Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×

Александър Коджаманов

Потребител
  • Публикации

    20
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

Постижения на Александър Коджаманов

Чирак

Чирак (3/21)

  • Харесващ постове Рядка
  • Три години във форума
  • Четири години във форума
  • Пет години във форума
  • Първа публикация

Нови значки

4

Репутация

  1. Благодаря на всички, които се отзоваха! Спрях се на Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 512GB + 12GB RAM.
  2. Здравейте, Търся възможно най-високопродуктивния модел, който да струва макс 800 лв. Важно е да има и добра камера, голяма батерия и рам. Моля за вашите предложения и кратка обосновка :) Благодаря!
  3. Здравейте хора, Можете ли да ми предложите добра видеокамера за снимки с 4к резолюция и минимум 60 кадъра в секунда. Бюджетът ми е до 700 лв. Благодаря ви
  4. Имах сходен проблем с телевизора си с Андроид ОС. Изписваше ми: Свързани сте с мрежа, която няма достъп до интернет и не отваряше YouTube и другите приложения. Оправи се след като настроих часовника на телевизора да съвпада с този на мрежата.
  5. Здравейте! Искам да си купя Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III, но не знам дали е съвместим с моето дъно и кабели, които са: Asrock H61M-GE. Линк към дъното: https://www.asrock.com/MB/Intel/H61M-GE/index.asp - 4 x SATA2 3.0 Gb/s connectors, support NCQ, AHCI and Hot Plug functions Благодаря предварително на отзовалите се!
  6. Менте за 10 лв е, но засега е това. Не ми се дават кинти за ново дъно или монитор с HDMI входове и звук и засега е това. Иначе това малко гадно чипче пари много жестоко, но човека каза, че ако го ампутираме може да загубя дъното и го оставихме.
  7. Този чип грее много жестоко, но в сервиза казаха, че отстраняването му е излишно. В момента съм с USB звуков преобразувател и така се реши проблема. Външната аудио карта се оказа твърде стара и не се поддържа от 64 битов уин 8 и нагоре.
  8. Благодаря на всички за съветите! Утре компа отива в сервиз и ще видим какво ще кажат.
  9. В биос-а има 3 опции за onboard hd audio (auto, enable, disable). Пробвах и с трите варианта, без успех.
  10. Не се появи иконка, но и преди нямах такава. Преди като default audio device мисля, че имах Speakers а сега само Digital Audio (HDMI), като опциите “конфигурирай” и “направи по подразбиране” са неактивни. Изключих автоматичното сваляне на драйвери и изтрих с DDU всички драйвери (AMD, NVIDIA, INTEL, SOUNDBLASTER), след което инсталирах драйверите от горния линк на колегата, но отново няма резултат. В мениджъра пише “Това устройство не може да стартира”. (Код 10)
  11. От дъното - жаковете използвам за микрофона на уеб камерата и за колонките. След като инсталирах видеокартата забелязах, че ми излиза само HDMI output, но пише, че не е свързано (като устройство за възпроизвеждане). Днес преинсталирах уина (формат изцяло) и минах на 8ца, но няма никаква промяна. Забелязах, че автоматично се сваля каталист центъра на AMD (отново минах на старата карта). Все още не мога да отварям аудио или мп3 файлове.
  12. Здравейте! Проблемът ми е много тегав: Вчера инсталирах нова видеокарта (ot Radeon HD6700 минах на GeForce 1050ti) и звука ми изчезна. Пробвах с хиляди драйвери и нищо. Показва червено Х и пише "няма включени високоговорители или слушалки" а като пусна взуков файл пише "не може да възпроизведе този файл, понеже във вашето звуково устройство има проблем". В диспечера на устройствата има удивителен знак под Realteck high definition audio. Сложих и външна аудио карта, но не мога да намеря драйвери за уин 8. Дъното е ASRock h61m-ge а външната аудио карта е Avance Logic ALS4000 Audio Device PCI. Пробвах с изключване от биоса на вградената, но нищо. Ако някой има решение на проблема, ще съм му благодарен да сподели Благодарско!
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...