Премини към съдържанието

Геори Ковачев

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

4 Неутрална репутация

Всичко за Геори Ковачев

 • Титла
  Потребител
 1. @Alletheya Права си с всичко! Но аз до колкото знам преди време се е използвало WiFi и мобилните мрежи сега до колкото съм информиран знам, че сигнала идва от спътник. Апаратурата, която се използва минава през някаква уеб базирана система. И през тази система можеш да манипулираш мисли на хората и манипулатора може да втълпява гласове в главата на жертвата. И най-лошото е, че само жертвата чува тези гласове и усеща как мислите му се манипулират. Въпросът е как може да прехванеш сигнала и да запишеш гласа на манипулатора?
 2. Може да прочетеш коментара на "anon" в тази статия. Ако тема ти е интересна може да прочетеш и цялата статия. https://www.learning-mind.com/remote-neural-monitoring-how-they-spy-on-your-thoughts/comment-page-7/?unapproved=347042&moderation-hash=3115c3ffa7bdb55a163d3fa7d2e66b02#comment-347042
 3. Не е лошо да се запознаеш малко по-подробно по тази тема, щом се занимаваш е електроника може да ти е интересно точно как става ...
 4. Не става въпрос за хората който имат гласове в главата. Там работа е ясна. Еко един от начините как може да диагностицирате (Voice to Skull (V2K)) https://allpoetry.com/journal/12814527-How-to-Diagnose-V2K-in-a-so-called-Voice-to-skull-Victim-by-Poetess12
 5. Да това е проблема че няма много информация как може да се противодейства на този вид атака. И точно затова е създадох тази тема. Ако някой има информация как може да се защитим от този вид следене Да можеш да използваш и оловно или медно фолио но това не може да те предпази на 100% от проследяване.
 6. Колега събери малко информация на тази тема и тогава коментирай темата. Дано да не го изпиташ на гърба си.
 7. Аз в интернет проследих много истории на жертви от този вид тормоз и не мога да кажа, че жертвите са някакви личности, а напротив хората които се занимават с този вид дейност си избират жертви които трудно биха могли да си намерят решение или хора, които са изцяло беззащитни.
 8. Не мога да разбера какво точно искаш да кажеш с този пост. Тази тема е създадох, защото сметнах, че е полезна. Нищо не продавам . Хубаво е ако има някой някаква информация на тази тема как човек може да се защити или да проследи сигнала от този вид облъчване не е лошо да го сподели . Защото вече има хора в България които използват тази технология за следене на хора. В интернет има много информация как тази технология работи но никъде не видях информация как може да се предпазим от този вид атаки.
 9. Малко информация за Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) На повечето от мишените се използва технология наречена „глас в мозъка”. Тя представлява предаване на гласове (влияещи на съзнанието) или сублиминални (тихи) съобщения, които не се чуват (влияещи на подсъзнанието) директно в слуховия център на мозъка. Никой, освен мишената не може да ги чуе. Целта им е да контролират мишената, като се използват заплахи, викове, заповеди, различни видове гласове и внушения. Апаратът излъчва ултракъси УКВ вълни, които проникват през черепа в мозъчната кора и се превръщат в звуци. Схема на тази технология, съществувала още през 1975 г. е изложена тук: http://www.randomcollection.info/ampsychv2s.pdf Патент за устройство V2K https://psihoteror.files.wordpress.com/2011/12/recette-patent-for-microwave-voice-to-skull-technology.pdf Демонстрация на устройството можете да видите в това видео https://www.youtube.com/watch?v=fx-gCifwtyk Отварям този пост за хората, който се жертви на този вид тормоз. Ако може нека да споделят какво са преживяли и как са успели да си намерят решение на проблема. Аз имам информация за една група от гр. Пловдив зад х-л Лайпциг организатора на тази група е с прякор "Черния" но нямам повече информация за него. От този човек вече има пострадали доста хора. Ако някой има информация за други такива лица или има информация как може да се предпазим от този вид атаки нека да пише във форума.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...