Премини към съдържанието

ivottoshev

Потребител
 • Публикации

  2958
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от ivottoshev

 1. ivottoshev

  Българският парламент

  Да, бре Та той няма случай в който да е казал "ние от герб направихме едикаквоси". Винаги думите му бяха "Аз съм го направил". Той бил построил магистралите, той бил санирал блоковете, той, той, той..... Това помниш ли го? То сигурно сигурно също е фейк, и пропаганда за шарани, нали? Не знам дали е от възрастта ти, от бустерката, или от безсилие пред фактът че Боко е пътник, но напоследък опорките които се опитваш да пробутваш са от смешни по-смешни и от елементарни по-елементарни. Все пак не се притеснявай и продължавай в същият дух. Така си още по-забавен
 2. ivottoshev

  Българският парламент

  Верно е парадокс. Български политик обявява, че неговата родина-майка е Турция, и ти вместо да плюеш по него, квичиш че някой му бил направил забележка. И от нивото на хлебарките започваш да се отдалечаваш. Все по-дълбоко копаеш дъното.
 3. Има явно несъответствие на данните от "телевизора" и това което ни говорят властимащите по "телевизора". Данните говорят, че съотношението на ваксинирани/неваксинирани в болниците е почти същото каквото е и съотношението на ваксинирани/неваксинирани в България. Властимащите обаче се мъчат да ни убедят, че ваксинираните карат много по-леко болестта. Е, що тогава %тът на ваксинирани в болниците не е мноооого по-малък? Значи или ни лъжат че ваксината помага за да не караш тежко болестта, или съм прав, че в болниците има хора, които въобще не са за там, защото би трябвало да са леки случаи. Ако е първото - защо ме карат да се ваксинирам? Ако е второто - ето ти отговорът на въпроса: "Защо се е покачила смъртността у нас?" Това са фактите, пък ти вярвай на каквото искаш.
 4. За тези два-три случая се разбра, защото тези хора в желанието си да изплашат още повече стадото, се изпуснаха без да искат. Колко са подобните случаи - изобщо не можем да знаем. Между 10 и 15% от пациентите с ковид в болниците са напълно ваксинирани. При положение, че ваксинираните в България са около 25%, нещо не ми се вързва толкова голям брой от тях да са в болница. Според властта те би трябвало да са с леки симптоми, и ако вярваме на същата тази власт, то голям брой от тях не трябва да са там. Или ни лъжат, че ваксинираните карат леко болестта, или в болниците наистина се приемат и съвсем леки случаи. Ако искаш - вярвай на фактите, ако искаш- вярвай на телевизора, само моля те, не ми представяй и на мен телевизора като по-достоверен от фактите.
 5. ivottoshev

  Българският парламент

  Елементарно е разбира се. София реши да даде шанс на партиите, които според думите ти цяло лято тормозели тази същата тази София с протести. Хем са били изтормозени - хем гласуват за тормозителите им. Сигурно освен изтормозени, софиянци са станали и мазохисти, а? Или може би повечето софиянци сме станали жертви на Стокхолмският синдром? Ти вместо да плюеш по Карадайъ, който образно казано е напсувал целият български народ, плюеш по човека, който се е осмелил да му направи забележка. И всичко това само защото повелята от тролската централа е да се плюе по този човек. Колкото и безмислени доводи да ми даваш как не те било интересувало че теб те псуват, фактът е че демонстрираш поведение на човек без никакво собствено достойнство, който би търпял дори и псувни по негов и на българският народ адрес, стига да си вземе жълтите стотинчици от централата.
 6. Да, има починали в повече. След като болниците са заети от кихащи и кашлящи пациенти, които едно време просто си ползваха "домашно лечение" и "3-5дни болничен", а сега поради насажданата ежеминутно от телевизора паника, ненужно заемат местата на наистина нуждаещи се от лечение болни. Да ти показвам ли пак клипчето с онзи, който изкарал Ковид в болница и цялата му "болест" била три дни с температура 37.3? Или клипчето с шефката на детско ковид отделение, която твърдеше че хората били толкова наплашени, че не си тръгвали от болницата, ако детето им не остане под лекарско наблюдение? А колко ли са подобните случаи, при които лекарите са заети да лекуват "болни" от Ковид, вместо да обръщат внимание на болни от други болести, които междувременно мрат по стълбите? Да не говорим за забраната на планови операции и за страхът на наплашените хорица да отидат на преглед, защото било опасно... Всичко това няма как да не се отрази на броят на починалите.
 7. ivottoshev

  Българският парламент

  Точно така. В цивилизована страна изборите са на първо място. Да ти припомня ли кой спечели изборите в София на 4.04 - първите такива след протестите. Във всички секции без една спечелиха ИТН или ДБ. Единствената секция в която победители бяха ГЕРБ спомняш ли си коя беше? Точно така. Тази в циганският квартал Факултето. Толкова за мантрата как софиянци били изтормозени и как щели да незнамсикаквоси. Какво означава това което си болднала? Че не те интересува Карадайъ, защото не си го избирала, но видиш ли Радев те интересува защото сме го били избрали. Пак те питам - Това че не си избирала даден екземпляр, дава ли му право да се гаври с България и българите? Не сме ли избрали Радев за да ни защитава от висотата на своят пост точно срещу такива антибългарски изцепки? И не разбирам защо когато Радев се опитва да върши едно от нещата за които сме го избрали, ти взимаш антибългарската страна и го нападаш. Единствено индивид с интелект на нивото на хлебарка би плюл по човек защитаващ България и българщината, само защото така му повелява заръката от тролската централа.
 8. ivottoshev

  Българският парламент

  Каква гражданска война?!? Като сте токова възмутени от Радев, що не излязохте на контрапротест? Аааа, чакай, излязохте, ама трябваше ГЕРБ да ви плати автобусите от провинцията с които да дойдете и да разгледате София. Пък и кой да излезе на площада да поддържа Боко? Служителите в тролската централа сте прекалено малко, а другият софийски електорат на ГЕРБ не е толкова глупав. Едно е да купиш бай Мангал с едно кебапченце за да си пусне гласа за Боко, а съвсем друго е да му даваш цял месец кебапчета за да ти стои на Жълтите павета и да имитира "контрапротест", точно по времето от денонощието, в което той трябва работи във ф-ма "кражби и продажби" Това че ти не си го избрала, дава ли право на Карадайъ да провокира по този безсрамен начин българите? А това че обвиняваш Радев за действията на турчето само доказва теорията ми че не си българин, не си човек, не си дори и подчовек. Ако държиш - мисли си че си благородна стойностна и интелигентна хлебарка, но истината е че хлебарката си е хлебарка и няма как да се изкачиш по-нагоре от нивото ѝ.
 9. Тц, НЕ! За тока удари на камък и няма как да мине манипулацията ти:
 10. ivottoshev

  Българският парламент

  Въпросът беше с кой ще играят ДПСто и Делян Пеевски. Е, този въпрос получи отговор. Значи не било тъпотия български политик да каже, че неговата родина-майка е Турция, обаче било тъпотия Президентът да го повдигне на въпрос? Оправдавате мръсното турче, но държите сметка на политикът, осмелил се да му потърси сметка Няма как да паднете по-надолу в тая тролска централа. Както вече веднъж споменах - вие не сте подчовеци, вие сте под животните. Достигнали сте нивото на хлебарките и продължавате да копаете надолу
 11. ivottoshev

  Българският парламент

  Хайде първо да изчакаме до първото спорно гласуване в Парламента и да видим ДПСто и Делян Пеевски дали ще гласуват в подкрепа на Кокорчо, или в подкрепа на Баце. Само да ти кажа, че вчера при влизането на Президента в залата на НС, от елементарно възпитание всички станаха на крака....освен депутатите на ГЕРБ и ДПС. Случаенос?
 12. Авторът на темата пише че е разглеждал офертите на Виваком. Очевидно ще преподписва/нов договор. Я кажи, господин разбирач, какво да си вземе от там за тези пари, защото според мен това е най-добрият избор. След като най-старият, който ползваш е J5 2017, защо намесваш Леновото, което е 2016? Или може би не знаеш, господин разбирач, кой телефон е по-стар? Господин Разбирач, телефонът на който се е спрял автора е с умопомрачителните 6GB. Я кажи какво трябва да стане, за да се окаже в ситуация в която 6GB да са недостатъчни? А ти от къде знаеш колко му кара батерията на Леновото, което е 2016?!? Нали най-старият телефон, който ползваш е J5 2017? Постоянно намесваш Леновото, за да му похвалиш батерията ли? Ми той държеше с години първото място по този показател и до ден днешен е на 9-то място от всички модели. Нормално е все още да е с добра батерия, въпреки че дооооооста ме съмнява да се държи добре, ако е все още с оригиналната си батерия. И колко неща можеш да правиш с това прословуто Леново? Запис на разговори си има на всички телефони... които са до Андроид 9, или не са предназначени за Европейският пазар (моят REALME 6PRO, ако беше купен от Русия или Азия, щеше да го има в менюто). Нещо друго с което пръчка от 2016 година да превъзхожда сегашните среден клас телефони?
 13. Това е телефон XIAOMI, една от най-големите марки на пазара. Не знам защо от Виваком не са изписали пълното име на апарата. Официално си е Xiaomi Poco X3 Pro. Да, телефона е добър, няма да сбъркаш с него.
 14. ivottoshev

  Българският парламент

  Ама Пеевски не е ли депутат от ДПС?!? Тея същите ДПС, които са единствената патерица на ГЕРБ в 47мото НС?
 15. Седнал на обяд с чаша вино и това го прави пиянде? Че на този принцип можеш да изкараш всеки нормален човек като пиянде. Нещо друго имаш ли, или ще застанеш на амбразурата и ще ми развиваш изсмукани от пръстите опорки?
 16. Дай доказателство, иначе т'ва долното ще важи за теб с пълна сила!
 17. Разбира се и ти нямаш представа дали Рашков наистина е пиянде, но си го твърдиш наляво и надясно, че иначе може да ти се срути "стройната" представа
 18. До сега се борих със сайта на БНТ, но не можах да се преборя та да дам клипче. Който може, да си върне предаването "Денят започва" от тази сутрин около 07:41. Там Богдан Кирилов - изпълнителен директор на Агенция по лекарствата каза, че: Оказа се, че супер-дупер ваксините държат... от ден до пладне. Очаквайте скоро задължителни бустерни дози... всяка сутрин на гладно, а по-късно през деня за следобедна закуска, вместо бутерка - една бустерка. Ай сиктир!
 19. Въпреки че съм блокирал оФцата, чрез вашите цитати пак достигат до мен простотиите му. Ето колко е можел да се заобиколи Гешев: "Маловажни случаи". Как и защо Кьовеши реши да заобиколи Гешев
 20. ivottoshev

  Президентски избори 2021

  Гъъъърч, плувецо
 21. Училище. Час по география. Учителят пита: – Иванчо, коя африканска държава можеш да ми кажеш? – Заебибабве. . . . – Иванчо, не е Заебибабве, а Зимбабве! Какви животни има там? – Ебирози. . . . – Не са ебирози, а носорози! А какви дървета има там? – Ебибаби. . . . – Тъпак! Не са ебибаби, а бабоеби бе… мамка му, обърках се… Сядай. Ебеница. . . .
 22. Така де. САМО СЪС ЗАКОН! Не с наредба, не със заповед, не с каквото и да е друго освен закон.
 23. Ясно. Комунетата са на големите (каквото и да значи това). А ГЕРБ сигурно принадлежат на малките. До тук - добре. Чудя се обаче за ИТН, ПП, ДБ? Те на кои борци за човешки права са собственост?
 24. ivottoshev

  Президентски избори 2021

  Ясно. Комунетата са на големите (каквото и да значи това). А ГЕРБ сигурно принадлежат на малките. До тук - добре. Чудя се обаче за ИТН, ПП, ДБ? Те на кои борци за човешки права са собственост?
 25. Значи все пак стигнахме до "180 държави не са спазили дипломатическият протокол" Ти т'ва чете ли?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване