Премини към съдържанието

Капитан Блъд

Потребител
 • Публикации

  13
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

4 Неутрална репутация

Всичко за Капитан Блъд

 • Титла
  Потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Barcelona Catalonia
 • Интереси
  fotografia ,welding inox ,joyeria

Последни посетители

435 прегледа на профила
 1. Капитан Блъд

  Истории по Документи

  Саветски деньги с нациски символи ...!?!? АМА КАК ТЪЙ ....?
 2. Еврейте са неблагодарни... не само това ами еврейте след войната избиха чрез така наречения "народен съд" спасителите си и нарекоха падрето антисемит ... каква нищета на духЪТ!!! Хора като тази юзърка са наблъскали главицата си с клишета и еврейска пропаганда и я разнасят из Ниета като кръвта на някое добиче обречено за горене ... Човек ,който е чел и разбира прочетеното не може да остане безразличен към тази ФАЛШИФИКАЦИЯ ... България ,не придобива "де юре" своите територии от Хитлер ,отнети от Гърция и от измислената държава Югославия след ПСВ ...ама това как да го обясниш на нискоинтЕлегентни юзъри отдали се на смешни глупости за българският етнос!
 3. - Когато казвам ,че е измислица имам предвид че писанията по тези слички са след 5 век когато християните стават единствени на религиозната сцена ,като това ги превръща от пазифисти в бесни кучета ...:) - На Авраам не му ли говореше Йехова? - Какви са данните за българите във Вавилон щото аз други освен тия на балканите не знам? Как са формирали вината за падението на Вавилон?
 4. Не съм срещнал в тия публикации уркски надписи касаещи българите ,а колкото до богомилите от тях имаме само имената на легендите им ,не знам защо са наречени така ...в християнството ,легендите са чудеса!?! прилагам ги като за размишление ...едва ли еретици ще благославят старозаветни еврейски светци ? Как мислиш? Катарите и богомилите нямат общо! 29 легенди. За съжаление до нас са достигнали само имената им : 1. Изгонване на ангелите; 2. Кръстир дърво; 3. Въпроси на Балкиза; 4. Слизане на Исуса в ада; 5. Ходене на Богородица по мъките; 6. Митарственик; 7. Соломоновият Храм; 8. Виденията на Йоан Кръстител; 9. Повест за Чашата; 10. Деяния ня Йосиф Ариматейски; 11. Въпроси на Пилат; 12. Образът на Абгар; 13. Повест за Ева; 14. Слизане на Бога по земята; 15. Архангел Михаил и Сатанаил; 16. Създаването на Рая; 17. Каин гради град; 18. Книга на Енох; 19. Борба на Якова с Бога; 20. За потопа; 21. За Голгота; 22. За детинството Исусово; 23. Магични молитви на св. Поликарп; 24. Битие на св. Богородица; 25. Създаване на звездите; 26. Странстванията на Балкиза; 27. Повест за Мелхиседек; 28. Пророк Елиас; 29. Откровение на апостол Павел. Едва ли имат общо с евреите ,маговете на зороастризма са древна каста ,имали са Познанието ,има сведение ,че са имали хиляди книги...Сибилите на Кибела са също от тази каста ,затова Матроната на Рим ги приема и за да ги изпитат дали са толкова силни в знанията си ги лишават от тези книги ,които носят със себе си! Това с Авраам е измислица и то късна!
 5. Магове са били,в зороастризма така са наречени и са арии ,не са семити както им слагат етикет!халдеите са били каста ,която е имала Познанието върху движението на планетите и звездите и са го предавали едни на други.Астрология и астрономия са различни неща ,астрологията обяснява не само движението на звездите а и влиянието им върху Човеците...има сведение в което се казва ,че скопец звездоброец споделил на Роман лакапин ,че ако разрушат статуята на василевса Симеон в Константинопол то той ще пострада или може да умре ...речено и сторено,разрушили я и той умрял:) Зороастрийците имат няколко вида бапти ,единият е този ,другият е "които пият HAOMA или употребяват лека дрога ,третите са тези с "високите шапки" ... Спекулациите се правят на килограм и от хора ,които нямат нито идея нито знания за тези неща!Свободните съчинения са в една друга литература !!! Можеш да прочетеш ирански сайтове как коментират надписите на Дарий!... или Херодот (за някой бил баща на историята !?!) Богомилите са старозаветна секта...
 6. Тези съчинения на каква база са ? Този Йеушуа е една еврейска измислица и изобщо няма данни за съществуването му ,както богът на евреите Йехова не е бил познат на древния свят ,той се легитимира с късните писания по т.н. Библия на християните.Преди време се рових по писмата на Пилат и т.н. дето го убил(човещката му форма) изгубени са ,де факто ги НЯМА в наличносст. За тримата влъхви ,че били будисти е много фалшиво твърдение и невежо ,влъхвите са Маговете на ЗараТустра или казано в гръцко значение зороастризъм,те са били древните астролози,предавали са Познанието си и не е било възможно да станеш един от тях ,трябвало е да се родиш сред тях.От зороастризма юдейските култове крадат много теология и унищожават познанията им за Човешката цивилизация. Връзката на източните култури са ариите ,които напущат ареалите им и познанията им са разделени...будизма е като християнството,жалко копие на древността. Ако юдеите и гърците бяха древни цивилизаци то Дарий щеше да ги познава и щеше да описва в надписите си как ги е завладявал и прочие ...а там тях ги няма!
 7. Много хора слушат джаз и смятат тази музика за интелегентна а тя е африканско - негърска ,както и фламенкото ...типична арабско = мантгалска музика от африка ,но много хора я слушат интелегентно ... чалгата я внедриха в българско комунетата,които са определено нисши духом! например жаргонно уличния език го наложиха псевдо журналисти като блъсков и найденов ,днес раздават културни етикети на другите ,а те самите са типични комунистически олигофрени! Това е съвременната ни история аз имах в предвид по старата.До 1906 е съществувал пазара на роби в Истанбул ,Отвлечените след кланетата в Стара Загора 1877г. млади жени и деца са продадени в Одрин от евреи. Робството съществува и до днес ,например жените ,които берат ягоди в английско и испанско са роби.
 8. Едната вълна от цигани ги пускат османците и нарочно ги заселват на Балканите ,както правят с черкезите и други примитиви от Азиятската част в отговор на принудителното изселване на християни от руската така наречена империя през 1829 г. в следствие на одринския мирен договор,както заселват и евреите сефаради изгонени от Иберийския полуостров. Къде са тия закони ,че не сме имали роби?
 9. Библията е една объркана история на юдеите и противоречива ...много е добявяна ,поправяна и повечето неща са измислени късно.По ранни писания от 4 век след Иисус не са намирани ,ако са намерени то са фалшификати! Затова векове наред не могат да уточнят точно какво са видяли в писанията на евреите и евреите също не могат да обяснят ,но наричат другите невежи! Библията е една история ,в която никъде не пише ,че се отнася за християни?
 10. Какви са фактите за да теърди някой ,че българите имат общо с турки,турци и прочие?
 11. Тогава няма турци ,нито Византийска империя ,това понятие е измислено през 16 век от един библиотекар казва се Волф по заръка не френски крал.Нито османса нито отоманска империи има ,названието е СУЛТАНАТ! .Титлите не са наследени от тях поради това ,че са друга Вяра .ROMANIA се казва държавата а не RUMANIA името и е измислено от една конференция на т.н. велики сили и по точно от Франция ,идеята за името е да бъде контра на Валахия,понеже това е римската провинция а ние сме я владели!Дори Йоаница е наречен крал на Валахиа или архонт ...забравих точно!
 12. В трети век сл.иисус има надпис в Малка Скития в който се съобщава за българи,не пише за никакви турки!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...