Премини към съдържанието

thepowerofone

Потребител
 • Публикации

  16
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

3 Последователи

Всичко за thepowerofone

 • Титла
  Потребител

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. thepowerofone

  Търся една песен, но не й знам името

  Аз също я издирвам, срещал съм я и из кратки клипчето по Евроспорт. За това става въпрос: Някой има ли идея коя е песента?
 2. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Ами не знам как ще го възприемете, но не съм видял на телефона си пропуснати обаждания, нямам причина да си го измислям. Относно пощата - да, не я четох снощи, не ми беше до поща. Разбирам, че стават грешки понякога и затова се извинявам за създадените конрктено от мен неудобства. Но и понятие си нямах вчера, че пускате наново пратката. Всичко добро ви желая, ако наистина сте коректни заради принципа.
 3. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Тази сутрин (20/08), най-неочаквано, получих нов смс, че имам пратка в офиса на Спийди. Гет.бг са изпратили часовника за тяхна сметка, този път беше в кутийката. Благодарен съм за бързата реакция, но можеше да ми пуснат един СМС, че са изпратили часовника вчера, преди да пиша на КЗП.
 4. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Мани, аз съм виновен, нали... Извинявам се на Гет.бг и на Спийди!
 5. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Ама и това се доплаща. Тоест аз да давам пари, за да знам, че няма да ме измамят! И като добавим доставката и наложения платеж... предпочитам оттук насетне само в магазин. Дават стока - давам пари. Аман от глупости и шантажи. Връщам си назадничавото мислене за собствено добро.
 6. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Вярно е, затова утре отивам в КЗП. Мисля, че темата е с доста актуален привкус в държавата ни.
 7. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  О, аз съм 100% сигурен, че каузата е загубена. Идеята тук е, че ненаказано престъпление няма назидателен характер за бъдещи провинения, най-общо казано. Реално наказание ми е ясно, че няма как да има, но нека да възприемем за такова евентуалните нерви, които КЗП може да им създаде. Или пък най-вече лошата обществена гласност - затова съм във форума и пиша за това и ще се постарая да го има и другаде. Защото сигурен съм, че някой видял темата ще се замисли дали иска да си поръча дреболийката, която желае, онлайн от ГЕТ.БГ и чрез Спийди, или ще реши, че е по-добре да отиде в друг магазин, за който не е писано лошо, и ще си я вземе на място от там. Разбирам, че има хора които са измамвани с много повече и с много по-важни неща в живота си от 80 лева. И все пак, измамата е в принципа им на работа, и ако днес са 80, утре може да са 800, ако хората не предупреждават. Сега видях горния пост. Ами в интерес на истната, не ме накара да се разпиша, което като се замисля, е странно. Но пък не знам тогава дали мога да докажа, че изобщо съм дал някакви пари. Ще видим. Истината е, че не трябва като идиот да треперя над дреболии какво станало или не станал и да си търся "грешките". Трябва да има коректност. Аз плащам стойността на стоката - те ми я продават и доставят. Оттук насетне всяко нищене означава, че е имало измама.
 8. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  И аз не знам какво да направя. От една страна имам 5-ма колеги, които са готови да свидетелстват, че съм разпечатал плик с празна кутия. От друга, с оглед на реалностите в България, грам не искам да хабя нерви и време за крайно съмнителен положителен резултат (не че 80 лева са малко, но ще ги преживея). И все пак трябва да се шуми, та дано да си вземат поука. Аз днес подарих часовник на някой "мазник". Самата идея, че съм измамен и съм обвинен в последствие страшно много ме вбесява. Утре отивам до местния офис на КЗП, поне да ме посъветват за някакви пътеки за разрешаване на случая. Това е България. Сами си я правим такава. Днес мазникът с часовника ми е щастлив тарикат, утре той ще е от страната на измамените с нещо друго от някой друг. И накрая всички участници в "играта" пре***ни, ама кой да си дава сметка.
 9. thepowerofone

  GET.BG - лекичко ужилване

  Само 80 кинта. Поръчах си един часовник на касио от гет.бг, 73 лева. Тази сутрин получавам СМС от куриерската фирма Спйди, че пратката е доставена до офиса им в града ми (така бях пуснал поръчката, до поискване) и преди да отида на работа минах, платих си и си я взех. На работното място, след не повече от 10 минути) колегите гледаха как разпечатвам плика от куриера с новия ми аксесоар. Вътре беше кутийката на часовник, но тя бе празна. Веднага се върнах до куриера, момичето там поговори с някого по телефона, звънна на гет.бг и ми даде да говоря с тях. Обвиниха ме, че съм чорил часовника след като съм си тръгнал от офиса на куриера и сега съм претендирал за нов за без пари. Обещаха да разследват, ама нъцки. Поръчката дори вече е обявена като доставена. Не знам кой е виновен по веригата, куриерът, магазинът... Номерът е, че потребителят не го интересува кой е, аз просто дадох 80 лева за кутийка. Бъдете предупредени. Вярно е, че темата я пиша за отмъщение, но също така е вярно, че ще послужи за предупреждение. Моята вина била, че не съм отворил кутийката пред очите на куриера, но пък никъде не пише, че съм задължен и никога не съм го правил с над 100 онлайн поръчки в разтеглен период от време. А сега какво правим в моя случай?
 10. И в такъв случай, аз, ако трябва да избирам, какво да си купя? Скъпа, прегряваща карта с незрели драйвъри плюс ново захранване, или нещо по-достъпно, по-студено и по-ефикасно откъм производителност за ват от среден клас с качествени актуални драйвъри? Имали доскоро, нямали доскоро... все трябва да се обърне на "Нвидиа срещу Ати" темата. Искам да видя как ще си купиш 470 или 480, не само спорове за спорта. Както казах, времето в тоя бранш е всичко.
 11. Вярно е, че Нвидиа имат по-добър отбор, който работи тясно с разработчиците на игри (макар и понякога да играят мръсно), но с ръка на сърцето ти казвам, че Каталист 10,2 и 10,3 са едни от най-добрите драйвъри, които съм слагал на компа си, след като дълго време преди това съм прекарал с Нвидиа. Заради липсата на конкурентен натиск от страна на Нвидиа, Ати имаха много време да работят върху драйвърите си. Така че чул-недочул оттук-оттам, клиширани изказвания без опит нямат стойност. Проблемът с Фермито не е в това, че е бавно или неоптимизирано, напротив - пушка е, проблемът е, че закъсня много и след толкова чакане не предложи нищо, от което да се впечатли човек. Но истински грозната страна на нещата е консумацията на ток и температурите които достига, при това с доста сериозни охладители с хийт-пайпове, много сериозен си е тоя проблем според мен. И все още витаят големи съмнения около масовата наличност на картите и резултатните евентуално от това високи цени. А какво да кажем за деривативите на ферми от среден клас, чак лятото можем да ги чакаме. В крайна сметка аз не мога да отделя такива пари за видео карта като 470 и 480 и трябва да ги чакам, тоест за мен нищо не се е случило на пазара за видео карти на практика. А и лошото за всички ни е, че Ати не смята да променя цените на картите си засега, което значи, че и нвидиа няма да го направи вероятно и всички пак ще кихаме повече кинти. Ще се съгласите, че всички очаквахме повече.
 12. Да, вярно е, че в синтетичните тестове под ДХ11 нвидиата показва доста мощ при изчисленията за теселация, вярно е, че това е една от рекламираните новости при ДХ11 и има почва да се спекулира, че в бъдеще игрите ще го "искат", но все пак трябва да дойде този момент, че да го видим. Колкото до куди, физикси и 3Д вижъни - мен лично хич не ме греят, а и смятам, че е така с болшинството геймъри. Първото, освен за един Фолдинг@хоум, за друго не става. Второто е просто ПР акция на нвидиа и не носи нищо смислено в играта (при това с цената на не малка част от ресурсите на видео картата), а третото е прекалено скъпо и прекалено неразпространено сред игрите. А и АТИ съвсем скоро излезнаха със своя версия за 3Д гейминг... но както казвам - не ме грее. FPS е светият граал при геймърски чипове. Да, всичко е въпрос на време и точно от тук идва разочарованието ми - нвидиа имаха такова в излишък. За втората половина на 2010 са запланувани 6-та серия карти от АТИ, а ние тогова ще чакаме да излезнат картите от среден клас, базирани на ферми. Въпрос на време е, да, но в тоя бранш времето е всичко. Саках конкуренцийка, та да намажа с нещо по-така на по-така ценичка, ама...
 13. Крайно разочароващ резултат за толкова чакане. Прекалено малко по-бързи от Радеоните, но цоцат ток и пекат като за световно, при близо 100 градуса не знам колко дълго ще изтраят тия карти. Двуядрената 5970 е по-студена и харчи по-малко ток! А е осеземо по-бърза. С такива показатели много се съмнявам, че ще се появи двуядрена GTX4xx. Въпросът с наличността също остава отворен, като най-рано на 12-ти април ще се появят, да не говорим, че за картите от средния клас ще чакаме оооще доста. Кой ще даде такива пари за калорифер в компа си. Някои от ревютата използват прекалено стари Каталист драйвъри!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.