Премини към съдържанието

cassiopeia walk-in

Потребител
 • Публикации

  2146
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

13 Добра репутация

Всичко за cassiopeia walk-in

 • Титла
  ЕЛ

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. cassiopeia walk-in

  Учителят

  колкото отивате към върха, то вече там материята е по-гъста, имате най-големите мъчнотии, докато минете. И като минете в противоположната посока в другия свят, вие отначало ще се натъкнете пак на големи мъчнотии. Но колкото отивате по-далече в другия свят, материята се разредява. Значи започвате на физическия свят с лесното. Влизате в мъчното и в духовния свят започвате с мъчното и свършвате с лесното. Следователно какво е физическият свят? Започвате с лесно и свършвате с мъчно. А пък какво е духовният свят? - Започване с мъчното и свършване с лесното. Следователно във физическия свят най-първо ще имате добри резултати, а в края лоши. А пък само в духовният свят в началото ще имате лоши резултати, в края добри. Следователно двата свята ще ги съедините, защото трябва да съедините физическия и духовния свят. Физическият свят ще гарантира за духовния, ако в духовния има оскъдност, а във физическия - изобилие. А когато се намирате във физическия свят в оскъдност, тогава духовният трябва да помага или да гарантира. Някои чувства у вас са започнали със сполука, ще завършат с несполука. Трябва да се изучава човекът. В някоя своя способност имате мъчнотии. В света, в който се намирате, условията са такива, че не може да ги избегнете. Щом сте на физическото поле, някой път ще гладувате,
 2. cassiopeia walk-in

  василка

  http://senzacia.net/скандално/божидар-томалевски-който-се-набута-в-с-3583
 3. cassiopeia walk-in

  Учителят

  Астралният свят = ще стане физически(твърд) а умственият свят = ще стане астрален."
 4. cassiopeia walk-in

  Учителят : 252 288 мил. пъти по бързо

  Това, което ангелите направят за 1 секунда, то човечеството го прави за 8 000 години.
 5. cassiopeia walk-in

  Учителят

  Когато хората на земята се обичат = отварят се вратите на Ада и душите се освобождават.
 6. cassiopeia walk-in

  че винаги се чува с костите

  http://www.168chasa.bg/article/7003176
 7. cassiopeia walk-in

  Учителят : врагове(-) => приятели(+) =>

  Разглеждайте нещата от Божествено гледище. Двама души се карат – казвам: Много сладко си говорят. Двама души, които се карат, ще станат, след време, най-добрите приятели. Българите имат поговорка: "Ако искаш, един турчин да ти стане приятел, набий го." Щом го набиеш хубаво, онзи ти става приятел, признава те за герой.
 8. cassiopeia walk-in

  Е Кейси : ХИТлер

  https://rense.com/general18/isaj.htm EDGAR CAYCE (през 1933 и 1935 г.) Кейс на Хитлер (4 ноември 1933: Четене # 3976) "Четенето ни казва, че [Хитлер] би могъл да донесе" светлина на света "... [и беше] е наречен [тук] с някаква цел." CAYCE: [Хитлер] е призован за цел, която е била поставена ; не само в делата на народа, а като в делата на света, тъй като той стои много в позицията, каквато е Иуху, що се отнася до това, че хората, които * мислят * (акцентът на Кайс) сами са потискани. добре е, че всеки, който се интересува от политиката, и в който е насоченото навлизане в живота на диктатора на Хитлер, изучава това, което е било насилственото влияние в * човека, в съзнанието, когато се присъедини към властта; за малцината власта не може да ги унищожи като мъже. И този човек, освен ако няма съществена промяна, ще оцелее дори в това. "..." Ако силата се държи в тази линия, както е била насочена в настоящето ... ще се издигне нов идеал в сърцата, в умовете на хората. Ако империализмът между народа бъде спрян, голяма награда може да бъде за тези народи, тази нация. [Германия] "
 9. cassiopeia walk-in

  Е Кейси : Хитлер

  https://rense.com/general18/isaj.htm Едгар Кейс заяви : Хитлер е ръководен от дух, но в крайна сметка се е отклонил.
 10. cassiopeia walk-in

  Кейси : ние()

  https://liuboznaiko.eu/2016/10/16/предсказанията-едгар-кейси/ Ако поспиш малко, ние можем да ти помогнем. той не говори “аз” , а повзва “ние”
 11. cassiopeia walk-in

  султанка от герб

  https://m.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/08/13/3295610_poruchki_za_57_mlnlv_e_spechelila_suprugata_na_shefa Бизнесът й обаче се разраства значително през 2007 г., когато Станимир Пеев става кмет на столичния район, а София се ръководи от Бойко Борисов.
 12. cassiopeia walk-in

  55

 13. cassiopeia walk-in

  агент камен

  http://www.168chasa.bg/article/7005135 испански , френски , италaнски банки срещу какво са дали ? турски fiat турско рено турски seat турски ..... Три имена Владимир Асенов Каролев Дата на раждане 31.07.1961 г. Място на раждане Гр. Варна Вербувал го служител Милен Йовчев на 20.12.1979 г. Ръководил го служител Милен Йовчев Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС-управление 03-01-03 Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент Псевдоними Камен Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. дневник; картон обр. 4; протокол № 87/ 1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІА-25879; доклад на МВР рег. № RB 202009-001-05/01-08-І- 1642/ 24.09.2007 г. Снемане от действащия оперативен отчет 1982 г. Кандидат за общински съветник в общ. София, издигнат от НДСВ
 14. cassiopeia walk-in

  5 глави и коса

  Друга легенда твърди, че зла змия с 5 глави и коса пази неизмерими богатства в недрата на вулкана. Който посегне да ги вземе, ще го сполети проклятие и смърт. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/vanga-antichen-grad-16316863
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.