Премини към съдържанието

ivottoshev

Потребител
 • Публикации

  2964
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от ivottoshev

 1. преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

  Абе, това не е ли Севда ТВ?

  Много прилича на нея.

   

   

  Screenshot_20211207-103639.png

  Бре не знам дали е Севда, но този казус ми се вижда много странен. Още на 12.07 имат едномесечно предизвестие да се изнесат, но на 7.12 все още имат лични вещи вътре и реват че не могат да си ги вземат. Ми имали се пет месеца. Да са си взели вещите, кой ги е спирал?!?

  На 12.07.2021 г. Министерството на културата е изпратило до ,,Южен кръст“ ЕООД едномесечно предизвестие за прекратяване на два договора за наем, поради неплащане на двумесечни наемни вноски и/или консумативи. Предизвестието е получено с обратна разписка на 14.07.2021 г.


   

  • Харесване 4
 2. преди 5 часа, miro20 написа:

  Австрийският канцлер оповести единствено преди седмица своето дефинитивно овакантяване от политиката, подаде оставка като канцлер, тъй като от поркуратурата го разследваше по подозрение...

  И един български премиер беше УЖ разследван по случая "Мишо Бирата" и по случая с Бистришките тигри... ама остаФка - нъцки!

  преди 5 часа, miro20 написа:

  Бих сравнил този пореден непремерен гаф на пРезилдента  с оная реплика за "коя е вашата Родина"

  Чий гаф е "коя е вашата родина"?!? На този УЖ български политик, който е казал думите че Турция е негова родина-майка, или на този БЪЛГАРСКИ политик, който му е направил забележка?

  Ти българин ли си, или турчин бре Мирко "с посраните гащи" 20? Защо плюеш по този, който се опитва да защитава българщината, а подминаваш очеизвадната гавра с българският народ? Само защото такава е повелята от тролската централа ли? Че ти лично достойнство нямаш ли, та защитаваш подобна опрка? Или щом ти плащат за да си плюеш на достойнството, ти на драго сърце го правиш?

  ПП: Всъщност не ми отговаряй. То се вижда кристално ясно, че би написал дори и че си тлъст гей, продаващ се в циганско гето, и би отстоявал тази си позиция, ако това поискат от теб работодателите ти от тролската централа. Грам достойнство не е останало у теб :getout:  

  • Харесване 2
 3. преди 5 часа, miro20 написа:

  Нали знаеш  през колко години са изборите ?

  И че няма мандат 12 години ?

  :hush:

  И това трябва да означава, че Маджо не е назначил бодигардът си първо за кмет на София, а после и няколко пъти за Премиер?!? :giggle1:

  Това е крещящ пример за срастването на мафията с властта, но ти се правиш че не го виждаш, защото не съвпада с опорките ти :hit:

  • Харесване 1
 4. преди 2 часа, Лудар написа:

  Тва е защото българите иначе посмъртно няма да се сетят, че на Апенинския полуостров има една цяла, неваксинирана България. И после си задават тъпи въпроси, как тъй в 90% ваксинирана Италия пак имало Ковид. 

  Виж ся, Миркооо Дваесеипървийй, както и да се опитваш да извърташ, това си е МАНИПУЛАЦИЯ от най-чист вид от страна на българските медии.

  Логичният въпрос е: Това ли е единствената им манипулация? Дали не интерпретират и други цифрички така, както им изнася?

   Мирко 20 съм питал, но отговор няма, но ще питам и Мирко21. Колко пъти трябва да те лъжат за да спреш да вярваш? Един? Два? Десет? Сто?

  Къде се намира прагът ти на търпение към лъжците?

  • Харесване 4
 5. Е, няма такива долни манипулатори като нашите медии.

  Съобщават новина, че в Италия се затягат мерките, и накрая завършват с "в страната не са ваксинирани все още над 6 000 000 италианци", но не казват, че това са само 10% от населението

  По всякакви други поводи се съобщават процентите на ваксинираните, за да видим как на запад имало висок % на ваксинация, а сега когато се съобщава тази новина не се казва, че се затягат мерки въпреки че има 90% ваксинирани италианци, а се съобщава числото 6мил

   

  • Харесване 5
 6. преди 4 часа, miro20 написа:

  Нали си знаеш че всичките простотии за ГЕРБ и "диктатора" Боко тиквата се оказаха пълен фейк и пропаганда за шарани ?

  Да, бре:laughing5: Та той няма случай в който да е казал "ние от герб направихме едикаквоси". Винаги думите му бяха "Аз съм го направил". Той бил построил магистралите, той бил санирал блоковете, той, той, той.....

  Това помниш ли го? То сигурно сигурно също е фейк, и пропаганда за шарани, нали?

  Не знам дали е от възрастта ти, от бустерката, или от безсилие пред фактът че Боко е пътник, но напоследък опорките които се опитваш да пробутваш са от смешни по-смешни и от елементарни по-елементарни. Все пак не се притеснявай и продължавай в същият дух. Така си още по-забавен :cool:

  • Харесване 2
 7. преди 8 часа, absurt написа:

  771950495_download(21).gif.5de64f901958807c07f217fb7ad08446.gif Неспасяем и парадоксален.

   

  Верно е парадокс. Български политик обявява, че неговата родина-майка е Турция, и ти вместо да плюеш по него, квичиш че някой му бил направил забележка. 

  И от нивото на хлебарките започваш да се отдалечаваш. Все по-дълбоко копаеш дъното.

  • Харесване 4
 8. преди 55 минути, N1K17Y написа:

  Ето още един който вярва на цифрите само когато му изнасят, нищо че са от един и същи източник. Нали по телевизора ти съобщават именно "фактите", че 10-15% от хоспитализираните са ваксинирани, бе Иво ? На тия данни защо вярваш ? Любимото ми е, хора ползващи аргументи чути по телевизора, да ми казват да си спра телевизора. Докато аз телевизор дори нямам. Бих ти цитирал и данни, колко са ваксинираните от всички хоспитализирани от други държави, ама знам че ще кажеш че са фалшиви. Защото тия цифри не ти изнасят. Нищо че и никога не би отрекъл, че данните в Испания/Холандия друга европейска държава са по-достоверни от тези в България. Ей така, като общо правило дори. 

  Има явно несъответствие на данните от "телевизора" и това което ни говорят властимащите по "телевизора".

  Данните говорят, че съотношението на ваксинирани/неваксинирани в болниците е почти същото каквото е и съотношението на ваксинирани/неваксинирани в България. Властимащите обаче се мъчат да ни убедят, че ваксинираните карат много по-леко болестта. Е, що тогава %тът на ваксинирани в болниците не е мноооого по-малък?

  Значи или ни лъжат че ваксината помага за да не караш тежко болестта, или съм прав, че в болниците има хора, които  въобще не са за там, защото би трябвало да са леки случаи.

  Ако е първото - защо ме карат да се ваксинирам? Ако е второто - ето ти отговорът на въпроса: "Защо се е покачила смъртността у нас?"

  Това са фактите, пък ти вярвай на каквото искаш.

  • Харесване 2
 9. преди 24 минути, N1K17Y написа:

  Тая теория не знам колко пъти ще я повториш, след като ти отговорих вече. 2-3та случая, които неуморно цитираш (които са просто разкази на хора) не са мерило за нищо. Мислиш ли, че японците са по-тъпи от нас, да се набодат и техните лекари вкарваш кашлящи в болниците, че да вземат 200 000 йени ? Никоя държава няма да си прецака икономиката, да даде 1500 лева на лекарите. Никоя държава няма да си прецака икономиката, за да даде 20 евро на Пфайзер за ваксина. Тъпите тестове струват в пъти повече. Можеше да ти се вържа на теорията, ако това се случваше само в България, но се случва в цял свят. 

  За тези два-три случая се разбра, защото тези хора в желанието си да изплашат още повече стадото, се изпуснаха без да искат. Колко са подобните случаи - изобщо не можем да знаем.

  Между 10 и 15% от пациентите с ковид в болниците са напълно ваксинирани. При положение, че ваксинираните в България са около 25%, нещо не ми се вързва толкова голям брой от тях да са в болница. Според властта те би трябвало да са с леки симптоми, и ако вярваме на същата тази власт, то голям брой от тях не трябва да са там. Или ни лъжат, че ваксинираните карат леко болестта, или в болниците наистина се приемат и съвсем леки случаи. 

  Ако искаш - вярвай на фактите, ако искаш- вярвай на телевизора, само моля те, не ми представяй и на мен телевизора като по-достоверен от фактите.

  • Харесване 3
 10. преди 50 минути, absurt написа:

  А, е толкова простичко обяснението- София реши на 04.04. да даде шанс на други партии, като ги подкрепи цивилизовано- на избори. Не да се ръга с лумпените и платените, блокиращи града. Като пиша, че си функционално неграмотен и елементарни изречения не можеш да осмислиш, ти се пениш. 

  Елементарно е разбира се. София реши да даде шанс на партиите, които според думите ти цяло лято тормозели тази същата тази София с протести. Хем са били изтормозени - хем гласуват за тормозителите им. Сигурно освен изтормозени, софиянци са станали и мазохисти, а? Или може би повечето софиянци сме станали жертви на Стокхолмският синдром?

  преди 56 минути, absurt написа:

  И не се ласкай излишно- не плюя човек, защитаващ българщината, а първосигнален и функционално неграмотен, който и след два пъти обяснения на едно и също, пак не можа да вдене и си пее неговата опорка.

  Ти вместо да плюеш по Карадайъ, който образно казано е напсувал целият български народ, плюеш по човека, който се е осмелил да му направи забележка. И всичко това само защото повелята от тролската централа е да се плюе по този човек. 

  Колкото и безмислени доводи да ми даваш как не те било интересувало че теб те псуват, фактът е че демонстрираш  поведение на човек без никакво собствено достойнство, който би търпял дори и псувни по негов и на българският народ адрес, стига да си вземе жълтите стотинчици от централата. 

  • Харесване 3
 11. преди 3 минути, N1K17Y написа:

  Иди до гробищата и се разходи. Поговори с траурните агенти. Интересни неща ще ти кажат за последната година. 

  Да, има починали в повече. След като болниците са заети от кихащи и кашлящи пациенти, които едно време просто си ползваха "домашно лечение" и "3-5дни болничен", а сега поради насажданата ежеминутно от телевизора паника, ненужно заемат местата на наистина нуждаещи се от лечение болни. 

  Да ти показвам ли пак клипчето с онзи, който изкарал Ковид в болница и цялата му "болест" била три дни с температура 37.3? Или клипчето с шефката на детско ковид отделение, която твърдеше че хората били толкова наплашени, че не си тръгвали от болницата, ако детето им не остане под лекарско наблюдение? 

  А колко ли са подобните случаи, при които лекарите са заети да лекуват "болни" от Ковид, вместо да обръщат внимание на болни от други болести, които междувременно мрат по стълбите? Да не говорим за забраната на планови операции и за страхът на наплашените хорица да отидат на преглед, защото било опасно...

  Всичко това няма как да не се отрази на броят на починалите. 

  • Харесване 1
 12. преди 21 минути, absurt написа:

  Цяла София не излезе на площада, за да не ви помете и да ви научи по трудния начин, че в цивилизована страна се сменя властта с избори, не с вадене на павета и безчинства. Но, трябва малко мисъл, че да го вденеш. И интелигентност трябва.

  Точно така. В цивилизована страна изборите са на първо място. Да ти припомня ли кой спечели изборите в София на 4.04 - първите такива след протестите. Във всички секции без една спечелиха ИТН или ДБ. Единствената секция в която победители бяха ГЕРБ спомняш ли си коя беше? Точно така. Тази в циганският квартал Факултето. Толкова за мантрата как софиянци били изтормозени и как щели да незнамсикаквоси.

  преди 21 минути, absurt написа:

  А, това, което съм ти болднала, показва че си просто с по- нисък интелект от хлебарките. Нарича се резултат от функционална неграмотност, съдържанието на този ти отговор. 

  Какво означава това което си болднала? Че не те интересува Карадайъ, защото не си го избирала, но видиш ли Радев те интересува защото сме го били избрали. Пак те питам - Това  че не си избирала даден екземпляр, дава ли му право да се гаври с България и българите?

  Не сме ли избрали Радев за да ни защитава от висотата на своят пост точно срещу такива антибългарски изцепки? И не разбирам защо когато Радев се опитва да върши едно от нещата за които сме го избрали, ти взимаш антибългарската страна и го нападаш.

  Единствено индивид с интелект на нивото на хлебарка би плюл по човек защитаващ България и българщината, само защото така му повелява заръката от тролската централа. 

  • Харесване 2
 13. преди 1 час, absurt написа:

  Щом поддържаш оня с вдигнатия юмрук, който иска да изчегъртва и ни докара през онова лято до ръба на гражданската война,

  Каква гражданска война?!? Като сте токова възмутени от Радев, що не излязохте на контрапротест? Аааа, чакай, излязохте, ама трябваше ГЕРБ да ви плати автобусите от провинцията с които да дойдете и да разгледате София.

  Пък и кой да излезе на площада да поддържа Боко? Служителите в тролската централа сте прекалено малко, а другият софийски електорат на ГЕРБ не е толкова глупав. Едно е да купиш бай Мангал с едно кебапченце за да си пусне гласа за Боко, а съвсем друго е да му даваш цял месец кебапчета за да ти стои на Жълтите павета и да имитира "контрапротест", точно по времето от денонощието, в което той трябва работи във ф-ма "кражби и продажби"

  преди 1 час, absurt написа:

  Аз Карадайъ не съм го избирала за нищо, но Радев го избирахме всички за президент.....

  .....Те ичат повече интелигентност от теб, затова не ги обиждай- всяко животно е по- благородно и по- стойностно от теб.

  Това че ти не си го избрала, дава ли право на Карадайъ да провокира по този безсрамен начин българите? А това че обвиняваш Радев за действията на турчето само доказва теорията ми че не си българин, не си човек, не си дори и подчовек. Ако държиш - мисли си че си благородна стойностна и интелигентна хлебарка, но истината е че хлебарката си е хлебарка и няма как да се изкачиш по-нагоре от нивото ѝ. 

  • Харесване 3
  • Ха-ха 1
 14. преди 3 часа, absurt написа:

  Всичко им се пише на техните..........глави- и безумното покачване на тока

  Тц, НЕ! За тока удари на камък и няма как да мине манипулацията ти:

  на 11.08.2021 г. в 0:20, ivottoshev написа:

  Цената на тока полудя за фирмите, защото уж в името на конкуренцията, Боко ни натресе още едно звено прекупвачи по веригата от електроцентралите до потребителите. От 1.10.2020г всички небитови абонати са на свободния пазар, демек при прекупвачите. Тези, които не бяха избрали кой да ги цоца допълнително, автоматично бяха включени  към досегашните си доставчици на типови договори, чийто срок изтече на 30.06.2021г. Е, след първи юли спасение за фирмите вече няма. Щеш не щеш - плащаш си и на прекупвача. 

   

  • Харесване 4
 15. преди 3 часа, absurt написа:

  Не, не е случайност.

  Въпросът беше с кой ще играят ДПСто и Делян Пеевски. Е, този въпрос получи отговор.

  преди 3 часа, absurt написа:

  Елементарното възпитание изискваше Радев да не си гради предизборната кампания върху злобата и нападките, и призивите за изчегъртване на една партия, и тъпотиите от вида "Коя е Родината ти".

  Значи не било тъпотия български политик да каже, че неговата родина-майка е Турция, обаче било тъпотия Президентът да го повдигне на въпрос? Оправдавате мръсното турче, но държите сметка на политикът, осмелил се да му потърси сметка :angry:

  Няма как да паднете по-надолу в тая тролска централа. Както вече веднъж споменах - вие не сте подчовеци, вие сте под животните. Достигнали сте нивото на хлебарките и продължавате да копаете надолу:getout: 

   

  • Харесване 4
 16. преди 1 час, miro20 написа:

  Ами вашите са на власт, Пеевски се върна в Парламента :giggle1:

  Е то си личи от видеото по горе. Кога сте виждали толкова вбесен Пеевски ? Хайде погледнете и към кого.:hush:

  Хайде първо да изчакаме до първото спорно гласуване в Парламента и да видим ДПСто и Делян Пеевски дали ще гласуват в подкрепа на Кокорчо, или в подкрепа на Баце.

  Само да ти кажа, че вчера при влизането на Президента в залата на НС, от елементарно възпитание всички станаха на крака....освен депутатите на ГЕРБ и ДПС. Случаенос?

  • Харесване 4
 17. преди 3 часа, snood написа:

  Зависи за какво Ви трябва. В сравнение с Redmi Note 10 Pro има по-добър чип, но отстъпва на дисплей (съответно и на автономност на батерията), камера. Всичко друго е еднакво. И да не забравяме, че си е китайски продукт. Всичките им устройства са бъкани с реклами къде ли не, фирмената им среда (MIUI) е много зле (в сравнение със средата по подразбиране в Андроид). Дали си заслужава - спорред мен не.

  Авторът на темата пише че е разглеждал офертите на Виваком. Очевидно ще преподписва/нов договор. Я кажи, господин разбирач, какво да си вземе от там за тези пари, защото според мен това е най-добрият избор.

  преди 2 часа, snood написа:

   Иначе ползвам много - най-старият ми е J5 2017 ,  който "излетя" след деблоуд през ADB. Имам и Lenowo p2, Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Mi A2 Lite (Android One) и още 3 таблета на Самсунг.

  След като най-старият, който ползваш е J5 2017, защо намесваш Леновото, което е 2016? Или може би не знаеш, господин разбирач, кой телефон е по-стар?

  преди 2 часа, snood написа:

  Интеренсото става с "новите" китайски тояги. Как ти се струва да изринеш 170 приложения през ADB и консумацията на RAM да остане същата?  Умопомрачителните 3 ГБ!!! 

  Господин Разбирач, телефонът на който се е спрял автора е с умопомрачителните 6GB. Я кажи какво трябва да стане, за да се окаже в ситуация в която 6GB да са недостатъчни?

   

  преди 2 часа, snood написа:

  Е, на Леново П2 наиш колко му кара днес батерията и колко неща мога да правя, дето много трудно мога да ги направя на нов телефон и дори и да мога, лупат ресурси като за световно. Например записването на разговорите. В Леновото си има опция във вградената апликация. На "днешните" трябва да инсталира Cube ACR с 2839428374 пермишъна и да ми хаби батерията, щото видиш ли, Великите Гугъл са решили след Андроид 10, че нямам право да правя тези неща лесно.

   

    А ти от къде знаеш колко му кара батерията на Леновото, което е 2016?!? Нали най-старият телефон, който ползваш е J5 2017? Постоянно намесваш Леновото, за да му похвалиш батерията ли? Ми той държеше с години първото място по този показател и до ден днешен е на 9-то място от всички модели. Нормално е все още да е с добра батерия, въпреки че дооооооста ме съмнява да се държи добре, ако е все още с оригиналната си батерия. 

  И колко неща можеш да правиш с това прословуто Леново? Запис на разговори си има на всички телефони... които са до Андроид 9, или не са предназначени за Европейският пазар (моят REALME 6PRO, ако беше купен от Русия или Азия, щеше да го има в менюто). Нещо друго с което пръчка от 2016 година да превъзхожда сегашните среден клас телефони?

 18. Това е телефон XIAOMI, една от най-големите марки на пазара. Не знам защо от Виваком не са изписали пълното име на апарата. Официално си е Xiaomi Poco X3 Pro.

  Да, телефона е добър, няма да сбъркаш с него.

   

  • Харесване 2
 19. преди 2 часа, miro20 написа:

   

  Кефиш ли се а ? кефиш се я.. червната мутроолигархия в пълния си блясък . А Пеевски дърпа конците отново . Класика....

   

  В момента е в парламента, утре шеф на някоя агенция...

   

  Ама Пеевски не е ли депутат от ДПС?!? Тея същите ДПС, които са единствената патерица на ГЕРБ в 47мото НС?

  • Харесване 2
 20. преди 18 минути, absurt написа:

  Има толкова нагледни доказателства в нета, но за който иска да ги види. Те са продължение на това, което правеше преди да се обърне палачинката. Ти не си от тези, които искат да видят и да съберат 2 и 2. Ако върнеш по в началото темата за назначаването на служебното правителство, ще намериш богат материал. 

  Ето нещо от сега, само че, знам каква ще ти е реакцията.

  https://trud.bg/бойко-рашков-запива-от-обяд-снимки-и-видео/

   

   

  Седнал на обяд с чаша вино и това го прави пиянде? Че на този принцип можеш да изкараш всеки нормален човек като пиянде. Нещо друго имаш ли, или ще застанеш на амбразурата и ще ми развиваш изсмукани от пръстите опорки? 

  • Харесване 6
 21. преди 1 час, absurt написа:

  Напротив, имам представа- пиянде си е още от времето, когато беше на Г.М.  Димитров.

  Дай доказателство, иначе т'ва долното ще важи за теб с пълна сила!

  преди 1 час, absurt написа:

  че и  като матросовци на амбразурата защитават опорките, които са им внушили

   

  • Харесване 7
 22. преди 2 часа, absurt написа:

  И за пияндето Рашков нямат представа,но пък не искат и да се ограмотят, че да не им се срути "стройната" теория.

  Разбира се и ти нямаш представа дали Рашков наистина е пиянде, но си го твърдиш наляво и надясно, че иначе може да ти се срути "стройната" представа

  • Харесване 7
 23. До сега се борих със сайта на БНТ, но не можах да се преборя та да дам клипче. Който може, да си върне предаването "Денят започва" от тази сутрин около 07:41. Там Богдан Кирилов - изпълнителен директор на Агенция по лекарствата каза, че:

  Цитат

  Компанията Янсен е подала документи в Европейската агенция по лекарства по отношение на актуализация на кратката характеристика, тъй като са проведени изпитания за бустер доза след вторият месец.

  Оказа се, че супер-дупер ваксините държат... от ден до пладне. Очаквайте скоро задължителни бустерни дози... всяка сутрин на гладно, а по-късно през деня за следобедна закуска, вместо бутерка - една бустерка. Ай сиктир!

  • Харесване 4
 24. Въпреки че съм блокирал оФцата, чрез вашите цитати пак достигат до мен простотиите му.  

  Ето колко е можел да се заобиколи Гешев:

  "Маловажни случаи". Как и защо Кьовеши реши да заобиколи Гешев

  Цитат

  На 19 ноември правосъдното министерство съобщи, че по лично настояване на европейската главна прокурорка е нотифицирало МВР и митниците, за да могат да комуникират директно с базираната в Люксембург институция. До този момент препращането на сигнали от България ставаше единствено чрез отдел във Върховната касационна прокуратура (ВКП).

   

  • Харесване 8
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване