Премини към съдържанието

Anita Hristova Trifonova

Потребител
 • Публикации

  2302
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Блог коментари публикувани от Anita Hristova Trifonova


 1.  

   

   

   

  Предател на България и българо мразец... Защо мразиш народа си и България и не подаваш оставка, след като не те искат а седиш !! Пита ли хората и имаше ли референдум за еврото !? Знаеш ли, че над 80% от българите не го искат и това ще ни унищожи и колонизира като за последно !? Мислиш ли за българите и за малките градове, че има и други хора и населени места извън София, Пловдив,Варна и Бургас... Защо се хвалите с вдигнати заплати ама заедно с тях всичко се вдига и в края се получава, че повече взимате от нас отколкото да давате... Защо не отбелязвате нито един български празник и не почитате великите българи !! Защо повече ви пука за Европа а не за България и да отстоявате наще интереси независимо пред кого се намирате и за какво става дума !? Защо имаме най-високи цени и сметки в Европа а най-ниски заплати и трето качество продукти ?! Защо нямаме стандарта на немците, италиянците, англичаните и другите и не ми говорете за миналото и кой виновен, вие сега сте на власт и сте длъжен да направите това!! Когато българите започнат да се връщат, да правят деца, да не сме изчезващ народ и италиянци и испанци започнат да гледат наще баби за пари а англичаните да работят на наще полета, тогава ще ви призная за велик управник и, че сте извел България.. Ние бяхме единствената държава която по време на епидемиологичната обстановка не се дадоха пари на хората, не им се поеха сметките и нищо от нищо а това което даваха като заеми и ”помощи” почти никой не ги получи .. Ама пука ли ви, че ние сме бедни и гладуваме и сме затънали в сметки и изнудвани от банки и съдии изпълнители и ядеме боб и леща само и не можеме до село да си позволиме да идеме на 10 км.. Важното е, че има шепа софиянци които да давате за пример, как ходели на почивка в Гърция, ама то и те отиват там щот е по евтино а не щот толко много пари имали... Надали с този стандарт на живот някой от вас би могъл да живее като обикновен българин и с 610 лева да плаща всички видове големи сметки, заеми, данъци, да яде.. а да не говориме да се глези с нещо или още по малко да ходи на почивка и да подържа собствен автомобил изряден..

  unnamed.jpg


 2. Снимките на спящия Борисов се превърнаха в световна новина

  "Снимките от спалнята на премиера Борисов са изключително опасен прецедент." Това заяви бившият началник на Националната служба за охрана ген. Румен Ралчев пред Bulgaria ON AIR. Заради кадрите от спалнята на премиера Бойко Борисов започва разследване. Той обвини президента Румен Радев и НСО.

  "Случаят е много комплициран от гледна точка на това, че навлизането в спалнята на министър-председателя е изключителна опасност за самия него, тъй като добронамереното снимане може да се изроди в нещо съвсем различно и то да бъде фатално. Това аз го приемам като предупреждение – "Ето, ние влизаме в твоята спалня, когато спиш", с други думи "беше ни в ръцете", разясни Ралчев.

  По протокол личните помещения не се посещават от служители на охраната, твърди ген. Ралчев. Но кой тогава е фотографът?

  "Все пак той кани много гости и охраната също няма достъп до неговата спалня. В тази суматоха, при която идват много гости, а и е ерген, най-вероятно са допуснати външни лица, които са му били на гости", подчерта бившият началник на НСО.

  Според ген. Ралчев, в 141-годишната история на Службата за охрана компрометиран служител няма. А пропускът може да е и на самия Борисов.

  "Не е тайна, че той е въвел негови изисквания персонални към личната охрана, явно има някъде пропуск, това не е от личната охрана, това е от неговия сектор и влизането там е човек, който е бил с него", смята Румен Ралчев.

  Дали скандалният аудиозапис от миналата седмица е на премиера, все още не е ясно, по протокол обаче сериозните разговори се водят на специални места. Според ген. Румен Ралчев снимките са направени с друга цел и в друго време, а сега се използват като компромат.
  По публикацията работи: Нели Христова
   
   

   

   

   

   

   

   

   


 3. 811ef2e23cc3.jpg

  КОЛКО МНОГО ДНИ МИ ДОТЯГАШ САМОТА музика текст изпълнение А.Х.Т. sekirata cekupama

   

  3a2de1686baf.jpg

  Убий я самотата

  в моята душа,

  но после ще е късно

  да се преродиш.

  Ще се приспиш.

  1507d7ec044a.jpg 4. Моето лично мнение.

  Дали пък наистина президент и премиер  са в конфликт или това е за шаш, трябва да има

  и някой срещу ББ все пак и ако не президента

  кой друг ще посмее, дори като цирк да го разиграят пред наивен наш народ?!

  404a6bd44802.jpg

  Премиер срещу президент?! Това  наистина стана  модерно.

  Вижте ,че и Първанов като президент пак е срещу ББ.  ГОЛЯМО ТЕАТРО!

  56a6e59b767f.jpg


 5. ИЗПУСНАХА МУ КРАЯ...ВЕЧЕ СА ХИЛЯДА В БЪЛГАРИЯ, да не кажа в близко бъдеще ХИЛЯДИ.

  ПРОСТО КАРАТ ГО НА КРАК, РАЗНАСЯТ ГО БЕЗ ДА ЗНАЯТ, А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕКАРА НА КРАК .....МРЕ!
  Напускаха печалбарите наши и циганите отвън да ни го донесат, какво се очаква -ОТКРИТ ЗАРАЗЕН БИЛ В КОНТАКТ С ТАКЪВ ДОШЕЛ СИ ОТ ЧУЖБИНА, АМИ ДА! Само в село Буковлък Плевенско поне 200 роми се завърнаха от Италия най-вече.
  Да не говорим пък за тирове и базите американски у нас...войничета...кво ли става в Ямболско? И не само там . Лъжат, но и не могат да смогнат с изчисленията си и тестовете дето ги нямат! За медицински персонал и болници, лекарства...да не говорим, пълна трагедия сме.
  Най-страшното е , че това вече ще се повтаря всяка година-зима, докато по-малките държави СЕ СРИНАТ- и населението световно остане наполовина.

  Ще видите, че не бълнувам.

  Просто трябваше отначало БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАТВОРИ , НИЩО ОТВЪН И НИКАКВИ ХОРА ОТВЪН-ТАКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ И СПИРАНЕ НА ВСИЧКО ЩЯХМЕ ДА СМЕ СПАСЕНИ-ВСИЧКИ. ВЕЧЕ Е КЪСНО.

  ВИНАГИ ПО РОЖДЕСТВО И ПО ВЕЛИКДЕН НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИ СЕ СЛУЧВАТ ЛОШИ НЕЩА. Дали е от Господ-недоволен, природата също или просто ислямска, турска магия, за което говори и зомбираният наш народ не се знае, но ДА СЕ СТЯГАМЕ ПО ВЕЛИКДЕН 2020. А че вече всяка година ще си отглеждаме смъртоносни непознати вирусчета е повече от ясно. Вече Ви свикнах на манипулацията на двата ми профила.

  моята нова песен -А.Х.Т.sekirata cekupama 6. https://www.pariteni.bg/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578

  Как богатите се крият от коронавирусаТърсенето на бункери и частни острови расте, пише CNBC

  А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?! АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!....нашите. 
  Бойко е говорил с държавният секретар на САЩ Майк Помпео  колкото аз съм говорила с папата.
  "Парен каша духа".
  Като проблемът на България с турските ваксини за българчетата.Като проблемът с безплатните ваксини за грип есента 2019. Една моя позната пенсионерка едва не умря от такава безплатна ваксина за грип в София.Като проблемът с ваксините за тетанус на определена възраст ги бият и ...са менте, видя се в много хора.Това е начин -мор! Има хора изобщо не понасят ваксини, но аз  не говоря само за тях.

  Доцент Мангъров е убеден, че няма накъде да бягаме ,всички ще го прекараме, но не всеки ще оцелее.Звучи доста песимистично. Но това са изкуствено създадените вируси с ползване на туй онуй от диви животни.Но бих попитала големият доцент Мангъров-да се примирим, да чакаме и да оставим смъртта да си вземе който поиска, просто защото така или иначе всички ще го изкараме?! Безразлично им е на младите за болните и старите хора -тяхните родители и роднини !!! След време друга корона ще се появи и не случайно, и ще довърши света с тези млади и здрави бизнесменчета.

  https://fakti.bg/bulgaria/461399-doc-mangarov-ili-pravim-barzi-testove-ili-umirame-ot-glad

  Относно мене ......

  И децата разбраха кой ми пише от профила на apоstapostoloff. То бива безочие, но чак пък толкова...Още ще ни чука ПРИРОДАТА!

  Къде са постовете ми между тези двата? Това се наблюдава на няколко места в профила на sekirata!

  14.04.2012 16:49 - МОРЕ, ЖЕСТОКО СЕ ОБИЧАМЕ!
  Морето реве,бушува,
  душата моя не сънува,
  вълни се бият на прибоя,
  Категория: Изкуство
  Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове: 3

  14.02.2012 22:40 - НАЛЕЙТЕ ВИНО ДНЕС Е ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
  Искрящо вино в чашите се лей,
  душата моя иска да се смей
  опърлена от болка и несгоди,
  Категория: Изкуство

  Има още такива големи  луфтове дори и година в блога на sekirata толкова ли е опасна? Тук е свободно пространство и затова всеки си има блог, но не който да се манипулира сазо защото НЕ СЛУШКАМЕ-тоест не пишем това и така както искат няколкото техничари наложили се с парите си за сайта пред админ.

  И кой ли е изтрил , изпапкал постовете ми за два месеца - блогбегето.

  http://sekirata.blog.bg/izkustvo/2011/02/24/jena.692687

  и бум на 06 април!

  http://sekirata.blog.bg/poezia/2011/04/06/svyrsheno.723588

   

  06.04.2011 04:22 - СВЪРШЕНО

  Очите ти няма да видя,
  загубих глас, дума добра,
  очите ти няма да видя,

   

  Категория: Поезия
  Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове: 3
  Последна промяна: 23.02.2019 22:31

  24.02.2011 10:44 - Жена

  Убийствената тишина души ме. Мори ме.
  И не защото съм сама
  тук пиша и редя моите слова.

   

  Категория: Изкуство
  Прочетен: 1232 Коментари: 1 Гласове: 3
  Последна промяна: 14.02 09:59

  31.12.2010 18:13 - ЗАГУБЕН, ПРОСТ НАРОД,КАК ДА ТЕ ОБИЧАМ?!


 7. Господинчо, ако изобщо Вие пишете от този профил -Вие се опитвате да вкарате някои потребители тук като мене в домашен арест ,стига сте повтаряли едно и също, едни и същи изречения, постове и все покрай моите ги туряте ! Толкова ли нямате  речник, език, изказ...Защо се опитвате да налагате ВАШЕТО , БИЛО ЗА ЗЕМЯТА -НЕ БИЛА КРЪГЛА, БИЛО  СЕГА ЗА КОРОНАВИРУСА?

  Нещата са засилени, но не са маловажни, защото смъртните случаи говорят най-много, а те не са малко. Вирусът в ИТАЛИЯ Е ЕДИН, А В КИТАЙ ДРУГ, А ДОГОДИНА И ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ И ОЩЕ, вие все така ли ще търчите, засрамете се! 

  КОРОНАВИРУСИТЕ СА мноооооооого, драги, както и такива като тебе и твоята приятелка  тук нямат свършаване!

  Вирусът мутира, зцащото е изкуствено създаден, но Вие защо се мъчите да мутирате?  ЗА ВАС МАЙ ВСЕКИ ДЕН Е ПЪРВИ АПРИЛ

  СТИГА ГЛУПОСТИ, НЯМА ШЕГА С ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИТЕ ВИРУСИ В ДНЕШНИТЕ  ЛАБОРАТОРИИ ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ..

   

  СТАМАТ, АКО НЕ ВИ СЕ ЖИВЕЕ ХВЪРЛЕТЕ СЕ ОТ ОФИСА НА КАЛДАТА

  СТАМАТ

  преди 3 минути

  01 април .,ПЛЕВЕН

  Анита Христова Трифонова

  И не си мисли, че ще се надписвам тук с тебе или ...с която и да е.

  Просто си имам МАТЕРИАЛ, а и създавам нов  И си занам колко да пусна в калдатата.

   

   


 8. Няма нужда никой да сурвакам! Човеците сами се осурвакаха! Злобата и завистта, лакомия, алчността за икономическо надмощие и даже правомощие пред майката ПРИРОДА човечеството ще унищожи!Стопяват се и ледници! И тук Стамат и още такива като него от болна амбиция да се покажат , че са едно ..ищо копират от сайтовете материал и го постват по няколко пъти от профилите си,-клишета и пак клишета, едно и също...но това не се вижда, вижда се само когато  секирата сгафи нещо или го изкарат сгафено. Днес е първа пролет и нямаше начин да не се впиша, но ще е довреме и това, защото наистина няма смисъл.Гледам и народ колко е елементарен, ще ни изкупят богатите държави, /най-вече Израел/ ако не стане срива на всичко с този короновирус, ще стане от следващият. Нали Италия и Китай се изрепчиха на Америка и ето, но и малките държави като България ще го отнесат, ЗАЩОТО НЯМАМЕ ДИСЦИПЛИНА и сме продажни. Ами няма да я има БЪЛГАРИЯ ясно е.

  А.Х.Т.sekirata cekupama


 9. Кое е вярното: Платил ли е ЕС парите за бежанците в Турция или не е?

  затова бежанците са здрави и с пари, гледам какви златни ланци носят....как са облечени, а носят на нас болести и вируси разни -ТАКТИКА, на този който ги изпраща да унищожат Европа. А трябва да си ги качат на самолети, не по суша да тормозят другите държави и да си ги стоварят при тези, които им нападат Родината.

   

  ТОВА НЕ Е ЛИ РЕКЕТ -

  „Обещаните 6 млрд. евро - не ги отпуснаха. Сега казват, че ще отпуснат 1 млрд. евро. Кого залъгвате?“ С тези думи президентът Реджеп Тайип Ердоган обвини Европейския съюз (ЕС), че не изпълнява споразумението за бежанците с Турция. Това стана по време на съвместното изявление на Ердоган и българския премиер Бойко Борисов 

  Повечето са изплатени. Към 31 декември 2019 г. Механизмът на ЕС за бежанците в Турция отчита, че 4,7 от общо 6 млрд. евро вече са договорени. От тях 3,2 млрд. евро вече са изплатени. Все още има проекти, които се изпълняват или се договарят и затова не всички пари са изхарчени.Първата част от Механизма, която е за 2016-2017 г., е изцяло договорена – 3 млрд. евро са вече насочени към конкретни проекти. От тях са изплатени 2,47 млрд. евро. Втората част на Механизма за 2018-2019 г. предвижда 2,96 млрд. евро, от които 1,7 млрд. евро са договорени, а 750 млн. евро са изплатени.

  С парите на ЕС в Турция са изградени 179 временни здравни пунктове, в които са наети 2900 здравни специалисти, които да помагат на бежанците. С помощта на европейците са ваксинирани 650 хиляди бебета.........

  Защо ?! А  ние сме на дъното на ЕВРОПА окрадоха ни, тровят ни.... И ДЕЦАТА НИ...РЕЗИЛ , БЪЛГАРИ!


 10. Завистта в човека не умира,

  често завистливият позира,

  „крадецът вика дръжте крадеца”

  и сам си слага ореол, венеца…

  Не се завижда само на пари,

  нито на купената слава,    

  завистливият от друго го боли,

  що силният духът го извисява.

  Не се завижда само на деца,

  защото те оръжие стават днешно

  на управленческите ни  лица

  и техните лакеи, грешно

  поколение, народ,

   разединен, злоблив и сноб.

  Виреят като пирей и бодил

  завистливите и най-подир

  убиват ценностното във човека

  с лъжи, интриги…Днес зевзека

  на почит е пълзи и лази,

  парички къта, в банки пази,

  но завистта го тъй разяжда,

  поглъща го и го изяжда.

  Не се завижда на преходните неща-

  красотата, младостта

  и на разни там умения.

  Въпрос на вкус и на твърдения.

  Но аз съм жертва затова

  изписах  тези тук слова.

  Който иска да чете

  или пък …ако ще.

   

  автор А.Х.Т. sekirata cekupama


 11. Продължавате с обидите под моите постове от какви ли не профили, а сте щяли да си търсите правата тук и там. Това е повече от нагло! Аз съм спряла с хумористичните клипове, сега и една руска песен ли Ви пречи? Това е върха на  ....та!  Не мога като някои тук да пускам фантасмагории в текст .  Къде пише в правилата на форума, че не трябва да се пускат клипове в постингите, особено когато клиповете са мои стихове ? Блогът нали е мой? Май не знаете какво искате! А къде са моите клипове, но всичките в категория видео,  ТОВА вече е нещо, отговорете де?  Толкова ли много клиповете ми пречат , ами поетеските да си правят и те клипчета или да си плащат да им ги правят, що ровят, драпат, както и някои други? Какво  искате от мене - терор, психически тормоз?! Психически съм здрава и издържам на всичко, тренирана съм, някой Ви е излъгал , че ще направите пробив там..ха,ха! Вижте ме хубаво на последната снимка, нима не личи? Но явно нищо не разбирате, само се дракате и интереси.

  И когато тук представите документ за чичо доктор  - професионалист, тогава ще се изказвате публично  кой е болен и кой не, и то без преглед, без нужната документация , за да твърдите,  и обиждате непознати хора, и то АНОНИМНО. Не разбрахте ли, че нямам пари за платен сайт, а тези които дават парите си за неплатените сайтове, за да си правят каквото си искат там, са мишки, плъхове! Но аз няма да оправя света, най-малко пък интернета анонимен.


 12. преди 4 часа, Камен Петров написа:

  Кой тайната открил е, и кой я разгадал,
  кой някога там бил е, какво е увидял,
  кой беше там и се завърна?
  Аз не, а ти?

  И КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ НАРИЧА ТОВА -

  ....ДА СЕ РОВИШ В ЛИЧЕН ЖИВОТ НА КОЛЕГИТЕ СИ   - поети- мъже, а си жена и да плюеш  по тях само защото са те зарязали като жена? Също и по жени колежки поетеси, всички са ти криви,че си неудачник и живееш сам сама като кукувица без челяд дори, чак пък половинка. Такова същество е опасно за обществото. Единствено му остава да си спи с хартийките, книжките...и фантазира, да прави мизерии! По принзцип всеки човек си има трески за дялане, всеки човек си има недостатъци, пороци, а особено творците, но истинските, които могат всичко или като мене поне по-малко от всичко, такива хора са много чувствени, емоционални и е възможно ако са по- слаби характери да се поддадат на лоши навици, но не като при моята дъщеря -НАИВНА, да позволи да я крадат с гербови самолети и изнасят в чужбина, а тук Роса да пише срещу нея за пари и за книжките си. Бизнес прави с човешки души, то своята Копуковска  е продала/това име българско ли е?/  Валери Станков -Варна е по- добър в римите от Копукова и това се знае , но и като баща, половинка,  и в любовта по-търсен от нея май, защото има  и двама прекрасни сина-реализирани. На тях не можаха да попречат като на моята дъщеря, но Полина беше много красива и дразнеше  грозотиите и некадърните.Затова и тук съм наричана дори грозна, ха, ха... Ама наистина е смешно, защото хората ме познават, виждали са ме на живо.Сега  и винаги имам проблеми с Копукова, и  търчи по мене по сатовете както и по ВАЛЯ ЙОТОВА И ВАЛЕРИ СТАНКОВ ...ТОВА Е ЖЕНСКА ЗЛОБА! В ДВА САЙТА МЕ ИЗТРИХА ЗАРАДИ НЕЯ, НАДДЕЛЯ!  СЕГА В БЛОГ БЕГЕ ПИША ПОСТОВЕТЕ СИ КАТО КОМЕНТАРИ САМО ЗАРАДИ НЕЯ ,МАКАР ЧЕ НЯМАМ НИКАКВИ ЦИНИЗМИ И ВУЛГАРИЗМИ КАТО НЕЯ.  В текстовете си  и стиховете си и то срещу нея ИМАМ ХУМОР - ТЪНЪК , САТИРА- ОСТРА , А ТОВА Е ПОЗВОЛЕНО . КОПУКОВА ДЕЙСТВА И ТУК В КАЛДАТА - БЛОГОВЕТЕ.ПОСТОЯННО ИМАМ ПРОБЛЕМИ С ДВАТА СИ ПРОФИЛА, ОСОБЕНО ПРИ ПУСКАНЕ НА ПОСТ В БЛОГА СИ, УЖ БИЛ МОЙ. КОМЕНТАРИТЕ СЪЩО.НЕ ЗНАМ с какво и кои вербува, но тя е ОГРАНИЧЕНА И НЕ РАЗБИРА ОТ ТЕХНОЛОГИИ, СЪМНЯВАХ С,Е ЧЕ Е ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ - starforlife или ..лекси....ОТ БЛОГБЕГЕ ХАКЕРИ, ОТ ЧУЖБИНА ПИШАТ, ЗАЩОТО ТЕ ПЪК ЗАРАДИ ПОЛИНА И РУСИЯ МЕ МРАЗЯТ . НО вече знам че има и келеши...малки тук, които и ходят по свирката.ВСЕКИ ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ И СИ НОСИ ГРЕХОВЕТЕ , ОТГОВОРНОСТИТЕ  И СИ ПЛАЩА ЕДИН ДЕН.

  Написах този  си пост бързо и кратко, и ясно не защото тя - Копукова не спира, а аз спрях за нея да пея не от страх, а просто ми писна. Тя тъпче на едно и място с едни и също думи, изрази ...банално и ни рима ,ни чувство само една злоба прозира, чак пък песни било, оле...! Така че написах този  и онзи си си пост не само, за да защитя Валя Йотова и Валери Станков  , но защото искам да заявя,

  ЧЕ ТАЗИ симеоноффка НЕ МЕ ПЛАШИ И НЕ МИ ДЕЙСТВА ако ще и да се из...В САЙТА ВИ.

  ЩОМ АДМИН И ПОЗВОЛЯВА ДА МЪРСИ САЙТА...например тук пише необезпокоявана  за двата ми разкрачени крака...ми къв сайт сте , Калине? То моите крака са каквито и да са, ЖЕНА, МАЙКА СЪМ, РОДИЛКА СЪМ БИЛА...., 

  но САЙТА ВИ ГО РАКРАЧВА ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ЖЕНИЦА ,НЕСРЕТНИЦА!

  И да има грешки тук знайте ,че не са от мене. Рразбрахте , че профилите ми и тук се манипулират, да ме очернят . ЕДНИ И СЪЩИ ДУШИЦИ СА, РЪЧИЦИ СА , ГОРКО ИМ.

  ПОЗДРАВ ОТ МЕН С ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ И СЛОЖНИ НАРОДНИ ПЕСНИ  -ЗАБЛЕЯЛО МИ Е АГЪНЦЕ.ТАКАВА КОПУКОВА ДА СЕ ПРЕОБЪРНЕ СТО ПЪТИ НЕ МОЖЕ ИЗПЯ, АМА ПЯЛА В ПЛЕВЕН И СМАЯЛА 40 ЧОВЕКА И ТОВА ГО ПУСКА В ИНТЕРНЕТ И СЕ ПОДПИСВА, НАИСТИНА САЛУДНИЧАВО.

  sekirata Zableialo mi e agunce

   

   

   


 13. СПРЕТЕ КАРУЦАРСКИЯТ ЕЗИК НА РОСИЦА КОПУКОВА СПРЯМО МЕНЕ, ТЯ НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА  ВИ И ГО ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ

  СПРЕТЕ КРЪЧМАРСКИЯТ ЕЗИК НА КОПУКОВА! профила и

  ПРОТЕСТ НА АНИТА ХРИСТОВА ТРИФОНОВА

  ПРОТЕСТИРАМ! МОДЕРАЦИЯТА И УПРАВАТА В САЙТА НА КАТЕГОРИЯ БЛОГОВЕ ПРАВИ НАРУШЕНИЯ СПРЯМО МЕНЕ! ДЕЙСТВА СЕ УМИШЛЕНО СРЕЩУ МЕНЕ! КОПУКОВА НАРУШАВА ПРАВИЛАТА  ИЗПОЛЗВА ЦИНИЗМИ, ВУЛГАРИЗМИ, ЗА ДА МЕ ПРЕДИЗВИКА ...ТОВА ЛИ ЦЕЛИТЕ?!

   

   


 14. СПРЕТЕ КРЪЧМАРСКИЯТ ЕЗИК НА КОПУКОВА! профила и

  ПРОТЕСТ НА АНИТА ХРИСТОВА ТРИФОНОВА

  ПРОТЕСТИРАМ! МОДЕРАЦИЯТА И УПРАВАТА В САЙТА НА КАТЕГОРИЯ БЛОГОВЕ ПРАВИ НАРУШЕНИЯ СПРЯМО МЕНЕ! ДЕЙСТВА СЕ УМИШЛЕНО СРЕЩУ МЕНЕ! КОПУКОВА НАРУШАВА ПРАВИЛАТА  ИЗПОЛЗВА ЦИНИЗМИ, ВУЛГАРИЗМИ, ЗА ДА МЕ ПРЕДИЗВИКА ...ТОВА ЛИ ЦЕЛИТЕ?! А КОПУКОВА МАЙ НЕ Е БЪЛГАРСКО ИМЕ, А?

 15. Боже, кой ми говори за талант? ! Некадърна , но устата! Къде са ти песничките? Нещо не ти чувам гласеца нито свиреца! Как може да СИ толкова ....забулена, меко казано!? Защо спират моите коментари,песни - 

  А ЗА БАБА СТОЙНА МНОГО ХОРА ПИШАТ,  НО ВИДЯ ОТ МЕНЕ, РЕШИ ДА МЕ ДРАЗНИШ, ЗАЩОТО ТОЧНО СЛЕД МЕНЕ ПУСНА ПОСТА СИ! ЗАЩОТО СИ ЗЛО, ГОЛЯМО ЗЛО.

  spacer.png

  Юрий Борисов :

  До днес си мислех, че най-големият проблем на България е липсата на суверенитет. От днес започвам да си мисля, че за България най-големият проблем е, че има някакъв остатъчен суверенитет. Май е по-добре да го загубим изцяло: след като гражданското ни общество не може по никакъв начин да контролира политиците си; след като законите нямат никакво значение за силните на деня; след като сме абсолютно неспособни да спрем прокуратурата и силовите органи да се превръщат в частни бухалки; след като никой, абсолютно никой не е защитен от държавен произвол.

  Стана така, че и суверенитетът, колкото е останал, обслужва мафията! Да идва някой и да ни взима на концесия!

  Анна Заркова:

  Сънувах баба Стойна тази нощ. Как седи на дрипавото си легло в старопиталището, а срещу нея хвърлят цял взвод полицаи. Те тропат с кубинки, дрънкат с белезници и крещят по нея. Тя вади скъсания си галош срещу тях, но гледа в мен с очите на майка ми и пита: "Ани, защо съм сама? Вие как сте? Страх ли ви е? Децата избягаха ли от България? "ПОЛИЦИЯ РЕСПЕКТИРА БАБА СТОЙНА, ОПЪЛЧИЛА СЕ НА БОЙКО БОРИСОВ Това е голям срам както за МВР, което се превърна в прислужна организация така и за т.н. гражданско общество. Къде сме хора? Къде отиваме, защо мълчим? Защо допускаме това? Утре ще сме наред самите ние? Ден след като репортаж на Българската свободна телевизия от антиправителствения протест на 29 януари, показващ мъката на една обикновена, но голяма в смелостта си българка - баба Стойна, на 73 години, обиколи интернет, полицаи са я издирили и посетили в дома за стари хора, където тя живее. И не за да й помогнат в мизерния й живот, а за да й търсят обяснение за думите и. Това, на актуалния в момента език се нарича профилактиране с въздигане до респектиране.


 16.  

  spacer.png

  Юрий Борисов :

  До днес си мислех, че най-големият проблем на България е липсата на суверенитет. От днес започвам да си мисля, че за България най-големият проблем е, че има някакъв остатъчен суверенитет. Май е по-добре да го загубим изцяло: след като гражданското ни общество не може по никакъв начин да контролира политиците си; след като законите нямат никакво значение за силните на деня; след като сме абсолютно неспособни да спрем прокуратурата и силовите органи да се превръщат в частни бухалки; след като никой, абсолютно никой не е защитен от държавен произвол.

  Стана така, че и суверенитетът, колкото е останал, обслужва мафията! Да идва някой и да ни взима на концесия!

  Анна Заркова:

  Сънувах баба Стойна тази нощ. Как седи на дрипавото си легло в старопиталището, а срещу нея хвърлят цял взвод полицаи. Те тропат с кубинки, дрънкат с белезници и крещят по нея. Тя вади скъсания си галош срещу тях, но гледа в мен с очите на майка ми и пита: "Ани, защо съм сама? Вие как сте? Страх ли ви е? Децата избягаха ли от България? "

  ПОЛИЦИЯ РЕСПЕКТИРА БАБА СТОЙНА, ОПЪЛЧИЛА СЕ НА БОЙКО БОРИСОВ

  Това е голям срам както за МВР, което се превърна в прислужна организация така и за т.н. гражданско общество. Къде сме хора? Къде отиваме, защо мълчим? Защо допускаме това? Утре ще сме наред самите ние?

  Ден след като репортаж на Българската свободна телевизия от антиправителствения протест на 29 януари, показващ мъката на една обикновена, но голяма в смелостта си българка - баба Стойна, на 73 години, обиколи интернет, полицаи са я издирили и посетили в дома за стари хора, където тя живее. И не за да й помогнат в мизерния й живот, а за да й търсят обяснение за думите и. Това, на актуалния в момента език се нарича профилактиране с въздигане до респектиране.


 17. И КАТО КАПАК ПАК МИ БЕШЕ ОТКРАДНАТА ПАРОЛАТА , чак сега успях да влезна в профила си, и в този си профил! Пак е посягано на имела ми! Постоянно трябва да сменям имели и пароли, а, стига де! Като сте решили да си правите майтап с мене, хайде да ви видя как пеете, как свирите, как пишете, композирате, аранжирате...ЗАЩОТО НИЩО ТАКОВА СНОСНО НЕ ВИДЯХ ОТ ВАС НЯКОЛКОТО ЗЛОБИ. Книжки -амбалаж! Книжките показвали колко сте кадърни, бройката им де, ама Вие вярвате ли си?! Великите поне за мен - Ботев, Вапцаров , та и Петя Дубарова и не само те, да не би да имат вашите над 50-тина книжки и какво ? Не можете с ракета да ги стигнете ако ще и цели вагонетки да пълните с амбалажа си. А конкурсите Ви са за ПАРИ, БИЗНЕС ПРАВИТЕ НЕ ПОЕЗИЯ,  АЛО....ДРАСКАЧИ!

   

   

   


 18. spacer.png

  Юрий Борисов :

  До днес си мислех, че най-големият проблем на България е липсата на суверенитет. От днес започвам да си мисля, че за България най-големият проблем е, че има някакъв остатъчен суверенитет. Май е по-добре да го загубим изцяло: след като гражданското ни общество не може по никакъв начин да контролира политиците си; след като законите нямат никакво значение за силните на деня; след като сме абсолютно неспособни да спрем прокуратурата и силовите органи да се превръщат в частни бухалки; след като никой, абсолютно никой не е защитен от държавен произвол.

  Стана така, че и суверенитетът, колкото е останал, обслужва мафията! Да идва някой и да ни взима на концесия!

  Анна Заркова:

  Сънувах баба Стойна тази нощ. Как седи на дрипавото си легло в старопиталището, а срещу нея хвърлят цял взвод полицаи. Те тропат с кубинки, дрънкат с белезници и крещят по нея. Тя вади скъсания си галош срещу тях, но гледа в мен с очите на майка ми и пита: "Ани, защо съм сама? Вие как сте? Страх ли ви е? Децата избягаха ли от България? "

  ПОЛИЦИЯ РЕСПЕКТИРА БАБА СТОЙНА, ОПЪЛЧИЛА СЕ НА БОЙКО БОРИСОВ

  Това е голям срам както за МВР, което се превърна в прислужна организация така и за т.н. гражданско общество. Къде сме хора? Къде отиваме, защо мълчим? Защо допускаме това? Утре ще сме наред самите ние?

  Ден след като репортаж на Българската свободна телевизия от антиправителствения протест на 29 януари, показващ мъката на една обикновена, но голяма в смелостта си българка - баба Стойна, на 73 години, обиколи интернет, полицаи са я издирили и посетили в дома за стари хора, където тя живее. И не за да й помогнат в мизерния й живот, а за да й търсят обяснение за думите и. Това, на актуалния в момента език се нарича профилактиране с въздигане до респектиране.

   


 19. А ББ колко малки славейчета прогони от България ,та ги направи слуги по чуждите земи? Останалите в България са обречени.България се разпада -окрадена,обрана и опожарена!

  Пример от него ли взимате,
  крадете на воля...умирате!
  Преча Ви, .............ци, знам,
  поети, поетеси, ченгета - жив зян!

  Колко мило, колко сладко,
  троли ме изкукал "батко".
  Само че тук всичко е мое,
  не копирам и не поствам чуждо,
  пускам свое!

  d164fa677935.jpg

   

  Какво е навлекът във нета?

  Балон надут до спукване.

  Какво е лудият във нета?

  Бяс, треперене, изтръпване...

  Какво е тролът, фейкът, всьо подобно?

  Това проекции са на същество злобно!

  Каква е лъжата в интернета

  на не една жена превзета?

  Голяма! Но истинна аз ще остана.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...