Премини към съдържанието

Shanara

Потребител
 • Публикации

  727
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

Всичко за Shanara

 • Титла
  kaldata приятел
 • Рожден ден 25.12.1988

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  на гости на третата планета
 • Интереси
  музика, книги, фантази и фантастика, отчасти и древна история

Контакти

 • Twitter
  farscaper88
 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://shanara-love.deviantart.com/

Последни посетители

5996 прегледа на профила
 1. Shanara

  Проблем със свързване с компютър

  Нещо не се получава отидох там включих всичко и рестартирах, нищо. Включих и изключих, както ми е посочено на това клипче и пак нищо не става. https://www.youtube.com/watch?v=1dpuTC4YJyU Просто не ми излиза нищо. Не ще да се свърже с компа и това е.
 2. От няколко дни насам имам проблем да свързвам телефона си с компютъра. Светва ми светлината и телефона ми се зарежда, но не ми показва съобщението което ме пита как да се свърже. Просто нищо. Не знам дали ми липсва някакъв драйвър или нещо друго е станало. Телефонът е Леново А536
 3. Добър ден, търся програма, с която да свалям множество снимки едновременно от сайт. Използавм Хроме като програма. Опитвала съм доста програми. Понякога успявах с Флаш Гет, но трябва да използва Мозила и не винаги се получава. Компютърът ми не е много бърз и пусна ли двете програми се скапва компа, а озилата само по себе си и създава проблеми. Търся нещо друго. Free Download Manager уж стана, но днес примерно исках да сваля от една страница снимките и ми пусна само индексите на страницата. Моля някой да ми предложи добро решение.
 4. Имам си такъв за HDMI изход и си купих ето такъв: Плазмата ми има изходи за него, но когато пробвах да го пусна нямаше звук. По-късно като разучих схемата на плазмата видях, че тя си има спец. изход за звук към компютъра, отделен на другите и там изхода не е като тези, а такъв: Питам дали такъв кабел, с два подобни изхода, където единият край е към компютъра, а другия в тази спец букса би тръгнал без проблем.
 5. Първият линк не ми излиза, но наистина ми трябва нещо като вторият. Не съм сигурна дали ще стане, но би трябвало.
 6. Добре ето какъв е проблемът - имам плазва, която има и изходи за връзка с компютър. Купих си и кабел, който уж трябва да стане да направи връзка със звука на компютъра към плазмата, но не ще да тръгне. Не разбирам много от техника, така че ще обясня леко просташки нещата. Единият край на кабела е с отвор като този примерно на слушалките. Другият край е двоен с бял и червен край, който са от тези по-широките, примерно срещани в ДВД плеърите или стереоредбите. Първоначално си мислех, че двойният край е към плазмата и се опитах и в двете букси, където може звук, но не се получаваше. Като разгледах по-добре системата на плазмата, защото е малко нова, а и както казах вече не разбирам от техника, разбрах, че си има специален отвор за звук от компютър и той е само с един букса от тип на първия (като за слушалки). Сложих го там и закрепих другия край на буксите за звук и микрофон и имаше звук. Това е добре, но на моя компютър няма от по-разширения тип и затова краят едва се крепеше. С две думи не мога да го използвам, защото ни звука е съвсем както трябва, ни по-принцип трябва да е там. Отидох в магазина, където им върнах кабела и попитах за някакво решение на проблема си. Примерно да взема друг тих кабел, който да е само с краища от първия тип или някакъв вид преходник. Продавачката с нищо не можа да ми помогне. Защото пиша тук? Някой знае ли какво бих могла да опитам, за да стане? Хрумна ми да пробвам с някакъв обикновен кабел, който и от двата края да е само с по един, но не знам дали ще се получи. Моля помогнете!
 7. Shanara

  Преводи на чужди песни

  Flipsyde - Happy Birthday Честит рожден ден Честит рожден ден... пожелай си нещо Моля те приеми моите извинения, чудя се какъв ли би бил Дали би бил малък ангел или ангел на греха? Момчето на том бягащо наоколо, висящо с всичките момчета Или малко жилаво момче с красиви кафяви очи? Заплатих за убийството преди да определят секса Избирайки нашият живот пред твоя, означава твоята смърт И ти дори нямаше шанса да си отвориш очите. Понякога се чудя да донеса? ако се бе борил за живота си? Дали щеше ли да бъдеш малък гений и да обичаш математика? Дали щеше ли да си играеш с училищната униформа и да ме вбесяваш. Дали щеше ли да си малък рапър като твоя татко da Piper? Дали щеше да ме накараш да спра да пуша като откриеш една от запалките ми? Чудя се за цвета на кожата си и формата на носа ти? И начина по който се смееш, ще говориш бързо или бавно? Мисля за това всяка година, затова си подбирам писалка- ЧРД, обичам те, които и да искаш да бъдеш Честит рожден ден... Припев: Всичко, до което се докоснах беше мечта (пожелай си нещо) Беше реално както ми се струва (ЧРД) Всичко, до което се докоснах беше мечта (пожелай си нещо) Беше реално както ми се струва Направих грешка! Имам милиони извинения защо ти умря Но хората си имат свои собствени причини за самоубийство Кой да каже дали ще проработи, и кой ще каже, че няма? Бях млад и борбен, но достатъчно стар, за да съм ти баща Страхът да бъдеш баща никога не е изчезнал Размишлявайки често докато аз прехвърчам на моята бира Представата ми за семейства бе изкуствена и фалшива Затова когато дойде време да създам, направих грешка Сега имаш малко братче, може би наистина си ти? Може би вие ни простихте наистина знаейки, че ние бях объркан? Може би всеки път, когато се усмихне ти знаеш, Че баща ти е постъпил правилно сега? Никога не казвам на дена жена какво да прави с тялото си Но ако не обича деца, не можем да се веселим Мисля за това всяка година, и затова взех писалката ЧРД, обичам те, които и да искаш да бъдеш Честит рожден ден... Припев: И от небесата до утробата и пак до небесата От края до края, никога не стигнах до началото Може би някой ден ще се видим лице в лице? На място без време и пространство Честит рожден ден... От небесата до утробата и пак до небесата От края до края, никога не стигнах до началото Може би някой ден ще се видим лице в лице? На място без време и пространство Честит рожден ден... Припев: Primal Fear - Everytime It Rains Всеки път щом вали облаци несигурност ме обгръщат убеждавайки ме. Мъглата от отчаяние. Сваляйки кожата ми. Унищожителната буря ще ме разбие и отнеме от този етап, в който съм. Припев: Всеки път щом дъжда се обажда не мога да се спра от падане. В мрака – в лудостта. На свят обладан от страх и болка. Всеки път щом вали вълните на изолацията се разбиват около мен – около мен. Самотата на тишината ехти в мозъка ми. Без голямо полезрение, аз съм долу. И се чудя защо се намирам във пустота. Припев:
 8. БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ и АКАДЕМИЧНО ИЗДАТЕЛСТВО „Проф. Марин Дринов“ най-учтиво Ви канят на официалното откриване на новата фирмена книжарница в Пловдив на 24 януари (четвъртък) 2008 г. от 11.00 часа. Книжарницата се намира на ул. „Филип Македонски“ № 29. Академично издателство „Проф. Марин Дринов“ е функционален издателско-полиграфически комплекс за академична книжнина, чиято основна задача е да популяризира достиженията на съвременната наука, както и да съхранява нашето историческо, културно и духовно наследство с издаването на редица списания, енциклопедии, справочници, монографии и албумни издания. Всички представители на медиите са добре дошли, за да се запознаят с някой от ръководните лица на издателството и да се запознаят с книгите, предлагани от едно от най-старите български научни издателства.
 9. Новото ми лице Продадох душата си на дявола. За какво ми е притрябвала Само болка и сълзи изтичат от нея. Отрекох се от вярата, църквата и Бога безлик. И какво стана накрая – сам съм. В бездната на вечността паднат, Сред мрака непрогледен и зли същества, Със сърца по черни и от моето. Сред скалите остри черно езеро, Събиращо в себе си човешката мъка, Там, аз видях новото си лице... Аз съм Бог и Сатана в едно. Аз съм демона, дявола и закона. Никой и нищо не е над мен. Животът ми е убийство, Породено от собствените ми ръце. Един, двама, трима... спрях да ги броя Лица се преливат. Защото да ги помня? Когато всичко носят маски еднакви, Студени, безизразни, с дупки вместо очи. Поредна нощ... поредна жертва... Оглеждам лицето си в локва кръв То е все същото – груба, сурово, Поглед на хищник по – мил би бил От тези две мои очи, сини кристали. Усмивка породиха те в мен, Усмивката достойна за самия Луцифер. Да, това е новото ми лице И повярвай ми, не бих го заменил Дори за цялата любов на света.
 10. Танц във вятъра Вятърът раздуха пресния сняг, Едва преди миг докоснал земята. Покрил я с бяла мека пелерина, Скрил в нея парченца от слънцето... Сред вятърът мелодия лети, По – волна и от пролетна птица. Над морето и заснежените върхове, Далеч от тук, към места непознати. Към времена на мир и покой, Към онова златно късче мечтан рай. Снежна виелица тихо играе по земята. Звучи от флейта, плаха стъпка нежна От нищото, скрити в диханието земно, Нежни фигури ефирно танцуват. Стъпка, после още една, втора и трета, Докато вятърът духа над полята, Докато слънцето не спира своя танц. Те ще се появят, а после пак ще отлетят. Родени от земята, рожби на небето, Красиви нимфи, същински ангели Бродят по света, но без да са част от него. Танцуват, танц древен колкото света, Разкриващ истории от забравени векове Шепнейки тихо сред клоните на дърветата, Истории, който вече никой не помни, Но и който те никога няма да забравят, Защото са били там, заедно с вятъра, Скрити в снежинките били, Скрити в падналите есенни листа, Скрити дълбоко в човешката душа, Чакащи деня отново да се съживят.
 11. Shanara

  Преводи на чужди песни

  Stratovarius - Hunting High And Low Ловувайки високо и долу Чувствам вятъра в косата си, И той шепне, казвайки ми неща На бурята, който се събира наблизо, Пълен с енергия, разтварям крилете си. Сега оставам тревогите си назад, Чувствам свободата на тялото И ума, започнах пътуването си. Отплавам далеч с вятъра, отивам, Ловувам високо и ниско. Спускайки се от небето търсейки, Повече и повече, още един път Ловувам високо и ниско Понякога мога да печеля, Понякога мога да губя. Това е просто игра, която играя. След бурята има повик Отвъд облаците блести лъч светлина. Грижа се за всичките ми вреди, Няма никой, който да не надмина. Сега оставам тревогите си назад, Чувствам свободата на тялото И ума, започнах пътуването си. Отплавам далеч с вятъра.
 12. Самхаин Нощта отново се спусна над земята, Карайки я уморено да затвори очи. Сега е времето на легендите да оживеят. Ето конник древен, приготвил се за бой А там нейде любимата още го очаква Да се завърне той при нея. Песен древна се рее над светя, Гласовете на духовете се надигат Звук от арфа... барабанен удар... Глас събудил се дълбоко в теб. Това е денят, когато земята се разтваря И миналото оживява пред очите ти. Танцьорка красива, обвита в платове, Лице покрило, жив огън в очите й, Изпълнява танц свещен пред огъня. Извиква древните да се събудят. Сенки се плъзват над огъня, Малки фей включват се празненството, Създавайки гледка приказна... чудна, Със своя танц вълшебен... мистериозен. Тих шепот... глас далечен.... От времето, когато историята се творяла, Когато драконът вечен и нимфата нежна Са били толкова истински колкото си ти. В тази нощ, тайнствена, омагьосваща, Под Луната пълна и свещените дървета Миналото оживява и те отвежда Във времето, когато всичко е било реалност.
 13. Завръщането на героя Излязъл от мъглата на вековете тъмни, Написал името си на стената на историята, През бури свирепи и орди безчет, Героят винаги се връща у дома. Знай, застанал на носа на кораб Той смело ще разсича вълните, Докато не достигне своята цел, Готов да се изправи пред целия свят. Хора коленичат и се болят На богове различни, от различни ереси За спасител, светлина в мрака. Молитва след молитва те редят, Скрити зад каменни стени дебели И тайно се надявам утрото да видят Слънцето да прогони демона зъл И героят обещан, най – накрая да се появи. Битката ще бъде жестока, вижда се това. Острие срещу острие, поглед срещу поглед, Накрая само един ще оцелее, но Никой не знае кой ще да е той. Минута сред минута, времето тече. Часовете се нижат един след друг, Докато накрая главата на врага, Не бъде набучена на меча на героя. И накрая той ще си отиде, Все така мистериозна, както се и появи. Но ти ще знаеш, че той се е върнал у дома, Носещ слава и почести за хората си. Пък и съдбата му да е отредила смърт славна, Той пак ще се завърне, обгърнат в почести. Защото това е съдбата му – да се завърне. Един герой винаги ще връща у дома.
 14. Shanara

  Преводи на чужди песни

  Idina Menzel - A Hero Comes Home Героят се връща у дома Извън мъглата на историята Той ще се появи отново Плавайки на кораби през морето Към чудновата нация. Значи на спасител Като огън върху водата Това е за каквото се молехме Един от нас. Припев: Просто почакай Докато той се скита Винаги, героя се връща у дома Той отива, където никой не е отивал, Но винаги, героят се връща у дома Дълбоко в сърцето на мрака, искри Мечта от лъжи Заобиколена от безнадеждност Той открива воля да се бие Няма да се предава Винаги помни Няма да свърши тук Не сме сами Припев: И той ще се върне върху прокълнат отлив Мъртъв или жив И въпреки, че знаем, че моста е изгорял Той ще се върне Той ще се върне Припев: Някой ден ще издълбаят върху камък “Героят се върна у дома” Той отива и се връща сам Но винаги, героя се връща у дома Просто почакай Докато той се скита Винаги, героя се връща у дома
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...