Премини към съдържанието

Staseka7777

Потребител
 • Публикации

  179
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Staseka7777

 1. Здравейте. Става дума за AbacoHR . Предлагат работа в чужбина, в Швеция. Аз съм човек, интересуващ се от ИТ, от техника, от електроника ; т.е. коренно различен интерес, но обичам тежката работа, ще издържа. Заплащането е добро. Като извадим 20% лъжа, махнем и данъци /договорът е с посредника/, пак е изключително добре. Дори и да няма удобства, и да са излъгали, пак ще издържа. Легло, място за лаптоп, контакт и кухня /котлон/ ми трябва. С ремонт на техника изкарвам доста по-малко. Интересува ме вече да няма извращения като да няма тоалетна и/или да няма ток. Моля, някой имал вземане/даване с тях или подобни, да си каже мнението, и да е ако може - по-съдържателно. Не искам мнения "Много са добри, брат, отивай веднага" или "Мани ги, пълни мошеници" . Опишете - квартири, транспорт до мястото, колегия, работни смени и часове, заплащане, коректност. Поне това. Ако ще пишете.
 2. Да ве да. За една бележка щял да ти пише координати, телефони, имена. Що за щуротия ? Не ти го е писал, щото не му се занимава и щото е излишно. Представям си аз ако трябва да ти направя забележка за колата, да търся координати на човека, да ходя у тях, преди това да гледам дали е няма да е на работа, да си планирам време от мене, да се занимавам. Не - бележките са за това. Предполагам, човекът няма проблем да ти извие вратът. Бе много така си я представяте тая работа. Трябва да му платиш поне няколко хиляди лева да проявява лично отношение. Всеки който просто те съжалява или от гнусотия или от страх да не го осъдят за гавра с труп, го прави мишка, респективно теб - "мъж" . 15 години навършени имаш ли ? Само да не ме обвиниш в нещо подобно, пратил съм ти на ЛС малко данни. Тук няма как. Не съм луд да оставям подобни данни на случаен принцип някъде си в нет.
 3. Няма ли някой нормален и здрав психически мод да затрие тази тема ? Не виждам и няма никога смисъл от такива, в сериозните форуми такова нещо няма. Без значение глупост ли е, некомпетентност, мисля че целта на един форум е да се "ограмотява", "помага" , "просветлява" . А явно излиза, че на този целта му е да се начешат едни красти, да се избият едни комплекси "Аз съм над тебе" и т.н. Представям си някъде да напиша пълна глупости, примерно в софтуерният "Как да си инсталирам драйвери за чипсет на телефона ми" и да ме плеснат тук. Крайната целта е на 10-тина човека тук да се направят на интересни и да се почувстват по-успели, чрез виртуално надмощие над непознати. Самичък можеш да се сравниш и да прецениш що за стока си/сте (RudeBoy, killchain, DarkEdge и прочее) .
 4. Никакъв проблем. Масовите тесни асансьори по малките панелки са до 350кг. , поне 300кг. ще има. Както DarkEdge рече, с един пътник. Иначе някои са даже 300кг. с тухлите, тази Изгрев е от тежките и поне 250кг. ще има. Ако сте на ръба на способностите на асансьора , извикайте някое злоядо хлапе до 3-ти клас (мразeщо бонбони) да се качи с/върху печката и просто да натисне един бутон, за да я закара.
 5. Staseka7777

  Отравяне от месо

  Ако темата беше стандартна, рутинна и знаех последствията, нямаше да питам по форум ? Описал съм 10 пъти в описанието - стана неволно. Като съм допълнил, че е след втората четвъртинка. Затова питам и по форуми, защото съм пуснал темата и късно вечерта. Лекари няма работещи /ОПЛ/ , личната няма как да ми вдигне по това време /а и не съм луд/ . Нещата които казваш ги знае и 5 годишно дете. И какво от това ? Решение написал ли си ? Масово забелязвам хора тук се правят на "умни" , правят се на интересни. Преди не беше такъв форум. Ако си бяхте писали и местоадресите, цена нямахте да имате. Все пак редовно пътувам, а и не ми е проблем да се поразкарам. Голямо блато се превърна интернета в 21 век... Малко слънчева светлина да виждате не е излишно... Значи не се пише "отравяне" , а пак "отравяне" ? Има огромна разлика ? На очен ходил ли си ?
 6. Здравейте. Заглавието изглежда стряскащо знам. That's why it is. Имах около четвъртинка кайма завоняла, изхвърлих я. След това отворих още една четвъртинка и тя беше завоняла, но на втората изпих част от сокът и, пробно. Около една глътка имаше. Възможно ли е до утре да ми има нещо ? Каймата беше развалена, определено. Личният не работи, само ЦСМП.
 7. Офсет да измериш ? Като изключва, след това включва ли ?
 8. Как изключва ? Гасне програматорът или ? Трафът ли изключва ?
 9. Ако можеш помогни. Ако ли не - бегом марш от форумО. Към автора - можеш да свалиш картата и без да деинсталираш драйвери. Общо взето, това дето иска е или да провериш на колко % върти фена, да видиш дали е вярно с око и след това смяна на термоконтактуваща паста и чистене на всякакви нечистотии от ребърцата на радиатора - прах, мръсотии и т.н. Успех !
 10. Един тривиален вапрос може ли ? Имало ли е токови удари в населеното място ? Би ли могъл да сложиш отново регуларен бушон, една стойност по-ниска, за проба ? Захранването ако има варистор, може да го е спасил и да свършиш с предпазител и А има и друг вариант :пробвай в изгасено състояние с 100W лампа на мястото на гнездото на предпазителя. Трябва да светна за миг заради мрежовите електролит/и и/ли да продължи секунда-две заради пасивно PFC, ако има. Оттам насетне, ако е здраво и в режим, не трябва да свети осезаемо. Нека ме "хукат" форумните лаещи кучета, ама и тоя метод става. Щом като имаш изгоряла писта даже, мене ме навежда на дефектирал PWM генератор. Или контролера с обратна връзка. Ако е така, при поставени транзистори и включване през лампа, можеш да измериш колко е пада напрежение колектор-емитер на тях. Другия вариант е : провери с осцилоскоп на изводите на чипа-контролер импулса към "транзисторите". Дежурното на PWM генератора не си казал как е ? Там неговия " транзистор" в какво с-ние е ? Ти голям съвет даде... Техника по форум не се ремонтира... Но "ако човека е с ума си" и е необходимо "побутване", а да видим...
 11. Това към ТУ или..... ? Задай малко по-добре критерии или драсни ЛС.
 12. Пълноразмерна е, не става. За лаптоп ти трябва задължително малка, мини формат памет за лаптоп, а не ПЪЛНОРАЗМЕРНА ! За PC.... /С извинения за викането/. Трябва ти да е точен модел, спецификация. Тоест, да разбереш - дали лаптопа ти е за DDR2, DDR3 или DDR4 памети. Оттам насетне преценяш по базата на честотата на старата му, каква нова можеш да сложиш. Н
 13. Staseka7777

  Мнение за бас каса

  Здрасти. Колко резонансна ти трябва ? Ако ти трябва ниска резонанса,
 14. от Риед е, пичага !!! https://bg.wikipedia.org/wiki/Рияд
 15. Не са важни ! Важното е само да са дебели ! И тези от Филкаб стават !
 16. Не ми се занимаваше да търся. Не си заслужава за Вас.
 17. Вечен закон няма. Има закон на ом. Начи, глей ся баце ! Ако свържем два резистора с 2.5 ома съпротивления вместо единс ... респективно с едно и също еквилалентно, винаги топлината се разпределя между тях, в зависимост от напреженията - които ще са едни и същи, ако резисторите са едни и същи. Демек, можем да ползваме два по-малки резистора със същият успех отколкото един 5W-тов. Peppone1 е бил прав... бай ти Георг Ом е измислил топлата вода отдавна Ако имаш повече въпроси, /задължително/ посети следните линкове : http://psihichnozdrave.com/ https://www.bulvest.com/продукт/Физика-и-астрономия-за-7-клас-303 С извинения към peppone1 че го "споменавам в листа" и за грозния почерк /щото химикала ми взе да прекъсва в последния момент/
 18. Изобщо не е бисер, то е правилно. Гигабитов нет е ако е за сграда, за някакви неща, които критично им трябва сигурен нет, сигурна връзка. Ако пускаш интернет за сграда - плащаш някакъв абонамент X от хубав доставчик, читав със обещания и договори за сигурност на връзката и трасето до тебе. Оттам насетне както си искаш, можеш да пуснеш интернет до тия хора с broadband /розеткова връзка/. Най-много да се наложи да дадат пари за специални "сървърчета" по етажите или пък просто да сложат суичове, ама е еднократна инвестиция. Върви да дупчиш прозорци, дограми, да описваш фасадата с кабели от горе до долу. Да видиш кое е по-хубаво. за банкомат и някакви критични от нета неща и неща които трябва БЪРЗА връзка и транзакция до сървъра, само за пускане на заявка, която е жизнено важна и дали ще се пренесе правилно до другата страна, също е важно. И клиентът да не чака. Много си далеч от тези неща и не трябва да коментираш. Нито пък да цитираш някой в бисери или нз си кво.
 19. Оок. Някакви други критерии на задачата можеш ли да кажеш ? Как трябва да изглежда ? Литературно описание или по-тематично ? Или само да е в рамките на 120 - 150 думи. Погледни ето това, кажи дали е добре и пиши тука, в темата. цък /там където пише friendship essay 150 words / Това е малко тематично и в по-научен стил. Иначе ако трябва някакво душевно изразяване, вече това е друга тема................... "Приятеля е душа на която се доверяваш. Човек с който сте от детство. Човек на който можеш да кажеш всичко, може да ти е опора... " Ако такъв е контекста на задачата, вече е друго нещо.
 20. Здрастиии. Кои клас си ? /да знам колко "сложно" да го правя/ да не се усетят...
 21. Абсолютно правилно. Тук се съгласявам с тебе !
 22. E, хубаво де - прави сте. Малко не бях в настроение като ги писах тия работи. Нека бъда извинен. Запазвам си правото да има нещо вярно в това което пиша или казано по друг начин, може да съм "частично" прав. Такива свирки са ми идвали, такъв ми е опита - това говоря. С извинения отново.
 23. Staseka7777

  Колони за музика

  Извади. 2x1000W вата стъпало поне или киловати с комплементарна двойка. I wanna see that ! Много бързо разви параноидна шизофрения. Съветвам те да потърсиш лечение.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...