Премини към съдържанието

васил козарев

Потребител
 • Публикации

  840
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от васил козарев

 1. Това, че ислямът е прикрит феминизъм, изтрепа гаргите от глупост... 

  Че жената не е равна на мъжа, не е. Мъжът чрез силата, която дебне в гърдите му, с насилието си, както унищожава светове, така и ги съгражда наново. Впрочем, заради същата тази сила, терор и светове, които мъжът обитава, е създал и най-големите шедьоври в световното културно наследство. Изгубеният рай или Две хубави оче не могат да бъдат написани от жени. Никога. 

  Най-великият дар в жената е, че е майка- физически и като инстинкт. Туй мъж не ще умее. 

  Така че, да раждат, а не да командорят мъжете. 

  • Харесване 1
  • Ха-ха 1
 2. До пролетта на 1918 не е много ясно дали няма пък Германия да спечели. Оттеглянето на Руската империя от войната, освобождава ресурси от Източния фронт за Западния, където и без това е батак за Антантата. И, ако не е било влизането на САЩ във войната, е било съвсем реалистично да се седне на масата за преговори. Така че, това превързване към губещите, е факт, когато гледаме в ретроспектива. Реалностите, когато са се взимали решенията са били доста по-сложни, от схващането днес. 

 3. Eй сега ще пусна една квантова пръдня, че да съм в модата със спрягането на "квантово" с каквото ни падне. Квантово съзнание, квантова психология, утря някой ще измисли и квантова сексология за третата възраст. И ще хване дикиш

  • Харесване 1
  • Грижа 1
 4. на 7.09.2021 г. в 19:01, Mickey_Mouse_love написа:

  Защото ГУЛАГ и"Белене" не са като "Аушвиц".

  В тези институции се затварят доказани престъпници, мъже и жени ( но не и деца), които живеят при битови условия, доста по - приемливи от тези в "Аушвиц". В гулазите не са живяли в дървени бараки (някъде може и да има такива, а в стабилни тухлени затвори, затворниците са спяли на истински легла, имали са дюшеци, постелки, възглавници и калъфки, юргани и одеяла, пижами. Имали са право на редовна баня и на истински тоалетни, били са хранени нормално, по 2 или 3 пъти на ден, имали са право да пишат писма до близките. Работата им е била в нормално работно време, имали са и почивки. Газови камери и крематориуми там не е имало.

  И не ми показвай фейк глупости от нацистката пропаганда за концентрационните лагери. Да, във транзитните лагери от типа на "Вестерборк", е било добре, то това са временни и трудови лагери в истинския смесъл на думата. Само че "Аушвиц" и "Берген - Белзен" не са "Вестерборк".  В "Берген - Белзен" е имало байсен да, но не за евреите, а за нацисткия персонал. И друг отделен, който е направен за вода за в случай на пожар. Не е зле обаче да видиш битовите условия на снимките.  Както и следите по телата на затворниците.

  В гулазите нито ти татуират номер, нито позволяват да се стигне до епидемии и липса на хигиена.

  Димитър Талев, Солженицин и Йосиф Бродски - доказани престъпници. Господи Боже, прибери си вересиите. 

  • Харесване 3
  • Ха-ха 1
 5. преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

  Слави никога не е искал да се занимава с политика още от времената на КуКу, затова се е разделил мисля с Емил Кошлуков и Любо Дилов - син. Предпочел е шоу бизнеса.

  Те предпочитат политиката и с това се занимават. Слави ако искаше щеше заедно с тях да се занимава с политика. Вече 30 години.

  Хе-хе, хайде. Слави винаги е бил политически ангажиран. Още с ПП Куку, което е забранено. Сам казва, че с движение Гергьовден е по-добре, че не са успели.  Беше близък приятел  с ББ и му градеше имидж, чрез телевизионното си влияние. После обърна палачинката. Росен Петров отговаря на някои догадки. 

  • Харесване 1
 6. преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

  Това кога беше. 2006 ли? Кмет на София. Нямаше партия.

  Ти, четеш ли хубаво какво написах. Преразказах едни думи на Росен Петров, казани в Нова Тв преди години.

  https://www.zajenata.bg/росен-петров-разказа-за-слави-и-бойко-борисов-пред-диков-news16056.html

  Ето го и видеото https://www.vbox7.com/play:627e687624

   

   

  • Харесване 1
 7. преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

  Какво героизира? След като Любо Нейков освен Костов, имитира и Борисов. След напускането на Нейков от шоуто на Слави, 2009 година Краси изиграва тази роля. На Борисов. Кабинет Борисов 1 е 2009 година до 2013 година.

  Ашкоусун. Слави не го представяше като супергерой, нали. Забравяме, че имаше и едно предаване на Шоуто, в което водещ бе, изненада - Бойко Методиев Борисов. :D

  • Харесване 1
 8. преди 13 минути, Лудият Учен написа:

  Ами той също не знае много,ама нали трябва да се защитава мутрата Борисов, като напада всички останали...На всяка цена...

  😄

  Кой не е с мен, е с ББ.  😄

  Отваряш профила ми и правиш какво и що съм писал в тази тема. Включителноо за Герб.  

   😄

  Ама това да ръсиш от парламента лафчета като "джипко бибитков", да ревнеш за Асен Василев, че е присвоявал интелектуална собственост, а след това да издигнеш за премиер и министър на МВР плагиат, с адски нагло и безочливо поведение, е ОК. 

  Доообре.  😄

  преди 9 минути, absurt написа:

  Както си обясняваме фактът на лютата омраза на Славчо към Борисов, след като му беше пръв приятел, води го на гости в Учиндол, ходеха заедно на кино и си пиеха уискито в Банкя. 

  Росен Петров го обясни преди години. Слави и екипа му, вкарват мухата в главата на ББ, да прави партия. И когато ББ пита какво ще иска Слави, за да го подкрепи, Слави поисква да определи 50% от министрите.  

  Дали е истина или не, историята мълчи. Но е факт, че до създаването на кабинета Борисов 1, Слави чрез шоуто си героизира и създаде образа на ББ. След това започна да го плюе. 

  • Харесване 1
  • Ха-ха 1
 9. преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

  Тя беше в коя ли не партия. То в ГЕРБ са така, събрани всякаква п…аплач.

  Скачаща? Тя е просто работник. Как скачаща?

  Партията, на която е симпатизант е скачаща. Нека да четем внимателно и с разбиране. 

  • Харесване 1
 10. преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

  Намери се по-добър човек, който не пие кафе с врага и с мафията. Светла Стойкова.

  Там е и Иво Атанасов, ако не се бъркам. Най-пропаданалият регион в България. Видин.

  Мхм. Ама явно приятелят на Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви, Слави Т., е достатъчно добър, че да му браним селската чест. 

  преди 3 минути, ivottoshev написа:

  Изхвърли я защото я разкри че е в политиката не толкова заради идеите на ИТН, а за да си оправи джобчето. Как иначе че обясниш фактът, че същата тази Росица Кирова прехвръкна при Боцко и от заклет деятел на ИТН стана депутат и зам.-председател на парламента от ГЕРБ?!?

  По същия начин, по който си обяснявам симпатизант на партия, скачаща на управляващите, да работи в местната администрация, която е от същата управляваща партия

  • Харесване 1
 11. преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

  Общините, кметствата на кого са? Вчера гледах по 7/8 ТВ, че са уволнили от община Лом служителка и то заповед от кмета, защото е симпатизант на партия ИТН.

  Извинявай, но коя година живеем?

  Иначе кметът е от ГЕРБ 

  https://bnr.bg/vidin/post/101185788/georgi-gavrilov-e-noviat-kmet-na-obshtina-lom

  Георги Гаврилов е новият кмет на община Лом

  На тоя, който е спечелил местните избори. 

  Значи, хем ще чегъртаме, заради самото чегъртане, ама чегъртаните не трябва да уволняват от общините наши симпатизанти. Съвсем друг въпрос е, дали е изгонена заради това, че е симпатизант на ИТН. А от друга страна, СТ изхвърли от ИТН една госпожа областен координатор, защото пи кафе с ББ, при решаването на един местен проблем. :D 

 12. Щото германците са назадничеви, затова и Опел е по-стара от бълг. държава, композирали са класическа музика, когато тук се е взимал кръвен данък, а по времето, когато са имали големи университети, привличащи учащи от цяла Европа, тук е имало килийни училища. 

  В науката не може да има морал, защото науката се занимава с обесняването на обективно съществуващото. Моралът и етиката нито са обективни, нито обесняват, каквото и да е. Моралът ти казва, че да убиеш е лошо, а да помогнеш - добро. А като произход, моралът е с религиозен хр-р. Доброто и злото. Наука и религия са несъвместими неща. 

  В науката, обаче, може да има етика. Даже е задължително да присъства етиката. Защото етиката изключва определено поведение, като неподходящо. Като предписването на хомеопатия, като даването на фалшиви надежди чрез шарлатанщини, клиничните изследвания над хора, преди да са минали тези върху мишки и т.н. 

 13. Щом става дума, в СССР представителите и привържениците на монархията, а и всички, които не споделят възгледите на маркс-ленинизма, са в позицията на негрите в САЩ. Дори в по-лошо положение. Освен, че са напълно лустрирани, "бивши хора", влизат и в лагерите от системата Гулаг. 

  А голодоморите са едни от най-отвратителните неща, които една система може да причини на собственото си население. 

  • Харесване 2
 14. Моето мнение, без да навлизам в излишни размисли, е че Врагът е необходим, както Приятеля. Врагът те мобилизира, държи те на фокус, с изострени сетива и психическа енергия. 

  Една нация се сплотява щом е застрашена от външен враг - пример руснаците застанаха твърдо зад Путин, американците се сплотиха след 11.09, българите бяха обединени след Берлинския конгрес, приемайки Балканската война с ентусиазъм, защото ще освобождават свои сънародници. Врагът в лицето на Турция сплотява българите през социализма и т.н. Врагът/враговете, малко или много, са необходими. 

  • Еха 1
 15. преди 1 час, nickolaycho написа:

  Истинският сериозен МЪЖ се познава по наличието на портфейл, ръчен часовник и лъснати обувки!

  Такъв човек няма да разпитва във форум за реплика. 

  А, ако нямаш съответното положение, е безсмислено да хвърляш 20-на хил. лв. за аксесоар. Това са парите за гарсониера в малък град. Или приличен автомобил. Има един куп други неща, с които да оползотвориш подобна сума по-смислено. 

  Имитацията на статус е най-безсмисленото начинание, което в дългосрочен план е вредна стратегия. За пред кого? - Пред мацка? Пред някакъв кръг, към който се стремиш? Ако е второто, може да има някакъв смисъл, защото социализирането там впоследствие ще носи позитиви. Но, ако не успееш да се присламчиш, ще се разориш. 

   Имитирането на статус, чрез облекло, аксесоари, стил на живот, в някакви ограничени случаи може да доведе до успех. Но, при хора имащи ясни цели, формулирани стратегии за постигането на тези цели. И най-често това са измамници, опитващи да се впишат някъде, за да отмъкнат парите на набелязаните жертви. 

  Иначе плебеите да емитират поведението на висшите кръгове, нито е интелигентно решение за проблемите, нито успешно поведение като цяло в живота. Трябва да знаеш къде се намираш, какво можеш да си позволиш и да няма драми от това. За няколко стотин лева можеш да си закупиш съвсем приличен и качествен часовник, който и като аксесоар ще прави добро впечатление. Няма да ролекс, патек филип и т.н., но тези марки на ръката, могат да се познаят, че не са оригинални по редица други неща. Човек, можещ да си ги позволи, ще е със свръхлуксозен автомобил, последен модел, няма да е със стари обувки, дрехи и прочее. 

  Тоест, имитацията на нещо, което не си, винаги се познава. 

 16. Ср. заплата е средна стойнот, не това, което се получава най-често. Показва, че дадени неща, в даден период, са се случили. Може да е повишение на МРЗ, може да е съкращение на нискоквалифициран персонал. Показва динамика в икономиката.

 17. Това да предложиш Николай Василев е абсолютен кретенизъм. 

  Апропо, и Слави, и ДБ в даден момент ще реставрират Герб /без Бойко за премиер/ . 

  Помнете ми думата. Тия са страхотни телетъбиси. 

  • Ха-ха 1
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване