Премини към съдържанието

mksaizpp

Потребител
 • Публикации

  7
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от mksaizpp 1. Как да създам собствен сървър в cs 1.6? Искам да създам сървър като APKNite за мен и моите приятели. Може ли да се случи, че аз използвам hlds cs1.6 от един компютър и интернет и добавям, че hlds сървър ip в gametracker от друг компютър и интернет, ако това може да се случи, защо не работи за мен, моля помогнете?


 2. Ако искате да пробвате iOs, най-добре е да започнете с iPhone 7 32GB
  Защото от моя лична гледна точка и аз, използвайки iPhone 6 Plus, в момента е доста слаб. Вероятно това ще предизвика закъснение, заекване. Използвам само Facebook, за да гледам видеоклипове на страници като FB2Mate, но 6 Plus също ме направи нещастен.
  Вероятно 4 години е твърде дълго за телефон.


 3. Не мисля, че идеята за закупуване на huawei телефон в този момент е разумна.
  Проблемите, които Huawei има с американците, може да ви накарат да съжалявате някой ден, можете да гледате повече за този проблем на видеоклипове на FB2Mate.
  И накрая, мисля, че Samsung A50 е добър избор за вашия долар.

  • Харесване 1
  • Ха-ха 1

 4. GTA 5 вече е намален с 50% на Steam, защо не дойдеш и не можеш да играеш? Моля, спазвайте авторските права на издателя. Също така, ако имате някакви въпроси относно играта, можете да отидете в Techgara, за да разберете. 5. Не мисля, че това е нещо, за което да се тревожите. Просто не е нужно да кликнете върху подозрителни връзки и да въведете паролата си там. За допълнителна сигурност можете да включите 2-ниво удостоверяване (Facebook настройки) и да се удостоверите с Facebook (чрез предоставяне на гражданство, паспорт, ...). Проверете дали това е видео или просто форма на вирусна връзка, съдържаща изображения на примамки от Video Downloader for Facebook FB2Mate. Ако искате да научите повече, изпратете ми съобщение.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...