Премини към съдържанието

Martin Chuchukov

Потребител
 • Публикации

  56
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Martin Chuchukov

 1. Няма за съжаление, затова и пиша тук. Проблема е, че трябва да си играя 1 по 1. И на торрентите е 1 по 1, но пак е доста по лесно и удобно, особено когато са сортирани и приготвени само клик клик и вече се свалят.. иначе казано в пъти по лесно и удобно отколкото от youtube. Жалко
 2. Надявах се на нещо като торенти например. В краен случай и това ще свърши работа.
 3. Здравейте, Вероятно въпроса не е за тук, но да питам. Знае ли някой дали има някъде качени да сваля всички епизоди на предаването Ничия земя? Знам че ги има във YouTube, но искам да ги сваля. Иначе, бих се радвал още на подобни предавания български или дори световно известни заслужаващи си да се гледат, само ако има от къде да свалят, най-добре. Благодаря предварително.
 4. Отговорих по по-различен начин. Човека има фирма, не знам как стоят нещата, но от години си изкарва с това парите, знае какво и как трябва, пътува предимно извън Чехия. Вярвам, че щом има фирма, всичко което ти написа + още много неща ги знае, щом фирмата му съществува още и се разраства. Ами аз се разбирам с тях защото говоря Чешки. Останалите как се разбират си е техен проблем. Зависи къде си и сред какви хора. На старата ми работа никой не говореше английски. преди година и половина като си намерих нова работа, всички там говорят Английски, по голямата част също така и Немски. Ама първата ми работа беше във завод на поточна линия... за съжаление там се намира трудно някой да говори чужд език. Само да подчертая относно езика, тези Българи от хижата, всичките говорят Чешки, не е като да нямат комуникация, даже някой от са по дълго от мен в Чехия. Относно чехите описани от теб че само седят под навесите, пият и ядат и т.н., аз също съм го забелязал това на концерти и фестивали. Дали човек може да се разбере с тях на друг език, да истината е че по голямата част от чехите не говорят Английски. Някой наблягат на Немският, защото тук да знаеш немски е дори по добре отколкото да знаеш Английски. Руски не говоря, ама и него много не го владеят май май.. Относно музиката - Идеята ми беше, че поне от уважение трябваше да кажат, ето тук сме 2 дни заедно, до сега все слушахме наша музика, пуснете и вие нещо което ви харесва.. Сега в Чехия сме, повече чехи бяха на хижата, по малко българи, там българската музика не спря да свири..... Тук са вманиачени да ходят някъде.. познавам хора пътуващи минимум 3 уикенда в месеца някъде, в повечето случай всяка седмица ходят някъде. Няма лято няма зима, хижите тука са целогодишен бизнес.
 5. Здрасти, След уикенда днеска, разбрах, че много не им пречи на тях пътуването. Ти били тръгнал 200-250 километра да пътуваш само за да си 2 вечери някъде на хижа и това всяка 2ра седмица? Даже имаме там един къде вече 4 пъти беше на наше събитие, даже измислихме при 5 идвания, 50% намаление на следващото, при 10 - безплатно .Аз във България такива хора не познавам. Те са луди Чехите на тема пътуване, хижи, природа някъде, зимата ски например и т.н. Не ни притеснява пътя ни най-малко. Още, ние преди да стигнем до морето имаме идея 2 или 3 нощи да спим на различни места по пътя - само тия места да са красиви, да има какво да се види да се разходи човек и т.н. Относно пътуване, с автобуса не го мисля, човека с това си изкарва парите и пътува постоянно извън Чехия със автобус на точно такива събития. Още не съм ходил до Zlin и околията. Имах възможност но точно по това време баща ми го чакаше много тежка операция на сърцето и реших всички планове да отменя, за да съм близко до него. На Злин ще му дойде времето, сега искам да изготвя приблизителен план за това събитие лятото, да можем да правим подготовката. Един пример, за това как изглежда в Чехия подобно събиране на хижа само за уикенда - Имахме бар със бира, договорката беше че всеки си плаща бирата - първата вечер собственика на хижата наливаше бирата до към 23:00 и каза аз заминавам - тука са ви кеговете бира, знаете как да ги ползвате, а тук са ви листата където да пишете колко бира сте изпили. Всеки отива, налива си бира, на собственият си лист дописва че си е сипал още една бира и продължава да се забавлява. Сметките бяха точни когато се смята колко е изпито и колко трябва да се плати. Нямаше мизерии от типа на счупено нещо или откраднато или пък някакви подобни проблеми. Само да кажа, там хората 80% не се познаваха.. тепърва се запознаха и спаха заедно във стайте където ги настанихме, и се забавляваха заедно, без никакви караници, заплашвания или бой.. Не стана нито един път тема - какви пари изкарва всеки от тях, не стана нито един път тема кой кого познава, кой колко е голям, абсолютно културно и приятно забавление.. Уредихме и китарист пяхме и жива музика имахме... Преди 4 седмици направих събиране и имах българи - 4(с мен 5) българина от 16 човека.. 80% от времето се слушаше повече Българска музика... никакво уважение, че има и друга народност, поне 50 на 50 да се въртеше.. Теми като, Българското си е Българско, или как Българите само работят в Чехия, а чехите нищо не правят и не могат, също минаха там... Още когато казах, че ще сме повече хора от първоначалния план защото съм намерил още хора - всички Чехи казаха супер. Българите започнаха да обясняват, ама защо не ни пита първо, дали ние сме съгласни? Аз не знам как си го представяха, хижа за 20, ние 11 и те още мрънкат че съм намерил още хора... Момичето с което правим понякога заедно такива събирания ми каза днеска да съм бил поканел на Нова Година приятели Българи...Казах й, никакъв шанс да дойдат, още по-малък да ги поканя.
 6. Автобуса не е под наем, автобуса е на човека - той има собствена фирма и подобни неща прави сам, както нас. Идеята е 3-мата да сме организатори на цялото събитие и съответно да си направим сметката така, че да ни е изгодно на всички. Като за човек който се занимава с това да накара хората да комуникират повече м/у себе си, да споделят и говорят, комуникират и т.н. предпочитам тук да опитам от хора предложения, отколкото веднага в Интернет да се забия. Относно В и Във, радвам се, че е дразнещо. Знаеш ли какво е също толкова дразнещо? Хора пишещи коментари само за да съдят другите, но не и по темата.
 7. Здравейте, Малко въведение на нещата, после и въпроса. Живея във Чехия и наскоро с една приятелка започнахме нещо като собствен бизнес. Намираме хора които не се познават но всички се интересуват от туризъм и ги караме на някоя хижа за уикенд и там се запознаваме всички, в повечето случай повече пиене, забава, почти винаги се намира някой който свири на нещо пее или по някакъв начин поддържа забавата на ниво. Разбира се събота се прави сериозен туризъм от сутринта до който когато издържи. Лека по лека се развиваме на по високо ниво и вече започваме подобни събития за повече от уикенд, по далеч от близките планини и гори. Лека по лека започваме и извън Чехия да реализираме събития. На последното ни събитие което приключи днес се запознахме с едно момче със собствена фирма, шофьор на бусове/автобуси. Споделихме му идеята че искаме да направим до България 10 дни от Чехия, и ни трябва автобус и шофьор и той се нави, и точно тук идват въпросите ми: Трябват ми предложения къде да заведем хората да разгледат нещо красиво и интересно хем да се види малко красота от природа, хем да не заеме цял ден, не задължително само природа, може и нещо историческо и красиво.. все пак ще са уморени от пътуване плюс това няма да са дори облечени за дълги туристически начинания. Например мислех си за 7те рилски езера, после Мелник, Пловдив и накрая имаме в план около 4 или 5 дни на морето. 100% една нощ ще се спи някъде из България, преди да отидем на морето, но има шанс и дори за 2 нощи някъде, затова ще се радвам много на предложения. Още повече ще съм благодарен, ако някой има и конкретни телефони/приятели на хора със хотели на такива места, където може да ми препоръча. Става въпрос за 1/2 нощи за около 40-46 души. Най хубаво има опция да се уреди и място за паркиране на автобус разбира се. Цялото пътуване ще е - Унгария(Будапеща), после България - Пловдив или в близките околия, след това на морето 4 или 5 нощувки, после Румъния където ще ходим поне за 1 нощ и натам още не сме решили дали директно прибиране към Чехия, или още 1 спирка някъде. Предложения за Румъния също са добре дошли. Благодаря Ако сме 1 нощ там не знаем кога ще пристигнем затова ми трябват и интересни дестинации достигащи се бързо. Ако сме 2 нощи може да е и нещо по-дълго. Благодаря предварително. Мартин
 8. Това беше отговора който чаках. Благодаря. Идеята за docking станция беше, че когато съм вкъщи бих се радвал на голям екран отделна клавиатура и мишка и т.н. но все пак всичко което съм правил преди това на преносимата машинка да ми е там и да мога отново да го ползвам. Свикнах във офиса така, че даже 2 монитора и вкъщи в момента се кривя на лаптоп и ако трябва да съм честен нямам търпение да си сложа монитор и вкъщи. btw, 2та един до друг са красота, заслужават си и 2та. Проблем голям със ученето на нова ОС нямам. Ползвах за основна ОС на личният си лаптоп 8-9 месеца Linux само за да си уча на него неща да тествам и свиквам като цяло с него. Даже се замислям, един колега мисли да сменя старият си macbook, може да го накарам да ми го даде да си ръчкам да видя как ще ми седи ОС-а.
 9. Да те успокоя, ако някой иска да ти направи нещо на компютъра, ще го направи много лесно. Тия твой смени на IP, пароли и тем подобни няма да ти помогнат. Това дали някой ИСКА и ще реши да направи нещо - това зависи от други неща. Какво толкова криеш и се притесняваш че ще намерят, че си такава паника? Милиони ли имаш там, порно някакво, изобличаващи материали, конспирации, строго засекретени файлове.. или какво? Боже, никой нищо няма да ти направи на компютъра особено ако няма какво да ти вземат, няма кой дори да се занимава с теб.
 10. Според Вас защо търся докинг станция? тоя лаптоп че ще го нося с мен, не значи че 15 часа на ден ще го гледам! Когато съм вкъщи на голям екран, когато не съм вкъщи ще се ползва по-малко. Но вие просто искате да докажете по някакъв начин, че сте прав. Същото казвах преди години, сега установих че за моите нужди точно този тънък който никога уж нямаше да си взема, ми е най-удобното нещо. До скоро не ми трябваше и затова не съм и търсил да купувам. Времената се менят и съвет от мен, никога не казвайте никога
 11. Още не бях стигнал до докинг станцията. Разглеждах лаптопа, тук мога да си намеря чисто нов разбира се, няма да дам толкова пари за 2ра ръка. Версията която той предлага за 2500 излиза български пари. Ще го обмисля. Относно докинг станцията, още дори не съм я търсил тук. Достатъчно голям и тежък по моето виждате за неудобство. Това, че имаме различни мнения не значи че вашето мнение е правилно и много ще се радвам да престанете да ми го натяквате, и да се държите снизходително така сякаш само вие знаете и разбирате от всичко, а аз не. Отново със цената се опитвате по същият начин да действате. Да не би да взимам и харча вашите ПАРИ, че толкова ми натяквате че това е безумна цена? За мен това не е проблем да го платя и съм преценил, че искам да го купя. Когато започна да харча Вашите пари, заповядайте с нападките колкото искате!
 12. Да, тази алтернатива също е доста интересна, както опцията със HP. Бях забравил за DELL ако трябва да съм честен. Трябва да видя при мен какви са цените. Благодаря за предложението.
 13. Не очаквам някой да ми каже, купи си го. По скоро се надявам на човек ползвал такъв да се отзове и да даде мнение. По това което виждам нов тук не може да се намери точно модела който гледах, MacBook 12 със i5 processor, останалите имат m3 процесори.. Разгледах и други машини, като Xiaomi AIr 12" разглеждах и някакъв sufrace, hauwei matebook. Ще разгледам 13" , 12 не е толкова разпространено и малък избор има. Май ще се прежаля че не напълно малък какъвто имах като план. Все пак още нищо конкретно не съм решил. Просто наистина искам нещо компактно като го взема с мен. Да задавам най-много въпроси за мак, защото имам най-малък(никакъв) опит със техни продукти.
 14. Кражба или друга причина, имам ли нужните файлове прибрани някъде на външен носител, облак и т.н, не се притеснявам и ще се радвам да сменя темата - безинтересна ми е. Лично мнение - благодаря, всеки има право на мнение. Бекъп на файловете не ми е бил никога проблем. Синхронизацията ме плаши защото все още не мога да си намеря удобен софтуер (в момента съм на личният си компютър със Линукс) да постигна синхронизация на календара, когато направя някаква среща/задача дали на компютъра или на телефона, да ми е актуално и на 2те устройства. На новата машина най-вероятно ще се разделям със линукса. Още не знам само дали ще е Windows или някой MacBook. Служебните лаптопи при нас ги сменят като топъл хляб, спрях да следя всеки модел и частите вътре. Не ми е нужно при положение, че работата ми хич не е свързана със някакъв тежък софтуер, така, че разлика от всичките 4 устройства ползвани от мен до момента не съм намерил. Винаги са работили еднакви а са все по нови и нови модели... то като ползвам за моята работа само лек софтуер...
 15. Здрасти. Благодаря ти много за мнението. Аз също имам такъв HP но тази седмица го оставих във офиса не мога да ти кажа точният модел. Само знам, че е по малък от 15 инча сякаш беше EliteBook 840G, знам че старият ми служебен беше 13.3" този сякаш е 14"., а да и е със интелски процесор но дизайна е точно този. Отново със докинг станция и 2 монитора свързан. Всъщност от него се замислих и ми дойде на идеята за лаптоп + докинг станция за лична употреба. Просто ми се струва излишно голям и тежък за да си взема такъв. Аз когато съм на път, ако си нося личния ще е само за някакви основни неща. Когато обаче не съм на работа заминал нанякъде по моите си проекти, ще се ползва по интензивно и повече. Даже когато ми дойде това на идея, си мислех дали да не си взема точно такъв личен и да мога ако се наложи от вкъщи да работя, да мога да свържа служебният към тая докинг станция, но се отказах защото политиката на фирмата ни е такава, че от вкъщи не можем да работим.
 16. Разбира се, че някъде периодично ще си записвам всико нужно и няма да ме притеснява това, че ще си изгубя всички файлове и информация. Не се притеснявам от крадежи, не живея във БУлгариСТАН.. Помислил съм и много ясно знам че не искам да нося голям размер лаптоп. Явно не пиша на Български. Да взема да опитам на друг език ли? Проблема ми е, че НЕ ИСКАМ да нося със мен голямо устройство, искам вкъщи като се прибера да седна спокойно на голям монитор да си върша каквото имам да върша. Какви цени са безумни? На какво?
 17. Здравейте, Ако не ви се чете цял роман - въпросите са удебелени. Имам няколко въпроса дали някой е ползвал подобно нещо и какво мисли по въпроса. От догодина(в момента ми звучи все едно е далеч но вече сме с единия крак във 2020), започвам нещо като собствен бизнес успоредно със новата ми работа която също започва от 2020. И двете са свързани със много пътувания, в повечето случай кратки но чести. До сега съм пътувал заради работа малко, и съм избутвал без личен лаптоп само с телефон и служебният лаптоп. Когато пътувам сам някъде, кога на хижа кога някъде другаде в повечето случай съм със много хора около мен и нямаме много време дори за телефоните, да не говорим за лаптоп, затова и никога не съм имал нужда от лесно преносимо устройство. Виждам обаче, че вече устройство ще ми трябва, а опит нямам никакъв... Появи се идеята, че не искам да нося нищо тежко, особено когато тръгна някъде и ми се свържат 2-3 пътувания кога лични, кога свързани с работа, да нося големи тежки устройства. Първоначално бях съгласен на 13-15" големина, обаче започнах да си правя някаква равносметка, и установих че предпочитам нещо по малко. Под по малко имам в предвид нещо от типа на MacBook 12, Microsoft surface, Asus Zenbook 3.. иначе казано такива около 12", леки малки и удобни. за носене, когато имаш и друг багаж. След като обясних какво си представям, въпроса е че още не съм решил какво точно искам.. Първоначалният ми план беше да купя евтино устройство колкото да избутам докато не съм вкъщи. А за вкъщи да си сложа десктоп. Този вариант малко ме притеснява най-вече заради всичките прехвърляния на данни от едното на другото устройство всеки път... Ако намеря удобен лесен вариант за пълна синхронизация бих го предпочел, но си мисля че няма да стане. Затова помислих на 2ри вариант който ме заинтригува повече - по-мощно устройство което вкъщи да свържа към станция, и там да имам свързано всичко нужно, монитор, мишка клавиатура и т.н. Лошото е, че мощно устройство във малки размери е трудно да се намери. Никога не съм ползвал MacOS, не знам как стоят нещата там като цяло, нито с програми платени/безплатни, свързване на външни устройства, по точно android телефон.. Цялостно държане на OS и т.н. и т.н. Прегледах и алтернативите - Surface, zenbook, lenovo някакво гледах но не ме впечатли много.. дори гледах razer blate stealth 12.5" но ми е ненужен защото игри няма да играя. Някой ползвал ли е нещо от изброените(Macbook 12", Asus zenbook 3, Microsoft Surface и т.н. 12") със някаква докинг станция? Няккакви проблеми, впечатления? Лаптопа ще се ползва най много за офис пакета - това вече го избутват и нисък клас, тук е ясно. Понякога ще се използва photoshop или друг вид photo editor. Доста по рядко ще се ползва VideoEditor. Разбира се като е личен ще се ползва за гледане на филми, страници и други неща, без игри... Въобще, ще свърши ли работа лаптопа да се ползва вкъщи със монитор, за да имам 1 устройство и да не се налага постоянно прехвърляне на файлове и т.н. от едното на другото устройство. Другото което конкретно за MacBook, как стоят нещата там със емайл/календар - мога ли лесно ги синхронизирам със андроид.. най-вече календара и срещи/задачи? 2те причини които ме дърпат от MacBook е операционната система (никога не съм я ползвал) и притеснението че по всички ревюта за свързване с монитор повечето хора не са много доволни - особено 4К.. Наистина ли батерията на Macbook 12 издържа по 10 часа ли колко там се водят? Ех, написах роман, надявам се да не ви доскучае докато го четете. Благодаря предварително за отговорите
 18. Тук цените на 2ра употреба са по високи от във България. Хората тук препочитат ако им се развали стария, да си купят нов отколкото да опитват да намерят евтин използван, защото цените не си заслужават, друг е въпроса, че цените тук нови са доста по изгодни от във България. Ето пример, наскоро продадох лаптоп (Още се чудя как се намери кой да го купи), acer 10" със много слаби параметри беше.. поне на 10 години може и по стар да беше.. и за 100 лева го продадох. Това нещо аз лично дори за 30 няма да го взема, ама като видях цените викам ще опитам като останалите и го продадох. Във България не ми се вярва някой да го купи... Да, когато се разнася лаптопа дори по скъп след време се разбива. Е сега съм пред такава дилема, никога до сега не ми се е налагало да разнасям личен лаптоп, а след нова година изглежда че ще започна. Служебният лаптоп ми е все тая, тук се сменят след като им изтече гаранцията 2 години, а ако се счупи е застрахован и ми дават нов, и не плащам нищо и хич не го мисля. Момчето което е пуснало темата, избра ли си лалптоп, какво реши?
 19. Аз за лаптоп "Dell Precision M4800 15" не съм питал. Нито знам какво представлява нито нищо. Явно вас във България ви дерат кожите с надути цени. Аз тука за 1000 лева ако погледна сигурно само за 10 минути ще намеря поне 10 различни хубави лаптопа които ще му свършат работа според изискванията. Говоря за чисто нови лаптопи, наречените от вас Кенефи. Доволен съм от моя Кенеф, и даже имам намерение да си купя след 5-6 години като реша да го сменям отново такъв кенеф. Не няма да си го купя защото нямам пари, а защото ми върши работа! Моя лаптоп е по-скоро като домашен компютър.. от 3 години не съм го местил от бюрото. На батерия съм го ползвал за 6 години 1 път.
 20. Съжалявам човека пуснал темата. Може ли някой да ми обясни, ако лаптопа няма да се носи почти никъде и няма да се играят игри на него, за какво му е да дава торба пари за качествен материал на корпуса, като може същите параметри да има във по-евтина пластмаса? Имам Acer - може би има една от най-евтините пластмаси който могат да се намерят, вече почти 6 години го ползвам и не само че сериозни проблеми не съм имал ама и малки нямам. Освен това че почнах често да ям над него и влезна голям боклук под клавиатурата, ама си мисля, че това не е от лаптопа... Живея извън България, но във български левове го купих за 1150-1200 лева. I7-4702MQ processor, и до момента ми върши чудна работа. Видеото почти не съм го ползвал, GeForce 750M. беше със 8 рам и тогава имаше само 1TB HDD. 17" екран... Не съм го носил почти никъде, седи на бюрото постоянно.. ако му направя една чистка от прах и под клавиатурата изкарам запасите от храна, ще изглежда като нов. Добавих си след това SSD и още рам и съм повече от спокоен. Грубо виждам, поне още 5 години да си го ползвам... Как го нарече, "ширпотреба кенефа" ми върши чудна работа 6 години и съм сигурен че тоя кенеф още 5 ще върши повече от чудесна работа. Съвет към създателя на темата, ако няма да го носиш почти никъде, на мисли каква матеря е корпуса. По хубаво си вложи парите във добри параметри, макар, че за твойте изисквания параметрите също не са толкова голям проблем. лично аз мисля, че във 1000 лева ще се впишеш за лаптоп който да ти върши перфектна работа. Това е при случай, че наистина няма да искаш да играеш игри. Ако не си избрал лаптоп, успех във избора. Надявам се да съм помогнал някак.
 21. Аз не искам на телефона thunderbird. Аз искам на компютъра със линукс програма с която да си синхронизирам емайла и календара със на телефона. В момента ползвам календара на Самсунг на телефона, и със него съм като цяло спокоен, но искам да мога календара на телефона и на лаптопа да са синхронизирани. сега добавих във този календар и емайл клиента на самсунг емайла който създадох във outlook.com но нищо не се случва - дори емайла не изкара преди това получените емайли. Календара също не се синхронизира. Мартин
 22. Здравейте отново, Инсталирах Linux Mint, направих си емайл във outlook.com. На телефона си сложих програмата outlook - не ми харесва много и най-вероятно ще търся алтернатива. В момента повече ме интересува Thunderbird който свързах със емайла. Емайла работи добре, няма забавяне при пристигащите емайли Не успявам да синхронизирам календара със календара на outlook. Рових по всички настройки, гледах по различни сайтове ама ако трябва да съм честен дори не намерих нещо ново, все стари статии за Lighting което е календара на thunderbird. Дали някой може да бутне едно рамо със синхронизацията? Ако ли не, може да пробвам предложената Evolution. Видях че във linuxminta има инсталиран календар който мислех да свържа, там има "Microsoft exchange" но не ми приема емайла. Мислех, че ще стане, но не стана, не знам защо. Мартин
 23. А можете ли да ми предложите друг емайл. Не искам да използвам gmail освен ако не е единственият и последен вариант. Все още съм на Kubuntu което мисля да махам, оказа се че Korganizer успя да синхронизира но само едностранно - каквото създам там на телефона след синхронизация се появява, но обратното, когато нещо променя на телефона след синхронизация във Korganizer не се появи, плюс това и нещо бъгаво работи самия Korganizer. Не знам какво е Evolution, сега ще потърся... Благодаря. Мартин
 24. Здравейте, Чудих се къде да пусна темата защото искам да свържа календара и емайла на линнукса със телефона, така че ми трябва предложение/помощ както за линукс така и за андроида. Ще ползвам Linux Mint Cinnamon, видях че там има календар и има дори опция за свързване имаше Google, microsoft, не помня какво още. Телефона е Samsung Galaxy Note 9. Въпроса ми е, има ли програма която е емайл + календар във Линукса и да я свържа със емайл и календар на телефона? Дори да няма автоматично синхронизиране, поне да е по лесно синхронизирането. Не ми пречи ако са 2 отделни програми, календар и емайл стига да може всичко да се свързва. Същият въпрос, дали ще стане със вградения календар на телефона или ще трябва да свалям отделен календар и емайл клиент на телефона. В момента ползвам вграденият календар където имам свързан Google акаунта и си организирам така календара. Линукса ще го слагам прясно на компютъра, най-вероятно днеска и бих искал да си направя нов емайл някъде различно от Google. Това не е много за тая тема, но предложения къде да си направя емайл, и да съм спокоен и също да мога да свържа така по горе описаното. С поздрави, Мартин
 25. Martin Chuchukov

  Снимки на Вашия Linux - част 2

  От както сложих ssd на лаптопа и ползвах Уиндоус, 10, се подобри малко положението ама взе пак да ме нервира, затова реших да мина и аз на линукс. На служебния имам Уиндоус, стига ми. Не казвам че не ми излизат проблеми и на Линукса, но мога да се науча да живея с тях.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...