Премини към съдържанието

herkules2

Потребител
 • Публикации

  481
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

709 Невероятна репутация

Всичко за herkules2

 • Титла
  kaldata приятел

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Всички знаят, че БХК е разбойническо-хайдушка организация, покровителствана от рядко-възрастния вече еврейски мъж Сорос, който видимо много е зъл-проклет, и не иска да умира! В нея няма нищо българско, и тя открито провежда антибългарска политика, като не се страхува от нищо, защото тя самата се явява наказатгелен орган. Няма как да бъде забранена, докато вляе за вземането на всякакви, дори и политически решения за страната ни, а политиците са и подвластни. Не напразно някои страни (Русия, Унгария) изгониха такива организации-пипалата на Сорос, които контролират управлението на държавите им и налагат законодателство вредящо на обикновените хора! ............."Ако аз не го убия, тогава той мен ще убие" - Ханко от село Осеня, от стотнята на Багатур багаина севар! Дано модовете не вземат коментара ми за пропаганда, а и не знам дали и сарказтичните метафори не са вече забранени, защото това което уж е разрешено, излиза че е забранено, когато на власт имащите не им изнася. Тази простотия за интернати или децки центрове е дело на тези, дето сега искат да ги закрият. Я ти помисли със собствената си глава, ако изобщо можеш да мислиш! Не е ли по-добре да се дадат големи заплати на мъжете, защото си ги заслужават, за да си изхранват семействата, а жените със закон да се извадят от пазара на труда (и без друго не са много полезни, а по-скоро вредни там), за да раждат, отглеждат и възпитават децата на трудещите се мъже? Пропагандните медии наливат отровата, която им дават тези, които им плащат. Никой нормален мъж не иска и няма да разреши някой да му отнеме децата па било то и държавата с пропаганда за по-добро за детето, като ги даде на гейове и бездетни феминистки, които Господ е наказал да нямат деца. При нас това скоро няма да стане, защото все още има истински мъже, а феминистките не са отровили съзнанието на всички жени.
 2. О, скъпа Мей , кого ти искаш, във здрача там над тебе да откриеш? Защо със длани тъй очите си притискаш? Недей, не можеш вече да се скриеш! Зад ъгъла е силуетът скрит, дали е призрачен иди да разбереш, иди при него и поискай му кибрит, така ти щастието може да намериш! И, тъй, като начало за това, си има поговорка стара, че, любовта започва от мига, след искане на огън за цигара!
 3. Хендрикс не, ама като казах предния пост Супермакс та... Курт Хауенщайн си стана българин направо. Не знам дали е станал българин, но когато журналята го попитаха дали познава Лили Иванова, или Бисер Киров, Курт Науенщайн поклати отрицателно глава. Това беше гледано по телевизията от българските зрители, и го помня много добре! Което значи, че никой не му е пречил да идва у нас.
 4. Нещо не разбирам!!! По кого и къде си срал? Явно не сереш само във форума, ами и на друго място! Е, щом си със "силните на деня" продължавай. Те от БФЖ ще ти дадат награда за това!
 5. Я пак си помисли, дали аз или по скоро ти се страхуваш от такава особа, дето си постнал. Аз минах вече 50-те, ама още не ме е страх от такова нещо и мога да го ощастливя максимално! Тази ще я напълня с ХY хромозоми и после няма да имам отърване от нея. Ти да му мислиш. Да не попаднеш в ситуация при която да се чудиш как да се измъкнеш, и момата да пише деня си с теб "дъждовен", пък ти си харесвай женски компании, ама само си ги харесваш без да можеш да изплющиш някоя жена от тези, дето ги харесваш? Като ти гледам писанията, все за ИК си мечтаеш и се възмущаваш, че у нас не я приели и са против гей-джендъризма. Какъв харесвач си само ти си знаеш, а колкото до напикаването, явно себе си имаш предвид. Вземи си ФЕМИНХЕЛП, помагал на жените и е против неволно изпускане на урината. Мен не ме мисли. Ние в мъжка компания по някога гасим огъня, на който сме изпичали риба с мъжките си "маркучи" източвайки бойлерите си, като се състезаваме, кой ще е с по-мощна струя и я изхвърля по-далеко!
 6. Стига си писал глупости. Дори и неподозираш, че някои от нас са живяли по време оно. Тези забрани ги е имало но не по този начин, дето ги преекспонираш. Колкото и да сравняваш днешната простащина (слободия) с време, в което не си живял, някога животът беше по-спокоен и по-сигурен. И какво от това, че някои неща уж са били забранени. Някога имаше лампови магнетофони "Мамбо" с обла магнитна лента. Дори и на такива сме правили записи на почти всички групи (докато излязоха по-модерните), дето уж били забранени. Имаше си дисциплина, с която всички се съобразявахме. Сега да не кажеш, че задължителната униформа за учениците е била гадно нещо и вечерният час е бил много вреден за учениците, щото нарушава свободата им? Засрами се. Днешното поколение е покварено от простащината на евро-атлантическите "ценности". Почти няма училище още от началния до средния курс, където учениците масово пушат цигари, а употребата на наркотици се е превърнала в мода. Истината е, че музиката е душевен опиум за подрастващите, и е мощно оръжие за манипулация, особено от западните идеолози. Аз също харесвам група "Кис" дето е била забранена някога, но виждал ли си им всички изпълнения, където чупят китари, събуват си гащите и пърдят на сцената! Смяташ ли го за нормална гледка, особено за ученическата младеж? И още нещо! По онова време нямаше просяци, които да ровят по кофите за боклук, за да намерят хранителни остатъци, и здравеопазването беше задължително за всеки, като го финансираше държавата. Безплатното здраве преди "демокрацията" у нас беше като трън в очите на запада. И сега още не могат да ни го простят. За това ни заляха с отровни храни и унищожиха животновъдството ни (измислиха си луда крава, птичи грип, свински грип, африканска чума и не се знае какво още ще измислят за да им ядем боклуците, че и да им плащаме пре-скъпо за отровната храна), но пустите му пенсионери, все не умират, защото някога са се хранели с качествена храна и са били имунизирани задължително, което е било грижа на държавата! Няма как да прецениш плюсовете и минусите на времето преди "демокрацията", защото не си го живял това време. Днес думи като популизъм мониторинг и останалите чуждици замърсиха дори и книжовния ни език, а какво да се каже за останалата мръсотия, дето днес се тиражира като култура и ценностна система по западен образец!
 7. Ха! Я, гледай ти? Значи смърфа бил смърфиетка?!? Аз отдавна подозирах такова нещо, но сега вече съм сигурен. Ясно е защо Миро (Мира) бил/а все в женска компания и със смърфиетка са си дружки и съмишленички!!
 8. Няма лошо, предупрежденията са полезни за самия потребител, стига да не са закани за бан. Всеки може да сгреши и след предупреждение да се поправи. Лошото е когато са неоснователни и се правят избирателно. Това се опитва да ви каже Мен!
 9. Виж сега! Сигурно си прав. Кирил Маричков доста преекспонира нещата, а може да е повлиян от днешната политика. Като ученик много обичахме да ходим на концертите на Щурците и Златни Струни! Иван Мишев също беше виртуоз. Сформирахме си група към техникума (освен техник, аз съм и музикант 1-ва категория китара към ОД - Музика след 85-та) и всяка събота правехме ученически концерти, като импровизирахме Юрая и Пърпъл. Слушахме Метроном - 77 (шапте зеч ши шапте.....на румънски), като аз и още един радиолюбител изработихме допълнителен филтър (преселекткор) към руския радиоприемник веф 201 за да намалим смущенията от заглушителите на къси вълни. На средни вълни пък слушахме топа на сърбите "вече уз радио"! Още кънти гласът на водещия....."перед микрофона ми е Никола Караклаич"! Също така и "Гласът на Америка" с предавател в Кавала! Нямаше кой знае какви ограничения тогава, само имаше условия за 10 % чужда музика, и останалата българска. Никой обаче не го спазваше. Щом дойде времето на дискотеките, музиката я налагаха Йордан Георгиев и Тома Спространов чрез радиопредаванията "Музикална стълбица", и "Пулсиращи ноти"! Пуста носталгия......направо ме разтресе!
 10. Крайно време беше. На злото се отвръща с два пъти по-голяма сила!
 11. Ясно е, че не разбираш , казаното е в преносен смисъл . Според теб тук живота реален ли е? Но е отражение на живота в реалността. За това съм подчертал, че ако в реалния живот той ме нарече така, както ме нарича тук няма да му се размине тази обида, която за мен е кръвоносна. Това разбира се, няма как да се случи въобще, и казаното от мен в този смисъл е вид екстраполация (хипотетично предположение), т.е. любезно предупреждение към този, който нарича (обижда) мъжете като мен с грозното наречие, като гей! Това, че днес сме насилствено подложени под диктата на малцинствата, не значи, че трябва да се примиряваме със закони против мнозинството, за да не се нарушават закони, които не са приемливи. И, ако кажа една народна мъдрост, пак ли ще се почувстваш обиден, защото аз съм я преповторил, нищо че е народна!!!!! Говориш и четеш коментарите ми така, както дяволът чете евангелието! Е, това не е само моя мисъл а на над 80% от българите, които мислят като мен! Явно някой е изтропал тази статия, като конски екстремент! Аз само съм съгласен с това мнение на 81 процента от населението ни! http://news.bnt.bg/bg/a/myastoto-na-zhenata-e-v-kukhnyata-smyatat-nad-80-ot-blgarite И, къде според теб е мястото на жената? Да бъде назначавана по заповед на феминистките на чело на световни организации и институции, за да се саморазправя с непокорните мъже чрез юридическите си правомощия ли? Да е шеф на ЦЕРН и да отстранява доказали се професори-физици, само защото казват истини и не са съглесни с изкривяването на истината ли? Ако е така, тогава питам!!! Къде според теб е мястото на мъжа в един видимо загиващ свят, където обществото е издигнало в култ женския пол и унижава до крайност мъжкия. Колко видни мъже пострадаха заради извратенията на МЕ Тоо, и никой не направи нищо, за да спре бесовете на феминистките? При такива обвинения ще пострадат и мъже, на които пра-дядо им е изнасилил предполагаемо пра-бабата на някоя феминистка, и могат да бъдат съдени за измислени престъпления на рода. Много е важно, когато казваш полу-истини да си подбрал точен абзац от контекста, за да наклеветиш някого, но трябва да знаеш, че и с теб може да се случи същото. Помисли върху тази съдийска заповед, като обърнеш внимание на поставената запетая! Знам, че този мой коментар-отговор може да се вземе, като офтопик и спам за темата, но в същност обяснявам между редовете проблемите на форума, които могат да се трансформират и като проблеми в обществото!
 12. Прочел съм ги отдавна! Правило 2.12 е в пълно противоречие на правило 1.1 По тази логика, всяко несъгласие с наложените норми в обществото и изразяване на лично мнение винаги може да се тълкува, като пропаганда или призив за противо-обществена проява, преследвана от закона, който за някой може да бъде видян, като престъпен закон, насочен срещу несъгласните с него! Т.е. всеки е виновен, щом този, който стои над него със закона в ръце реши, че е, когато нечие мнение не му изнася! Но, аз те разбирам напълно. Просто нямаш избор и следваш наложената политика за заглушаване гласа на инакомислещите и утвърждаване на всеобщо овчедушие в социума!
 13. Това, че мразя женски лиготии и женска смрад от нечистоплътни жени не ме прави гей, а и гейовете не се женят също като теб, а аз отдавна съм женен имам и поколение, макар и не такова за каквото всеки мъж мечтае. Гей най-вероятно е да си ти, защото киснеш денонощно във форума и се чудиш как да величаеш жените, които са подобие на гейове само че, с вагини. Забрадката ти е доказателство за половата ти принадлежност. Сега тръгвам, че жена ми и малката щерка, която си тръгва утре за София искат да ги водя на разходка и до някакъв манастир в Басарбово. Като се върна ще се разправям и с теб, защото както виждам не мирясващ и изблиците ти на хомосексуализъм пак са те подхванали!
 14. О, мога да те уверя, че си спя спокойно, радвам се на живота и не ми липсват развлечения, които харесвам. Другите да му мислят. Това, което си изброил като факти и настояваш за все повече жени навсякъде в мъжккото пространство в същност е твоята пропаганда, за налагане на матриархат в Хр. свят и скопяване на хетеро-мъжете. Знам, че умираш от кеф, за това дето все повече жени се мислят, че имат тестиси и са способни колкото мъжете, фантазирайки си женско величие, защото с тая забрадка ясно подчертаваш същността си. Сега вземи да се находиш и по голяма нужда от радост, заради още един факт, дето си пропуснал да пропагандираш. В най влиятелните компании в света, началниците им вече са жени. Та чак и жена-българка стана шеф на МВФ! Е, как сега да не искам ислямски закони срещу жените, след такова очевадно ивращение на милиардерите срещу мъжкия пол? За това аз пък ще се радвам на увеличаващият се фемицид по света, и най-вече в САЩ, Китай и Индия, а феминистсите колкото и да врещят нищо не могат да направят за да го спрат, а само ще разпалват мъжката ненавист към тях. Истинската война м/у половете още не е започнала, а това ще е войната в света, и не между религии, капитал или за природни богатства. Бъди сигурен, че когато мъжете проумеят грозящата ги опасност ще се консолидират, а жените няма да имат никакъв шанс!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...