Премини към съдържанието

мeн

Потребител
 • Публикации

  46
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

5 Неутрална репутация

Всичко за мeн

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

122 прегледа на профила
 1. Имунитета е ясен. А в реалния живот сме свидетели и до какво води. Но аз ще ти обясня с какво пораждаш раздразнение сред някой потребители. Имат по-високи очаквания към теб. Може и младостта, която показваш на аватара, да ги дразни. Обаче има и друг модератор, и той май шарено пише, и обяснява на потребителите, че са такива или онакива, обаче сякаш им е госпожа в детската градина. А това пренебрежително отношение, съпроводено и с назидателното "а имам и пръчка" не се харесва от никого. Така не се печели доверие, камо ли уважение. Позволи ми да те съветвам, като дългогодишен администратор на форуми. Ти трябва да си незабележима, също като съдия във футболен мач. Ако станеш главно действащо лице, хората ще виждат твоите грешки, вместо своите. Това, че имаш пропуски в грамотността е малък проблем. Малък е, защото няма кой да го забележи, а такива като мен не пишат отдавна, за да го превърнат в голям проблем. Но откъм емоционалната интелигентност, администрацията в калдата винаги е била на ниско ниво. Лично мнение. Имаше нявгаш модератори, които само модерираха, не се месеха с "простолюдието" и само санкционираха. Това е един от правилните начини. Калин Карабойчев е от този тип и така може да има реноме, макар че и той влиза в махленски полемики. Трихоцефалос (не мога да го напиша правилно) имаше емоционална интелигентност. Той не беше просто потребител, той беше любим потребител и в неговите думи никога не е имало надменност. Той умееше да модерира без да се вижда. Дълго време го наричах Тричо, само защото го дразнеше, за да му покажа, че съм тук за да бъда себе си, а не за да трупам фалшиви приятели, плюсчета или виртуална слава. И смея да кажа стойностните хора оцениха тъкмо това. В теб, извинявай за откровеността, не виждам достатъчно зрялост. И мимикрията с неправилни образци за подражание не е в твой плюс. Но знам, че това се осъзнава с възрастта. Никой не се е родил научен. Но, моля те, възползвай се от своята младост, не се прави на нещо, което не си, и ще бъдеш далеч по-добре приета.
 2. И в двата случая говорим за законен наркотик - алкохол. Не съм съгласен, че пиенето до безпаметност няма повод или причина. Винаги има причина, а по-често и повод. Обаче малко ми прозвуча твоето като "аз съм умерен наркоман", а другите не са на моето ниво. Според мен сте "един дол дренки". Няма малко наркоман, както няма и малко бременна.
 3. мeн

  Вегетарианец или не?

  В научните среди, настойчиво върви слухът, че ако нямаше салата, хората нямаше да пият алкохол!
 4. Потребителят коментира хората, за това че се обиждат. Ако аз бях написал това, можеше да бъда предупреден, че "има бутон Докладвай". Примерно. Или т. 2.9. от Правилата. После ги обижда с това, че били "ревали". Вероятно се визира това, което споменах - когато някой вижда неправда - бива наказван за неща, за които други не са, то той си търси правата. В случая на това от администрацията се гледа като "реване". Т.е. поведение на бебе, което не може да се изразява, камо ли да мисли трезво. Отделно целият пост е спам. А най-тъпото е, че човекът, който има правомощията да предприеме нещо, влиза в режим "ние" и "вие". От гледна точка на психологията, сори за претенциозната дума, това деление е деструктивно. Няма "вие" и "ние". И всеки модератор е също потребител, както го и назовах. Просто е потребител с повече задължения.
 5. Ценността в човешките представи се определя от само два показателя. Първият е рядкост, а вторият ползата. Днешната вяра, която обединява хора от цял свят, е Будализъм. При исляма на изток има повече фанатизъм, та там може и да се е задържал чист. Но откъм лични наблюдения, мога да говоря за България. Всички вярват, но никой това, което останалите. И... ставаш уникален. На всичкото отгоре не изисква усилия. Няма учене. Просто знаеш, че "има нещо". Доколко вярата е преструвка, не знам. не знаех, че изобщо има такова нещо. Принципно "вярата в нещо", да не се бърка с вярата в Бог, е следствие на необразованост. Колкото по-малко познаваш света, в който живееш, толкова наличието на Бог повече неща ще ти обясни. Защо водата е солена? Така я е направил Бог. Защо хората имат апандисит? Така го е направил Бог. И ти олеква едно, че вече няма мистерии в света. И отделно насладата от предстоящия Рай. Моркови на поразия.
 6. Дали имам 11064 поста спам ли? Не. Имам няколко десетки хиляди, с които съм помагал на хората. Не може ли да разговаряш нормално, а трябва да се чувстваш засенчена и застрашена? Не е нужно да ми отговаряш. Едно време тук беше окупирано от хора, смятащи го за бащиния, сега трябва да лайкваш глупости за да си вървежен, иначе "върви си".
 7. Нещо се обърка. Аз не съм наричал съфорумците малоумници. Коментирах следното:
 8. Тая приказка е за граждани. Хора видели селото знаят, че нищо от това не е чуждо и за коня. Повече ми харесва историята за селинджъра, който пасял стадо магарета. Те били 10, но винаги, когато се качил на някое от тях и те ставали 9. Затова не смеел да се качи и вървял пеша. С 10 магарета. Попитал един пътник защо така се получава и получил следния отговор: - Брой и себе си за магаре и ще излезе бройката.
 9. Да си дойдем на думата Две теми имам по въпроса, но простият отговор е, че форума е отражение на реалността. Много хора са глупави и имат погрешна себеоценка. За първи път те имат възможност да увековечат това и се възползват ли възползват...
 10. Невидимостта на Бог позволява да се вярва в него. Защото всеки образ би разочаровал един или друг. Защото е модно да вярваш, а не да не вярваш.
 11. А, то остава и да се подготвям за такова "ниво"
 12. Какво му е на шоколада? Трябва да те бърка само, ако си вегетарианка.
 13. мeн

  Вегетарианец или не?

  Нещо любопитно: Суровите зеленчуци може да са вредни за здравето, защото убиват бактериите в храносмилателната система, които засилват имунитета и усвояването на храните. https://www.24zdrave.bg/Article/7684154
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...