Премини към съдържанието

mksaizpp

Потребител
 • Публикации

  7
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от mksaizpp

 1. mksaizpp

  Сървъри за Counter-Strike 1.6

  Как да създам собствен сървър в cs 1.6? Искам да създам сървър като APKNite за мен и моите приятели. Може ли да се случи, че аз използвам hlds cs1.6 от един компютър и интернет и добавям, че hlds сървър ip в gametracker от друг компютър и интернет, ако това може да се случи, защо не работи за мен, моля помогнете?
 2. Ако искате да пробвате iOs, най-добре е да започнете с iPhone 7 32GB Защото от моя лична гледна точка и аз, използвайки iPhone 6 Plus, в момента е доста слаб. Вероятно това ще предизвика закъснение, заекване. Използвам само Facebook, за да гледам видеоклипове на страници като FB2Mate, но 6 Plus също ме направи нещастен. Вероятно 4 години е твърде дълго за телефон.
 3. Не мисля, че идеята за закупуване на huawei телефон в този момент е разумна. Проблемите, които Huawei има с американците, може да ви накарат да съжалявате някой ден, можете да гледате повече за този проблем на видеоклипове на FB2Mate. И накрая, мисля, че Samsung A50 е добър избор за вашия долар.
 4. Най-доброто приложение за създаване на аудио-визуализатор? Това е добър списък от Techgara, който получих за вас: - Wavve - Sparemin Audiogram - STAELLA Между другото, аз винаги мисля, че Adobe After Effect е най-добрата.
 5. mksaizpp

  проблем с gta V

  GTA 5 вече е намален с 50% на Steam, защо не дойдеш и не можеш да играеш? Моля, спазвайте авторските права на издателя. Също така, ако имате някакви въпроси относно играта, можете да отидете в Techgara, за да разберете.
 6. Не мисля, че това е нещо, за което да се тревожите. Просто не е нужно да кликнете върху подозрителни връзки и да въведете паролата си там. За допълнителна сигурност можете да включите 2-ниво удостоверяване (Facebook настройки) и да се удостоверите с Facebook (чрез предоставяне на гражданство, паспорт, ...). Проверете дали това е видео или просто форма на вирусна връзка, съдържаща изображения на примамки от Video Downloader for Facebook FB2Mate. Ако искате да научите повече, изпратете ми съобщение.
 7. Опитай FB2Mate. Използвам това разширение почти всеки ден https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-by-fb2ma/pnojeninehdnfmohegjhhodmekfflfjf
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...