Премини към съдържанието

Lumberman

Потребител
 • Публикации

  1581
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3374 Уникална репутация

2 Последователи

Всичко за Lumberman

 • Титла
  дървен философ
 • Рожден ден 30.11.1982

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София (и други места)
 • Интереси
  намирането на пътя си
  живот на село, история, трайни неща

Последни посетители

1583 прегледа на профила
 1. Lumberman

  Отношенията между САЩ и Русия

  Според американците сигурност се постигане чрез разоръжаване и то разоръжаване на врага, и пределно въоръжаване. Никога не съм видял да търсят мир с мирни средства, а с дрънкане на оръжия под носа на целия свят. Целия "свободен" свят. Как един път те не дадоха пример и да си нарежат за скрап изтребителите, да си унищожат ядрените мощности и оръжия, а все изискват това от други малки държави като Северна Корея, Иран и т.н.? Защо не дадат пример? Ами защото те не вярват в това. Те вярват единствено в разоръжаването и подчиняването на врага. Въпрос на интереси свързани с "националната им сигурност", какво да правиш. Много обичам някой да замаскира агресията като самоотбрана и самоотбраната като агресия. Съвършена гнусота. А така, скрий се. Там ти е мястото. Ей така да публикуваш, перфектен ще бъдеш! Трупай "плюсове" и гняв на главата си... ако въобще има нещо в тая глава... То очевидно има, ама сърцето де е? Да не търсиш един ден на пожар чуждо като Дейвид Рокефелер? На тоя уж човек сърцето не издържало има-няма шест пъти, ама как да издържи...
 2. Lumberman

  Отношенията между САЩ и Русия

  Кажи му! Ей, Миро, искаш ли да разбереш какво е трол, виж се в огледалото. Ако нямаш, купи си; ако нямаш пари, тегли бърз кредит Ти си олицетворение на тролското и няма две мнения по въпроса. Нулевият ти рейтинг също не свидетелства в твоя полза. Толкова си жалък, че не знам колко по-жалък можеш да станеш...
 3. Тони, той шест дена не може да изкара, ти шест месеца! Човекът е яко пристрастен, направо обсебен. Не може да каже едно "да" или "не". С такъв човек сделка как да направиш? Невъзможна работа. Ама поне показа за пореден път що за тип е, че и тема пуснал - аз му предложих елементарно решение, ама той не го приема. Три дни не писах заради него, той не отговори. Приех го за отговор това.
 4. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Хм, какво сравнение само! Добре си ги поместил. Но все пак това не е ли "обида" и "личностна нападка"? Обида би било ако е неистина, обвинения без покритие и без причина. Само че Плевнелиев толкова свали летвата, че да се опитва някой да го оправдава е нелепо. Та той дори при смъртта на момчето му си беше същия лицемер и позьор. Нищо истинско нямаше в него... като в онзи съфорумник дето има прозвище "Истината".
 5. Lumberman

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Борисов гледаше да е по-умерен в последно време, за да може да дочака такъв момент. Защото ако беше се държал като Плевнелиев, никой нямаше да го покани. Най-много да го разкарват по американски военни бази в американски самолети. Дано се вслуша в някой по-добър съвет, но основното според мен е доколко някой ще му позволи да преговаря и доколко желае и е способен да защитава нашите интереси. Той и в Иран ходи да преговаря и после, типично по борисовски, не държа на думата си, след като му дръпнаха ушите "началниците в Брюксел." Тъй че за него не е било проблем многократно да говори едно, а да върши друго, и не съм сигурен, че тази визита значи нещо. Но поне да не остане по-назад от Радев и опозиционерите. Той знае, че ако онези чичковци на Запад биват разритани, той остава на бунището на историята, а някой може най-накрая да му потърси и сметка за грабежа. ПП: Един коментар на Пламен Пасков от вчера по казуса "Български поток":
 6. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Не беше издигнат заради позорно ниския му рейтинг. Пред него може да се кланят само такива като Миро, който има още по-нисък рейтинг и за него Плевнелиев е величина... Но всъщност истината май е съвсем друга, позицията на Мирко не е такава заради качествата и рейтинга на Плевнелиев и Радев. При него важи принципа "парата прави борбата". Стига да се плаща прилично, той е готов да защитава яростно и най-губещата и абсурдна кауза. Когато човек е останал и без грам достойнство, подобно на Плевню, тогава и такива низости са постижими. И после сме го квалифицирали? Затова се загрижил? Защо не се загрижи да промениш тъпото си, нагло и безпринципно писане? Това не те ли касае чисто по човешки? Е, няма как да те касае, понеже очевидно целта ти е друга, а тя оправдава средствата. Безгръбначните платени пропагандатори няма да се посвенят да променят многогодишни опорки, за да влязат в крак с времето и положението. И окото няма да им мигне. Но ние сме виновни, че въобще им обръщаме внимание на политически трупове и пишман-анализатори от величината на Ал. Йорданов, Е. Дайнов, Г. Ганев и другите.
 7. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Гледам нищо ново от Миро. Той е константа. Ще го удостоя с пренебрежение. Ако БМВ Маниакът не беше отговорил, нямаше и да видя, че бил писал. Миро, Миро, недостоен си за профуканото време в писане по твой адрес, недостоен. В един свят, където реалните качества се ценят, ти си аут, батка! Cast out... outcast, с други думи. Радвай се на софрата, докато имаш възможност. А и няма да ме изненадаш, ако един ден станеш рашист и путинист наистина, ако статуквото го изисква.
 8. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Той предложи да бъде не до края на май, а до края на юни... ама от контекста не стана съвсем ясно дали само аз да не пиша, или и той. Нещо не го виждам да се лиши от приходи за толкова време. И то заради някакъв като мене. За пореден път доказа, че е на хранилка. Не е дошъл тука да изразява "личното си, неангажиращо" мнение. И после пуска темички, че някои били пристрастени от казуси във форума, или обсебени. Кой точно е обсебен? Кой не може без отпуск да кара? Да не би борчове да изплаща? Иначе за една седмица няма да умре от глад, даже може да му дойде здравословно. Току-виж видял и що е то живот извън форума и сянката на Путин. Ей тука за четене на всички без Миро (той да си чете от "стопфейка" и от пресрилиисите на ЦРУ и Министерството на Истината): http://glasove.com/categories/novini/news/radev-iskal-da-vklyuchi-ministri-v-delegaciyata-v-rusiya-no-kabinetyt-otkazal
 9. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Ей, не се умори да реанимира политически трупове 'начи! Ще ми сравнява недоразумението Плевнелиев с Радев. Такъв позор като Плевнелиев за президент България никога не е имала и едва ли някога ще има! Но мижитурките и продажниците трябва да са солидарни с другите мижитурки и продажници, нали Миро? А със съвестта той отдавна е приключил, лишен е от такава - няма леко или тежко. Тежкото за него тепърва предстои като трябва да си плаща дълговете, образно казано. Най-големият комплимент за него е, че някой му обръща внимание - значи си върши работата. А и не пожела да не пише 10 дена в политическия форум заедно с мене, за да докаже, че не е пристрастЕн или трол. Но това не е изненада.
 10. Lumberman

  Генерал Румен Радев - новият президент на България

  Радев и Путин от Сочи: Възстановихме диалога Под "недалновидно политическо говорене" дали няма предвид и изцепките на едно чучело, което до неотдавна пребиваваше на Дондуков 2? Наистина кофти наследство. Но ако има читави хора, дори кофти наследството може да бъде преодоляно. Какво става? Да не би Тръмп нещо да поразхлаби каишката? България да бъде пълноценен участник в собствената си съдба? Да взима някакви реални и ползотворни решения? Дали и ЕС и Германия се еманципират, или просто решиха да сменят реториката, за да не ударят ново дъно на обществено доверие? И като се сетя, че някои все още въздишат по Плевню... но, уви, Бойко излъчи Цачева, Роско щеше да има резултат поне два пъти по-малък от "магарицата на Бойко".
 11. Lumberman

  Отношенията между САЩ и Русия

  А такива ли са създатели на тези кратки филми? Ако са, то остават два варианта - или да са заблудени и да не са наясно с фактите, или да са покварени и те самите. Имай предвид и друго, глобализацията създаде възможност за някои хора да живеят охолен и безгрижен живот на гърби на други, на цели народи, региони и континенти. Да направиш пътуване до Тайланд и да заснемеш подобен филм не е по джоба на всеки. И според мен, донякъде заслуга има и новия световен ред, който изградиха в последните десетилетия. Големите кражби и лесно създаваните пари, "американската мечта" или въобще мечтата за охолен и безгрижен, уреден живот, която уж човек може да реализира на Запад. Наистина на Земята има все още райски и неопетнени кътчета, но и толкова много друга нечистота, смрад и неправда, че как човек да се зарадва? Понякога е трудно, но и колко му трябва на човека? Между впрочем, знаете ли какво пишело в Библията за "греха на Содом", небезизвестния град от древността? Едва ли някой като чуе "грехът на Содом" мисли за тези точно неща. Интересно е също, че ако има нация и държава в света днес, която да олицетворява тези неща, може би Америка е тази. Нужно ли да е показвам снимка на охранени американци и американки?
 12. И каква е сделката, че не разбрах? Ти да пишеш, аз да не пиша така ли? Смешник. Що не кажеш в прав текст: "Не съм съгласен двамата да не пишем в политическия раздел от форума до края на май"? При положение, че аз предлагам да не пишем, значи ТИ ИСКАШ ДА ПИШЕШ. Сиреч, не си съгласен да сме под едни условия. С други думи, за n-ти пък се доказваш като трол. Тролът не може да съществува ако спре да пише, защото ще му спрат кранчето... може и да го уволнят. Хайде спри да те видим! Вземи си "отпуск". И после аз съм бил трол и платен. Ти десет дена не си изкарал, вече месец искаш?! Хайде изкарай десетте дена, па после ще го видим месеца. Ако толкова настояваш, като мине май може да продължим и юни, но ще забавя отговора си до края на периода. Изпитателен срок един вид.
 13. Ама ти май въобще не вдяваш или се правиш, че не разбираш - аз с правилата съм се съгласил като участник във форума. Точка. Няма какво да се дискутира тука въобще. Ако имам проблем с правилата и ги нарушавам, и тези правила наистина са направени, за да отстраняват зло и проблеми, тогава админите да се оправят с мене. Тяхно право и задължение е. А да те питам в тоя месец отгоре, ти ще пишеш ли? Или само ние няма да пишем, че нещо не разбрах? А искаш ли да ги направим не до края на юни, ами до края на юли или август примерно? Или въобще повече да не пишем вовеки? Хайде стига глупости. Аз нямам проблем и до края на юни да е, но с оглед на ситуацията е напълно достатъчно да пробваме до края на май... и после, ако има нужда, може и до края на юни. Само че понеже ти не искаш до края на май, ми блъфираш и ми предлагаш по-дълги срокове, за да ме откажеш. Засрами се! (Знам че няма да го направиш, но съм длъжен да го кажа.)
 14. Самият факт, че не искаш да приемеш да не пишеш за определен период от време, и то хич не дълъг, а отклоняваш темата за правилата на форума (които има кой да ги съблюдава, и ти точно си последният човек, който има ПРАВО да говори за ПРАВИЛА) - това показва, че за пореден път ни хлъгзаш и шикалкавиш. Можеше да кажеш - окей, заради вас ще го направя и да спреш да пишеш за десет дена (а вече и по-малко). Както ще спрем и ние. И така ще покажеш НЕДВУСМИСЛЕНО, че В ТОЗИ ПЕРИОД не си бил на хранилка и не си трол. Но не. Други условия ще поставя. Поставяй си ги на тебе. И не мисли, че ОТКЛОНЯВАНЕТО НА ВЪПРОСА и задаването на други въпроси е някакъв отговор от твоя страна. Нарича се увъртане, типична змийска, подмолна, лицемерна работа, за което човек трябва да се срамува, а ти се биеш в гърдите. Ама какво ли се занимаваме с тебе, все едно нещо друго може да се очаква от гнилото да не бъде гнило. Само да го добавя директно - това, че не искаш да приемеш предложението да не пишеш в раздел политика до края на месеца ЗАЕДНО С МЕН (и с Тони), показва недвусмислено, че имаш интерес да пишеш и не можеш да не пишеш, т.е. признаваш се за трол на хранилка. Точка. Или може би ще приемеш предизвикателството? Приказки за спазване на правила не искам да чувам, защото правилата нямат общо с предложението. Неписането не е забранено в правилата. Откъде-накъде един "спамещ трол" доброволно ще се откаже от правото си да публикува? Аз се отказвам - или може би и това е вид спам?! Ти си човекът, който държи да продължи да пише и не иска да стане част от елементарното доказателство. Или може би, без да иска, става.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.