Премини към съдържанието

m2013

Потребител
 • Публикации

  39
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за m2013

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 27 февруари

Последни посетители

392 прегледа на профила
 1. m2013

  Здравни осигуровки

  Благодаря Ви за отговорите!
 2. m2013

  Здравни осигуровки

  Да, извинявам се, имам осигурителни права. Тоест за ваканциите не трябва да ги плащам, както ined твърди или? И на другия въпрос, когато стане време сам да ги плащам, трябва ли да подавам някакви документи?
 3. m2013

  Здравни осигуровки

  Това е нещо, което нито аз, нито родителите ми знаеха. Току-що проверих онлайн дали имам здравни осигуровки и пише, че са прекъснати. Тоест доколкото разбирам трябва накуп да се внесат всички пропуски от 1-ви клас, че и от преди това?
 4. Здравейте! След няколко месеца ще имам пълнолетие. Доколкото знам след 18 години трябва сам да си внасям вноските, защото държавата спира да ме осигурява. Може и да греша и това да става след завършване на 12-ти клас, но заради това реших да попитам тук. Също бих искал да попитам какви документи трябва да подам когато държавата спре да ме осигурява? Надявам се някой запознат да сподели какво още трябва да знам по темата, защото не съм никак запознат каква е процедурата относно всичко това. Благодаря предварително!
 5. Добър ден, Търся слушалки до около 100 лева. Търся възможно най-качественият и балансиран звук за този бюджет. Надявам се, да са добри за дъбстеп, но и за вокална музика, която ще преобладава, например Поп и класическа музика, може и Рап от време на време . Знам, че за тези пари не мога да очаквам много, но се надявам да намеря добър избор. За момента се спрях на тези двете - "Superlux HD 681 EVO" и "Audio-Technica ATH-M20x". Надявам се някой, който разполага с тези слушалки, да сподели опитът си, пък ако ги познава и двата моделя едновременно - още по-добре. Имаше и едни по-евтини - "Sony MDR-ZX310", които в Амазон имат доста висока оценка, но предположих, че за моя бюджет мога да взема нещо по-добро от тях. В интернет прочетох доста противоречиви мнения и не успях сам да направя този избор. Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне да направя възможно най-добрата покупка, също съм отворен и за други марки и модели, но от моето търсене се спрях на тези. Благодаря предварително!
 6. 2019.012.20035 Иначе намерих нещо друго, при което няма разминаване: (На снимките съм мерил грешно, но после го оправих) П.П: Остава само утре да говоря с господина по ИТ и да разбера какво ще се случи по-натам.
 7. Отворил съм pdf файла, който конвертирах одеве. Задраскал съм текста. (както е на снимката)
 8. При клавишната комбинация не се пуска нищо. Ръчно отидох до менюто и активирах това от снимката. Но отново не се ориентирам къде са другите опции. Не виждам друга опция за това, което казваш. При включване на този опция се удебели линията под текста. Тази, която се появява при подчертаване на текст в Word. П.п: да не би да е функция на про версията?
 9. Трябваше да уточня. Разликите ги гледах като отворих pdf-а в Chrome. С него няма разлики. Но когато отворя pdf-а в word - има разлики. Но и отваряйки pdf в word се появява това и показва, че може да има размествания.
 10. Предположих, че конвертирането е заради съвместимостта между различните версии на офис пакета. Или нещо подобно. Преди пратих презентация на едно момиче. Аз съм с Офис пакет 2016, а тя 2007 и при нея не излизаше така, както аз го бях пратил. За обратното от по-стара към по-нова версия не знам дали има проблем. Иначе съм съгласен с твоята логика. Но не знам без конвертиране да може да се видят тези данни, които ще се оценяват по-късно. Примери дадох вече. Размерът на отстъпа на текста. Относно въпроса ти - не виждам визуална промяна или разместване.
 11. Аз само тази настройка видях за промяна на мерните единици. След тази настройка нещата са, както ги видяхте на снимката.
 12. Направих го, но не виждам промяна. Маржовете отново се разминават. На оригиналния word-ски файл съм ги сложил на 31,7 милиметра, а след второто конвертиране(pdf to word) се променя на 25,4 милиметра. Това от всички страни. Отстъпите също се променят, за което ще кача снимки. (Но имам няколко въпроса към Вас. Първата настройка с какво ми променя конвертирането? Аз не принтирам нищо. Така или иначе след промяната на тази настройка не виждам да се запазват стойностите, които ми трябват.) Благодаря все пак! Ако имате още идеи, на линия съм. П.П: Зачудих се дали въобще трябва да се конвертира. Но не знам по какъв друг начин проверяващите ще разберат с точност какви са ми отстъпите, подравняването и другите неща.
 13. Направено е на два компютъра. Windows 7 Office 2013 (Professional) След като приключа с редакцията на уърдския файл, чрез "save as" запазвам в pdf Другият е: Windows 8.1 с office 2016
 14. Ще вкарам повече пояснение с риска за критика към мен. Аз съм ученик от 10 клас и тази година имах матура по информационни технологии. Имахме задачка в Word. Трябваше да напишем текст, след което да сменим шрифта, размера, отстъпите, добавих диаграма и други неща. Накрая на задачката изискваха от нас да качим работата си от втори модул с разширение pdf формат. След няколко дни получихме ниски резултати. И след като бях сигурен в знанията си, реших да преповторя някои неща вкъщи. И забелязах, че отстъпите се губят като стойности след конвертиране. А това се оценява дали са правилни отстъпите като размер в пунктове. Също подравняване на текста и други неща. Което означава точки надолу. Цялата идея на темата е базирана върху това. П.П: Възможно е да греша с нещо, но затова съм тук. Моля без нападателни коментари. П.П2: По какъв начин се прави проверката, ако не е чрез конвертиране?
 15. Реших да пробвам програмата, която ми е направила от Word към PDF, да ми направи същата програма обратното. Но както споменах, дори и при онлайн конвертиране не получавам това, което искам.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...