Премини към съдържанието

Inana..

Потребител
 • Публикации

  525
 • Регистрация

Всичко публикувано от Inana..

 1. Ама то цялата им Гротеска създадена като сценарий за малоумници и овце. Ето един Разум , който задава акуратни въпроси :
 2. серго/мурка , понякога простотиите ти ми идват в повече. Разбирам , че отдавна си жертва на медийната диктатура и психоза , даже още опреди да настъпи. Скуката и бездействието е инкубаторът на нелепостите и идиотизмите , които ръсиш на кг. и понякога си мисля , че са били прави да детронират профилите , които печаташе на едро . Нито съм на твоята вълна , нито в твоето настроение , нито темата е в общи , празни приказки. Преди се забавлявах , но сега , когато ме занимават важни , напрегнати дела - не ми е до теб определено. ....................................... Иначе вижте обобщен ПАРАДОКСА коронка : да се смееш ли , да плачеш ли ?!? И се чудя как може да има все още Заблудени , относно Потресаващата Гротеска !
 3. Работи се упорито , включително вътре в парламента ....ще има трусове големи ... споко ...
 4. ! https://otupor.com/адвокат-изготви-сигнал-срещу-борисов/
 5. Ето какво е Нужно и полезно да знаете : https://thebulgariantimes.com/Световната-здравна-организация-Инст/ В близко бъдеще Светът ще бъде разделен на 2 "лагера" ! Тези на Зомбираните и тези на Съпротивата ! Съответно на Анти-хората и човеците , запазили Разума си и борещи се за Свободата и Правото си на Живот ! В тази микросистема Тук има достатъчно примери и от двата лагера. Това ще се случва и за в Бъдеще и то ще взема все по-сериозни размери ! И да ви споделя нещо Важно - Ще победи Разума ! Тъмните ще бъдат Низвергнати ! Заразата ще бъде Унищожена ! Така е Било и Така ще Бъде ! Самото Измерение / планета е просто една "Клиника " за Енергийните частици и ако тя се зарази фатално - многобройно , просто Експериментът се Унищожава ! Смешно , фантазно , илюзорно за някои ретарди - Това е ПОЛОЖЕНИЕТО ! Иначе може да си подскачате колкото си искате , докато се уморите ! Време имаме !
 6. ами да ...но оставям това на твоето искрено откровение ... ................................... Лека Нощ на всички и спокойни сънища !
 7. Ще работя в сянка ... имам други приоритети лични .. Приоритети с " принц , бебета и спокоен уют " . Малко да се насладя и аз на човешки стандарт в това 3-то Измерение .. Малко само ..
 8. Лягай си , стига си ме обгрижвал с тази влажна Фрустрация ... Сън не те лови да ме причакваш из форумните , постни коридори , за да ми сграбчиш в премаляла страст ника Хайде , утре пак ... Вие безработните сте добре и аз искам така , ама нямаааа ... Карма !
 9. Нужна ми е Власт във политиката ! Така най-бързо ще редуцирам престъпниците и лъжците , които продадоха интересите на България !
 10. Никога не съм се интересувала от политика , преди да настъпи тази Световна Манипулация и преди очевидно да "смажат " Българският народ. Не съм запозната кой за кой е работил и какви интереси е обслужвал. Работя с днешна дата и предлагам материали на осъзнати коректни към действителността хора. Пак повтарям с "Днешна Дата и прилежащата й обстановка".
 11. Провери си я в речника и не ме занимавай с неграмотността си. ................................................ Тази новина разбрахте ли я ? https://m.offnews.bg/news/Politika_8/NATO-iska-da-osigurim-legla-za-voenni-lekuvani-ot-COVID-19_728995.html В мен веднага възникнаха няколко въпроси ! 1. НАТО с какви "тайни здравни инструменти " разполага , че като пророк Сигнализира за втора ковид вълна ?? 2. Защо се мобилизират капацитет болнични легла за военнослужещи ?? Война ли ще има ? 3. Тази "тайна , класифицирана Нота " има ли общо със неговите "предсказания " няколко дни по-рано за Очаквания да умрат много хора ! Ама така Яко да измрат ?!? Какво криете от Българският народ , мутресов ??? Колко жертви от Българският народ обещахте на чудовищата и техният анти хора - план ?
 12. Джаро дотича с учестен пулс , в тръст да ме приветства ... Трогната съм .. Ето един анализ акуратен да прослушаш и да Осъзнаеш , ако има с какво , естествено ..
 13. Николов , Сирена никога Не е била мед. сестра , помощен медицински персонал и Никога няма да Бъде ! Твърдението произхожда от бръщолевенията на серго в мислите , където със зле прикрита завист към личният ми живот и предпочитания в интимен план - изработи и хвърли няколко пъти интригантски ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ , че съм мед. сестра и от "бялата мафия " ! На което аз навремето му отговорих - Да не ми къса пагоните ! Самото ти Нелепо твърдение към човек , за който нямаш никаква информация е също толкова манипулирано , както статийките от идола ти "24 часа" . С това приключвам този личен въпрос и се надявам следващият път да възпроизведеш интелигентно отношение към хора , които не познаваш. Аз не бих си позволила отношение , което да снижи респектът ми в Несъстоятелност , предвид липсата на факти . .......................................... А сега нещо Интересно от света на "ваксините" , което може да ви бъде от полза , пак повтарям : Ако стане "напечено"
 14. Приключвам делата си тук другата седмица и летя за България ! Освен да съчувствам на приятели и колеги не виждам , с кое бих била ощетена .
 15. Inana..

  Вицове - част 5

  Сварих един боб. Видя ми се самотен и опекох петнайсет кюфтета и му взех 10 бири...
 16. специално испанците много ще си патят със Санчес ...този как е хлътнал по "новият световен ред " - Потресаващо ! Говори се за още 3 удължавания на извънредното в Испания ! Пълна полицейщина е тук и скоро едва ли ще се оправят и нормализират ! Всички медии и испански сайтове са Цензурирани и "пиле " не може да прелети с инфо за "конспирация и манипулация " ! Мерките им се възобновяват вместо да се разхлабват. Тоя ще задмине по диктатура и Франко ! Много разочароващо за испанците !!!
 17. рамосмен е виновен ... ние тука борум вируса , той пристига запъхтян с два рога и една торба с неприлични предложения пледирам - Невинна
 18. Слушайте Внимателно и Ползвайте информацията , ако стане Нужда !
 19. тцттцтцт ..рамосмен покрай мен се сдоби с Покъртителна потентност. Замени във мократа си фантазия якият и обещаващ Еднорог с още по - разтърсващият и силен носорог , че и с цели 2 рога ! С които обещаващо ме убеждава , че ще ми бъде по-късметлийско удовлетворението и преживяването ! Алелуя за мистър мокри боксери !
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...