Премини към съдържанието

Meri Meri

Потребител
 • Публикации

  9538
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  6

Всичко публикувано от Meri Meri

 1. "Няма да се извинявам, че обичам да пия сама кафето си - просто предпочитам да си мълча и да наблюдавам света, отколкото да споделям дните си с хора, които бълват непрекъснат поток от ненужна информация и клюки за хора, които бегло познавам или дори не познавам. Няма да се извинявам, че допускам малко хора до себе си - какво да си говоря с някой, който е далеч от светоусещането ми. Самотата не е да си сам, а да си свободен. И да бъдеш себе си. Самотен можеш да си и в стая с 20 души, които не докосват нито една струна в душата ти. Тогава е страшно. Няма да се извинявам, че не се отказвам. И че и в най-тежките моменти вярвам в щастливия изход на нещата. Няма да се извинявам,че понякога избирам да съм начумерена и сърдита. Просто фалшивите усмивки не ми приличат. Няма да се извинявам, че харесвам света си и малкото хора, които са в него. Няма да се променя и няма да го напусна, само за да докажа нещо на някого." Моника Белучи
 2. Полицай спира блондинка за превишена скорост и я моли учтиво да си даде книжката. Тя отговаря заплашително: - Момчета, синхронизирайте се малко! Вчера ми взехте книжката, как очаквате днес да ви я покажа?! ----------- Арабин се качва в такси и отсечено нарежда на водача да спре музиката в колата,защото му е забранено да слуша музиката на "неверниците"и,че такава музика не е имало по времето на пророка. Шофьорът му отвърнал: -Нали знаеш,че по времето на пророка ви не е имало и таксита? Слизай и чакай камила! ------------ Клиент си поръчва в кръчмата ракия. Отпива от нея: - Ох, отървах се! Това се повторило няколко пъти. На отсрещната маса го наблюдава слисан посетител. - Случило ли Ви се е нещо, господине? - Да. Бях при при една дама. Съпругът и дойде и да излезем от положение, тя ми даде да изгладя прането. Като приключих ми плати 10 лв. и дойдох да ги изпия и да забравя този ден. - В бл. 7 ли бяхте? - Да. - На 3 етаж? - Да. - С-во Иванови? - Да. Но Вие откъде знаете? - Това, което ти си изгладил, аз вчера го изпрах! ------------- Вчера ми звънна приятелка - руса. Искаше да знае, дали ще я боли ако реши да си направи татуировка. казах, че много зависи от мястото при което тя ми заяви: - Ми аз съм ей тука в Тутракан!
 3. Знам ли, мисля, че не съм. Преди време взех един от сателитите за такова. Ще ходи на църква за върбичка на Цветница?
 4. Еее ходя, като ни задължават, но и ни раздават, от днес даже са за многократна употреба. Ще метне някой на черешета утре?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...