Премини към съдържанието

Bozhidar Denkov

Потребител
 • Публикации

  83
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

16 Добра репутация

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. През периода 1992-1994, по всичко изглеждаше, че България е излязла от блатото на първоначалното объркване в периода 1989-1991 и за около 10-на години "Преход" ще успее да прехвърли локомотива на държавата от коловозите на комунизма на коловозите на пазарната икономика. Основните средства и кадрите бяха все още в България. Също така можеха да се проследят и върнат една част от разграбените пари. НО КАКВО СИ КАЗАХА НАШИТЕ АНДРЕШКОВЦИ ТОГАВА И ТО НА ВСИЧКИ НИВА КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ И СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ МИЖАВ ПЕНСИОНЕР: "НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЧАКАМЕ 10 ГОДИНИ - ИСКАМЕ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПО-ГОЛЕМИ ПЕНСИИ СЕГА ВЕДНАГА!" Заплатите и пенсиите щяха да се увеличава постепенно през този преходен 10 годишен период, НО НАШИЯ ЛАКОМ ГЛУПАК НЕ ЩЕ ПОСТЕПЕННИ ПРОМЕНИ - ТОЙ ИСКА БУНДЕСАРСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ТО ВЕДНАГА (но с комунистическо мързелуване, некадърност и крадене). И всичко което го искаха им го обещаха Жан Виденов и Румен Гечев. Нашите тарикати на които същите хора бяха обещали през 1962, Комунизъм през 1980, изобщо не се замислиха и приеха НОВОТО ОБЕЩАНИЕ КАТО СВЯТА ИСТИНА и гласуваха за комунистите и сами си избраха Жан Виденов и Румен Гечев. И както знаете, те изобщо не си губеха времето и веднага изпълниха предизборните си обещания и увеличиха и заплатите и пенсиите от 3 до 5 пъти и продължаваха да ги увеличават, като печатаха нови и по-големи копюри банкноти.
 2. Скриваната история за братския на Българите Ломбардски народ и неудобната връзка между Българи и Ломбардци "от векове за векове" About this website YOUTUBE.COM Normans in Italy // Wars of the Lombards & Byzantines (1008-1053) Thanks to Squarespace for sponsoring this video. Go to Squarespace.com for a free trial and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/history...
 3. На 28-ми Май 1987 година през "НЕПРОБИВАЕМАТА" Съветска проиворакетна отбрана, преминава с любителски самолет 19 годишния Западно-Германски младеж Mathias Rust и каза самолета си на Червения Площадт в Москва пред изумените Съветски власти, които смятат, че това е атракция за туристи. ПОЛЕТА ДОКАЗВА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ СЪВЕТСКАТА ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА Е ЕДИН ПРОПАГАНДЕН САПУНЕН МЕХУР И ВСЯКА РАКЕТА ОТ ТИП "КРУЗ" МОЖЕ ДА УДАРИ ВСЕКИ ОБЕКТ В СССР. https://ru.wikipedia.org/wiki/Руст,_Матиас?fbclid=IwAR291_ybDixIerW3WpyaS1_cAR4WZ8M8FkNLL5kLjJhwc6IeFVJaf4x-sbs
 4. На 29-ти Май 1453 година при поредната атака срещу стените на обсадения Константинопол, Турската артилерия успява да разбие част от крепостната стена и Турците нахълтват в града. Много историци смятат, че Гръцката Патриаршия и Мега-Дука на Византия Лука Нотарас са съдействали на Турците са съдействали на Турците с цел, чрез тях да се избавят от Генуезците. Но им излизат криви сметките. Наистина чрез Турците се оттървават от Генуезците, но се оказало, че не е така лесно да се оттърват от Турците след това. Общо взето всички участници в това събитие са постигнали това което са искали. https://en.wikipedia.org/wiki/Fall_of_Constantinople?fbclid=IwAR3n7ucHQ64QT_hKWh2iooIuCdn4-5u2D3ESvRpeo29TM1eJYFxRQTDLpwI
 5. Bozhidar Denkov

  #АзНеСъмБСП‬

  През 1980-та година в Народна Република България можеше да те арестуват за ПРИТЕЖАВАНЕ НА ВЕЩИ ПОД ВАЛУТЕН КОНТРОЛ за носене на еспадрили и дънки "SUPER RIFLE" купени от Кореком, но без да имаш право на притежаване на валута. След като прекараш един ден в следственното и те разпитат, най-подробно как и от къде си придобил тези вещи под валутен контрол, ти ги отнемат с протокол и най-сетне бос и без гащи те пускат да си ходиш в къщи като делото ти за съда ти е насрочено за няколко месеца по-късно. На деня на делото се явява вещо лице и оценява еспадрилите и дънките на 250 лева. Съответно съдията те зашлевява с 3 месеца лишаване от свобода (затвор) условно и глоба в петорен размер, т.е. 1,250 лева. Плащаш глобата с твоята мизерна заплата от 150 лева на месец и разгръщаш тревата като стъпваш, защото ако те хванат (или натопят) за нещо колкото и да било малко през изпитателния срок отиваш в затвора. От работа те изхвърлят защото си съден. Не можеш да намериш никъде свястна работа, защото навсякъде искат свидетелство за съдимост и на твоето пише ОСЪЖДАН ЗА ВАЛУТНО ПРЕСТЪПЕНИЕ СРЕЩУ НРБ. Трябва да отидеш на работа на някой национален обект където никой не иска да ходи, но там приемат и без свидетелство за съдимост. Но си подсвиркваш "Рокендрола беше млад" и като деменциите по Фейсбук въздишаш по времето когато един пакет "Стюардеса" беше 60 стотинки. И ако се объркаш в Родопите и влезеш по грешка в "Граничната зона" те застрелват И "ДОБЛЕСТНИТЕ" ГРАНИЧАРИ СА МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ КОГАТО НЕ НАМИРАТ НИЩО ЦЕННО ПО ДЖОБОВЕТЕ ТИ ОСВЕН МАЛКО СТОТИНКИ И НЯКОЛКО СМАЧКАНИ ЕДНО-ЛЕВКИ. И цялата застава те псува три месеца след като дивите парасета и чакалите са ги оглозгали трупа погребан набързо в плитък необозначен гроб някъде из гранината зона.
 6. Случайно срещам един Българин. Започнахме да си бъбрим докато вървим и гледам в един ресторант свирят "Марсилезата" и Французите колкото и да са си пийнали започват да се изправят на крака и клатушкайки се да застават мирно. Гледа ги моя познат и си клати главата: "И Франция някога беше велика страна, ама виж какво стана - също като България!" Мисля си с прос**тата си глава: "Брей до къде изпаднахме - да ни сравняват с изпад**налите Французи, а само преди 30 години бяхме почти 16-та република и братя на братушките?"
 7. Bozhidar Denkov

  #АзНеСъмБСП‬

  Чудя се на акъла на онези които се надяват, че Германците ще се излъжат да построят завод за сглобяване на Фолксваген автомобили в България??? Ами през 1992, БЪЛГАРИЯ ИЗЛЪГА БАВАРСКИТЕ АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛИ НА БМВ ДА ПОСТРОЯТ ЗАВОД ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА БМВ АВТОМОБИЛИ ВЪВ ВАРНА, БЪЛГАРИЯ. ЗАВОДА БЕШЕ ПОСТРОЕН, ОБОРУДВАН И ЗАПОЧНА ДА СГЛОБЯВА АВТОМОБИИ МОДЕЛ НА ФИРМАТА "РОВЕР", КОЯТО ТОГАВА БЕШЕ ЧАСТ ОТ БМВ. И тогава се намеси избрания в края на 1994 нов министър председател Жан Виденов и постави нови НАПЪЛНО НЕПРИЕМЛИВИ условия за опериране на фирмата БМВ в България. Много обидени и огорчени Германците бяха принудени да затворят завода във Варна и да напуснат България ЗАВИНАГИ (по думите на техния шеф тогава), КАТО БМВ ЗАГУБИ ОКОЛО $30 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА ИНВЕСТИРАНИ В БЪЛГАРИЯ ДО МОМЕНТА НА ИЗГОНВАНЕТО НА БМВ ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЖАН ВИДЕНОВ. И СЕГА НЯКОИ СЕ НАДЯВАТ, ЧЕ ЖЕРТВАТА НА ГРАБЕЖА ЩЕ Е ЗАБРАВИЛА КЪДЕ Е БИЛА ОГРАБЕНА ПРЕДИ ГОДИНИ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ЗА ДА БЪДЕ ОГРАБЕНА ОТНОВО!!! Снимка на купон за обувки и подметки от 1950 год. Трън. Димитровска - Пернишка окръг.
 8. Два дизела на 7 год. за около 30 бона всеки. Един бензин на 6 год. за около 30 бона. За 30 бона се продава къща в оклностите на София. Ако добавиш още 30 бона тоест 30 бона + още 30 бона = 60бона = един двустаен апартамент в София. За 7 год. дизел 30 бона. Е то това е най- добрата реклама. Цитирам мой коментар от съседна тема.
 9. https://terminal3.bg/prestaplenijata-na-graf-ignatiev-sreshtu-balgarija/ Не е русофоб, а добре се е запознал с историческите факти. Браво на Автора Георги Георгиев! Дори и да изключим историческите факти, до ден днешен, измежду имигрантите в развитите страни, само поданиците на руските и подчинените им около тях държави (включително и българи), са в състояние да карат сънародниците си да работят без пари, взимат им паспортите, прину*жд**ават ги пр*ости**ту**ират и да ро*буват. Големите сили поробват чуждите, руснаците поробват само своите. Колкото и да оспорвате статията, днешните факти са достатъчни да потвърдят и историята. Няма да стъпя на тази улица, докато не и сменят името. Това ще е моя поклон пред Апостола.
 10. от Теодор Михайлов https://terminal3.bg/aznesmbsp/ Сега ще ви кажа защо не съм БСП. Не съм БСП, защото не аз взех властта с кървав преврат, който наричахте и все още наричате “народна революция”. Не съм БСП, защото не аз, а вие се кръстите сега в църква, която сте взривили преди време и до днес това е най-тежкият терористичен акт в историята на България с 213 убити и 500 ранени. Не съм БСП, защото не аз, а вие избихте елита на нацията и го заменихте със селяндури с окървавени ръце. Не съм БСП, защото не аз, а вие заграбихте цялата собственост на хората, която те са имали дори по време на турското робство. Не съм БСП, защото не аз, а вие изпращахте в лагери на смъртта хората несъгласни с партийната ви линия, която ви беше начертана в Москва. Не съм БСП, защото не аз, а вие искахте сливане на България със СССР. Не съм БСП, защото не аз, а вие подменихте историята и все още правите опити за това. Не съм БСП, защото не аз, а вие стреляхте в гърбовете на тези, които искаха да ви напуснат завинаги. Не съм БСП, защото не аз, а вие скрихте радиационната опасност от Чернобил, докато преяждахте с храни от безопасни райони. Не съм БСП, защото не аз, а вие свалихте с преврат бившия си първи и нарекохте това плавен преход към демокрация. Не съм БСП, защото не аз, а вие за една нощ от комунисти станахте социалисти, които всъщност искат да са капиталисти. Не съм БСП, защото и като капиталисти само крадете, рушите и чакате комисионни от Москва, докато децата ви учат и работят в САЩ. Не съм БСП, защото не аз, а вие избрахте Делян Пеевски за шеф на ДАНС и все още криете КОЙ ви го е предложил за този пост. Не съм БСП, защото не аз, а вие се целувахте с ДПС на Орлов мост в опит да запазите властта, която се крепеше на коалицията с тези, на които преди години сменихте насилствено имената, изселихте в Турция и заграбихте имотите им. Не съм БСП, защото не аз, а вие и днес повтаряте, че “че властта с кръв се взима, с кръв се дава”. Не съм БСП, защото не на мен, а на вас покаянието ви е чуждо, затова че сте избивали без съд и присъда собствения си народ, изпълнявайки заръките на чужда държава, наричана от вас “братска”. Не съм БСП, защото не моята, а вашата памет е къса, а тази на народа ни е жива, а той никога няма да забрави и никога няма да прости.
 11. Не. Категорично НЕ. Не искам да се хваля. Просто ги използвам за украса на жилището си . Не съм колекционер.
 12. При мен след инсталация на Дебиан или Девуан или други подобни, никога, ама никога не ми разпознава звуковата карта. Все едно не съществува. Какво да правя?
 13. Не пожелавай жената на Ближния си. Още повече, че в тази тема се коментират интимни неща и интимни моменти. Валкирия моля те изтрии темата. Тази тема хули десетте Божи заповеди.
 14. Извинявам се. Не разбрах. За аналогов или за цифров циферблд става на въпрос. Тоест цифри да се изписват или да се върти стрелка. Най- изгодни и с най- добро качество според мойто мнение са Q&Q. Има и такива, който показват и датата и са с батерия за малко над 30лв. Същите са, като този в темата за Atlantic. Иначе гъ*за*р*ия*та цена няма според и пр*о*ст***от*и*я*а. Забравил съм да напиша. И родителите ми и аз винаги сме имали часовници с арабски цифри, но с римски никога не сме купували. Проявявам интерес само към часовници с арабски циферблад.
 15. Не пожелавай жената на ближния си.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...