Премини към съдържанието

dioib

Потребител
 • Публикации

  19344
 • Регистрация

 • Топ дни

  6

Всичко публикувано от dioib

 1. Бате, сега ... хм ... сайта, че се казва "факти" е едно, а фактически не е така. Просто някои добре знаят, че търсенето определя цената и е нормално при повишено търсене да се оскъпи нещо. Икономически лост е бате, а не статистика. Добре знаят, че ние пияниците не ще спрем да пием, а и со всеки ден ставаме в повече. Що ли?! Щото на човек му писва от битието правено от парламенту и поне да знае, че ще умре от алкохол, а не някакъв незнаен и вечну мотираш КО-беше ... Реално всички ора се издържат от нас де и пием и пушим. И к'во защо изведнъж са загрижени за нас?! Щото кой тогава ще върши работа ли?! Всяка работа е свързана с нерви и ако не пиеш алкохол след това минаваш на лекарства (законна дрога = законна отрова). Ай Наздраве! Нещо не съм аз ако не пийна бира след свършена дневна работа... п.п. Бате мен со смъртта ми не моеш мъ уплъши ... Виж с ако ми направиш благо, верно ще ме притесниш, т.е. ша се чудя к'во ще сакаш ... п.п, Виц - Недей да "спиш" с тая, ще ти лепне нещо и ще умреш. - Абе, по-добре да умра от туй, а не от дизентерия. = ееетъковач беше ще викат, а иначе ще викат, че съм бил посеркуууу ...
 2. В старите библии пише Исус, а в новите Иисус. Новий завет (bg-patriarshia.bg) Принципно и двете са правилни в българския език.
 3. + 1 глас за това, и е без значение от оператора. Само едно уточнение = във "фирмена група" е дори по-сгодно. = 0 лв, на месец ... Успех!
 4. Тъзи неща моа да докладвам чек фо петък. Моятъ ртпта е талъфа, че не стъфа фо един ден, а фо седмицъ. Сега бате нема време за чашки ил повод за наливане. Требе да наливам фтори бетон. Ко да поствам ... хм ... кофраж ли?! Сега ебектъ прилича на разпорен чиляк върху операционнътъ мъсъ ... неприятна ( няма естетика) гледка е, та къ съшия и придобие що годе приемлив вид ебектъ, ке покажа, за да видим къф ша е коментара. Чек тогава мое и да се налея, за да не възприема некфа негативнъ критика от тъдява .. Ай наздраве и добро утро ...
 5. По именно ли ги искаш или процентно?! Това, че даден православен върви и по пътища направени от друг не го ли знаеш?! п.п. Православният е като автомобил 4х4. О, не е мода, но повечето вече се ориентират към въпросното вероучение. п.п.2 Я виж схващанията на сегашният Папа ... Примерно ... Така отговаря Бог: С Любов и хумор!!! Друг е въпроса да ли го разбираш ...
 6. Не само света, а и космоса. Принципно човечеството е достигнало своя апогей или еманация прямо космоса. Да, този свят до известна степен го е анализирал, но това е само 5% (приблизително) космологията (вселената). Независимо, че технологично човечеството е достигнало до ниво, да отиде до друга планета, все още е незряло по отношение какво да прави с друг свят, където условията определено са изключително опасни спрямо неговия живот и риска да не сполучи с преобразяването на въпросния свят за еквивалентен начин на живот както е в този е неоснователен към момента. НО, това довежда до кои да са въпросните заселници в новия свят?! Ето го и основния проблем = Човечеството не е сплотено, а напротив = все още има войни за територии на тази Земя (Свят). = Духовно не е достатъчно "грамотно" цялото човечество. Именно това, че има разногласия по отношение на принципите на развитие на човечеството довежда до "обратна тяга' по отношение на неговото развитие. За това са отговорни общества с преобладаваш фанатизъм, че те трябва да са лидерите, а другите общности да им се подчиняват. Даже вече е модерно въпросните същества да наричат себе си трети пол. = Този който е значим. Това е пълния абсурд, в който определена общност тика цялото човечество. Те разчитат на елементарен закон на Нютон, не не схващат, че дори да нямаш маса, то с изключително голямо ускорение може да си фактор в преместването на материята. Затова и попитах дали именно "квантовата психология" е новата религия, която в момента се сформира и ще оказва влияние през следващите 2 или 3. или 4, или 5, или 6 хиляди години?! До колко архаизмът на определени хора с разбирания от преди близо 6 хиляди години трябва да считат, че само избрани родове могат да царуват в този свят, и би следвало да "царуват", и след време в други светове?! п.п. Нима няма родове които са от преди 14 хиляди години?! п.п. Само едно уточнение = не са едно и също, но е изнамерена някаква зависимост чрез която материята да става енергия и обратно. Колко си беден?! ... Всичко свързваш купуване и продаване ... Земята и небето са едно и също, но аспекта е в друго. Не те е предвижвал вятър ли?! А уж някъде в небето има само въздух. Ти просто си една психологична тежест която човек с доволна вяра те "издухва", а не игнорира ... Да симпатяга е. Човек със съответните недъзи, но можеш да мисли, а не да се срамува от своите несъвършенства по отношение на физиологията. Може би е вид опонент на друг с недъзи?! Не знам ...
 7. Не го разглеждай като алтернатива. Не ти харесва формулировката, ОК, но това са по-често поводите, за да сметнеш някой за враг. Деянията (не действията) са важни. Примерно умишлена клевета. Там нямаш действие. Да, освен двете другото което поражда враждебност е завистта, но всеки може да добави и други неща които довеждат до това да считаш другия за враг.
 8. И тука, а по-късно и из цяла Еуропа ... Тях закона ги пази, а и кебапчета им раздават, а иначе я не им обърнеш внимание ил жица ке краднат, ил жените им скандал (протест) ке спретнат... к'во беше ... Бий чорбата по главата, бой, бой бой ... Само "Левски" .Оле .. Идваме от север, идваме от юг, Старите левскари до един сме тук. .... Синята лавина няма да се спре! Там където мине, нищо не расте, оле, оле оле... и венците ни са сини ... нани ни на ... пак ще ви боли ...
 9. dioib

  Калдатски факултет по история

  Е, за мен си човек. Това е моята норма или ако не си човек, то що ползваш думата "обиждам"?!
 10. dioib

  Калдатски факултет по история

  От сега започнете да си създавате врагове. Наближава "Нова година" = По-малко подаръци ще давате. В тоя случай, ми, обиждай се ... няма да получиш подарък за новата година. Нормален си!!! п.п. Нормален е този човек който всеки ден прави благо на друг. За да съм нагъл: Благодаря!!!
 11. Те са тези които са се провалили в създаването на въпросната конспирация. = Правят нова. = Това е осъвременяване на ОС. Обществената Система.
 12. p.p. Post фактор: Наздраве! Като на човек от трети пол. Защото ще му е вярна повече от жена. п.п. До колкото видях чиста механика. = Спазват се всички законо на Нюууутон. Няма крал, няма Слънце, няма скъпа.
 13. Моя предложение. Това за теб е скука?! Дефинирай различно от работа нещо което не е скучно? п.п. Ох, разбрах те ... пак работа ... Епохата на мобилност ли?! Да не си станал инвалид?! хм ... от зад не може ... все пак трябва да уважи жената, а не да се прави на мъндъркоoff ..
 14. Само две са. Другите са производни, т.е. може всеки знаейки двете да изнамери сам другите.
 15. Той не иска, а е против това което другия има. Нещастник! Приеми го като такъв. Не всички може да сме щастливи. Може би иска да развали щастието на другия. Патологичен случай е. Не е важно той как е, а по важно другия да му е зле. п.п. Има човеци които не знаят как да си поискат. Уви, срам ги е от самите себе си.... Те не знаят за какво по дяволите са ги направели родителите им.
 16. dioib

  Калдатски факултет по история

  Като чуя (видя) това и се сещам за едни които правят дискриминация на база убеждения. На такива хора им се казва; че са привърженици на тоталитаризма. Я помисли дали си нормален?!
 17. Какъв "собственик в повече" си бе?! Той (имота) е на жена ти. Твоя е само антената ... Беглецо, явно си антена без корен (основа). п.п. И ти си наемател, но плащаш с плът. п.п.2. Друго е да преселиш семейството си. За това си трябва доблест и да замениш имот в България с имот в чужбина.
 18. Показва ти правилните пътеки, а не неправилните пътища. В действителност вярването в Бог, чрез праведните пътеки (не път) прокарани от неговия син дава на човек по-лесен начин да изживее живота си в този свят. Това, че някой я "асфалтира" (вкарва вярването в някакви канони), за да е по-лесно на неопитните е друг въпрос. Православните "пътеки" са "утъпкани" от праведници (светци) и определено са достатъчно гъвкави (меки) и всеки може да си ги приспособи спрямо своите физиологични особености. Православието дава по-голяма свобода на духът в човек, който да изгради душата си по Божие подобие, но с материал от този свят. По този начин душата се смирява с този свят, който е сътворен все пак от Бог. Иначе, в противен случай не говорим за вяра в Бог, а в безверие и налагане на окови (еднообразие) съобразени с някакъв демоничен (нечовешки) принцип. = Нарушава се закона на разнообразието, а всеки може да го усети в този свят. Нима няма различни вещества?! Нима няма различни видове минерали?! Нима няма различни видове животни?! И прочие ... Затова и има различни души... Не може една душа да е по-маловажна от друга!!!
 19. Чи аз го правя от 20 години туй нещо, но в България. Само където не съм бил "затворен" сред антени, а реално съм помагал на наследниците си. Те и за това се чувстват щастливи в България и ходят по чуждо (чужбина) само на екскурзии, т.е. на почивка през свободното си време, а после си почиват във Варна от въпросната почивка. Щото пътешествието и изморително деяние. Човеко, ти явно си затворник, но жена ти не е надзорник, а управител на твоя затвор. Мда .... какво да се прави .... беден човек си ... И как да ти завиждам, след като дори не те съжалявам?!
 20. dioib

  Калдатски факултет по история

  Само малко помисли. И, да, тя си е трагико-комична за някои, но за мен си е нормална драма, защото е в следствие на взаимодействие между хора с различни убеждения. Целта е да е обективна, а не изкривена в полза на едни убеждения. Мнозина обаче са на принципа на противоположностите. И защо?! Защото за тях е по-важна борбата, а не истината. Мире, по коя тема ве ... Я виж как шикалкавиш - От ненавист към Путин с аргументи към руската империя. О забравих ... трябва и да мразим СССР. И всичко това го правиш, за да клеветиш Русия, че ни е основния враг в миналото. Което не е истина!!! Русия си гледа нейния интерес. Не тя прави нашата история. За какво изкарваш, че проблемите ни са в следствие на нея? Не, тя си ни е такава нашата история - собствено проблематична, а не зависима от друга конкретна държава.
 21. Елементарно е: Изгубиха поредната си илюзия. Разяснение: Никои се надяваха, че чрез поредната илюзия българина ще го подтикнат към нещо, което не му трябва.
 22. О, Рамуш проявява съпричастност. Що ли?! Явно гоби "позициииии" ...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване