязах че там където пише clr_cmos май трябва да има jumper а аз го нямам. Възможно ли е тва да прави проблем
  13. Проблем след смяна на дънна платка.

    Не е от това. Първоначално и аз си мислех че съм го свързал неправилно но не е от това Да огледах го още преди да платя нямаше криви
  14. Проблем след смяна на дънна платка.

    Да проверих всички кабели няколко пъти и всичко си е на мястото. Сложил съм 4+4 CPU PIN но нищо. Иначе дъното го взех от olx за 100 лв. Човека ми каза че му е нямало нищо. Ето снимка незнам дали си вижда ама нямам по хубва камера
  15. Здравейте отдавна не съм пускал тема, но ето че дойде времето. Надявам се е в правилния раздел, ако не е моля админ/модератор да я премести. Та значи днес реших да си сменя дъното (ASRock h81m vg4 R 2.0) с това (Gigabyte g1 sniper b5 Rev 1.0) Дъното съм го взел втора ръка естествено преди да платя го прегледах да няма нещо прецакано (надути кондензатори, прецакани пинове на сокета и такива) и нямаше нищо фрапиращо. Речено-сторено. Прехвърлих всичко от старата на новата дънна платка, но като искам да пусна компютъра не се включва . Никакъв сигнал към монитора нито към нищо. Проверих главния захранващ кабел (24 пиновия) и този на процесора (8 пинов) На старото дъно беше с 4 Пина а на сегашното 8 пина. Има ли вероятност да е от това? Проверих дали не съм забравил да свържа кабелите от кутията (Power,reset switch и др), но не е от това. Ето характеристики на компютъра: MB: Gigabyte g1 sniper b5 LGA 1150 CPU: I5 4460 3.2 GHz RAM: 8GB DDR3 1600 MHz GPU: Gigabyte Geforce Gtx 750 ti PSU: Raidmax RX 500XT 500W HDD: Toshiba 1 TB Надявам се че дадох достатъчно информация за проблема
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.