Премини към съдържанието

street racer

Потребител
  • Публикации

    680
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

252 Супер репутация

1 Последовател

Всичко за street racer

  • Титла
    kaldata приятел

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. Това за 3/4 G ли говориш? Нещо не ми се вярва. По-скоро може да има някакъв pool от адреси.
  2. Почти сигурно двр-чето има р2р функционалност. Друг е въпроса през какви незнайни китайски сървъри върви трафика. За трафика, който ще генерира - да не говорим. Иначе, самите настройки са съвсем елементарни, но аз лично отказвам да ползвам подобни услуги. Един, макар и малко селски вариант е да се включи в мрежата някое дърто желязо, което да се достъпва от вън с нещо като TeamViewer и вече да се гледа през локалната мрежа. ПС: При р2р варианта, обикновено има доста ядове с отдалеченото администриране на двр-а.
  3. Ако нета е 3G/4G мобилен, с някаква "бисквитка", става още по интересно Как ще се свърже DVR-a с "бисквитката", при условие, че 90% от dvr-ите, нямат wifi интерфейс? Не, че е невъзможно...
  4. Като цяло, без статично, публично IP е тегава работа. В момента много производители (вкл. най-китайските), предлагат р2р услуги. Виж, дали DVR-a, няма подобна опция
  5. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Мммммм, не си мисли, че лесна професия! 5-6 часа на коня .... Аз моя (дето го научих на Български език за 3 дена), след два часа не мога да ходя Пък другото - то си дойде само - какво сега да бягам ли? ПС: Качвал ли си се на 35 метра радио-кула?
  6. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Защото "консервите" съм си ги правил аз, в буркани "Омния" още август От магазина, не вземам по това време на годината. Каквото съм съм отгледал /консервирал/ в сезона - това е! А чесъна - също е домашна рецепта - от Омурташкия край. Не е от мързел - просто е по-вкусен в салата (според мен)
  7. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Той отдавна е "изконсумиран", но идеята не е лоша - там правят едни питки (по 2 см), на които викат палачинка. Така, че едни истински палачинки с домашно сладко от дюли.......
  8. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Та такааа, да докладвам: Като цяло резултата беше добър (не този от мача). Според "фокус групата" - морковите са излишни - добавят някаква странна, сладка нотка........ За събота менюто е уточнено: Ракия - гроздова, реколта 2016 (димят/мускат 50/50) Салата - "Мързеливо кьопполу" - конс. белени домати, прясно изпечен патладжан, печен пипер, магданоз и маринован чесън Основно - то е ясно Десерт - не е моя грижа
  9. Това не са параметри..... Какво значи 2-3 страници - какъв формат, с какъв шрифт, кегел, междуредово разстояние, цветност и т.н. Нали се сещаш, че един разказ мога да го събера и на 1/2 А5 - ама ще трябва и полиграфска лупа към книгата. Първо си направи предпечатната подготовка, като се съобразиш с технологията за печат - примерно повечето дигитални преси имат печатаемо поле 48х30.5 см, в което трябва да влязат и "служебните" елементи.....
  10. Класическия офсетов печат не подходящ за единични бройки. Там голяма част от себестойността на крайния продукт, е "твърда" и не зависи от тиража. Подобни неща се правят на дигитални преси, като качеството, често превъзхожда класическия офсет. Да не говорим, че "човешкия фактор" е сведен до минимум Ако кажеш основните параметри на изданието, мога да ти сметна приблизителна цена - разликата в различните студиа няма да е голяма
  11. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Така - първата част (дето ще е със заливка), вече е във фурната! Как ще разбера, кога е готова Така е колега - по принцип са много готини, весели и работливи хора, но опре ли до чест или собственост - става лошо Няма как - от две години сме си в България окончателно. Но като отида нататък (февруари - март), ще се огледам за нещо
  12. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Не съм, бе! Просто така се получи А и в Тексас, не е ненормално майка и дъщеря да изглеждат като сестри (20 -22 г. разлика) - да се чудиш коя да .......... Проблема е, че мъжката част, обикновено вади пушката и после пита..... Хайде, че почвам "пробната матура" - досега обикалях града да намеря агнешко було. Смятам да направя комбинация от трите предложения, като половината ще е със заливка, а другата половина - като "бомбички" в було и ще ги запека с кашкавалче......да видим какво ще излезе
  13. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Абее, вие майтап си правите, ама тъста е две години по голям от мен... Аз като казах, че питам сериозно.... А, как се пекат ребърца и 46 номер телешки стекове знам. И за бирата знам, но ще изчакам да вляза в университета....
  14. street racer

    Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

    Благодаря ви момчета! Май ще ползвам комбинация от двете предложения! Утре има мач и ще ползвам аверите за "суха тренировка" ПС: След 9 год. в Texas (San Marcos), как мислиш (за BBQ-то) говоря
  15. Моля за изпитана рецепта, с възможно най точни "мерки" на продуктите В събота съм на изпит (трети) пред НОВИТЕ тъст и тъща и не трябва да се излагам! Първите два изпита ("ракия" и "BBQ и салати" ) ги взех с отличен, ама тъста бил фен на дроб-сърмата.... Наистина ми е много важно...... ПС: Може и нещо по-засукано - не ме мързи Благодаря предварително
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.