Премини към съдържанието

TheKop

Потребител
  • Публикации

    15
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

Всичко за TheKop

  • Титла
    Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. Към картата включвам монитора. Преместих рамта и сложих охладителя. Няма ефект за съжаление... Пс: оправи се, смених 4те пина на процесора. Много благодаря!!!
  2. На кутията пише Optimized for Intel 9000 procesoros но биоса не виждам да го пише някъде
  3. Asus ROG 1050TI Захранването е на DeepCool 500W
  4. Здравейте, днес си смених рамта процесора и дънната платка на PC-тo. Рамта е на Kingston HyperX 2400Mhz. Дъното е Gigabyte H310M S2V 2.0,а процесора I3-9100F. След монтиранито на частите компютъра не запалва.Когато изключа захранването на процесора, компютъра тръгва, но не вади картина. Ще съм много благодарен, ако ми помогнете.
  5. Направих го. Разбрахме се да ми сменят рамта.
  6. Преди малко нулирах BIOS-a. Няма резултат. Ще сменя рамта, да видим.
  7. Не става... На BIOS-а му дадох default настройки още след флашването... Мисля да сменя рамта с друга и ако тогава вече не стане - сервиз.
  8. Всички слотове си работят, когато на тях са сложени 2те плочки по 4. Самата 8ца не е дефектна. Пробвах на друг компютър и нямаше проблеми.
  9. HX426C16FB2/8 Това е рамта, която съм получил. Има я в списъка.
  10. Здравейте, пичове. Преди няколко дни си поръчах нов процесор I5 9500F и една плочка рам 8GB DDR4 2600MHz на HyperX за да сменя настоящия си процесор I3 8100 и да добавя още рам към настоящата (2x4 GB 2133MHz пак на HyperX) Наложи се да флашна биоса на дъното (ASRock B360 Pro4) за да тръгне новият процесор. Тествах PC-то с новото CPU. Всичко работеше. След като обаче инсталирах рамта дойде големият проблем...Монитора не вадеше никакъв сигнал. Махнах двете плочки по 4GB и оставих само 8-цата. Същата работа. Първоначално си помислих, че рамта е дефектна, но отидох при един приятел да я тествам при него и всичко работеше. Тоест, рамта не е дефектна. И до тук се изчерпах и се наложи да потърся помощ в този форум... Надявам се да ми помогнете, ще бъда много благодарен.🙂
  11. Менюто/Раздела ''IPTV'' го няма в стоковия firmware на моят рутер.
  12. Има още един вариант. След ОНТ-то слагат някакъв ZTE или Huawei рутер и от него върви и интернета и телевизията.
  13. Благодаря и на двамата за включванията! Здравей, бих искал да те питам как става това с бриджа, става ли с DD-WRT и конкретно с моят рутер - TP-Link WR940N v4.
  14. Здравейте, преди няколко дни минах на IPTV и интернет на Виваком, но имам един проблем. Пробвах да включа IPTV приемниците към мой собствен рутер TP-Link WR940N v4 с DD-WRT, но телевизията не тръгна. Знам, че един суич би решил проблема, но няма къде да го сложа. Четох, че има някакъв начин чрез DD-WRT да се реши проблема. Бих се радвал, ако някой ми помогне.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...