Премини към съдържанието

палав_ник

Потребител
 • Публикации

  192
 • Регистрация

Харесвания

551 Невероятна репутация

Всичко за палав_ник

 • Титла
  Почетен потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. В България НК и Конституция на практика НЕ съществуват .
 2. Недай си Боже някой скандинавски гражданин да кихне в южна посока , че чак тогава Миро ще го снесе . Страх го е да излезе от в къщи и очаква втората вълна . Нека си троли , забавен е . Не забравяй , че той и М.Николов са от по-високото ниво .
 3. Статистика за ухапаните от змии , подгонените от хипопотами и изядените от крокодили в Африка няма ли да дадеш ? Да не ти е спуснато от някъде да тролиш с тази Швеция ? Интересува ме тук , в България какво става , но ти откъде да знаеш , като не излизаш от вас .
 4. Нали , точно пък ти няма да изкажеш . Само не разбрах ти кога се прибра от Швеция? ББ ни е ясен , че много лъже . Не само че лъже , ами си и вярва! Лъже и теб и ти му вярваш . Аа , забравих , че сте от по- високото ниво . Стой си у вас ,за да не те застигне втората вълна . Първата беше с кодово название ковид 19 , а втората ще е чалма - бацил 19-а .
 5. Ето какво се казва да си нагъл докрай . И на този в устата му тази Швеция . Няма такъв патологичен лъжец като този , заклевам се ! https://www.vesti.bg/bulgaria/borisov-za-bozhkov-cvetanov-koronavirusa-6110565
 6. Не съм вярвал , че такива ТЪПУНГЕРИ ,така открито , безочливо и нагло , ще се подиграват на цял един народ . Циркът коронавирус го доказа с техните действия или бездействия . И някои ще имат тук смелостта да пишат , че смърността била малка , поради адекватните мерки на тези същите . Е , като попрочете човек , тези същите са си в постоянен домашен арест . Никаква адекватна визия за реалността . Почти съм убеден в това.
 7. Онези дни категорично заяви , че си прекарал ковид 19 . Защо излъга и сега се отмяташ? Оказалото се го знаем какво е . Не ми се търси назад коментара ти.
 8. Понякога ти се чудя на търпението . Като видиш на кого симпатизират и приказките им същите . Щом чух от Правосъден министър - онова бавно развиващото се Дани Вдлъбнатото че " Имало престъпления ,които не са нарушение на закона " , край . И тези всичките ти определят житието и битието . Идва им края , просто и те още не са го осъзнали .
 9. Още чакам епикризата , за да докажеш , че си преминал през коронката . Теб с какво те лекуваха , че доколкото знам все още нито лекарство , нито ваксина ?
 10. Докажи ,че си от по-високо ниво . Тук има потребители. Публика има на места , където скоро не си ходил и не си виждал .
 11. Такъв , който умее да дискОтира по някакъв проблем и също да отстоява позицията си . Думата мога да я взема всякога и по всяко време . Нещо адекватно по темата имаш ли да споделиш ?
 12. Най-добре е да си стоят в къщи и да чакат втората вълна . Такива наистина са безнадеждни случаи . Тя мисли последователно , има позиция по въпроса и я отстоява по доста интелигентен начин . Така тънко ви го поднася , че от отсрещната страна никаква адекватна реакция . Имаш ли какво да предложиш , НЕ . Ако нейните приказки са следки , твоите какви са ? Сложи някое гифче или дай линк от 24 часа и ще ти олекне .
 13. Е браво , нарочно я написах по този начин . Знаех си ,че точно затова ще се хванеш . Споко , не съм от тулупите . Пак е добре , че не си ме изненадал с някой линк на 24 часа . Излез от вас и виж някъде по улицата да няма някое КПП . Сигурен съм , че много неща си пропуснал . Като слушаш лъжците от НОЩ и Всемогъщия гений на мисълта от Банкя , това заслужаваш . То няма и нужда . Просто си личи.
 14. Питам те съвсем сериозно , излизаш ли от в къщи , работиш ли някъде ? Не си длъжен да ми отговаряш , но по коментарите ти личи , че не си много в час с реалността . Явно с Мирко сте си отявлени домошари .
 15. Излез от в къщи и ти , поогледай се , виж реалността и тогава ела да дискотираш с мен по темата . Друго не знам какво да ти кажа . Ааа , личи си по коментарите кой е под продължителна перманентна карантина .
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...