Премини към съдържанието

mr mcwolf

Потребител
 • Публикации

  51
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

14 Добра репутация

Всичко за mr mcwolf

 • Титла
  Редовен потребител
 1. mr mcwolf

  Проблем със готов скрипт

  Защо коментирате теми от които хал хабер си нямате?
 2. mr mcwolf

  Въпрос за масиви в C/C++

  това е лишено от смисъл (1 + 3)[a] - a[0] + (a + 1)[2] кои са тия "другите две конструкции" които не разбираш?
 3. mr mcwolf

  специфично решение на fizzbuzz task

  Тая функция не връща нищо. Щом трябва да върнеш списък, правиш списък в който добавяш съответните елементи, вместо да ги принтираш.
 4. mr mcwolf

  Проблем при код в Tinkercad

  Като не разбирате въпроса, защо отговаряте? ---- Щом симулаторът ти казва, че нивото е високо, значи е такова. До колкото си спомням, ниско ниво (нула) се гарантира само ако подадеш маса. Ако проблемът не ти е в статичното електричество, може би бутоните са ти свързани погрешно (намери схема на тия бутони и виж какво си натворил, че нещо това свързване ме съмнява сериозно).
 5. mr mcwolf

  Моля за помощ задача с рекурсия

  С какво да ти помогнем точно? Да ти напишем ние домашното?
 6. mr mcwolf

  Условен оператор

  И тоя път не предлагаш нищо, предполагам. Да видим, дали пак ще се намери тъпанар да ти пише домашното...
 7. mr mcwolf

  Програма на С++

  Какво предлагаш в замяна?
 8. Значи това не е за теб. Ето ти нещо надраскано на бързо, което не ползва js (добре дошли в 94-та). Това ти е DDL -a CREATE TABLE `chat` ( `username` varchar(255) NOT NULL, `message` varchar(255) NOT NULL, `msg_time` int(11) NOT NULL ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8; Чатбордът, който показва отделните съобщения (chatboard.php) който се включва като рамка за да се оформи УИ-а в chat.php (рефрешът е зададен на 5 секунди) <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta http-equiv="refresh" content="5"> <title>chatboard</title> <style> body { margin: 0px; } ul { margin: 0px; padding: 0px; list-style: none; } strong { margin-left: 5px; margin-right: 5px; } strong:after { content: ' :'; } </style> </head> <body> <ul> <?php $pdo = new PDO("mysql:dbname=chatdb;host=localhost", "user", "password"); $stmt = $pdo->query("select * from chat order by msg_time desc limit 50"); foreach($stmt as $row) { printf( "<li>[%s]<strong>%s</strong>%s</li>", date("d-m-Y H:i:s", $row['msg_time']), htmlspecialchars($row['username']), htmlspecialchars($row['message']) ); } ?> </ul> </body> </html> това ти е самия чат (chat.php) <?php session_start(); if(!isset($_SESSION['username'])) { $_SESSION['username'] = "anon_" . substr(md5(time()), 0, 5); } ?> <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>chat</title> <style> iframe { display: block; width: 100%; height: 300px; } form { margin-top: 5px; } .usr { width: 100px; } .msg { width: 500px; } </style> </head> <body> <iframe src="chatboard.php" frameBorder="0"></iframe> <form method="post" action="post.php"> <input class="usr" name="username" value="<?php echo htmlspecialchars($_SESSION['username']); ?>"/> <input class="msg" name="message" /> <input type="submit" value="Send" /> </form> </body> </html> а това е post.php <?php session_start(); if(isset($_POST['username']) && isset($_POST['message'])) { if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['message'])) { $_SESSION['username'] = $_POST['username']; $pdo = new PDO("mysql:dbname=chatdb;host=localhost", "user", "password"); $stmt = $pdo->prepare("insert into chat values (?, ?, unix_timestamp())"); $stmt->execute([$_POST['username'], $_POST['message']]); } } header('location: chat.php'); ?> това е работещ пример.
 9. Няма никакъв проблем да се направи чат без да се ползва js. Правят се две рамки - едната с "чатборд-ът" която се рефрешва автоматично през 10-тина секунди и една с обикновена форма, която да праща съобщението. Получения чат ще е като от зората на web -а, но пък ще работи без никакви проблеми.
 10. mr mcwolf

  Изпит по Уеб Дизайн

  Мммм, не, аз тук пиша щото ми е скучно, при това от съвсем скоро. Но подозирам, че не си особено прав. Просто хората които с радост са пишели домашните на нагли пикльовци са си взели поука, че на наглец не бива да се подава ръка. Овен това, не знам от къде на къде реши, че "помощ" означава "напишете ми домашното"? Та чак и недоволства, че видиш ли няма тъпанари които веднага да се юрнат да му го пишат. Всъщност, точно заради индивиди като теб, образованието ни не струва. Просто всеки дебил се дипломира. И това е ясно на всеки. Затова и нашите дипломи стават само за тоалетна хартия (така де, и за това не стават, щото хартията е твърда). Затова съм поел кампания в интернет ""Прецакай дебил на изпит, повиши качеството на българското образование". Та предай много поздрави на доцента от мен. Трябват ни повече хора като него.
 11. mr mcwolf

  Изпит по Уеб Дизайн

  Последен шанс викаш, а после какво, ще те бесят ли? Пък то и "вишуто" не задължително. Особено като не можеш да се справиш. Просто прекъсваш и толкова. Не виждам драма тука. Което значи, че няма и причина ние да ти пишем домашното.
 12. mr mcwolf

  Помощ пари и html and css

  Това е като ляфа за електрическото гласуване. За да не съм пълен офтопик, за да се продаде нещо, то трябва да се търси. Освен това трябва да го предложиш на място на което заинтересованите ще го намерят. Съдейки по постовете на ОП, едва ли неговия случай е такъв. Иначе, търсят се теми за популярните CMS -и. Също така, хората си предлагат платформа на която знайни и незнайни пернишки и хлебари да си продават творенията. Та най-простия вариант за докарване на доход от web dev е да се правят теми за популярните CMS. Но пък, шансът да си струва усилието е съмнително малък. Моя съвет към ОП е да не се занимава с глупости а да залегне над ученето, за да може да си намери работа. Така след няколко години ще може реално да помага на семейството вместо да им виси на шиите.
 13. mr mcwolf

  Помощ пари и html and css

  Сигурен ли си, че знаеш за какво говориш?
 14. mr mcwolf

  Проблем с ред 39

  Никога, ама никога на използвай конкатенация за определяне името/пътя на файл който вклучваш в скрипт.
 15. mr mcwolf

  Поставяне на полета с насочване към поща

  Това се прави с познания а не с програма. Отговорът на тоя въпрос не е еднозначен - ако търсиш вълшебно копче, което да натиснеш и да получиш желаната функционалност, то отговорът е НЕ, няма да стане с тая програма. Иначе, ДА, няма значение каква програма ползваш, това може да се направи (ако знаеш как се прави де). Щом си начинаещ или ползвай mailto като протокол в href адрибут на А или почвай да четеш
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.