Премини към съдържанието

Silvia Deyanova

Потребител
 • Публикации

  3
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Silvia Deyanova

 • Титла
  Новобранец
 1. Остават: 8 дни и 10 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

  С модула “Performance Marketing” ще научите ВСИЧКО за рекламата във Facebook и Google. Трима топ лектори ще ви покажат как да реализирате успешни кампании в рамките на 78 часа лекции и практически упражнения. Обучението включва четири курса: Facebook Marketing, Facebook Advertising Masterclass, Google Ads и Google Ads Masterclass. Всеки от тях съчетава теория, практика и конкретни стратегии за постигане на резултати по най-ефективния възможен начин. След преминаването им ще имате необходимите знания и умения, за да реализирате печеливши кампании в двете най-големи рекламни платформи в света. Лекторите, които водят обученията, са доказали се експерти с дългогодишен опит и стотици успешно реализирани проекти на българския и международния пазар. Ще имате възможност да надникнете зад завесата и да видите как професионалистите реализират успешни рекламни кампании. Ще получите достъп до затворена Facebook група за всеки от курсовете, в която ще може да задавате въпроси, да обменяте идеи и да създавате контакти с останалите участници в програмата и лекторите. След всяко успешно преминато обучение ще получите официален сертификат от SoftUni Digital. Допълнителна информация: Курсовете, които се включват в модула са Facebook Marketing, Facebook Advertising Masterclass, Google Ads и Google Ads Masterclass. Модулът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с рекламата във Facebook и Google. Записването за модула е отворено до 6 януари и става от тук. Обучението стартира на 8 януари 2019 г. с курса "Facebook Marketing - януари 2019". Цена: присъствена форма на обучение - 670 лв. / онлайн форма на обучение - 560 лв.

  без цена

  София - BG

 2. Остават: 27 дни и 11 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

  Програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет стартира с 3 приема в годината - през месеците януари, май и септември. Преди всеки прием се провежда безплатен подготвителен курс "Programming Basics". Преди началото му ще имаш възможност да избереш час за посещение на занятията. Курсът приключва с изпит по програмиране и е приемен за програмата. Преди да попълниш формата за кандидатстване, трябва да избереш дали желаеш да се запишеш в присъствена форма на обучение за предстоящия курс "Programming Basics", като се обучаваш на място в учебната зала. Другата опция е да се обучаваш онлайн от своя компютър или да се явиш директно на приемния изпит. Ако се колебаеш коя форма на обучение да избереш можеш да прочетеш тази статия. Детайли за подготвителния курс: Кандидатстването за подготвителния курс "Programming Basics" e отворено до 20 декември 2018, 23:59 ч. Курсът стартира на 5-ти януари 2019 и ще продължи 2 месецa, като занятията ще се провеждат всяка събота. На 9-ти и 10-ти март 2019 ще се проведе приемният изпит (изпитът ще е онлайн) на Софтуерния университет, а новоприетите студенти стартират своето обучение в програмата по софтуерно инженерство през май 2019. Mястото на провеждане на курса е в сградата на Софтуерния университет, гр. София (за курсистите, които ще се обучават присъствено). * За информация за по-ранни дати за явяване на приемен изпит, моля свържи се с нас на [email protected] или +359 899 55 55 92

  без цена

  София, Софийска

 3. Остават: 21 дни и 9 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

  Модулът Web Design, който включва курсовете UI Design with Photoshop и UX Design, ще ви запознае стъпка по стъпка с процеса, по който се създава функционален и работещ дизайн за един уебсайт, както и с основните принципи, използвани при създаването на продукти с добра ползваемост, като основният фокус е потребителското изживяване. Обученията обхващат базовите принципи за създаване на продукти, насочени към потребителите, знания за създаване на прототипи от най-различно ниво, подробно запознаване със основите в UI дизайна, както и най-добрите техники и приложения заедно с текущите тенденции в индустрията. Умения, които ще придобиеш: Основни принципи и ключови знания за създаване на продукти насочени към потребителите Умения за вникване в мисленете на потребителя, извършване на проучвания и представяне на резултатите от тези дейности по подходящ начин (персони, сценарии и пътешествия) Практически знания за създаване на прототипи от най-различно ниво (хартиени, дигитални и интерактивни) Рамката за събиране на обратна връзка върху изработените прототипи както и начини за провеждане на тестове на ползваемостта Подробно запознаване със основите в UI дизайна Запознаване с основните визуални принципи и тяхното приложение За кого е подходящ курса? Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в уеб дизайна. До кога мога да се запиша и кога стартира курса? Можете да се запише за модула до 2 февруари. Обучението стартира на 4 февруари и завършва на 3 април. Кога и къде ще се провежда занятията? Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 ч. в зала Code Ground в сградата на SoftUni. Колко струва? Присъствена форма на обучение - 290 лв. Онлайн форма на обучение - 260 лв.

  без цена

  Sofia, Sofia City Province - BG

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...