Премини към съдържанието

Lumberman

Потребител
 • Публикации

  2276
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

5098 Гордостта на форума

2 Последователи

Всичко за Lumberman

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София (и други места)
 • Интереси
  намирането на пътя си,
  история, трайни неща

Последни посетители

1877 прегледа на профила
 1. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  А, да, трябва първо разрешение от ГЕРБ Almighty! Има ли нещо, върху което ръка да не са турили? Колкото повече научаваш за тях, толкова повече ги обикваш?
 2. Lumberman

  Глобален пакт за миграцията

  Една доста информативна статия от миналата година, по темата за мигрантите и превземането на Европа: The Migrant Invasion of Europe: Get Ready for Riots and the Abolition of the White Race Разбира се, видеото е свалено отново и отново. Не е политкоректно. Но може би е това:
 3. Lumberman

  За непризнателните нашенци и други неща . . . .

  А-ха, "руската агресия" спрямо териториалната цялост на Османската Империя, така кажи! Терористи подкрепяш! Предполагам също тачиш и тия двамата: Когато наричаха Левски и Ботев терористи… http://www.memoriabg.com/2016/06/02/botev-revoliucia-ili-terorizum/
 4. Lumberman

  Фалшиви новини и контрол

  https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/bezmilostna-tsenzura-spriaha-predavane-razsledvane-valia-ahchieva-iunion-ivkoni.html На кое място бяхме по свобода на словото? Браво, Бойко, браво, Борисов!
 5. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  А за цената на тока - какво да кажем - с монополите е така! А това безумие "индустриален ток" трябва да се премахне. Разбирам да беше по-евтин, а той е два пъти по-скъп, а сега и още. Лошото е, че производителите са зависими от тока, от употребата му и от цената. Не могат току-така да се прехвърлят на алтернативна енергия. Примерно, хлебарите да пекат на газ или на дърва (ако там въобще има съизмерима цена). Най-лошото за бизнеса е, че той е обязден и няма мърдане. Ония режат клона на който седят. Какъв икономически растеж ще предизвикат?! Като добавим и тол такси и по-високи данъци за возилата (гласуваха ли ги?), както и цените на горивата - перспективите хич не са добри. И на ГЕРБ не им пука. Ще оглозгат кокала докрай и това е! След което могат да го заровят (в гроба). Специално за хляба, ако си вземете домашна мелница за брашно, хлябът може да излезе доста по-евтин... да не говорим за хранителен. Но някой трябва да се занимава.
 6. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Ще си позволя за цитирам статията на Андролова: И каква точно е "голямата грешка"? Цачева ли беше по-добрият вариант или Каракачанов? Несериозно е да се вярва, че някой от другите кандидати ще бъде допуснат до балотаж? Заблудата е да избереш Радев вместо друг или да считаш, че нещо добро може да излезе от тия избори? А какво трябва да излезе? Ясно е, че той ще се опитва да бъде балансьор. Няма да хапе ръката, която го храни. Няма да говори против САЩ, но няма да хули и Русия. По принцип Андролова може и да е права, ако има информация от кухнята, но като цяло е странен начинът, по който я поднася. Радев за мен си е нечий проект, има си съветници, хора, които го напътстват и контролират... Трябва да е ясно, че случаен човек няма как да достигне до неговата позиция. Радев е много нива над ГЕРБ дори на ниво "дърдорене". Радев поставил ли си е за цел да пречупи ГЕРБ? За момента според мен той просто налива масло в огъня, който ги гори, който и без това не е малък. Той е в по-изгодната позиция, бидейки встрани от софрата. За съжаление, е напълно възможно и много вероятно, той да смени реториката, влязат ли БСП във властта. А избликът на Андролова е, меко казано, странен. Ще видим какво ще последва от нея. Дали ще мери навсякъде с един аршин...
 7. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Tака е - растежът (на цените) трябва да се поддържа с всички сили. Кой казваше, че при Бойко няма растеж? Всички цени и данъци растат - всичко расте, че и избуява като плевел! Расте и апетитът на Бойко и компания. Доят ни докато могат. Вече като не могат (или ние като не можем) или ще ни продадат, или ще ни колят... така се прави. Преди време гледах, че имат апетити да таксуват и дъждовната вода, но това засега е само за фирми. Който има кладенец, най-добре, но и там с това замърсяване на подпочвените води има рискове. Честито и на французите, които ще прибират парите. Софийската вода не е от обществено значение и спокойно може да се хариже на иностранци.
 8. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Ще има по една студена водЪ за всички! Някой бойковист да се изкаже нещо? Винаги е добре, когато народът плаща сметката, нали? Някой прави гушка, други плащат сметка...
 9. Lumberman

  Войната в Сирия (2011-)

  Aмериканците не успяха да свалят правителството на Асад в Сирия и не постигнаха целите си. Но в други държави като Ирак и Афганистан, какво се получи, след интервенцията им? В Афганистан били от 17 години! Какво стана след "демократизирането" на тези страни? По-добре ли са? И по-добре ли щеше да е Сирия? Интервю на министъра по човешките права на Пакистан за RT America:
 10. Lumberman

  За непризнателните нашенци и други неща . . . .

  Това, което са направили русите, англичани, германци, французи НИКОГА няма да го направят за нас. Виждаме ги какво правят в момента. Докато руснаците, въпреки комунистическата бесновата идеология, инвестираха в нашата страна и я укрепваха, и то след две световни войни в лагера на противниците им, западняците за две десетилетия ни разсипаха икономиката и ни изсмукаха милиони българи да им работят и да им попълват демографската дупка. Разликите между отношенията с руснаци и със западняци е очевидна, и тя не е в полза на западняците. Аз не съм фен на православните и лицемерието им, но католици и протестанти ще излязат по-зле. А друг въпрос доколко са и такива. То и в ония години след Освобождението е имало анти-руски гласове, дали по съвест или платени, и винаги ще има, докато я има Русия и докато го има Ватикана и Британската Империя тоже. И, нека не забравяме, че верую на англичаните (или поне на тези, които и тях управляват) е "разделяй и владей". Направиха го в бивша Югославия, направиха го помежду нас и македонците, правят го и в момента между украинци и руснаци. И кой печели от тая работа? Печелят единствено хора като Ал. Йорданов и миро20, които правят гушка! Затова, нека не си забравяме историята и да не мразим братята си руснаци, сърби и т.н., защото нямаме други братя! Американци и англосакси не са ни братя и това се вижда. Повече общо имаме с шотландците и ирландците. И те също са им сърбали попарата.
 11. Там властта е много по-всеобхватна и тероризираща населението отколкото тук, под уж благовидни претексти. Всичко е регулирано, постановено, и реално хората стават едни пионки, нещо като биороботи, които не могат да мръднат наляво или надясно без държавата да го постанови. Това е обожествяване на държавата, идолопоклонство. Какви 1800 въпроса, какви пет лева? Това ли е свободата в "свободния свят"? Свободен си да изпълняваш стриктно една камара изисквания и да плащаш една купчина пари, иначе си под ударите на държавния апарат. И то все за твое добро, уж. Аз се чудя хората как издържат въобще. Вярно, плаща им се по-добре за участието, имат повече удобства и уж е по-уредено, но пак имаме безпощадна тоталитарна власт, която се меси на всеки и навсякъде. Няма нужда от такива курсове, за да се стане рибар. Може да ги има, но доброволни, не като рекет. Как не се умориха тия западняци всичко да осребряват? И там не те учат как да ловиш таранки, а те хващат като шаран... впримчват ти съзнанието във всякакви правилца и изисквания, защото "така е редно". Защото някой чиновник е решил, че е редно. И на теб не ти се оставя възможност да преценяваш и разсъждаваш сам, и да си караш по съвест. Също не забравяй, че същите тези марионетки-издеватели, политици в ЕС подкрепят хора като Борисов, който постоянно въвежда разни законодателни промени, винаги да притиска и цуца повече от народа. Уж да имаме върховенство на закона и правова държава... Тия ако искат правова държава сами трябва да си дадат имуществото за реституция и да влязат в панделата. Който иска, не ходи на Запад и да трепери да им спазва законите. И то не щото вярва, че са добри, а щото не му оставят избор.
 12. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Хм-м. Как може!? Ама то и аз оня със забрадката не го броя за човек... тъй че - може. Определено Радев може да изпъкне на фона на предходните, защото онези се оказаха и си бяха маскари. Но това изпъкване дали е заради плюсовете на Радев, а не заради минусите на онези - не е много ясно. На фона на Плевнелиев всеки би изпъкнал. Въпросът е, ако и Радев му поразвържеш ръцете и му дадеш власт, какво ще направи? И не е ли по-лесно да бъдеш президент и да даваш акъл, без да носиш кой-знае каква отговорност? Но станеш ли премиер, тогава има едни "началници", които бързо ще искат да те поставят на място. И ако се опънеш, могат да ти метнат по някоя бомба, пък нали знаете колко самолета имаме... по-малко от генералите. Но пък сме рекордьори по бройка самолети нарязани за скрап по препоръка на "началниците". Та ей тогава ще се види кой колко е мъж. Той и Бойко ходеше без охрана и го раздаваше мъжага навремето и имаше много, много симпатизанти.
 13. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Той никога не е имал капацитет да ръководи държавата, нито сега, нито когато и да било. Не че и в момента я ръководи... само си припомнете колко пъти обещава едно, а за броени часове минава на противоположното мнение. Неговите мнения са толкова негови колкото и на миро20... Царят отдавна е гол, уважаеми!
 14. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  http://eurocom.bg/news/article/nova-betonna-gora-ot-60-bloka-iznikva-v-mladost Докато мутри са на власт, така ще е !
 15. Това е, защото успяват да внедрят криминални типове, които да опорочат протеста. Това си е тактика на управниците с цел компрометиране на опонентите им. Не че един протест би постигнал нещо, но ако той води до насилие и безредици, на управляващите това им харесва. Могат да кажат: ""оставете ги тия простаци и гамени." А чупене на витрини и прочие определено не е насилие насочено срещу самозабравила се власт.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.