Премини към съдържанието

Wolfko

Потребител
 • Публикации

  7
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за Wolfko

 • Титла
  Новобранец

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Интернет сайт
  http://norclix.com/?ref=Loveko

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Може и ти да си прав. На мен там са ми съмненията в цялата тая работа. Ще видим след време...
 2. Братлета благодаря за мненията! Ще пробвам системата на PTC сайтовете още няколко месеца, и ще споделя пак мнение в нов раздел. Целта в момента ми е да събера някоко реферала. Иначе и без тях става, но по-бавно и по мое изчислене след около 2 години с тая дейност би трябвало да ти капят около 150лв. на месец за 10 минути щракане на сайтове. Обае от опит знам, че едно е на сметки, друго е от опит.
 3. Ще видя за напред как варвят нещата, иначе по голямата част от хората казват е е загуба на време, но така и така сам ги захванал, ще опитам пък то ще си покаже в дейтсвителност. Иначе в няколко тези сайтове има и български поруми и който си е направил подробни настройки на профила му показва баланса иколко е получил.
 4. Здравейте! От около два месеца цъкам на необукс и от един месец на някалко други PTC сайтове. Някой, ако желае мога да му препоръчам, някой от моите сайтове и да ми стане реферал и в замяна може и аз да му стана на него ако е възможно разбирасе. Имам набелязани още няколко сайта но ги пазя за такива случаи. Още не съм теглил от такива сайтове, но забелязах, че хората които цъкат от известно време си взимат по някой лев. За целта обаче се изисква доста време и всеки ден постоянство. Според мен не трябва да изпозвате повече от 5 сайта, защото вече започвате да влагате много време в тях. Трябва, ако се занимаваш да работиш с няколко сайта, защото е възможно някой от тях (1 или 2) да излезе от бизнеса!
 5. Здравейте! От около два месеца цъкам на необукс и от един месец на някалко други PTC сайтове. Някой, ако желае мога да му препоръчам, някой от моите сайтове и да ми стане реферал и в замяна може и аз да му стана на него ако е възможно разбирасе. Имам набелязани още няколко сайта но ги пазя за такива случаи. Още не съм теглил от такива сайтове, но забелязах, че хората които цъкат от известно време си взимат по някой лев. За целта обаче се изисква доста време и всеки ден постоянство. Според мен не трябва да изпозвате повече от 5 сайта, защото вече започвате да влагате много време в тях. Трябва, ако се занимаваш да работиш с няколко сайта, защото е възможно някой от тях (1 или 2) да излезе от бизнеса!
 6. Здравейте! От около два месеца цъкам на необукс и от един месец на някалко други PTC сайтове. Някой, ако желае мога да му препоръчам, някой от моите сайтове и да ми стане реферал и в замяна може и аз да му стана на него ако е възможно разбирасе. Имам набелязани още няколко сайта но ги пазя за такива случаи. Още не съм теглил от такива сайтове, но забелязах, че хората които цъкат от известно време си взимат по някой лев. За целта обаче се изисква доста време и всеки ден постоянство. Според мен не трябва да изпозвате повече от 5 сайта, защото вече започвате да влагате много време в тях. Трябва, ако се занимаваш да работиш с няколко сайта, защото е възможно някой от тях (1 или 2) да излезе от бизнеса!
 7. Печелете $ онлайн без никакви инвестиции и работа в рамките за 10 - 30 минути (в зависимост с колко сайта работите) в свободното ви време. За целта трябва да се регистрирате в PTC (Плаща За Клик) сайтове. За да изкарвате повече пари, ще трябва да привличате потребители (референти), чрез вашия референтен линк, във профила ви. Търпението и постоянството са ключовите в случая. Когато натрупате определена сума, ще трябва да закупите референти (потребители като вас) от вашата заработена сума и така с течение на времето месечния ви приход ще расте. Заработката на месец, ще я направите, приблизително след една година постоянство и дори дохидите ви ще се повишават с времето. Потребителите които работят от няколко години, си изкарват приблизително по 5 долра на ден, дори и почече от един сайт! Ето и линкове за препоръчаните от мен сайтове с моя референтен линк ако решите да го използвате: 1. https://www.neobux.com/?r=Wolfko Моя линк https://www.neobux.com/ Оригинален Този сайт е португалски и е един от най-добрите.Разполага с уникален дизайн, работи от 2008г. и има милиони потребители. 2. http://www.ayuwage.com/?reg=1840722 Моя линк http://www.ayuwage.com Оригинален Сайта работи от 2009г. и е много надежден. 3. http://norclix.com/?ref=Loveko Моя линк http://norclix.com/ Оригинален Този сайт работи от юли 2018г и в момента има 20 000 потребители и е разработен от Nor Digital Solution Ltd. . Горещо го препоръчвам. 4. http://www.hdclix.com/?ref=Wofko Моя линк http://www.hdclix.com/ Оригинален Създаден е тази година и има 10 000 потребителя. 5. http://optimalbux.com/?ref=WOWko Моя линк . http://optimalbux.com/ Оригинален Сайта е много обещаващ. От тази година е и досега има, приблизително 40 000 потребителя и е платил, около 29 000 $
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...