Премини към съдържанието

tristarjet

Потребител
  • Публикации

    8
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за tristarjet

  • Титла
    Новобранец
  • Рожден ден 2 март
  1. Андрей, пробвах го, но се държи по същия начин. Остава вариантът, за който говори DarkEdge, макар че шините си изглеждат наред на пръв поглед. Момчета, явно е нещо в комуникацията между компонентите на флашките и порта. Не са шините определено, но поне нещо работи и не е умрял.
  2. Така, давам ъпдейт. Пробвах да включа USB hub 2.0 в порта и той тръгна. През него работят и неработещите флашки. Намерих 4-та стара флашка, която заработи при директно включване...Същите неработещи при директно включване в този порт си работят в другия. Предполагам е нещо в тоците, но по-странен проблем от такъв характер досега не съм срещал. Едната флашка е Sandisk 32 gb, а другите три са куча марка, но както казах една от тях тръгва...
  3. Тя мишката е в другия порт. В проблемния съм включил една от трите флашки, които са 2.0 и портът не реагира на тях. В другия работят идеално и те. Прилагам снимка от диспечера на устройства с флашка 3.0 https://ibb.co/Dr6Q94c
  4. Само това се вижда. Прилагам снимка: https://ibb.co/fvqM636
  5. Закачам мишката на 3.0, защото лаптопът е ултрабук и има само 2 USB порта. Операционната система е Windows 10, а в Device manager не се вижда нищо нередно. https://ibb.co/tCjpY2w
  6. Сега пак пробвах за пореден път. Левият порт разпозна отново модула на безжичната мишка. Десният пак нищо. С USB 3.0 си работи идеално и бързо. Изключително странно.
  7. За съжаление не откривам legacy опция. Единственото нещо в биоса, което има отношение към USB е последната опция в тази снимка. https://ibb.co/LZ4FDhF
  8. Здравейте, имам лаптоп ACER Aspire S7 393. Машината разполага с 2 порта, като единият е charging и се намира отдясно, в съседство до HDMI. И двата порта работят идеално с устройства с USB 3.0, но този отдясно въобще не вижда флашки с USB 2.0, все едно устройствата не са включени. Подава само ток, и светят контролните диоди. Пробвах да ъпдейтна всички драйвери, порових и в биоса и нямам обяснение. Някой да има някакви идеи?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване