Премини към съдържанието

Myanmar

Потребител
 • Публикации

  239
 • Регистрация

Харесвания

61 Много добра репутация

1 Последовател

Всичко за Myanmar

 • Титла
  Почетен потребител

Последни посетители

222 прегледа на профила
 1. Myanmar

  Сваляне на SWF файл

  Отворих го с sothink SWFDecompiler. Къде да търся адресите? ПП: Открих, че е направено с http://pano.3dex.ru Единственото, което наподобява адрес на изображенията, е това: _loc_1 = _loc_1.concat("<%h>", "<scene id=\"init_scene\" >", "<images front=\"%f_front.jpg\" back=\"%f_back.jpg\" left=\"%f_left.jpg\" right=\"%f_right.jpg\" top=\"%f_top.jpg\" bottom=\"%f_bottom.jpg\"/>", "<render z_index=\"1\" />", "<toggle id=\"tgl_full\" class=\"tgls\" left_px=\"-30\" icon=\"full\" action_on=\"f\" action_off=\"f\" />", "<toggle id=\"tgl_auto\" class=\"tgls\" left_px=\"-52\" icon_out_on=\"auto\" icon_over_on=\"auto\" icon_out_off=\"auto\" icon_over_off=\"auto\" action_on=\"a\" action_off=\"a\" />", "<button left_px=\"-74\" icon=\"minus\" action_down=\"m\" class=\"bt\" />", "<button left_px=\"-96\" icon=\"plus\" action_down=\"p\" class=\"bt\" />", "<loadbar color=\"ffffff\" z_index=\"100\" />", "<%s id=\"set_def\" event=\"eventAllPluginsReady\">", "<pr class=\"tgls\" left=\"100\" top=\"100\" top_px=\"-30\" alpha_out_off=\"65\" alpha_out_on=\"100\" alpha_over_off=\"95\" alpha_over_on=\"95\" z_index=\"8\"/>", "<pr class=\"bt\" left=\"100\" top=\"100\" top_px=\"-30\" alpha_out=\"65\" alpha_over=\"100\" alpha_down=\"95\" z_index=\"9\"/>", "</%s>", "<%s id= \"m\"><minus/></%s>", "<%s id= \"p\"><plus/></%s>", "<%s id= \"a\"><auto /></%s>", "<%s id= \"f\"><full /></%s>", "<%s event=\"eventFullScreenOn\"><pr id=\"tgl_full\" state=\"1\"/></%s>", "<%s event=\"eventFullScreenOff\"><pr id=\"tgl_full\" state=\"0\"/></%s>", "<%s event=\"eventAutoRotationOn\"><pr id=\"tgl_auto\" state=\"1\"/></%s>", "<%s event=\"eventAutoRotationOff\"><pr id=\"tgl_auto\" state=\"0\"/></%s>", "</scene></%h>");
 2. Myanmar

  Сваляне на SWF файл

  Тъкмо за този начин питам какъв е. Не е до декомпилиране. Флашът е 41 KB, в него няма нищо. Зарежда изображенията от другаде. А ти прочети първия ред в темата. Флашът го свалям без проблем. И преди да ме попиташ защо заглавието е такова - защото няма място да обясня всичко в него.
 3. SWF файлът си зарежда отнякъде изображенията. Даже когато остане сам на страницата си ги зарежда, но опитам ли да го сваля, сваля се само той (плеъра). Опитах с кеша на IE, ама сигурно новите му версии са променили настройките и не стана. Опитах и с грабителя на IDM, но не откри тези изображения. Как да ги сваля?
 4. Myanmar

  За несамостоятелността

  Тя иска внимание. Затова захапва конспирации, за да е център на внимание, пък какво внимание - каквото дойде. Вниманието си е внимание, като лошата реклама - пак е реклама.
 5. Myanmar

  За несамостоятелността

  Да го беше сторила на мен, направо на вратата ти щях да почукам!!!
 6. Учението набира последователи и персонал. Требе да си има и пророци и касиери и всичко, както си му е реда. Пък хора, дето не разбират тази богоугодна тема, "каквото и да означава", да не дават наклон на темата.
 7. Зависи колко часа е това придружаване. Факт е, обаче, че 3/4 от хората не харесват дори работата си, т.е. в обкръжение и среда са, които не им допадат. Ама оцеляват. Факт е и че повечето бракове в България завършват с развод. Значи повечето хора са живяли с хора, които не понасят дотолкова, че даже да си оставят децата и дома. В какъв аспект го поддържаш? Аз писах, изконно човешко право е и да бъдеш прост. Не е незаконно да си прост. Имаш правото на това. Ама, ако напиша, че поддържам простите хора, защото това им е право, няма да звучи разумно. Не споделям. Но това е друга тема.
 8. Не разбра ли, че ти се чиним за пророци. Кажи само по братски ли ще делим и ще видиш как ще стане мазен разговора с останалите.
 9. Myanmar

  За несамостоятелността

  Епа, за да има телефона на майка ти, надали е непознат. Виж си обкръжението, недей обвинява хора, които са от други градове и държави.
 10. Myanmar

  За несамостоятелността

  Нали беше писала, че прекаляваш с мaстурбирaнeто. Него без кеф ли го правиш?
 11. Myanmar

  За несамостоятелността

  Какво се оказа, ти си преродено еврейче, което пази спомените от начистски лагер ли?
 12. Че аз пиша статии. Просто не парадирам. И без да парадирам пак ми завиждат тук за щяло и не щяло Че аз човек ли съм.
 13. Още от малък установих, че един живот няма да ми стигне да опозная света. Затова се възползвам да опознавам чуждия опит. Глупав, мъдър, и в двата случая провокира размисли. Единствено хейтването е безполезно четиво. То цели да нарани отсрещния поради собствена малоценност. Един вид, като не мога да блесна, поне да кажа, че тоя готиния е смотан. А мен не ме интересува, че на разни тъпанари не им харесвала темата ми или гьона на аватара ми им изглеждал крив. Но такава им е средата, такова им е нивото, съжалявам ги и до там. Не е. Проява на разума е да се съмнява. Затова и науката изисква доказателства, защото е подлагана на съмнения и съответно проверки. ПП: Шмъ уморите. Отучили сте се всичките да мислите по дадена тема. Сигурно като ви питат колко е часа и отговаряте вторник...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...