Премини към съдържанието

ivottoshev

Потребител
 • Публикации

  3378
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

Нови отговори публикувани от ivottoshev

 1. преди 4 минути, Лудар написа:

  А ти къде не можеш да ходиш бе небоцнатия? Днес даже си направих труда да вляза в мола и никой дори не ме отрази. Къде са те спрели да ходиш? Щъкат си неваксаните където си искат и никой дори не ги гледа дали са с маски. Това е реалното положение. Няма никакви ограничения.

  Добре. Утре ще ида до МОЛ-а, и ако не ме пуснат, ще им покажа този твой пост. Да не ме разкарваш напразно? Нали няма начин да не проработи тази система?

  • Харесване 2
 2. преди 10 минути, _Aumi_ написа:

  Няма значение от кого е взела вируса.

  Значи не вирусът, а системата я е убила?!

   

  Ама как така? Нали двамата са били със зелени сертификати? Как са успяли да я заразят? Това означава ли, че зелените сертификати са безполезни, щом приносителите на такива могат да заразяват и дори да убиват? Къде отидоха твърденията, че боцнатите носят по-малък вирусен товар и следователно могат да ходят навсякъде, защото не могат да заразяват околните?

  • Харесване 6
 3. преди 3 часа, miro20 написа:

  В пъти повече калинки и невиждана шуробаджанащина.

  Всичките им назначения такива. Нищо че са от некадърник по некадърен.

  пОДмяната

  Признаваш че и при Боко е било така? Че сега само са се сменили шефчетата, а практиките същите?

  Брех, наченки на собствено мнение ли долавям? Да не ти дърпат ушите в централата за тези думи?

  • Харесване 2
  • Ха-ха 1
 4. преди 4 часа, absurt написа:

  Много си елементарен, Тошев. Затова и собствен бизнес не би могъл да завъртиш, а навеждаш гръб пред който реши да ти пусне някоя стотинка в шепата. 

  Не ставаш за врачка :no-no:

 5. преди 20 минути, absurt написа:

  От друга страна, защо си мислиш, че който не е на твоето мнение, не смее да изкаже свое, а рецитира нечие чуждо?

  При Мирко нещата седят точно така. При теб явно бизнесът ти зависи пряко от някоя далаверка, осъществявана благодарение на ГЕРБ, и за т'ва като видя на къде духа вятъра преди първите избори, дойде и почна неистово да плюеш по всичко което не е ГЕРБ.

 6. преди 7 минути, miro20 написа:

  ГЕРБ е втора / без бразилските манипулирани машини щеше да е първа/  политическа сила, и единствена която запази водещите си позиции ВЪПРЕКИ масираната фейк кампания срещу тях.

  Брех тез машини как стопиха електората на ГЕРБ от 1 100 000 на 600 000 гласа :laughing5:

  преди 14 минути, miro20 написа:

  Е кой ако не ти "можеш да кажеш" и знаеш всичко за Маджо и какво е плащал на Боко :giggle1:

  Не само аз, цяла България знае (включително и ти). Разликата е че на теб тролската централа ти е забранила да имаш свое мнение и не можеш да кажеш истината за връзката Маджо-Боко.

  Сещаш ли се при кой политически строй на хората им забраняваха да имат свое мнение?

 7. преди 3 часа, цър-вул написа:

  Дали отпадането на мерките там (в UK) не е следствие на точно този висок % ваксинирани?

  Ми не. Решението е изцяло политическо. Там ще хвърлят маските, защото столът на Борис Джонсън сериозно се разклати и така си вдига рейтинга. Ако беше в следствие на високият брой ваксинирани, защо тогава във Франция и Австрия при същият процент ваксинирани да затягат мерките допълнително?

  • Харесване 8
 8. преди 58 минути, Лудар написа:

  Щеше да има, ако от грип умираха 4% от заразените.

  Ако и на грипа приписваха чудодейните свойства да е водеща причина за смъртта при случаи на тежки черепно мозъчни травми и последни стадии на рак, тогава може и да е убивал и повече от "4% от заразените"

  преди 45 минути, parmobil написа:

  https://www.worldlifeexpectancy.com/country-health-profile/bulgaria

  Има. Нивото на грип (+ пневмония) спрямо ковид е смешно. Сега веднага някои ще кажат, че е манипулирана. Както и да е - аз се шокирах от онкологичните заболявания.

  Това до колкото виждам е от 2020г насам.

  Аз говорех за статистика на новозаразени от грип от преди ерата на ковид. 

  Не знам дали си спомняш, но и тогава затваряха училища заради грип. Надали сегашната бройка на новозаразени е рекордна, както ти си мислиш. Сега рекордна е единствено рекламата на новият грип по всички медии.

  Ето ти официална информация от Министерството за 5.09.2009.

  https://www.mh.government.bg/bg/novini/parlamentaren-kontrol/kakva-e-aktualnata-epidemichna-obstanovka/

  Там се вижда, че заразени са 140 на 10 000 (не на 100 000)

  Цитат

  По своите характеристики настоящата грипна епидемия е сходна с регистрираните в България през 2007 и 2008 г. епидемии от сезонен грип. За сравнение през 2007 г. заболеваемостта е достигнала 322 на 10 000 души

   

  • Харесване 2
 9. преди 10 минути, parmobil написа:

  Като "сме" толкова преболедували, как чупим рекорди по новозаразени?

  Ако имаше статистика за новозаразени от грип примерно за 2018 или 2019г, щеше да се хванеш за главата...

  • Харесване 2
 10. ПРЕМИЕРЪТ ПЕТКОВ: ДА ПАДНЕ COVID ПРОПУСКЪТ ПРИ 60% ВАКСИНАЦИЯ ИЛИ 5% ЗАЕТОСТ НА ИНТЕНЗИВНИТЕ ЛЕГЛА

   

  От сега се хващам на бас, че ако някога достигнем 60%, Кирчоикокорчо ще измисли някакъв повод вдигне мизата поне на 70%., после на 80%...

  Няма мислещ българин, който да се върже на тази партенка.

  • Харесване 7
 11. преди 31 минути, Лудар написа:

  Някои отговори на често задавани (тъпи) въпроси.

  1) “Стаден имунитет се придобива след минимум 70% ПРЕБОЛЕДУВАЛИ, а не 70% ваксинирани!”
  Абсолютно грешно твърдение поне по мнение на световната специалисти по инфекциозни заболявания. Според общоприетата дефиниция стадният имунитет се наблюдава след като определена граница от брой имунизирани бива премината без значение дали имунитетът е придобит след преболедуване или поставяне на биологичен препарат (biologics)

  Значи отново можеш да ходиш спокойно по улиците без да те е страх да се разминаваш с хората, тъй като повечето вече сме го преболедували. Честито!

  • Харесване 2
 12. преди 19 минути, Димитър 59 написа:

  Анонимни са,защото има много продажници като теб.

  Специално този не е продажник. Той е най-големият комплексар на форума.

  Кой го знае каква мишка е в живота. Остави го поне тук да се чувства велик.

  • Харесване 4
 13. преди 3 часа, absurt написа:

  Да, ама само ако живееш на пустинен остров. Когато живееш в общество, се сравняваш и надпреварваш с други, поставени при същите условия. В случая, условията,при които са поставени герберите, са екстремни, но само за тях.

  Никой не е поставял Герб в екстремни условия. Ако е имало такива - те са плод на техните собствени действия. Имаха всички лостове на властта за да задържат и дори да увеличат привържениците си, но вместо това те намаляха на половина. Това не е стабилност.

   

  • Харесване 1
 14. преди 1 минута, absurt написа:

   

  Ами, ето ти и друг пример- класация за милионери, в която аз и ти сме на първите две места. Инфлация, аз губя половината си милиони, а ти изчезваш надолу в класацията или директно изпадаш от нея, /без/ дори да не си изгубил половината си състояние, докато аз се закрепвам на второто място. Кой е по- стабилен, според теб?

  Значи ти губиш половината си милиони, обаче оставаш "стабилна" само защото друг също е загубил? Ти на т'ва стабилност ли му казваш?  Стабилна щеше да си ако другите губят, но ти запазваш нивото си.

 15. преди 11 минути, absurt написа:

  Тошев, няма да ти слеза на нивото, а пак ще обясня бааавно, а като не разбереш, ще блеснеш отново........

  Написах, че ВЪПРЕКИ безпрецедентната атака от страна на всичките партии и президента, и делата на герберите за 12 години управление, ГЕРБ ПАК е втора политическа сила. Това са факти, които можеш да се опиташ да обориш и нямат нищо общо с персоната, която би ги отбелязала. Пак ще ти напиша- фактът "намалял наполовина електорат на ГЕРБ" е само един от фактите, който не определя общата картина. Ти си като онези, от вица за слепите, обградили един слон, опипвайки го, а после всеки разказал какво, според него, представлява това животно. Разбира се, всеки описал само това, което бил опипал. Та, Тошев, ако си сляп, кажи. Ако си глух, кажи. Има начини да ти се обясни. Но, при ментална слепота, нищо не може да се направи, за съжаление.

  Както и да го извърташ, партия, която за четири години е изгубила половината си електорат може да се нарече всякак но не и "стабилна". Ще ти дам един пример:

  Ти ако имаш определени доходи, но те за четири години намалеят наполовина, ще ги наречеш ли "стабилни"?

   

  • Харесване 1
 16. преди 31 минути, absurt написа:

  Гледай как олекваш, Тошев! Не можеш да преглътнеш, че въпреки всичко, сътворено срещу герберите от всичките партии, от президента и от самите гербери, след 12 години управление, ГЕРБ и на последните избори е втора по резултат.  Тъпо е да пльоснеш едни цифри без да отидеш докрая, като дадеш загубите на останалите партии, така и броя на негласувалите. Не са ли те учили, че да надделееш над противника, доводите ти трябва да са непробиваеми? 

  Смешно е да се твърди за дадена партия че е стабилна, след като за четиригодишен период е загубила половината си избиратели. 

  Защо намеси "президента и всички партии"?!? Искаш да кажеш, че избирателите на ГЕРБ са малоумни, щом половината от тях съдят за партията си по думи и действия на "президента и всички партии"? Такива ли сте вие от ГЕРБ? Електорат от малоумници?

  ПП: напоследък бавно "стопляш", та да ти кажа: т'ва последното е реторичен въпрос :cool:

   

   

  преди 48 минути, miro20 написа:

  Най нерентабилно изхарчените пари на Маджо :giggle1:

  Аз пък мога да ти кажа кои са най-рентабилно изхарчените пари на Маджо. Това са парите, които навремето е плащал на бодигарда си Боко, и с които се оказа че си е купил и политически чадър. Благодарение на тях, сега има толкова компромати срещу лицето Бойко Б., че 12 години никой не го е пипнал с пръст, защото ако си отвори устата какви са ги вършили заедно, на вожда ти чекмеджетата и кюлчетата ще му се видят като свеж пролетен бриз!

 17. преди 47 минути, miro20 написа:

  Ще ми припомниш ли коя друга партия е имала толкова висока стабилност през всичките тези избори ? 

  :)

  Няма такава.

   

  На избори 2017 - 1 100 000гласа

  На избори 2021 - 600 000гласа

  Има ли друга партия изгубила толкова електорат само за четири години? 

  :)

  Няма такава.

   

  • Харесване 1
 18. преди 57 минути, absurt написа:

  Ако съдът излезе с окончателно решение, че триото е оклеветено, ще приема, че е така. Ако реши, че няма доказателства, че им е платено, ще затвърди увереността ми, че Черепа си е казал истината.

  Превод на български, моля.

   

  • Ха-ха 1
 19. преди 27 минути, miro20 написа:

  мухльото разединява нацията

  Разедини единствено привържениците на Герб. От 1 100 000 ги остави на 600 000 само за четири години :lol6:

  преди 28 минути, miro20 написа:

  гази конституция 

  Това в опорката на Г. Марков по известен като "агент Николай от ДС" ли го четеш?

  • Харесване 1
 20. преди 27 минути, Лудар написа:

  То и Джордж Уеа стана президент на Либерия, ама на кой му пука? Л

  И да, кариерата не ако, ами умря. В свободния свят е така- не е важно колко си известен или колко пари имаш- правилата си важат с пълна сила. И Уесли Снайпс беше прекрасен актьор, харесван от всички, но си излежа присъдата. И после само Слай му даде роля, да припечели нещо за старини.

  Само че Джордж Уеа стана по-богат от колкото когато беше футболист.

  Както казах, той ако играе може да не спечели повече големи титли и винаги ще има спор кой е най-голям, но извънспортните причини поради които кариерата му умира, ще го превърнат завинаги в №1 в тениса. 

  • Харесване 2
 21. преди 38 минути, miro20 написа:

  СРС-та не са на "бай каскет" . :hush:

  Ами твоя си работа дали е от значение.

  Аз си гледам моите сметки и си казвам мнението . Дори те похвалих и даже ти завиждам на спестовността. Аз само зъбите да си мия, за компа и телевизора , ми е повече сметката. Какво ти спестяваш от изброеното, не ме интересува.

   

  Думите ти че Черепа е купил протестите не струват. Съда осъди ПКП-то точно за тези думи. 

  СРС-тата не са на бай Каскет, а изобщо не съществуват, защото са измислица на бай Каскет. 

  Колко плащаш за ток, студена вода и интернет, щом 130лв. не ти стигат за тези неща?

  • Харесване 1
 22. преди 14 минути, Лудар написа:

  Кви банки? Големия проблем за Джокович ще са неговите спонсори и рекламодатели. На него не Сърбия и антиваксърите му спечелиха милионите, а едни други хора, които изкарваха пари от него. Сега губят пари и ако искаш вярвай, но ще ограничат загубите си за негова сметка. В професионалния спорт, загубиш ли промоутърите си, вече си аматьор.

  Ако кариерата на Джоката "умре" заради това че не иска да се ваксинира - това ще го превърне в легенда и в очите на много хора ще остане завинаги най-добрият тенисист за всички времена, защото ако играе може и да не спечели, но ако го резнат по извънспортни причини, винаги ще се смята че е могъл да спечели още големи титли.

  Отделно, че в Сърбия вече ще може да стане и президент ако му се прииска.

  • Харесване 3
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване