Премини към съдържанието

Milkydead

Потребител
 • Публикации

  36
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

38 Добра репутация

Всичко за Milkydead

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Milkydead

  Аварийно чукче

  Има ги по 40лв в някой магазини , все пак ако някой знае къде се продават да каже , може па във всичко по един лев да ги продават знае ли човек какво може да намери там.
 2. Milkydead

  Аварийно чукче

  Намерих из нета такива , ама са на нелепо завишени цени + доставката отделно.От къде мога да намеря едно такова чукче за колата.
 3. Lumberman e прав днешната жена губи много от феминизма и сегашните си желания.За жалост в дългокосите им глави има хубост ама няма разум та да го разберат.А нашата клета българка... https://www.novini.bg/news/469698-български-гледачки-са-карани-да-обслужват-интимно-чужденци-с-увреждания.html колко е разстоянието от корицата на playboy до гледачката ?
 4. Milkydead

  Климатик Gree

  Явно е развален обаждай се на технополис да го прегледат щом е в гаранция.
 5. Milkydead

  Климатик Gree

  Филипов , а твоя климатик бръмчи ли като се включи тая система за размразяване , моя издава бръмчащ звук за известно време , дразнещо е...Също почва да духа студено отначало като се включи след размразяването.Иначе бачка
 6. Жената не е никакъв двигател на социализма , властта тогава я използва като к***а за идеологически цели както капитализма прави и сега.Това се случва заради ниския интелект липсата на собствени разсъждения и критично мислене в "нежния" пол.Психологически този пол има много стимулиращо сервилни и адаптационни свойства.Никои не получи нищо от соца нито мъжете , нито жените.Впрегнати като магарета , мъже и жени работиха за "светлото бъдеще" и като дойде време да жънат плодовете на "труда" си комунизъмъ уж си отиде и всичко беше откраднато от номенклатурата , която взе всичко тяхно и им остави дълговете си.Техните деца и внуци сега не им отварят досиетата и няма и да ги отворят. Колко ти е акъла да цитираш комунистическа пропаганда като доказателство за достоверност..................... Но потребителя Aumi е трол затова ще е удачно да не се храни.
 7. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  И така в дълбока тишина завърши търсенето на женската любов в тази тема...Никои не успя да защити "честта" женска и никоя представителка на "нежния" пол не съумя да смие срама.Което действително е много трудно и се струва невъзможно дори за автора и , който също си признава че не би се справил с тази задача , дори античен софист би решил че няма смисъл да се демагогства. Все пак оставам с надежда че за в бъдеще любовта на жените към мъжете ще надмогне любовта им към парите и тогава живота отново ще се лиши от днешната стресираност и пустота.Дано капитализма си отиде по-скоро защото преди това тази надежда ще си остане безобразно напразна. Приключвам участието си в темата и на изпроводяк ви оставям с две кънтящо актуални песни на нашето съвремие , слушайте и двете , и преслушайте тази която ви е по на сърце... ---
 8. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Явно сте интелектуално ощетен или форумен трол , г-н Белгиец , но аз не изповядвам никоя религия , ако искате да се подигравате на религиозни хора може да го направите на многото им фейсбук страници. Трети ден и още няма отговор на темата , ще ми се темата да не завършваше с класическото клише българките са *у*** , ама на там отиват нещата.Последен ден уважаеми "дами"!!!
 9. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Не знам дали ме тролите и не сте имали часове по сексулогия , със сигурност репродуктивните процеси се учат в биолгоията в 8-ми клас пък,и явно интелекта ви е дотам но ето как стоят нещата.Днес повече от всякога в историята на човешкия род има контрапцептиви от всякакъв вид та да не се стига до бизнеса с абортите от които много хора печелят тлъсти пачки , а и самите аборти вредят на здравето на жената психически и физически , много често оставят трайни вреди върху органите на абортиралата и при всички изследвания над 80 процента от жените заявяват че не биха направили аборт отново и са го направили в пристъп на паника и несигурност.А сега еволюирали шимпанзета обърнете внимание на факта че бременноста е следствие от еякулация на мъжа във вагината на жената при копулативния процес(известен още като сексуален акт).Не ми казвайте че и това не знаете ?!Ето как се предотвратява аборта просто не еякулираш във вагината на жената докато правите секс , много просто и рационално решение на убийството с аборт е следното :Уговаряте се преди секс да не завършвате сексуалния акт с еякулация в репродуктивния и орган.Работи безотказно и никога не води до бременност , нежелани деца и аборт.Така би постъпил всеки рационален човек.Е вярно неразумни "свине" като вас може да се натряскат на маса и да почнат да се бъхтят като говеда , но това любов ли еее.....Аборта не е решение да създадеш живот(живота вече е заченат и следва естествения си природен процес на развитие от там насетне) или не , той е решение да прекратиш живот или не.От което идва въпроса защо си създал живот на първо време , е ясно де неразумна свиня си.Това за което говоря е че абортите са следствие на примитивно инстинктивно поведение и не са следствие от любов между двама души а на разврат.Аборта се явява автоагресия срещу самите нас , срещу продължението на самите нас в новия създаден индивид.
 10. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Благодая ви за съвета г-не.Но не съм християнин.Всъщност самият аборт като практика е унижение за човешкия род като показател за липсата на разум в много хора.Разума е този които проследява причинно следствените връзки в природата и контролира инстинкта.Жена направила аборт повече от ясно няма ни разум ни майчин инстинкт. На вниманието на може би някои гузно съвестни(дано поне толкоз) читатели предлагам ново доказателство за липсата на женска любов сред културата на насилие и смърт в българското общество: http://haskovo.info/75255/окръжният-съд-отложи-с-5-г-наказанието/ Тази история извадена като от роман на Достоевски който бива разглеждан като страстен любител на патологичните явления в обществения строй и анормалното поведение говори сама за себе си. Убиваме значи едното дете и когато ни хванат завяваме -" не сме видели бял ден" нравствеността и съвестта да си гледат работа пускайте ме за да гледам другите две (в случая я пускат).Какво можеш да добавиш към това...
 11. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Шокиран съм от последния ви коментар и го приемам за истина , дано да е.Не мога си обясня как жена може да подкрепя аборта дори когато е имала деца , но глупостта може всичко както сме забелязали и в историческия процес.Дайте вашия съпруг като предложение за канонизация на БПЦ и да е жив и здрав този свят човек ,пък и вие с него.
 12. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  А вие искате ли деца ? Аз съм свободен в момента ...И съм отворен за връзка това което пишете е лишено от разсъдъчност и смисъл,не може всички да сме умни на земята , но трябва да видя как изглеждате за да преценя как да ви съдя на първо време.Ако проявите интерес към предложението пишете на лично. Впрочем прогнозата за популацията на земята е 10 милиарда до 2050. България за която не ви пука е с отрицателен прираст, Европа също.
 13. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Да не обръщаме тема създадена с идеални цели в такава за разделението на труда между полове.Само акцентирам върху това че когато става дума за тежък или затормозяващ труд "жените" никакви ги няма , тогава равенство няма и "мъжете трябвало да бъдат мъже" , когато става дума за някоя професия или трудова дейност в която само мъжете са квалифицирани и вършат по качествено ,но е високо платена тогава жените надават вой и решават че работните места трябва да им се отстъпят и да се заплащат също толкова , ако не повече(защото няма какво да се лъжем жената е "максималист" да не употребявам по капиталистическа дума). Г-це Аumi изглежда нямате съвест за да разберете колко циничен е начин по които се изразявате : Аз не съм изгледал деца , но със сигурност не съм и абортирал такива , нито съм участвал в неморалното създаване на нежелани деца ,което може да се създаде само въз основа на развратно поведение по-лошо и от това на низши бозайници .Те не абортират , тоест понасят "отговорност" за сексуалния акт и последствията от него , както се очаква от едно разумно същество за което минава homo sapiensa(it is in the name).А и никои сексуален акт довел до аборт не е вследствие от любов можете да заложите живота си на това.Дори да бих искал да имам деца такава потенция е затворена за повечето защото мнозинството от жените днес , не искат деца, всички които съм питал казват не не искам деца.Това разбира се се променя към 35-тата им годишнина когато репродуктивната им система се обажда, тогава започват да искат ама е твърде късно и плащаме отново за инвитро което става все по популярно.Вие явно сте егоцентричен човек ,но също е всеизвестно че България е в демографска криза и не може да си позволи субсидиране на аборти и още повече отнети животи ,които намалят и от имиграционните напътствия на жените в БГ.Нашата нация е застрашена от физическо изчезване в близките години.Как дори може да питате подобни неща вие сте толкова вулгарна! А и защо питате имам ли деца като вие явно също нямате, известния женски двоен стандарт ?
 14. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Е днес не получихме отговор на въпроса от темата , но дано такъв ни споходи утре. http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-klasatzia-izvanbrani-detza-26804622 ето една от статистиките за абортите в БГ: https://www.abort.bg/за-абортите/статистика-за-абортите/ Ако ме питат , бих казал че българските жени малко са му поотпуснали края ...
 15. Milkydead

  За жените , абортите и още нещо ...

  Всъщност мнозинството от жените днес не се женят навярно за да не се обвързват , пък и да запазят перспективата на по-добрата сделка , ако такава се появи на хоризонта.Жените също така се феминизират от малки , както е и при всяко друго политическо движение, та това най-често става в пубертета или в университета където русите психоложки повтарят вече гореспоменатото.Също феминизма е мода която засяга женската култура изобщо.Аз например не бих имал нищо против жена ми да ходи да чука камъни в мината , а аз да седя на топло в домашното жилище.Да си домакин или домакиня няма нищо унизително или недостойно само по себе си , за жената в много по-голяма степен е израз на любов и грижа.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.