Премини към съдържанието

vpvelev

Потребител
 • Публикации

  2273
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от vpvelev

 1. Въпросът за аутопсиите на жертвите на предполагаемия вирус

  продължава да тормози и изнервя мислещата част от страдащото от политически терор население на Земята. Ония, които не разбират или отричат важността на аутопсиите, или нямат представа от това, как се прави медицинска наука, или са „продадени“ на фармафията, или са си откровено глупави и наивни. Ако някой иска да лекува смъртоносна болест, то търсенето на причините за висока смъртност трябва да се търси именно у жертвите на тая болест, което в случая с „новируса“ не се прави.

  Истинският извор за натрупване на важна първична информация относно една болест са телата на нейните жертви. Нежеланието да се извършва аутопсия е равносилно на нежелание да бъде извършено добросъвестно изследване на истинските причини. Аз тълкувам това като престъпно подчинение в ущърб на жертвите.

  Забраната за търсене на причинителя на една болест е фактическа забрана за лечението на същата. С други думи, това е откровен саботаж срещу здравето на населението на Земята, тоест преднамерено убийство, макар и косвено.

  Все пак има хора, които пренебрегнаха заповедите,

  и както повелява истинската медицинска наука, потърсиха отговорите там, където те се намират по презумпция и науча логика – в телата на жертвите. И там няма нищо подозрително от страна на коронавирусите. Или частиците от коронавируси в бронхиалните промивки са толкова малко, че от биологична гледна точка те са незначителни като възможна причина за заболяване или смърт.

  Но там има много други подозрителни явления. Много подозрителни.

  -------------------------------------------------------------------------

  Нагалазата е ензим, който се генерира от вирусите на хепатит B, хепатит C, грипни вируси, херпес, вирус на Epstein-Barr, ХИВ вирусите или се провокира от хронични инфекции или други патогени, като гореспоменатите Борелии. Това, което прави нагалазата, е, че не позволява съединяването на Gc протеина с хормона витамин D, за да се образува GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor). GcMAF е протеин (макрофаго активиращият фактор), който активира макрофагите да развият разнообразни рецептори (до 17 пъти повече рецептори), чувствителни към всякакви тъканни аномалии и да бъдат активирани за фагоцитозата и антигенната активност.

  Без GcMAF протеина цялата имунна система прилича на ненужна и безпомощна клетъчно-молекулярна маса, неспособна да изпълнява пълноценно защитните функции, от които зависи животът на организма. Нагалазата е един от факторите за цитокиновите бури след ваксинации, разнообразни инфекции и множество други хронични заболявания, като диабет, лупус, лаймска болест, множествена склероза, рак, сърдечно-съдови заболявания, а вероятно още много други, които тепърва предстои да бъдат изследвани, ако това бъде допуснато от диригентите на официалната медицина.

  Реалността е, че най-сериозният, а май и единствено реален кандидат към момента за „невидим яростен враг“ е въпросната нагалаза, която отваря широко вратите за всички възможни, включително и дълбоко противоречиви по своята същност заболявания и инфекции, които без никакви основания са приписвани на неясен вирус, който дори не е доказан, както би следвало по правилата, нормите и законите на истинската наука.

  Съществува още един проблем

  В горепосочената връзка специалистите изказват много сериозни опасения за възможно злоумишлено добавяне на нагалаза във ваксинационните течности, особено в регулярните противогрипни ваксини, което на прост език означава бавно, тихо убийство, защото в следствие дейността на тоя ензим редовно ваксинираният постепенно се оказва без имунна защита или с критично отслабена такава. Ако бъдете подложени на системна ваксинация с течности, съдържащи нагалаза, то знайте, че у вас живее „невидим яростен враг“, който унищожава най-мъдрата защита на живота по изключително подъл и наистина невидим и непонятен начин, като следствията са съвършено скрити, неясни, объркващи и нелогични.

  https://www.otizvora.com/2021/12/14397/konspiratorut/

  • Харесване 2
 2. "Ваксинираните са най-опасните хора за неваксинираните, защото ваксините са направени да пазят вътрешните органи, те не ви пазят лигавиците. И е особено опасно, когато си сложите третата игла, имунитетът се насочва в тази посока и много хващате вируса в дихателните пътища, и тези хора заразяват. В момента хората са масово заразени от ваксинирани хора. Имунизираните може да нямат симптоми, ходят на гости, заразяват близките си. Това са 90% от пациентите ми, те са в тежко състояние", добави д-р Чавдар Ботев.

  Той заминава за Турция, за да представи маските с въглен и за да вкара PCR диагностиката.

  https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/247507-d-r-botev-za-tova-kak-vaksiniranite-zarazyavat-nevaksiniranite-i-koi-maski-sa-efektivni

  • Харесване 1
 3. преди 1 минута, cybercop написа:

  Аз нямам спомени да съм те наричал така. Можеш да ми припомниш, все пак, но, не мога да се сетя, кога е станало.

  Ти не си ме наричал така, а Курояди.

  преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

  Хайде сега спокойно :) да не се наказваме "Легни ,стани падни "

  Иво, инсталира ли Gentoo?

 4. на 29.11.2021 г. в 9:17, Kuroyagi написа:

  Всъщност, като се замисля това даже e прекрасно, качеството на изборените по-горе и другоподобни няма да пострада от прииждащите орди уиндоуски ламери да ги минтосат и поубунчат.

   

  на 29.11.2021 г. в 10:43, cybercop написа:

  А, относно това да са "юзър френдли", по принцип и аз не държа да се привлича всякаква неграмотна паплач.

   

  преди 53 минути, cybercop написа:

  В днешно време, да си прост е по- лесно от всякога.

  Странното е че ме наричате ламер, неграмотна паплач, прост...

  Не сте ли чели и видели в колко линукс теми съм участвал, не сте ли преценили долу-горе колко ми е нивото по линукс?

  Майките ви и бащите ви първо трябваше да ви научат на култура и човешки взаимоотношения. Но явно не са.

 5. (Петър Симеонов)
  „ВНИМАНИЕ ‼️
  В Женева, Швейцария приключи първият ден на спешната сесия на Световната здравна организация.
  Той разгледа възможността за приемане на специална конвенция за отговор на пандемии или т. нар. „Споразумение за пандемия“.
  Споразумението се основава на специален „доклад за пандемия“, публикуван (https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHASSA2/SSA2_3_E.pdf) от СЗО на 23 ноември 2021 г. и публикуван „Ръководство за пандемия“
  ( https://www.graduateinstitute.ch/…/guide-pandemic…) 22 септември 2021 г.
  Тези документи по-специално предлагат:
  – единственото право на СЗО да обяви началото на следващата „пандемия“;
  – премахване на върховенството на правата на човека в случай на настъпване на „пандемични“ режими;
  – радикални ограничения на правата на синдикатите;
  – задължението на страните да поискат външна помощ, ако не могат да се справят сами с „пандемията“.
  – предоставяне на НПО и други неопределени структури с правото да участват наравно с държавите в установяването на международното право;
  Ще засегне всички и всеки. ПРИМЕР: Ако България подпише това „споразумение“, тя по същество ще се откаже от държавния суверенитет, от българската конституция и от Всеобщата декларация за правата на човека.
  Не вярвахте ли в приказките и теориите на конспирацията за световното правителство и Новия световен ред? Ето го, вече дойде и показа животинската си усмивка. От 1 декември ще бъде твърде късно да се промени нещо. И нещо подсказва, че това „Споразумение за пандемия“ трябва да влезе в сила на 9 декември 2021 г. (9.12.21). Можете сами да гледате потока на живо от това действие във Facebook (https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=271904634987023) и коментарите все още са отворени, изразете отношението си към това знаково събитие.“

  • Харесване 4
 6. лекарите не искат да се инжектират с нея от страх да не умрат, но пък много искат да инжектират здрави хора,

  които по номенклатура са „пациенти“ до доказване на противното.

  Наложи се най-демократичният от всички демократични съюзи – Европейският такъв, да принуди държавите да отменят защитните за природата и народите си закони, за да не се извърши престъпление при вноса на неизвестната инжекционна течност, която ще бъде инжектирана на всички желаещи и нежелаещи по най-доброволния насилствен начин.

  За да бъдат предпазени хората от тоя бесен вирус, се налага да бъдат пръскани със сълзотворен газ и водни оръдия, но до момента Джонс Хопкинс Институт не може да предостави надеждни данни, че точно тия мерки го унищожават, което не означава, че не трябва да бъдат прилагани. Ей така, за всеки случай. И за кеф.

  С увереност може да се твърди, че всички международни документи, отнасящи се до правата човека и неговото достойнство, конституциите на държавите и местните законодателства, гарантиращи свободата на личността, са суперзаразители и е крайно наложително да бъдат анулирани и суспендирани, за което можем да разчитаме на Европейската комисия.

  Луда работа, ви казвам.

  • Харесване 3
 7. Болните от тоя вирус са толкова болни, че за да умрат, е нужно да им бъдат приложени специални и възможно най-скъпи медицински терапии.

  Колкото повече биват лекувани пациентите от тоя вирус, толкова повече умират,

  даже без да са заразени от него.

  Той уби цялата медицина, заедно с нейните закони, норми и правила. Вече няма нужда от учебници по медицина, щото се лекува една единствена болест, и то… по телефона. После се оказа, че и тая болест не им е по силите, ама нейсе.

  Той уби всички болести, остана само ковид, което неимоверно опростява образованието в областта на медицинските науки. Интересното е, че лекарската каста с лекота прие това епистемично облекчение и сега се е посветила само и единствено на тоя патологичен феномен.

  Той уби всички човешки права до правото да се диша чист въздух и пушенето. Забранено е пътуване, шляене, мандахерцане и прочие безсмислено разхождане насам-натам (освен на собствениците на кучета).

  https://www.otizvora.com/2021/11/14389/vselenskite-masthabi-na-ludata-rabota-na-edin-besen-mikrob/

  • Харесване 4
 8. на 29.11.2021 г. в 11:02, Kuroyagi написа:

  А то е, че инсталацията не му е активирала WiFi хардуера поради липса на съответния фърмуер. И естествено DHCP се дъни в следствие на това.
  Защото в другия случай на кабелен Ethernet - неговата ситуация няма как просто да се получи - там са generic inbuild kernel драйвери, които рабоят с всякакъв хардуер.

  Ако бях с WiFi въобще нямаше да се оплаквам и учудвам.

  С кабел съм. И затова съм възмутен меко казано. Мога и да го подкарам ръчно, но това е подигравка, за основни неща да си губиш времето. И най-вече за връзка с мрежата. Те това ако не могат да направят автоматично, къде са тръгнали дистрибуция да правят.

 9. преди 12 минути, Димитър 59 написа:

  Страхотна статия!

  За съжаление света до голяма степен зависи от това, което става в САЩ, а там не става нищо добро напоследък и това рефлектира и тук.

  Цитат

  „Светът е опасно място, не заради тези, които вършат зло, а заради тези, които гледат и не правят нищо.“ – Алберт Айнщайн

   

  • Харесване 2
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване