Премини към съдържанието

Myanmar

Потребител
 • Публикации

  2023
 • Регистрация

Харесвания

1728 Жестока репутация

1 Последовател

Всичко за Myanmar

 • Титла
  потребител

Информация

 • Интереси
  компоти, спане, картофи, всичко безинтересно и скучно

Последни посетители

2032 прегледа на профила
 1. Не знам какво е Спин, още по-малко Грип, такива думи не съществуват, но примерът ми е очевиден, което обяснява защо пишещите тук фенове на човешкия геноцид не го разбирате. Ти даде пример с вируси и аз дадох пример с вируси. В амнайсет изречения пишеш, че не си схванал връзката. Ето ти я. Трябва да ни се водят вредни в калдата , все едно сме в диспансер за затруднени мисловно хора. Нищо чудно, че свестните хора се разбягаха. И аз се разбягвам.
 2. Ааааааа, 200 дни броихте мухи, а като има 300 трупа дневно, спря да броиш. Що така бе Миме?
 3. На Миро трябва много да му се повтаря. А като не разбере от повтаряне или се прави, че не разбира това, което му повтаряш, защото не му изнася, пише "Ти зацикли" и за него спора е спечелен
 4. Ти верно си от бавно стоплящите. Какво ти се иска и какво се брои са две различни неща. ЕГН-та, имена по лична карта и прочие уникални идентификатори НЕ СЕ представят на брифингите. Там четат броя тестове. Остава на вяра да приемем, че изобщо са правени тестове за хора заминали си от този свят, нищо че и самите тестове са 40%-60%-100% грешни, нищо и че не е ясно точно какво отчитат, нищо че не отчитат и дали изобщо имаш в момента тази настинка или си я минал без и да разбереш преди 5 месеца. "Преди 4 седмици тестовете не работеха. Сега вече тестовете са достатъчно адекватни", обясни проф. Тодор Кантарджиев. Удари те камион, доктора те пише умрял от коронавирус и взема 1200 лв. Моите 1200 лв., защото аз плащам здравни осигуровки тези пари да послужат за лечение, евентуално моето. В случая са "усвоени" пари без предоставяне на медицинска услуга, без лекуване, само с подпис и гаранция за безнаказаност подпечатана със забрана да се направи аутопсия, която да разкрие реалните причини за смъртта. Днес починаха нови 300 българи. Защо Миро спря да брои? Още един калда мозък. Ако някой изкарал грип си мисли, че няма да хване ХИВ, значи е достигнал твоето интелектуално падение.
 5. Myanmar

  Русо има грешки

  Ако приемеш, че абсолютната свобода не съществува ще ти е по-лесно да приемеш вмешателството в чуждия живот.
 6. Недей лъга, не е болна, а е заразена. 800 страници и някой още не са попълнили фундаментални пропуски от училищните си години.
 7. Myanmar

  Русо има грешки

  Преувеличаваш. То и да бъдеш родител, учител, приятел и брачен партньор по тая логика е пак двуличие и манипулиране.
 8. Много се заговорихте за гробищата и малко за поуките от тях, иначе обещани ми щедро от Валкирия.
 9. Разбира се, че го изключва! Еволюционната теория обяснява научно как е възможно да се зароди жива от нежива материя. И, ако трябва да се върна в кръга на майтапа, ако знаеш, че имаш крадливи комшии и ти липсва една овца, последното обяснение, което ще ти хрумне за случилото се, е Висш разум. Не е така просто. Човек има 50% обща ДНК със зелето и 35% сходна ДНК с нарциса, което го прави 1/3 нарцис, но изобщо не намеква, че хората са произлезли от нарциси. Живота и наркотиците са вдъхновение за митовете и легендите. Така че всяко нещо от приказките може да е базирано на реални случки.
 10. Ехх, недостига до централния мозък информацията. Кой ти е казал, че броят ЕГН-та? Съобщават ти се тестове, не ЕГН-та. ЕГН-та ли четат по брифингите, имена ли четат? Това ти казват, че от еди колко си теста били еди колко си положителни. И за един човек като му направили 7 теста в 7 различни дни и, о боже, 7 пъти е в бройката на положителните проби на 7 брифинга. Сега разбра ли го? Да го кажа и по четвърти начин? Ревизията в Италия пък намалила бройката на половина. В Каталуния ли беше, 11 000 отпаднали. 11 000. Това не са двама-трима. 11 000. Водени, пък нямало за какво да бъдат водени, че са умрели. По няколко пъти умират. Ти си преживяй отстрани и не се намесвай в разговора. Комично ти е включването.
 11. Споменато ли е в темата, че човек със 7 теста се води като 7 заразени души? А ако някой има един положителен и един отрицателен, тогава се брои, че има един заразен, а то реално е нула. Звучи като виц.
 12. Правило № 3: Полейте късно вечерта или рано сутринта Когато поливате охладената почва вечерта или през нощта, тогава се изпарява по-малко вода, отколкото при гореща почва през деня. А растенията могат сами да си набавят достатъчно вода преди жегата на следващия ден. https://www.gardena.com/bg/zhivotat-v-gradinata/spisanie-za-gradinata/10 златни правила за поливането/
 13. За тарифата колко е изгодно да пишеш, че някой е умрял от коронавирус, без да знаеш от какво е умрял, защото на патолозите е забранено да работят - на 14:20: Властта се бори за внимание. В броенето до 7 млн. трябва да има всички аспекти на трилър - изненада, дебнене, убийства, развръзка, мним хепи енд, повторна вълна, смяна на заподозрените, напрежение и никакво отпускане на каишката, с която са вързани пристрастените към съспенса. Българските туристи не пътуват в други държави защото са бедни, а напротив, защото са много заможни. Като задраскаме двойното счетоводителство, като извадим парите подавани под масата върху масата, България е много близо до западноевропейския стандарт. Има две фундаментални разлики с Цивилизования Запад: Първата е, че българина не харчи пари за култура, а продуктите с авторски права са му безплатни. Втората е, че "живее сякаш няма утре", и владее нощния живот по-добре от северняците с половингодишна нощ. На Запад този начин на живот е непознат и непонятен. В комбинация с евтиния алкохол и наркотици, основното перо за харчене на заплатата се явяват удоволствията. Разходките в чужди държави се включват в този хайлайф стил на живот на българина от столицата и провинцията, като изключим селата, в които има само пенсионери и цигани. Писах преди време, че имам възможността да ходя по най-скъпите курорти в България и че там е фрашкано с българи. Българите не са бедни, това е илюзия, заради скритите в пъти доходи и навика да се цака държавата с данъци. Държавата реагира с увеличаване на минималната заплата. Да не мисли някой, че е имала друг мотив? И така, имаме народ, който е "по живота", с безплатни удоволствия и необлагаеми доходи. Гърция няма да му отпадне на мушката, ако ще на границата да му искат 200 лв. Българите имат пари ЗА ТОВА. За мноооооооооооого други неща нямат.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...